Mrs Manja ..’t was weer super!

Vorige week had ik een afspraak met meesteres Manja. Ze zou er weer een feestje van gaan maken stond in haar mail. Dat heb ik geweten! Ik werd na binnenkomst door meesteres Zascha naar de “kelder” gebracht waar ik me moest uitkleden maar niet mocht douchen. Even later kwamen de mooie meesteressen Manja en Do binnen gelopen. Ze hadden hoge naaldhaklaarzen aan en een pannetje bij zich. Hierover moest ik mij hoofd buigen terwijl Do boven me kwam staan en een golden shower uitvoerde. Hetgeen wat in het pannetje achter bleef moest ik met een rietje op drinken. Terwijl was meesteres Manja mijn kont aan het bewerken met de nodige zweepslagen. Nadat ik alles had opgedronken en de vloer schoon had gemaakt mocht ik me gaan douchen en gingen ze weg.

Na het douchen moest ik op het raam kloppen en zouden ze me op komen halen. Dat duurde vrij lang en op je knieën zitten was ook niet echt aangenaam. Maar opeens verscheen daar de bloedmooie strenge meesteres Manja en wierp een halsband naar me toe en snauwde dat ik die om moest doen. Vervolgens werd de ketting aan de band gedaan en moest ik al kruipend haar volgen naar de rode kamer, echter ik moest van meesteres Manja gedeeltelijk opnieuw beginnen omdat ik smokkelde bij het kruipen .

Aangekomen in de rode kamer werd ik aan het andreaskruis vastgeketend. Hierna werd ik even opgewarmd met de nodige zweepslagen die ik moest verwerken, waarbij meesteres Manja vroeg welke kleur ze wilde zien. Rood of blauw. Vervolgens werden door meesteres Manja mijn ballen vastgebonden en met een touw onderlangs en achter me strak getrokken en ergens aan bevestigd. Tevens werden op mijn tepels klemmen gezet waarna deze met een touw strak werden getrokken en dit aan het kruis te knopen. Ik kon zodoende geen kant meer op en werd met zweepslagen verder bewerkt. Meesteres Manja sommeerde me om recht te gaan staan maar hoe dan want ik kon geen kant op.

Nadat ik de nodige pijn moest verduren werd ik los gemaakt van het kruis. Meesteres Manja trok in een ferme ruk de klemmen van mijn tepels en kneep daarna keihard in de tepels. Dat was wel even een heftige pijn. Ik moest op mijn knieën gaan zitten en kreeg weer een aantal trappen in mijn kruis te verwerken. Omdat ik volgens hun zulke mooie grote tepels had werden er klemmen bijgehaald die de meesteressen strak konden aandraaien waarna er gewichten aan werden gehangen. Lekker pijnlijk.

Hierna ging ik in naar de sling en moest ik voorover gaan hangen en werden mijn voeten achterwaarts aan de kettingen vastgemaakt. Een ongemakkelijk houding mag ik wel zeggen. Voor op de hangmat kwam meesteres Do zitten met een voorbind dildo aan. Achter me was meesteres Manja gaatjes aan het zoeken zo zei ze zodat ze haar voorbind dildo kon gaan gebruiken. Ik werd aan de achterzijde stevig en pijnlijk geneukt door meesteres Manja en moest ik aan de voorzijde de voorbind dildo van meesteres Do pijpen.
Nadat ik dit onderdeel had doorstaan moest ik weer kruipend mee met meesteres Manja naar de “kelder. Dit keer durfde ik dus niet meer te smokkelen maar moest ik wel sneller kruipen. Ik moest op het bondage bed gaan liggen en werd weer vastgebonden. Daarna werd een electro apparaat aangesloten op mijn ballen. De stroom werd langzaam opgevoerd en dat was te merken op mijn ballen en pik. Dit voelde wel erg pijnlijk aan. Tegelijkertijd bewerkte meesteres Manja mij met een vibrerend apparaat.

Hierna werd ik losgekoppeld van het bed en moest ik op een krukje gaan zitten en vervolgens mij aftrekken al kijkend naar de meesteressen. Omdat het wat lang duurde werd een en ander nog gestimuleerd door meesteres Manja doordat ze achter me staand flink in mijn tepels kneep. Uiteindelijk kwam ik dan toch klaar en mocht ik dus de nodige sperma zelf oplikken. Om de termen van meesteres Manja te gebruiken wat je hier mee naar toe brengt moet je ook mee terugnemen. Dit geldt niet voor de “ slavenbelasting “ denk ik.

Hierna mocht ik gaan douchen en kreeg ik nog meesteressen champagne aangeboden. Na enkele slokken ging ik toch maar over op een glas water.
Daarna volgde er nog een goede evaluatie met de aardige meesteres Manja.
Het was een wederom een mooie sessie en wil met name meesteres Manja en assistente Lady Do bedanken. Ik raad een ieder aan om een sessie met meesteres Manja te gaan doen. In ieder geval ik wel want ik heb ervan genoten.
Groetjes,
P.S.

Top