Sensatie

De sessie liep tegen het einde. Meesteres Denise leidde mij de nursingroom binnen. De middag was als een normale sessie verlopen. Voor zover sessies bij Meesteres Denise ooit normaal of voorspelbaar zijn.
In eerste instantie had Meesteres Denise me deze keer omgetoverd in een leernicht. Ik had een leren harnas omgekregen. En Ze had me een flinke dildo voorgebonden. Zo werd ik tentoongesteld in de hal van het fantasyhouse. Ik had een masker gekregen, en via de opening bij mijn mond moest ik met een rietje een glas verse champagne van Meesteres Sophie leegdrinken. Ook had Meesteres Denise aan Sophie gevraagd mij een kick in mijn kruis te geven.
Ik was met floggers bewerkt waarbij Meesteres Denise de hulp van twee collega’s had ingeroepen zodat drie dames tegelijkertijd aan het meppen waren. Zelf had Meesteres Denise daarna de bullwhip gepakt. Gelukkig kreeg ik daar maar vijf slagen mee. De Meesteres deed die niet eens met volle kracht. Ze had wel met haar vreeslijke nagels stevig in mijn tepels geknepen. In een opwelling van pijn had ik daarbij “kreng”geroepen. Wat ze natuurlijk niet in dank afnam. Tot zover dus een “normale” sessie. Maar nu leidde Ze me dus de nursingroom binnen.

Meesteres Denise liet me in de gynaecologen-stoel liggen en bond mijn benen goed vast in de beugels. Ook mijn handen werden vastgezet. Zodoende kon de Meesteres overal bij en kon ik me niet verzetten. Vervolgens begon ze allerlei dingen klaar te zetten, maar ik wist niet wat ze van plan was. Het maakte me zenuwachtig en angstig . Ze onderbrak haar voorbereidingen met de mededeling “je was toch nieuwsgierig naar de melkmachine”? Sinds enkele maanden heeft DP een nieuwe melkmachine in huis. Toen ik daarvan hoorde had ik inderdaad laten weten dat ik erg benieuwd was naar dat ding. Ik had er tegelijkertijd bij laten weten dat het apparaat bij mij zeker niet zou werken. Immers ik ben klein geschapen, het apparaat zou niet passen. Als 65plusser is mijn spermaproductie bovendien minder. En op het einde van een sessie wanneer ik meer uitgeput ben, ben ik sowieso niet tot veel in staat. En nu haalde ze het apparaat tevoorschijn omdat ik toch had laten merken nieuwsgierig te zijn. Het zag er inderdaad uit zoals het bij een koe gebruikt wordt. Een beker die aan de speen wordt bevestigd, en dan ritmisch vacuüm wordt gezogen en losgelaten waardoor een knijpbeweging ontstaat. Meesteres Denise installeerde de beker aan mijn penis. Ik dacht een lichte pijn te voelen. Of was het alleen de angst voor er wat er ging gebeuren? Erg gemakkelijk voelde het niet. Nogmaals zei ze “je bent toch nieuwsgierig?”.
Daarna bracht ze via het bedieningspaneel het apparaat in beweging. Ik voelde het apparaat ritmisch in beweging komen. Het loslaten en weer knijpen. Eerst langzaam. Daarna liet de Meesteres het iets sneller gaan. Ik sidderde. Ik wist niet goed wat ik voelde. Mijn hele lichaam begon te schokken. De Meesteres constateerde minzaam dat het apparaat al effect resulteerde. Het voelde bij mij als een sensatie. Mijn lid werd in de vacuüm gezogen beker dik en groot. Dikker en groter dan hij volgens mij ooit in mijn hele leven geweest is. Toen Meesteres zag dat ik uitgeput raakte zetten ze het apparaat even uit. Ze vroeg mij trots naar mijn lid te kijken. Daarna zette ze het apparaat weer aan. “Je wou toch zo graag?”, zei ze nu. Ze schaterde. Het apparaat eerst weer op lage snelheid die ze vervolgens weer verhoogde. De ritmiek zorgde dat mijn lijf opnieuw schokte.
Terwijl ik zo lag schoten allerlei wilde gedachten en fantasieën door mijn hoofd. Ik voelde me een soort varken waarvan de sperma industrieel werd verzameld voor inseminatie. Ik vond het vernederend dat ik daar met mijn benen wijd lag terwijl het apparaat zijn werk deed. Ik probeerde tegelijkertijd naar de Meesteres te glimlachen om haar te laten merken dat ik toch genoot.
Eerlijk: het was een buitengewone sensatie. Of ik uiteindelijk met dat hele grote lid klaar ben gekomen weet ik achteraf niet eens. Het hele gebeuren was veel te overweldigend. Wel weet ik dat ik me achteraf in de trein naar huis nog steeds opgewonden voelde. Èn dat ik deze sensatie best nog wel eens wil meemaken! Maar ja, Meesteres Denise blijft onvoorspelbaar en dus zal Ze bij een volgende gelegenheid vast iets anders bedenken.

Uw jaap

Top