Oh, oh, Maèstra Zascha, ik kom

P was door het dolle heen. Ik had hem een halve dagsessie bij Mrs Zascha in Domination Palace cadeau gedaan. P is gek op haar, hij noemt haar Maèstra Zascha. Ik had Mrs Zascha gevraagd om hem eens flink onder handen te nemen, zijn grenzen op te zoeken en als het kon er overheen te gaan.

De sessie begon met het insnoeren van zijn pik en ballen. Na een aantal slagen met de hand op zijn kont kreeg hij een paar klemmen op zijn gevoelige tepels. Vervolgens werd hij geboeid en in de gang op de eerste verdieping achter tralies vastgezet. Hij kreeg een oogmasker op omdat er wel eens mensen langs zouden kunnen lopen die hij niet mocht zien. Mrs Zascha friemelde nog even aan zijn pik en verdween voor onbepaalde tijd.

De muziek van Era en Enya bracht hem in trance. Plotseling hoorde hij gestommel en het gekreun van een vrouw die klaarkwam. Even later kwamen er mensen van de zoldertrap af. Een vrouw kietelde hem en leidde zijn handen naar haar enorme borsten. ‘Wie ben ik?’ vroeg ze. ‘Weet je het niet? Dan geef ik je een hint: ik heb de grootste tieten hier,’ voegde ze eraan toe. Door de spanning kon P niet op haar naam komen. ‘Daisy,’ fluisterde ze in zijn oor. ‘Oh, Switch Daisy,’ zei P. Zij trok even aan zijn piemel en kon het niet laten om de tepelklemmen eens goed vast te pakken. Toen ze vertrok was hij weer alleen met de muziek. Zo nu en dan hoorde hij deuren open en dicht gaan, gevolgd door het getik van high heels.

Na verloop van tijd kwam Mrs Zascha terug om P uit zijn opsluiting te bevrijden. Zij dwong hem naar de Rode Kamer te gaan. Daar moest hij op de knieën gaan zitten en zich voorover bukken. Zo kreeg hij een flink pak rammel met een cane op zijn kont en zijn rug. ‘Mooi rood is niet lelijk,’ zei de meesteres vrolijk. Vervolgens inspecteerde ze zijn kontgaatje. Er pasten drie vingers in, net genoeg voor een eventuele neukpartij op de volgende bi-slavendag.

Na deze exercitie werd P weer geblinddoekt en geboeid op een stoel gezet, in de deuropening, zodat iedere passant hem goed zou kunnen bekijken. Even later kwam Mrs Zascha vertellen dat ze een surprise voor hem had.
‘Je moet wel alles doen wat je wordt opgedragen. Zo niet, dan zwaait er wat. Besef je dat, slaafje van me?’
‘Si Maèstra Zascha.’

Nadat ze weer voor onbepaalde tijd verdwenen was hoorde hij steeds meer mensen voorbij lopen.
Op een gegeven moment kwam er een vrouw binnen. Ze drukte haar borsten tegen zijn hoofd en streelde met haar haren over zijn gezicht. Toen hij haar stem hoorde, wist hij het: dit moest Switch Daisy zijn. Ze zette haar lippen tegen zijn oor en fluisterde heel zacht: ‘Ik ga je straks flink misbruiken’.
Ze ging weg, om pas veel later terug te komen, met een bi-slaaf. Dit moest de surprise zijn die Mrs Zascha hem beloofd had. De slaaf moest van Switch Daisy de pik van P kussen, waarna ze hem aan de muur vastketende. Vervolgens maakte ze P los en dwong hem de bi-slaaf te pijpen. Dat deed hij volgens haar vol overgave. Toen de man op het punt stond om klaar te komen, moest P stoppen met pijpen. Switch Daisy had de bi-slaaf namelijk verboden om klaar te komen. Deze procedure herhaalde zich een aantal keren. Plotseling kwam Mrs Zascha binnen om poolshoogte te nemen. Ook zij kon zien dat P enthousiast bezig was. ’Hij heeft hem helemaal in zijn mond, wat goed zeg.’

Daarna ging Mrs Zascha met P naar de kelder om hem nog eens flink onder handen te nemen. Zij ging er eens goed voor zitten in een chique fauteuil, pakte een flogger en beval P het rad aan de muur vast te houden en zijn kont te presenteren. ‘Een beetje naar links, zodat ik je goed kan slaan, slaafje.’ Vervolgens kreeg hij de nodige slagen te verduren. Tussendoor nam ze ook zijn ballen mee. Mrs Zascha leek er veel plezier in te hebben. Toen ze ook zijn rug flink had aangepakt kon ze het niet laten om hem nogmaals te sarren: ‘Mooi rood is niet lelijk’.

‘En ga nu maar op de vloer liggen, hier.’
P zag hoe ze over hem heen ging staan en tergend langzaam haar kort broekje open knoopte. En hoe ze vervolgens een strakke en warme straal uit haar kutje te voorschijn toverde. Ze spoot daarmee eerst op zijn pik, toen op zijn buik, zijn borst, zijn gezicht en ten slotte vol in zijn mond. P slikte alles door, zonder te aarzelen. Ook de volgende lading slikte hij door. En ook daarna raakte zijn mond vol en weer… ‘Oh, oh, Maèstra Zascha, ik kom’.

Dit was waar hij zo hartstochtelijk naar had verlangd: zijn doop als slaaf en de totale onderwerping aan zijn Maèstra Zascha.

Toen P Domination Palace verliet zag ik Mrs Zascha met een brede glimlach in de deuropening staan. Ze wuifde en knipoogde naar me. Mooi, hoe ze mijn cadeau aan P had uitgepakt…

Top