Poetsslaaf onder begeleiding van Mrs. Cleo

Het was een zonnige, maar koude dinsdag in Valkenswaard. Het weer was guur. Ik verzamelde mijn moed bij elkaar en belde aan bij BDSM-huis, Domination Palace. Ik werd vriendelijk ontvangen door de ontvangststaf en verder naar binnengeleid. Ik werd verzocht plaats te nemen aan de bar tot Meesteres Cleo (mijn Meesteres voor die dag) klaar was mij te ontvangen. Ik nam een drankje en wachtte rustig af. Nou ja, in het begin dan. Was ik te vroeg? Of liet ze mij expres wachten. Van alles schoot door mijn hoofd, en van de eerder verzamelde moed was weinig meer over.
Ik wilde kijken of ik inderdaad te vroeg was toen opeens Meesteres Cleo binnen kwam om mij op te halen. Door haar lingerie body in spijkerbroek met zwarte gehakte dij laarzen maakte de tijd of mijn eerdere zorgen opeens niet meer uit, de tijd leek wel even stil te staan.
We hadden een fijn voorgesprek waardoor ik mij weer op mijn gemak voelde. Vervolgens werd ik in de douche gezet, want Meesteres Cleo werkt graag hygiënisch. Dit verwacht ze dan ook van haar slaven, legde ze uit.
Helemaal fris uit de douche gestapt werd ik opgehaald door Meesteres Cleo. Ze had een heel arsenaal bij aan kleding en make-up tot haar beschikking. Nu gaat het echt beginnen, dacht ik nog.  Eerst mocht ik een nylon panty aan. Ik weet nog dat ik een beetje om mij heen keek of er niet iemand anders aan het meekijken was. Daarna moest ik zo’n klein panter stringetje eroverheen aan, zodat de panty goed blijft zitten legde ze uit. Ik vond het maar een raar gezicht, maar ik wilde haar niet tegenspreken.
Over een raar gezicht gesproken, Meesteres Cleo pakte haar make-up spullen om mijn gezicht volledig te schminken. Verder kreeg ik een roze lycra lingerie setje aan, inclusief nep borsten. Door de ritsplaatsing waren mijn tepels nog gemakkelijk te bereiken.  Aan haar grijns te zien leek ze precies te kunnen lezen wat ik dacht. Toch deed ze er op dat moment nog niks mee, maar dat maakte mij niet minder zenuwachtig. Wat nog niet is, kan nog altijd komen. Om de outfit af te maken kreeg ik nog gehakte laarzen aan. Van die heerlijk gladde schoenen om aan te raken.
Daarna begonnen de instructies voor het schoonmaken. Meesteres Cleo overspoelde mij met opdrachten. Er werd mij glashelder duidelijk gemaakt dat ik moest gehoorzamen. Anders was ik niet meer welkom bij Domination Palace. Eenmaal toen Meesteres Cleo de kamer uit was, begon ik aan mijn werkzaamheden. Ik deed mijn best om alles te herinneren wat er was gezegd en het allemaal zo snel mogelijk af te hebben voor ik de rest weer vergat. Toen ik hakken de trap op hoorde komen, wist ik dat het tijd was voor inspectie.
Ik zag al tijdens haar inspectie rondje dat ze niet blij was met mijn werk. Ze vond dat ik niet secuur genoeg was in mijn werk. En dat een straf nodig was om dat gedrag aan te passen. Ik weet nog heel goed dat ze zei: “Je mag niet zomaar de tijd van een Meesteres verspillen.” Daar werd ik enorm zenuwachtig van. In het normale leven had ik vast een weerwoord gehad. Maar ja, ze had wel gelijk, ik was te snel bezig dat er de kantjes vanaf waren gegaan. Dus ik besloot mijzelf over te geven aan haar straf.
De straf hield in: Ik werd opgesloten om na te denken over mijn zondes.
Na mijn straf beloofde ik beter te doen en ging weer aan de slag. Maar keer op keer wist Meesteres Cleo fouten te ontdekken zodat er verschillende opsluitingen de revue passeerden. Ook werd ik aan een paal vastgebonden met touwen op zolder. En een van de opsluitingen zal ik nooit vergeten. Dat was op de gang, met riemen en kettingen vastgezet, vol in het openbaar, zodat de andere Meesteressen mij konden betasten wanneer ze langsliepen. Dat was erg beschamend, en ik hoopte vurig dat ik vrij was voordat iemand anders mij ook nog zag. Ik wist niet of dat zou gebeuren, maar die angst bleef in mijn hoofd. Een gevoel van machteloosheid overkwam mij in dat moment.
Na mijn laatste blunder moest ik helemaal naakt in een cel. Ook die zal mij bij blijven, elke keer als ik me uitkleed. Zo zal de herinnering van deze dag, en Meesteres Cleo, nog lang bij mij blijven.
Voor ik het wist was de dag voorbij gevlogen. Ik had mijn best gedaan om het hele gebouw spic en span te maken. Ik was misschien vroeg binnen daar, maar ging pas laat weg. Gek eigenlijk hoe snel zo’n lange dag vol intensieve handelingen kan zijn als nergens iets over te zeggen hebt, maar gewoon wordt rond gecommandeerd.
Voldaan ging ik weer naar huis. Het was geweldig om die intense overgave aan zo’n geweldige Meesteres te mogen geven.”
Top