Mrs. Manja… U bent geweldig!

Afgelopen week ging ik weer op pad voor een sessie bij Meesteres Manja. Alweer voor de zevende keer of zo, geloof ik. Wat wil wel weet, is dat ik nog nooit zo vaak bij een zelfde Meesteres ben terug gekomen. Voor mij is dus wel duidelijk dat Meesteres Manja de Meesteres der Meesteressen is voor mij.

Iedere keer weet ze me weer te verrassen en ga ik toch weer met wat zenuwen in de buik en knikkende knietjes onderweg naar Valkenswaard.

Deze keer had ik voor het eerst sinds vele sessies weer een keer geen Viagra ingenomen vooraf. Want we zouden aan de slag gaan met mijn slettenkutje, en dus moest hij lekker weid openstaan voor Meesteres Manja; en dan komen poppers altijd van pas.

Na een korte douche werd ik opgehaald door Godin Manja. Al vrij snel werd ik aangekleed als een echt sletje, wat afgemaakt werd met rode lipjes en een vernederende tekst op mijn borst.

De schandpaal heeft mij altijd al gefascineerd, daar werd ik dan ook ingesloten. Met mijn slettenreet naar achteren kreeg ik er van langs met verschillende zwepen. Want dit slaafje had nog een straf openstaan. Vastgesloten in deze benarde situatie en onder invloed van poppers, kreeg ik een aantal dildo’s, een vuist en een buttplug in mijn slettenkutje. Nog net ging de vuist er niet helemaal in, maar dat zal niet lang meer duren.

Na een verrassende trampling op dit slaafje zijn pik in een andere ruimte gingen we op de knietjes over naar boven, naar de medische kamer. Deze kamer dlet altijd wat met mij, al die apparaten, al die mogelijkheden. En ik wist dat mij nog een verrassing te wachten stond.

Vakkundig werd ik op alle mogelijke manieren vastgebonden op de “operatietafel”. De plug ging eruit en werd wat afgewisseld met anal beads. Deze gingen er nu wel gemakkelijk in.

Even dacht ik dat de Meesteres mij klaar aan het maken was, om door een andere slaaf geneukt te worden. Geneukt te worden in mijn slettenhol.

In de ruimte naast mij hoorde ik een andere Meesteres bezig met een slaafje bezig. Niet veel later stond deze Meesteres voor me. Het was Meesteres Fay. Wil je een masker op slaafje? Ja zei ik. Zouden mijn gedachtes dan toch juist zijn? Mijn gedachtes gingen alle kanten uit. Niet veel later hoorde ik een slaafje binnenkomen en naast mij op de grond plaats nemen. En heb je al enig idee wat je verrassing is? Vroeg Meesteres Manja mij. Ik wist het niet zeker, maar de gedachte dat ik geneukt zou worden stonden toch nog steeds voorop.

Maar een andere wens van mij ging in vervulling, kundig ging Meesteres Fay met mijn slettenkutje aan de slag. Dit slettenkutje werd dichtgenaaid. Maar niet voordat de andere slaaf nog even aan de slag ging, hij moest mij hard zuigen, en genoot hier volgens mij wel van.

Nadat Meesteres Fay met mij klaar was beddankte ik haar nog en ging Meesteres Manja weer met mij verder. Het masker werd afgedaan en ik zag dat Meesteres Manja de terminator er bij pakte. Het duurde niet lang of ze kreeg dit sletje tot een sletterend orgasme. Was dit wel mogelijk met mijn dichtgenaaide kutje dacht ik even? Maar ja hoor, als Meesteres Manja iets wil, lukt haar dat.

Bij het weggaan kreeg ik nog een kleine verrassing. In plaats van een dropje, werd ik getrakteerd op een lekker doorweekt slipje van mijn Meesteres. Dank U Meesteres. Dank U Godin Manja.

Uw slaafje F.

Top