Mijn eerste sessie met Mrs. D-Angel

Vandaag is het dan zo ver ik ga naar Miss D-Angel toe in Valkenswaard ik keek hier zo naar uit maar door wat problemen moest ik de vorige afspraak verzetten naar vandaag, even geregeld met mijn werk dat ik eerder weg mocht is nog een stukje rijden vanuit NH.
Heb iets geheel nieuws geboekt voor mezelf maar heb er een goed gevoel over en had geluk dat ik vooraf Miss D-Angel online heb mogen leren kennen dat helpt te enorm 🙂

Had half 5 afgesproken voor een speelsessie met opsluiting ik wist niet wat me stond te wachten maar wilde het graag proberen en was ruim op tijd aanwezig, Ik wilde graag een goede indruk maken zei ook tegen mezelf “ben liever op tijd dat ik op haar moest wachten, dan te laat en ik liet haar wachten” ik belde aan en gastheer deed open vroeg mij of ik een afspraak had en voor wie ik kwam, Ik kwam voor Miss D-Angel heb een afspraak om half 5, hij zei terug ben je ruim op tijd en mocht even wachten in de bar kreeg een drankje en wachtte geduldig.

Daar stapte ze door de deur een geweldige vrouw nu zag ik een mooi gezicht bij haar lichaam en was hele plaatje compleet, we spraken even over wat zaken van wat ik wel en niet wilde dit door middel van een afteken blaadje, ik wilde bijna alles wel daarna begeleiden ze me naar de douche en legde me ze uit wat ik mocht gaan doen en hoe ik haar kon roepen als ik klaar was en welke positie ik moest aannemen terwijl ik op haar wacht.

Heb mij snel uitgekleed spullen opgeborgen en in de douche gesprongen even goed wassen en zorgde dat ik fris rook, daar druk ik op de bel en ben ik geknield gaan wachten op Miss D-Angel.

Douche gordijn ging open daar stond ze dan ik mocht haar niet aankijken en moest maar snel de trap op kruipen naar zolder want daar gaan we spelen vandaag, eenmaal boven aangekomen werd ik op gedragen op de mat te gaan staan tussen 2 palen en werden er touwen aan mijn lichaam gebonden aan me enkels en polsen, ondertussen vertelde ze me dat ik geluk had want Mrs Gia wilde mij ook wel komen bekijken en ze nam een slaaf mee waar ik mee mocht spelen en die slaaf ging ook spelen met mij.

Daar stond ik dan met me rug naar haar toe kon mezelf nog even bekijken in de spiegel voor me totdat ze me een blinddoek voor deed, daar begon de ontdekkingstocht pakte verschillende zwepen en liet mij ze stuk voor stuk voelen en ervaren van zachtjes naar steeds iets harder en ik kreunde een hoop en zei maar lachen (die lach was zo fijn en lief maar ook gemeen) bij elke slag van haar bij elke kreun van mij ze was van mijn lichaam aan genieten en ik kon alleen maar aan voelen en naar haar lach luisteren.

Daar was gestommel op de trap, daar kwam Mrs Gia met haar slaaf de vrouwen bespraken wat de slaven wel en niet deden waarna ze mij los maakte en bij de andere slaaf zetten hier zoek ze pik maar ga jij die maar eens pijpen, dit deed ik graag voor Miss D-Angel was geen probleem voor mij, naderhand moest ik gaan staan en werd mijn pik gepijpt hij wilde alleen niet erg hard worden door alle spanningen, Miss begon me ook een body harnas aan te leggen met mijn armen op me rug en daar stond ik dan vastgebonden en man aan mijn lul zuigen dit was heel prettig.

Genoeg werd gezegd mee komen ik werd teruggeleid naar de palen waar ik eerder tussen stond en werd hier vast gezet en moest een half uur blijven staan door dat ik niks zag had ik geen idee, ze zij me alleen je voeten staan vast en als niet gaat zijn hier kwik release en ze ging weg ik zag niks en mijn armen waren op rug gebonden daar stond ik dan, andere slaaf was daar ook achter gelaten ik durfde niet te gaan praten met hem voor het geval Miss D-Angel of Mrs Gia ons hoorde, bepaalt moment deden me enkels erg zeer van op de mat staan dus zocht naar kwik release en kon mijn voeten los krijgen en zakte op me knieën wilde eigenlijk op me rug gaan liggen maar dat ging niet van wegen de knopen maar kreeg toch voor mekaar om geheel los te komen en daar lag ik dan prinsheerlijk op me rug met de touwen netjes naast me.

Daar kwam Miss D-Angel die klonk niet blij dit was niet de afspraak en begon me toe te spreken en me te straffen, die voelde ik wel ze was heel boos moest gelijk opstaan en mee komen ga hier maar staan en werd opnieuw vastgezet voor een langere tijd.

Ondertussen kwam Mrs Gia haar slaaf ophalen en zei me gedag waar ze even vol in me ballen greep deze wilde niet hard worden hé slaafje zei ze, antwoordde terug dat het de spanning was. Ze ging weg en ik stond daar nog totdat Miss D-Angel aankwam mij los haalde en op bed legde waar ze me aan vast bond en nog even met me speelde en weer wegging.

Daar kwam ze weer terug, ze vond me toch te lekker liggen op het bed met kussen, ik moest nog maar even op spijker bed gaan liggen.

Nu lag ik op het spijkerbed en ze had me blinddoek afgedaan dus kon even lekker om me heen kijken en zag een klok hangen was het al zo laat verbaasde me zo leek wel of ik geslapen had wist niet waar de tijd gebleven was, daar kwam ze weer terug en kon haar nu eens goed bekijken mooie korset, een kort leren broekje en mooie lingerie had ze aan ik complimenteerde haar dat ze er beeldig uit zag, hoopte op beloning maar daar trapte ze niet in werd op de mat gezet en mocht haar eigen favo ketting zweep voelen dat was gek maar ook lekker die had ze speciaal voor mij gepakt.

Tijd voor happy end de vibo wand werd gepakt en bewerkt daar mee mijn piemel die door de spanning niet hard wilde worden maar nu toch wel omhoog ging zat aan rand je van klaarkomen maar moest toestemming vragen en dat deed ik maar mocht niet, Daarna op nieuw en mocht nog steeds niet, Ik stond op knappen en mocht eindelijk klaar komen schoot de kramp in mijn been waar door alle spanning daar heen ging, minuutje pauze en ging ze op nieuwe proberen terwijl ze op me ging zitten met haar kleding nog aan, ik dacht nu is mijn kans ik mag haar vast wel even aanraken en deed dus ook.

Ze werd woest, wat heb jij het lef om mij aan te raken zonder toestemming, ze stopte me alles en moest me omdraaien en kreeg slaag als straf (de brat in mij was even los gegaan) eigenlijk genoot ik hier meer van dan het proberen klaar te komen want dat lukt niet door de spanning, het is tijd de sessie is over ik help haar met schoon maken en kleed me aan.

Beneden aan gekomen in de bar drinken we nog wat een praten we even na over de sessie dat was er prettig worden we nog even verrast door Mrs Gia die pegged een slaaf op de trap en wilde bijna de deur dicht doen ik zei laat maar open wil wel mee genieten, ondertussen praat ik verder met Miss D-Angel dat fijne sessie vond en ze een geweldige vrouw is, zei ze me terug dat ze ook leuk vond om mij het te laten ervaren, Het is tijd om te gaan ik vraag om consent om haar een knuffel te mogen geven en ik ga naar buiten heb een een geweldige avond gehad misschien kom ik nog eens terug bij deze geweldige Mevrouw hier in Valkenswaard.

Top