Onder hypnose bij Mrs. Eva

Niets brengt me in een fijnere staat dan een hypnose van Meesteres Eva. Vastgebonden op een bed praat ze je in totale rust en veiligheid. Ze spint een cocon van woorden waarmee je helemaal van haar wordt. Alles wat ze zegt voel je, en ze vervult je diepste verlangen naar totale afhankelijkheid.

Vlak voordat ze voor een paar maanden afwezig zou zijn ging ik voor een sessie naar Meesteres Eva in DP. Ze zag er weer fantastisch uit en ik voelde me als een kwispelend hondje dat na lange tijd het baasje weer zag. Jippie! Op het bed van leer bond ze mij met touw vast. Niet te strak, maar ik kon niet weg. Zo wilde ze het. Ik liet het over me heenkomen. Ze begon te vertellen hoe rustig en fijn ik me wel niet voelde, hoe blij ik wel niet was om bij mijn Meesteres te zijn. Hoe ik steeds beter werd in haar hypnoses en hoe graag ik haar gehoorzaamde. Heerlijk, ze nam mijn gedachten compleet over. Ik voelde precies waar mijn naakte lichaam het bed raakte en af en toe raakte met haar handen mijn gevoelige lichaam aan. Ik wilde dat het eeuwig zou duren, maar dat was niet zo. Na een uur werd ik langzaam weer in het hier en nu gebracht, en bleef ik liggen op de bank. Alleen, maar o zo gelukkig. Het slaperige gevoel verdween langzaam, en ik hoorde de gebruikelijke geluiden uit DP. De stemmen van de dames, het aanbellen van een gast. De hakken op de trap en het tikken van de klok.

De deur van het Meesteressenvertrek ging open en dicht. Hakken. Meesteres Eva kwam na een uur binnen, met een nieuwe Meesteres die het vak moest leren. De SM sessie ging beginnen. Likken van de schoenen van beide Meesteressen. Meesteres Eva gaf de nieuwe Meesteres aanwijzingen hoe ze met de slaaf moest omgaan. Ze was nog wat onwennig en verlegen, maar Meesters Eva was goed op dreef. Nu ging ze uitleggen hoe je met een zweep de slaaf kan bewerken. Zelf sloeg ze direct, maar niet te hard. De nieuwe Meesteres vond het soms wat eng en bleef erg soft. Tijd voor de tepels en de ballen. Klemmen kwamen er aan te pas, en de nieuwe Meesteres leerde hoe je de ballen af moest binden. De tijd was doorgetikt, en ik mocht met mezelf spelen. Dat duurde niet lang want de ontlading volgde erg snel. Het was weer fantastisch geweest.

Inmiddels is Meesteres Eva weer terug en zoek ik wanhopig in mijn agenda naar een gaatje om met deze intelligente, prachtige en buitengewoon bedreven Meesteres weer enige heerlijke uurtjes door te brengen.

Haar slaaf pieter

Top