Slavin/Switch Nova

Hi! Ik ben Nova, aangenaam.

Ik ben een energieke en ondeugende kleine opdonder van 25 jaar. Met mijn 1.58 kijk ik met mijn grote groene ogen letterlijk naar jou op.

Vergis je niet bij het zien van mijn postuur! Ik ben namelijk een rasechte masochist en kan tegen een stootje. Wat ook betekent dat ik zo nu en dan een blauwe plek kan hebben. Ik hou ontzettend van pijn (binnen mijn grenzen) en de gedachte alleen al laat mij zweven. Nog mooier vind ik het als ik om kijk en mijn Meesters ogen zie stralen van geluk en plezier.

Ik ben een ” jack of most trades”. Als slavin kan ik heel lief en ingetogen zijn. Ik heb alle geduld van de wereld en samen kunnen wij zoeken naar wat jij fijn vindt. Ook kan ik ontzettend rellen en het bloed onder jouw nagels uittrekken. Ik kan een brat zijn en behoorlijk uitdagen, naja als jij dat aandurft.

Als experimentalist vind ik het altijd leuk om nieuwe ervaringen op te doen dus stuur zeker een e-mail en dan kan ik kijken naar de mogelijkheden. Wil jij mij nog meer laten genieten? Ik kan helemaal op gaan in sensory play en aaien & strelen. Het liefst lig ik als een purrend katje op jouw schoot weg te doezelen onder jouw handen.

Hoe ik uitzie?

Ik ben 1.58m en weeg 60 kilo. Ik ben vrij fit. Mijn haarkleur past bij mijn temperament, zwart met een felle kleur. Welke? Dat kan altijd anders zijn. Ik heb meerdere tattoos en pas in het plaatje “alternatief”.

Wat ik zoal doe?

Bondage – straffen – zwepen – spanking – crawling – pet – tepelspel – sensory play – klemmen – kaarsvet – onderwerping – rollenspel – hairpulling – duo spel – aaien & strelen

Wat ik niet doe?

Mummificatie – copra – face slapping – needle play – voetfetish

 

Achter die grote ogen die naar jou opkijken schuilt een heuse sadist die zich met plezier laat zien.
Ik geniet van de worsteling tussen pijn en genot wanneer ik je afzweep, forceer klaar te komen of de klemmen van jouw lichaam ris. Ik hou ervan om jou heen en weer te gooien tussen liefkozing en pijn.
Wanneer ik jou aankijk en jij voor deze sessie helemaal van mij bent! De prachtige zweem die over jouw ogen trekt wanneer je heerlijk wegzakt onder mijn handen, daar ga ik voor.

Net zoals mijn submissieve kant vind mijn dominante kant het fijn om te experimenteren, Grenzen op te zoeken en jou te zien genieten. Bij mij ben je als beginner ook aan het juiste adres. Samen met jou vind ik het leuk om te onderzoeken wat jij echt fijn vind. In eerste sessies kunnen wij dan gaan uitproberen zonder in een high protocol te werken. Met andere woorden: wij gaan dan gewoon samen spelen en ondervinden zo wat bij jou past.

Worstelen doe ik overigens niet, maar ik ben zeker te porren voor een goeie playfight sessie.

 

Ik kijk ernaar uit om met jou te spelen!

 

 

 

 

Top