Plasticsubje vernederd door Mrs Gia.

WOW, wat een verschijning, veel beter dan op de foto’s, Meesteres Gia, zodra ze met mij aan het kennismakingsgesprek begon was ik al helemaal in mijn onderdanige rol aan het sluimeren. Die mooie ogen die dwars door je heen kijken, die zwoele stem die in de sessie elke vezel raakt. We hebben uitgebreid de tijd genomen om te bespreken wat we in de sessie, van 2 uur zouden kunnen gaan doen. Voor mij is plastic een essentieel onderdeel naast (verbale) vernedering.
Niks douchen, ik had aangegeven dat ik ook van WAM hou, dus in plaats van een douche bij binnenkomst kreeg ik een koele bierdouche om vervolgens in plastic folie te worden ingepakt….Wat een opening van de sessie. Ik wist niet wat me overkwam en ik werd er helemaal stil van. Vervolgens werd ik een beetje door het pand geleid waarbij ik bijna niks zag door de folie en mijn benen beperkt kon bewegen omdat Meesteres Gia tot aan mijn knieën mij had ingepakt. Met enige moeite de trap naar boven om op het dakterras als puppie een beetje te worden afgericht. Aangezien ik niet zo’n goede puppy was, moest ik in de bench op het dakterras. Voordat we terug naar binnen gingen was het tijd voor de eerste champagne sessie…..wat een goddelijke champagne was dat. (Dank U wel Meesteres Gia).
Terug binnen aangekomen was het tijd voor een douche, 1min….Tjonge zo snel heb ik nog nooit gedoucht.
Nadat ik was afgespoeld en afgedroogd werd ik gecontroleerd door Meesteres Gia en meegenomen naar de travestie kamer. Hier kreeg ik een roze pvc dienstmeisjes jurk aan, met een shortje van pvc dat als blinddoek door haar gebruikt werd. Ik was helemaal in een roes, kreeg amper woorden uit mijn mond en toen moest ik ook nog gaan zingen. “I am a barbie girl…..enz” nou laat ik eerlijk zeggen 1) zingen kan ik niet en 2) het liedje kende ik niet dus dat was genoeg reden om mij verder te teasen. Vastgebonden op de bank in mijn roze pvc pakje en helemaal in gewrapt met folie, kon ik geen kant op en werd mijn pikje bewerkt met een magic wand……Nou voordat ik het in de gaten had was het al gebeurd……Klaar gekomen zonder dat ik Meesteres Gia had geïnformeerd (nogmaals sorry Meesteres Gia). Dit betekende dat mijn kontje als straf goed bewerkt ging worden, dank U wel Meesteres Gia.

Al met al een geweldige sessie, met een uitzonderlijk mooie Meesteres Gia, die heel goed luistert naar je wensen en daar op een heel eigen manier een sadistische invulling aangeeft. Voor mij een reden om binnenkort weer af te spreken met haar.

Onderdanige groet, Plasticsubje

Top