Mijn eerste real life sessie, waargemaakt door Meesteres Gia

Richting het einde van de middag belde ik, met enige spanning gierend door mijn lijf, aan bij Domination Palace. Daar werd opengedaan door Meesteres Gia. Ik werd gelijk overrompelt door haar schoonheid en uitstraling. Ze gaf me gelijk een warme en veelzijdige indruk. Meesteres Gia heette me welkom en we gingen richting de bar. Daar voelde ik me eigenlijk al gelijk op mijn gemak. We maakte kennis met elkaar en al snel gingen we over tot het bespreken van mijn wensenlijst. Nadat we deze uitvoerig hadden besproken, gingen we naar de kamer waar de sessie ook zou starten.
Meesteres Gia sommeerde me daar om mezelf uit te kleden en te gaan douchen. Ze bleef toekijken hoe ik me ontdeed van mijn kleding. Toen ik enkel mijn boxer nog aan had, reageerde ze alert dat ik niet zo verlegen moest doen. Nadat mijn boxer uit was, ben ik gaan douchen. Meesteres Gia verliet de kamer en gaf aan dat ik wanneer ik klaar was, ik op de deur moest kloppen en op mijn kniëen moest wachten. Toen ik klaar was klopte ik met een bepaalde spanning en onwetendheid op de deur. Kort daarna verscheen Meesteres Gia. Ze was meteen een ander persoon, dan de persoon die ik aan de bar leerde kennen. Een strenge houding, gaf meteen een weergave hoe de machtsverhouding lag. Ik moest rechtop op mijn knieën gaan zetten. Meesteres Gia kwam achter hurken en testen mijn tepels en pik. Daarna moest ik haar laarzen kussen. Tot slot, werd ik getrakteerd door bespuugd te worden in mijn gezicht.
Vervolgens moest ik achter haar aankruipen en moest enkel-/polsboeien om doen. Daarna moest ik haar weer kruipend volgen. Via de gang, de trap op om vervolgens in de travestie kamer te belanden. Hier kreeg ik een string aan, werd me een blonde pruik op gedaan en kreeg ik lippenstift op. Ik werd voor de spiegel gezet om mezelf te bekijken. Ik voelde me vernederd, klein en een sletje. We gingen naar beneden en ik moest de trap af door iedere traptrede met mijn billen te raken.
We kwamen weer aan in de kamer waar we begonnen. Hier werden mijn enkel- en polsboeien vastgezet aan een web, met mijn gezicht richting de muur. Ik werd geblinddoekt en hier begon de spanking. Er werden verschillende zweepjes aan het werk gezet op mijn billen en ik moest de slagen tellen. Ondanks dat er geen sporen zichtbaar mochten zijn, werd mijn pijn goed getriggerd. Tussendoor werd gecontroleerd of ik opgewonden was, door mijn pik stevig vast te pakken. Mijn pik reageerde nogal op de spanking. Al helemaal nadat er ook nog eens tepelklemmen op mijn tepels werden bevestigd. Na korte hervatting van de spanking, werd mijn kont gekeurd. Meesteres Gia ging met haar vinger naar binnen. En door mijn gespannen toestand en ongemakkelijke positie koste dit moeite. Meesteres Gia gaf op een strenge toon aan dat ik me moest aanbieden en niet moest terugtrekken. Bang voor wat ging komen deed ik dit en haar vinger ging naar binnen. Deze werd vervolgens vervangen voor een buttplug. Meesteres Gia gaf aan dat als ik deze buttplug netjes zou inhouden, ze me een beloning zou geven. Het lukte me om deze buttplug in te houden en er werd een magic wand op de buttplug gezet, waardoor mijn anus heerlijk begon te tintelen. Kort daarna werd ik losgemaakt en mocht ik achter Meesteres Gia aan kruipen, met de buttplug nog steeds in mijn kont.
In de volgende ruimte gaf Meesteres aan dat ik haar strap-on moest om doen. Dit deed ik en voordat ik het wist stond Meesteres Gia voor me met een strap-on om. Wat een uitzicht was dat. Ze nam plaats op de tafel en ik moest op mijn knieën voor haar komen zitten. Ik moest haar pijpen en toen in eenmaal bezig was (zonder echt te weten hoe dit moest) bewoog Meesteres Gia rustig mee. Ik voelde me een sletje, die totaal machteloos was. Nadat mijn pijpkunsten, blijkbaar als voldoende werden beoordeeld, moest ik plaatsnemen op de bondage tafel. Hier werden mijn polsen vastgezet aan de tafel. Meesteres Gia gaf aan dat ze me ging neuken maar dat ze me het standje ‘doggy’ zou besparen. Omdat dit voor een eerste keer heel heftig blijkt te zijn. Ik lag op mijn rug met mijn knieën gebogen op de tafel. Meesteres Gia zette haar benen onder mijn knieholtes en drukte zo haar strap-on met glijmiddel tegen mijn gaatje. Op een lieve en bezorgde manier drukte ze hem naar binnen. Dit verliep eigenlijk heel soepel en de pijn ging eigenlijk vrijwel meteen over in genot. Ze neukte me heerlijk en speelde met mijn pik. Ze maakte me helemaal gek en beval me haar pik te rijden. Ik moest harder en harder. In die tussentijd werd mijn pik verwend met de magic wand en met haar goddelijke handen. Ik lag roerloos op de bondage tafel en kon geen kant op. Terwijl ik werd geneukt door een bloedmooie vrouw, die precies wist hoe ze me gek kreeg. Op dat moment raakte ik in een soort roes en ik merkte tot mijn teleurstelling dat ik ging klaarkomen. Ik gaf dit meteen aan en Meesteres Gia vertelde me dat dit natuurlijk niet de bedoeling was, dus ze liet mijn slavenpik los.
Meesteres Gia liet de opwinding wat zakken, door even rust te pakken. Ze gaf daarbij aan dat ze heel erg van doggy hield. Ik antwoorde daarop dat ik hiervoor wilde gaan, als ik haar hier trots mee zou maken. Ik zou tenslotte alles over hebben voor zo’n krachtige, warme en aantrekkelijke vrouw. Voordat ik het wist werd ik doggy geneukt. Dit kon natuurlijk op pluspunten rekenen. Ik deed het goed volgens mijn meesteres. In de tussentijd dat ik geneukt werd mocht ik ook in de spiegel kijken, waarin nogmaals werd benadrukt wat voor sletje ik wel niet was. Op begeven moment was het genoeg geweest. Ik werd ontdaan van de bondage tafel en ik moest op de vloer gaan liggen. Hier kwam Meesteres Gia boven me. Ze ging op mijn gezicht zitten. Wat een machteloos en geil gevoel was dat. Ze rook heerlijk en ik ik voelde me erg op mijn plek gezet. Tegelijkertijd maakte dit me enorm geil. Helaas was deze facesitting van korte duur. Meesteres Gia ontdeed zich van haar rok en string. Ze hurkte weer boven me, wat een prachtig en bijzonder geil uitzicht opleverde. Ze gaf me haar champagne in mijn mond en over mijn gezicht. Dit was een heftige en nieuwe maar vooral opwindende ervaring. Hierdoor werd mijn plek nogmaals benadrukt en dat was dat ik niets te zeggen had en dat ik er alleen ben om deze prachtige vrouw te mogen dienen. Nadat ik alles moest schoonmaken, werd haar gedragen string in mijn mond gedaan.
Ik moest daarna weer plaatsnemen op de bondage tafel en ik werd vastgezet en geblinddoekt. Weerloos lag ik daar met een gedragen string in mijn mond. Meesteres ging weer op mijn gezicht zitten. Vervolgens werd mijn pik, die door de spanning wat slaper was geworden, weer hard gemaakt met de magic wand. Meesteres Gia, wist me steeds weer te raken, door haar plagerige toon. Ze gaf tussendoor ook aan dat ze graag Meesteres Do erbij wilde halen, zodat zij kon zien wat voor sletje ik was. Dit gebeurde echter niet. Wel, werd er kort daarna een sound in mijn plasbuis geplaatst. Wat een apart gevoel was dit. Tot mijn grote genot werd de magic wand ook nog tegen deze sound geplaatst, waardoor ik een enorm apart maar lekker gevoel kreeg. Toen Meesteres Gia het genoeg vond met de sound, vond ze het nog even lekker om kaarsvet op mijn borst te gieten. De leverde een gemene pijn op. Wat tot groot plezier bij Meesteres Gia leidde.
Tot slot, gaf Meesteres aan dat ik op mijn knietjes voor haar mocht komen zitten. Ze plantte haar mooie billen in mijn gezicht en op dat moment kwam ik opnieuw in een soort roes. Het contrast tussen onze machtsverschillen, raakte me door deze actie nog meer. Dit zorgde voor een nog geiler gevoel, die compleet werd overgenomen door genot. Meesteres Gia gaf op een zachtaardige manier aan dat ik het goed had gedaan en mezelf mocht klaar trekken voor haar. Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Nog vol aan het genieten in mijn roes, trok ik mezelf klaar. Er spoten enorme stralen sperma uit en ik kwam hevig klaar..
Hiermee eindigde ook mijn eerste real life sessie met een meesteres. Wat een warme, waardevolle en enorm opwindende ervaring was dit zeg. Ik mocht plaatsnemen op de tafel, waar Meesteres Gia al zat. We praatte na en schakelde al gauw over naar alledaagse dingen in het leven. We leerde elkaar wat kennen en het voelde net alsof ik een gesprek voerde met iemand waarmee ik een klik zou kunnen krijgen. Het was een prettig gesprek en het voelde goed na zo’n sessie. Na dit gesprek ben ik gaan douchen en gaf Meesteres Gia aan dat ze nog een drankje wilde doen. We dronken nog wat en kletste na. Hierna liet ze me nog ‘de rode kamer’ in DP zien en namen we afscheid, met de gedragen string van Meesteres Gia mee in mijn binnenzak, als aandenken.
Top