Mrs Manja was weer in topvorm.

Vorige week had ik een afspraak met meesteres Manja. Ik keek er weer naar uit. Eerst in de ontvangstruimte wat gedronken en een en ander doorgenomen wat we zouden gaan doen. Ze zag er weer erg mooi uit en had rode hoge laarzen en een rokje aan. We gingen naar de “kelder”. Nadat ik gedoucht had zat ik op mijn knieën te wachten. Ze kwam binnen en ik kreeg gelijk een harde klap in mijn gezicht en moest naar beneden kijken. Daarna werden de halsband en polsbanden toegeworpen die ik aan moest doen.

Hierna kwam meesteres Do binnen die even kwam assisteren. Mijn handen werden door haar op mijn rug aan elkaar gebonden. Ik werd vervolgens een aantal keren door meesteres Manja hard tegen mijn balzak getrapt en verging van de pijn. Wat was ze weer gemeen. Ik moest op het ongemakkelijke krukje met de scherpe dopjes gaan zitten.
Er werd een riem om mijn hoofd gedaan en de haken van de riem in de neusgaten bevestigd. Tevens werd in mijn mond een ijzeren uitrekbare klem gezet en werden de benen met een touw vastgebonden aan de krukpoten. De handen die vastgebonden zaten op de rug werden omhoog gehesen. Een heel ongemakkelijke zithouding kun je wel zeggen. Inmiddels was meesteres Do mijn benen aan het bewerken met twee pinwheels welke uiteindelijk op mijn ballen terecht kwamen. Dat was pijnlijk.

Meesteres Manja sloot de draden van het elektrokastje aan op mijn ballen en pik. Ze trok hard aan mijn haren en testte even of alles werkte en ik kreeg een keiharde stroomstoot te verwerken waardoor ik tezamen met het krukje omhoog schoot. Meesteres Do deed ook nog mee met de elektrische vliegenmepper die op mijn pik werd uitgetest. Mijn god dat was heftig. Ook werden klemmen op mijn tepels gedraaid en deze werden verzwaard met een aantal gewichten.
Vervolgens werd een klem op mijn tong gezet en werd mijn tong met een touw welke aan de klem zat uit mijn mond getrokken door meesteres Manja. De pijn was onverdraaglijk. Gelukkig stopte ze er al vrij snel mee en die gemene ijzeren uitrekbare klem in mijn mond werd gelukkig ook verwijderd. Meesteres Do trok mijn hoofd naar achteren door hard aan mijn haren te trekken en ik kreeg weer een aantal harde klappen in mijn gezicht.

De meesteressen besloten om een sigaret te gaan roken en ik moest de mond open houden en mijn tong uitsteken. De as van de sigaretten werd op mijn tong achtergelaten samen met het spuug en het speeksel van de meesteressen. Tussendoor mocht ik een keertje slikken. Wat aardig van ze. Dit was natuurlijk een ontzettende vieze smaak. Ik was dan ook blij dat ze stopten om mij als levende asbak te gebruiken.
Daarna moest ik op de tafel gaan liggen en werden mijn handen en voeten aan de tafel vastgebonden. Vervolgens werd ik door de meesteressen zeer strak vastgezet met plastic folie. Dit is best angstaanjagend omdat je het gevoel hebt om niet meer los te kunnen geraken. Ook kreeg ik een masker op mijn hoofd waaraan een slang was bevestigd. Het venster van het masker werd dichtgeplakt. Nu ging meesteres Manja over tot breathcontrol. De opening van de slang werd door meesteres Manja regelmatig afgesloten waardoor zuurstof gebrek ontstond. Door concentratie en rust heb je voldoende aan steeds minder zuurstof. Een aparte ervaring.
Naast de breathcontrol werden mijn ballen en pik gepijnigd door het steeds hoger opvoeren van de stroom totdat het echt niet meer te verdragen was. Hierna werden nog een aantal spelletjes gedaan met water wat ook erg heftig was.

Uiteindelijk nog lekker klaar kunnen komen. Hierna beëindigde meesteres Manja de sessie en moest ik me gaan douchen. Daarna volgde er nog een goede evaluatie met de aardige meesteres Manja.
Het was weer een supermooie sessie en wil meesteres Manja en meesteres Do bedanken. Ik raad een ieder aan om een sessie met topmeesteres Manja te gaan doen. Ik heb er wederom van genoten en kijk weer uit naar de volgende sessie met meesteres Manja.
Groetjes,
Leo

Top