Slavin/Switch Steffie

Ik ben slavin/switch Steffie, een geile onderdanige, bisexuele pijnslet van begin 40. Ik geniet het meest als U mij domineert, controleert op hygiëne en sexueel gebruikt zoals U wilt!
Uw (harde) hand is nodig om mij op mijn plek te zetten; op de grond naast U of in de hoek als ik ongehoorzaam ben. Ik wil U graag op alle mogelijke manieren dienen, en ben U erg dankbaar als U mij vastgebonden gebruikt, waar ik voor bedoeld ben.

Naast mijn dienstbaarheid heb ik ook een dominante kant.

In mijn hoedanigheid als Domina, ben ik een old-skool-Bitch. Ik ben een gepassioneerd en toegewijd bezig met BDSM. Het is voor Mij net als ademen, natuurlijk en onmisbaar.
Ik verwacht van jou eenzelfde toewijding en dienstbaarheid aan Mij!

Mogelijkheden:
Pijn-/lust slavin: -verbale vernedering-oraal, vaginaal, soft anaal- zwepen, floggers, single tails, bullwhips- bondage(touw, kettingen, duct-tape, boeien)- klemmen( klit, lippen, tepels)- waxplay-rollenspellen(bijv. nursing)- duo sessies- forced orgasm.

Old-Skool-Bitch: -vernedering-corporal punishment-CBT- ball bursting-sounding-(langdurige) eenzame opsluiting-pijnspel(zwepen, canes, single tails, figging) electro-trampling-face sitting- golden shower-boot worshipping-anal training/play-forced orgasm-orgasm denial-blindfolding-gag-bondage

Staat je kink of beleving er niet bij? Stuur mij een mail.

Ik werk alleen op afspraak hetgeen inhoud dat ik speciaal voor jouw naar DP kom rijden.
Daarom vraag ik wel een aanbetaling voor de sessie die je contant of via bank kunt regelen. Voor meer info bel evn.

Liefs,
slavin/switch Steffie.

Klik hier om meer foto’s van slavin/switch Steffie te bekijken
Klik hier om slavin/switch Steffie een persoonlijk bericht te sturen

 

Top