Mijn sessie met Lady Annabel.

Nadat ik een hele lange periode niet meer bij Domination Palace was geweest begon het te steeds meer te kriebelen en ben ik de website weer gaan bezoeken met de bedoeling om een afspraak te maken. Omdat ik geen van de dames kende van eerdere sessies heeft het nog even geduurd voor ik een definitieve afspraak heb gemaakt met Lady Annabel.

Toen de afspraak eenmaal gemaakt was nam de spanning langzaam toe en begon ik me, ondanks de zenuwen, te verheugen op de afspraak.
Gewassen, geschoren en netjes gekleed belde ik aan bij DP in Valkenswaard en daar deed Lady Annabel zelf de deur uit. Door haar vriendelijke houding en geruststellende manier van praten namen de zenuwen al snel af. Tijdens ons gesprek voorafgaand aan de sessie stelde ze veel vragen. Wat me opviel was dat ze echt de tijd nam om mijn antwoorden aan te horen en af en toe doorvroeg toen we het hadden over mijn zachte en harde grenzen. Nu had ik natuurlijk kunnen weten dat de zachte grenzen tegen me gebruikt zouden worden. Maar naïef als ik op dat moment was trapte ik met open ogen  in de valkuil en was mijn lot al bepaald.
Afgesproken dat Lady Annabel vooral af zou gaan tasten waar mijn grenzen lagen en om elkaar in deze eerste sessie beter te leren kennen.
Na een korte douchebeurt klopte ik op de deurstijl zoals afgesproken en wachtte ik (geduldig) tot Lady Annabel binnen zou komen. Nadat ik een minuutje of twee had gewacht klopte ik nogmaals op de deur omdat ik dacht dat ze me wellicht niet gehoord had. Mijn ongeduldige aard had ik beter kunnen verbergen want daarmee viel ik dus al snel door de mand. Geduldig zijn zou Lady Annabel me wel gaan leren zei ze.
Nadat ze me de verschillende posities had uitgelegd die ik aan moest nemen op haar verzoek (nou ja, bevel is misschien meer hoe het voelde) ging ik gehoorzaam in de juiste positie staan. Het bijzondere aan de aanpak van Lady Annabel is dat ze het door haar natuurlijke overwicht helemaal niet nodig heeft om onnodig haar stem te verheffen of op een andere manier haar dominantie hoeft te laten merken. Ze is duidelijk in wat ze van je verwacht en laat merken als je dat niet goed doet.
Nadat ze me vast had gezet aan het stalen spinnenweb begon ze met het aftasten van mijn pijngrens. Daarbij kreeg ik rake klappen op mijn rug en billen die deels pijnlijk, deels opwindend waren. De grens is nog niet bereikt maar dat komt vast nog wel een keer. De strelingen van haar handen, de opwinding doordat ze me op de juist plekken vastpakte en stimuleerde maakte dat ik nog veel meer had kunnen verdragen.
De zachte grenzen die ik eerder had aangegeven kwamen natuurlijk, hoe naïef had ik kunnen zijn, in het spel aan de orde. Omdat ik had aangegeven dat ik anaal erg spannend vond was dat voor Lady Annabel natuurlijk juist een uitdaging om daarmee aan de slag te gaan.
Intussen was een nieuwe meesteres die ‘meeliep’ met Lady Annabel binnen gekomen. Natuurlijk in overleg met mij. Op handen en knieën waarbij ik met mijn hoofd op schoot lag bij Lady Annabel begon de nieuwe meesteres met het oprekken van mijn kontje. Eerst met een vinger, toen twee en uiteindelijk met een (gelukkig) kleine dildo die ik weliswaar niet kon zien omdat ik geblinddoekt was maar weldegelijk kon voelen.
Van de ene kant super opwindend om deze aandacht te krijgen van twee prachtige dames, van de andere kant ook vernederend om dit te moeten ondergaan. Pffff die tegenstellingen ook altijd in de wereld van BDSM.
Nadat ik dit goed doorstaan had mocht ik kruipend naar de aangrenzende ruimte waar ik op mijn rug werd vastgebonden op een tafel. Door de aanrakingen van de beide dames kwam mijn opwinding weer terug en werd mijn pik gestimuleerd door de nieuwe meesteres. Lady Annabel ging daarbij op mijn gezicht zitten waarmee ze me letterlijk en figuurlijk de adem benam.
Na enige tijd voelde ik mijn orgasme opkomen. Dat was de dames niet ontgaan en waarbij ik eerst nog nadrukkelijk aan meesteres Annabel moest vragen of ik klaar mocht komen. Gelukkig kreeg ik die toestemming en kwam ik tot een heerlijk orgasme.
Nadat ik los was gemaakt en bekomen was van de fantastische ervaring hebben we nog een tijdje nagepraat en wat gedronken.
Na een knuffel aan de deur namen we afscheid waarbij ik aangaf zeker weer terug te komen.
Tot snel Lady Annabel, ik verheug me al weer op een volgend bezoek.
Peter
Top