Slavin/Switch Steffie

Ik ben slavin/switch Steffie, een geile onderdanige, bisexuele pijnslet van begin 40. Ik geniet het meest als U mij domineert, controleert op hygiëne en sexueel gebruikt zoals U wilt!
Uw (harde) hand is nodig om mij op mijn plek te zetten; op de grond naast U of in de hoek als ik ongehoorzaam ben. Ik wil U graag op alle mogelijke manieren dienen, en ben U erg dankbaar als U mij vastgebonden gebruikt, waar ik voor bedoeld ben.

Naast mijn dienstbaarheid heb ik ook een dominante kant.

In mijn hoedanigheid als Domina, ben ik een old-skool-Bitch. Ik ben een gepassioneerd en toegewijd bezig met BDSM. Het is voor Mij net als ademen, natuurlijk en onmisbaar.
Ik verwacht van jou eenzelfde toewijding en dienstbaarheid aan Mij!

Mogelijkheden:
Pijn-/lust slavin: -verbale vernedering-oraal, vaginaal, soft anaal- zwepen, floggers, single tails, bullwhips- bondage(touw, kettingen, duct-tape, boeien)- klemmen( klit, lippen, tepels)- waxplay-rollenspellen(bijv. nursing)- duo sessies- forced orgasm.

Old-Skool-Bitch: -vernedering-corporal punishment-CBT- ball bursting-sounding-(langdurige) eenzame opsluiting-pijnspel(zwepen, canes, single tails, figging) electro-trampling-face sitting- golden shower-boot worshipping-anal training/play-forced orgasm-orgasm denial-blindfolding-gag-bondage

Staat je kink of beleving er niet bij? Stuur mij een mail.

Liefs,
slavin/switch Steffie.

Klik hier om meer foto’s van slavin/switch Steffie te bekijken
Klik hier om slavin/switch Steffie een persoonlijk bericht te sturen

 

Top