Stuntmaand

Deze maand is het bij Domination Palace stuntmaand. Voor een gereduceerd tarief kun je een tweede dame bij je sessie laten betrekken. Natuurlijk heb ik daar gebruik van gemaakt. Ik vind het altijd extra spannend als er meerdere dames aandacht voor mij hebben. Welke andere dame bij mijn sessie betrokken zou worden wist ik niet vooraf. Dat bepaalde Meesteres Denise. Zij is immers mijn Meesteres.
De sessies van mij bij Haar zijn altijd al verrassend en onvoorspelbaar. Toch zijn er tegenwoordig voor mij ook enkele zekerheden. Zo weet ik dat ik bij het voorgesprek onder haar hoge laarzen mag zitten. Dit geeft mij een gevoel van vertrouwdheid en veiligheid. Ook weet ik dat ik vrijwel altijd in het begin van de sessie enige tijd achter de tralies wordt gezet. Achter de tralies kan ik mijn positie opnieuw onder ogen zien. Dat ik slechts een aapje, een speeltje ben van Meesteres Denise. Een speeltje wat uit zijn kooi wordt gehaald om de momenten dat Zij zin en tijd heeft om ermee te spelen.

Ook in deze stuntmaand werd ik na het douchen door Meesteres Denise achter de tralies gezet. Na een flinke tijd werd ik door Lady Ceecee opgehaald. Nieuw bij Domination Palace, ik kende haar nog niet. Een rustige, rijpere dame met een half Surinaamse achtergrond. Zij ging als eerste met me aan de slag. Ze wilde me graag keuren. Ze legde me op een bondage bed. Ze liet me een dildo pijpen terwijl ze met haar andere hand mij prostaat bewerkte. Ze kneep in mijn tepels. En daarna beet ze erin. Auw! Ze gebruikte een flogger en een paardenharenzweep. Maar vooral was ze bezig met teasen. Mijn lichaam ontspande zich en kronkelde van opwinding bij haar prettige aanrakingen.

Meesteres Denise had haar nodig voor andere taken in de studio. Ik werd alleen achtergelaten, vastgebonden op de bondagebank. Op een gegeven moment kwam Meesteres Denise mij ophalen. Omdat de middag al een tijd gevorderd was had ik de behoefte aan een plaspauze. Ik maakte dat kenbaar aan mijn Meesteres. Niks daarvan. Slaven hebben geen recht op een pauze. Je doet het maar in een luier, als je zo nodig moet, bitste Ze. Ik kreeg een luier om, waarom heen Ze cellofaan wikkelde wat goed werd vast getaped. Dat was om te voorkomen dat ik zou lekken en de vloer van de studio zou bevuilen. Daarna werd ik aan de wand in de hal vastgezet. Dat is de plaats in de studio waar slaven regelmatig ten toon worden gesteld. Iedereen die langskomt ziet je staan. Nauwelijks stond ik daar of ik hield het echt niet meer. Ik voelde de luier vollopen. Ik liep van schaamte rood aan.
Gelukkig heeft volgens mij niemand dit gezien. Slavin Rose kwam door de hal, en zag me staan. Natuurlijk wilde ze even mijn tepels toucheren. Ik stond toch vast. En nieuwsgierig als ze is voelde ze gelijk even aan de luier. Nou die is lekker vol zei ze en nog warm ook! Straks wordt het koud. De gedachte alleen al aan een natte koude luier maakte dat ik me nog viezer voelde. Slavin Rose beoefent nu ongeveer een halfjaar haar hobby bij Domination Palace. Jong, mooi, met een frisse en open uitstraling. Lief voorkomen. Kortom een aanwinst voor het team. Het einde van de middag vormde een apetheose. Ongeveer een half jaar geleden heb ik van mijn Meesteres tot dertig moeten tellen terwijl Zij de bullwhip hanteerde.

Later in een mail heb ik geschreven dat ik bang was dat ik een volgende keer tot veertig moet tellen. Bang omdat ik helemaal geen pijnslaaf ben. Ik ga hard gillen. Ik wordt daarom in de studio brulaap genoemd. Die mail met veertig had de meesteres onthouden. Ik moest er nu aan geloven. Meesteres Denise betrok daar slavin Rose bij. Behalve dat Rose slavin is wilt ze zich ook als sadiste ontwikkelen. En met de single tail kon ze op mij oefenen. Meesteres Denise zelf hanteerde deze keer een dragons tongue. Een soort bullwhip, maar wat korter en gemener. Aan het einde zitten een paar losse oogjes gevlochten. Een favoriet speeltje van de Meesteres. Mij werd beloofd dat als ik de veertig zou halen ik rijkelijk beloond zou worden.
Mijn handen werden boven mijn hoofd vastgemaakt en in spreidstand mocht ik mijn kont en rug aanbieden aan de dames. Bij het inslaan moest ik al gillen. Dus werd mij een mondgag ingedaan. Daarna kon het echte slaan en het tellen beginnen. Dat tellen ging me moeilijk af. Omdat de dames gelijktijdig aan de gang gingen volgde de slagen elkaar soms erg snel op, kwamen ze zelfs gelijktijdig aan. En kon ik niet anders dan gelijktijdig kermen en tellen. Mijn lijf schokte, danste bijna bij elke pijnlijke slag. Gelukkig was Meesteres Denise bereid mij te corrigeren als ik fouten maakte bij het tellen. Toen we bij achtendertig waren vroeg Ze niet meer op te tellen, maar af te tellen. Ik zou te snel gegaan zijn. Even later werd ik losgemaakt, ik had volgens de dames inderdaad de veertig vol gemaakt. Ik wist het niet meer.
Meesteres Denise weet dat ik een sessie met de bullwhip haat, dat ik er bang van ben en al bij voorbaat begin te schreeuwen. En dat ik dan ook Haar haat. Ze geniet dat ik daadwerkelijk schreeuw en tegelijkertijd net niet om genade vraag. Ze geniet om mijn grens weer iets verder te leggen. En Ze weet ook dat ik achteraf altijd trots ben als ik niet om genade gevraagd heb. Dat zijn heel mooi momenten waarvan we dan uiteindelijk samen genieten.

Deze keer heb ik gemerkt dat Rose tot een echte dominant kan uitgroeien. Ze toonde oorspronkelijke sadistische lol toen ze de single tail hanteerde. Voor mij volgde de beloofde beloning. Ik mocht op de grond gaan liggen. Er volgde golden showers van beide dames gelijktijdig. Mijn Meesteres sproeide haar nectar over mijn onderlichaam en in mijn kruis. Rose sproeide het over mijn gezicht. Een flinke straal ging ook rechtstreeks via mijn open mond in mijn keelgat. Ik verslikte me en moest proesten. Door de afgedwaalde druppels in mijn ogen en het proesten kon ik niets zien. Ik heb het uitzicht op de bron dus gemist.

De heel mooie middag was afgelopen dacht ik. Maar nee. Eerst moest ik nog met de mop de vloer schoonmaken. Ja, dat had ik natuurlijk kunnen voorspellen!!!!

Top