Mrs. Nova

Hi sugar, shall we play a little game?

 

Ik kan het heel snel samenvatten: jij bent mijn speelgoed en ik ga met jou spelen! Ik kan je garanderen dat er veel gelachen wordt tijdens mijn sessies, door wie? Dat maak ik uit. Door 8 jaar ervaring ken ik de klappen van de zweep en oh lieverd, zoiets zorgt voor de leukste creatieve ideeën. Ik ben een rasechte sadist en vind niks leuker dan jou te zien worstelen met pijn of de door mij bedachte spelletjes. De grootste kick voor mij is een sub, slaaf of masochist te overmeesteren of machteloos te zien spartelen onder mijn spel. Wanneer ik jou aankijk wordt jij al nerveus en gaat je hartslag sneller. Ik ben onvoorspelbaar en kan in seconden mijn spel omdraaien. Het ene moment sta ik te gieren van het lachen tijdens jouw vernedering en seconden later lig jij te stikken tijdens breathplay of staat mijn hak dreigend op jouw keel terwijl ik op jou neerkijk. Maak je overigens geen zorgen, grenzen luister ik zeker naar. Met kapot speelgoed valt namelijk niet te spelen.

Waar maak jij mij heel erg blij mee:

Touwbondage/Shibari: Ik kan heel erg genieten van iemand knopen. Dit kan hard, snel en overmeesterend, maar ook zacht en rustig. Als jij van tevoren aangeeft dit te willen dan bedenk ik speciaal voor jou een design. Met de minuut dat ik knoop voel jij je meer overgeleverd worden aan mij, Tot je heerlijk gaat zweven en je in onze intieme bubbel zit.

Endurance training: Tot hoever ga jij voor jouw meesteres? Machteloos ontvangend gaan wij samen opzoek naar wat jij mentaal en fysiek kan hebben. Wedden dat dit meer is dan jij denkt?

Breathplay: Naar het randje en weer terug, Jij bent van mij, elke ademteug weer.

Wat doe ik niet?
Copra – sounds – baby/little play

In overleg kan veel

 

 

 

 

 

 

Top