Slaafje in opleiding

Het was weer enkele weken geleden dat ik Domination Palace had bezocht.
Ik had vandaag zoals gewoonlijk een afspraak met Mrs. Denise voor een halve dagsessie.
Op weg naar Domination Palace was ik al aan het denken wat Mrs. Denise vandaag voor mij in petto had.
Ik hoopte dat de nieuwe dame Mrs. Payne ook zou meedoen, zodat haar ook leerde kennen.
Aangekomen bij Domination Palace werd ik ontvangen door Mrs. Denise, bij het gebruikelijke praatje vertelde ze inderdaad dat de nieuwe dame Mrs. Payne vandaag met haar zou meelopen, toen ik dat hoorde voelde ik mij al gelukkig.
Nadat ik mij onder toezicht van beide dames had ontkleedt moest ik mij gaan douchen en daarna in de juiste houding op ze blijven wachten. Dit wachten duurde best wel lang waardoor de zenuwen door mijn lijf tekeer gingen.
Ik werd naar de kelder gebracht waar ik beide Meesteressen moest begroeten door hun laarzen met passie en toewijding te kussen.
Ik moest van Mrs. Denise aan Mrs. Payne laten zien hoe ik mijn klein slavenpikje aftrok, ik vindt dit nog steeds erg vernederend om dit onder toeziende ogen van de dames te doen.
Mijn billen en tepels werden door Mrs. Denise behoorlijk opgewarmd voordat zij mij in de bondagezak stopten. Ik kreeg ook een luier om die Mrs. Denise eerst had voorzien van haar heerlijke champagne. Vervolgens kreeg ik een blinddoek voor zodat ik niets maar dan ook niets meer kon zien. Ik werd daarna alleen gelaten. In de tijd dat daar alleen lag begon er een beetje paniek in me op te komen en ik vroeg me af, wat is het toch dat ik zo paniekerig ben. Op een gegeven moment hoorde ik dat er weer een slaaf was gekomen die in de andere kelderruimte onder handen werd genomen door beide Meesteressen. Op een gegeven moment werd ik uit de bondagezak gehaald en moest ik de andere slaaf maar eens gaan pijpen, ik wil binnenkort ook deelnemen aan de bi-slaven dag, dit was een uitstekend moment om al een voorproefje te krijgen. Nadat de andere slaaf afscheid had genomen werd mij de blinddoek verwijderd en moest ik in de douche gaan liggen zodat Mrs. Denise haar goddelijke champagne over me heen kan laten lopen, wat ik ervaar als een beloning.
Ik moest voor de Meesteressen een liedje zingen, en aangezien ik helemaal niet kan zingen, kwam me dat op 100 zweepslagen te staan. Ik werd meegenomen naar de rode kamer waar ik werd vastgezet. De zweepslagen werden met een gevlochten zweep (bullzweep?) gegeven na ongeveer 15 zweepslagen zei Mrs. Denise dat ik 100 slagen niet zou volhouden, ik zei dat ze kon doorgaan en we zien wel waar het op uitkomt. Mrs. Payne heeft ook meegedaan. Bij 80 zweepslagen zei Mrs. Denise, slaafje dit ga je niet redden. De laatste 20 slagen moest ik gaan aftellen. Ik heb het uiteindelijk wel gered, maar wat deden de laatste slagen pijn. Mrs. Denise was heel trots op me dat ik het wel had doorstaan en ze zei dat ik vanaf nu geen slaaf in opleiding meer ben maar een gevorderde slaaf. Ik voelde me heel trots en kon wel huilen van vreugde. Daarna mocht zelf bijkomen in de sling. In de tijd dat ik in de sling lag voelde ik mij heel trots dat ik de 100 zweepslagen goed had doorstaan.
Na een tijdje kwam Mrs. Denise terug en werd ik erg verwend door haar door mijn tepels, ballen en lul met de vibrator te bewerken. Uiteindelijk kwam ik zeer heftig klaar, wat een genot was dit. Ik heb nog een tijdje liggen natrillen van deze geweldige sessie.
Nadat ik me gedoucht had en weer had aangekleed heb ik nog met Mrs. Denise een nagesprek gehad. Ik heb Mrs. Denise bedankt voor deze superleuke sessie. Op weg naar huis was ik nog aan het nagenieten van deze dag.
Uw slaaf Jos

Top