Multi talent…Rose…

Ik heb nu al een paar keer een sessie beleefd met slavin Rose. Rose is een liefdevolle dame met veel talent op allerlei gebied. Ik hou er persoonlijk van om lekker met Rose te worstelen. Ja, met Rose als Slavin zou je niet denken dat zij met het worstelen geen dominante rol zou kunnen spelen. Maar daar had ik mij lelijk op verkeken. Ik ben een man van over de 2 meter lang maat daar heeft Rose totaal geen moeite mee. Voordat ik wist wat er ging gebeuren lag ik op de mat in een stevige headlock. En loskomen? Dat lukt echt niet! Wat ik ook probeerde om los proberen te komen. Na een tijdje was het genoeg voor haar en vervolgde ze haar dominatie door mij in een schoolgirl pin plat op de matten te pinnen. Rose daagde mij uit om met al mijn kracht proberen los te komen, wat gewoon niet lukte. Dit ging zo een tijdje door en ze wisselde de grepen af met wat zelf geimproviseerde grepen waarmee ze mij keer op keer domineerde en mij als een speeltje gebruikte en mij liet ervaren hoe klein een grote vent van over de 2 meter lengte wel niet kan zijn. Ze is ook behoorlijk sterk: ik kon niet van haar winnen met handje drukken.
Rose is een echte aanrader die snel leert en echt geniet van wat zij doet. Daar bovenop is ze nog eens zeer aantrekkelijk en mooi!
Lieve Rose, tot snel!

Robert

Top