Mrs. Cleo

“Meesteres Cleo

 

Als je me rond ziet lopen in het dagelijks leven zie ik er lief en onschuldig uit. Lief dat ben ik ook wel, maar ik zoek graag de grenzen op bij mijn subjes.

Het liefst doe ik het rustig aan maar die grenzen gaan zeker opgezocht worden en worden overschreden (behalve de harde grenzen natuurlijk!). Ik vind het heerlijk als de sub ook zijn recentste fantasieën vertelt, want dan kan ik ze mooi aanhoren en altijd nog beslissen of die dag alles gaat zoals hij of zij in gedachte had óf totaal het tegenovergestelde.

Jij wilt graag geëdged worden? Wie zegt dat je überhaupt mag klaarkomen? 

Je komt hier natuurlijk bij mij langs. Ik ben de baas, jij bent mijn slaaf. Ik bepaal. Het is bij mij niet zo dat je gewoon een draaiboek kan inleveren en dat alles stap voor stap afgewerkt. De spanning komt ook voort uit het onverwachte en improvisatie en bij mij mag je alle touwtjes loslaten, nadat je je wensen kenbaar hebt gemaakt.

Van mezelf kan ik soms wel een grapje maken om de spanning te verlichten of vragen “Hoe gaat het met je?” of zeggen dat je het heel goed doet (lees: mommy Domme/gentle femdom).  Ik focus me helemaal op jouw lichaam en stel me voor hoe jij je voelt, wat is okay wat is niet okay en stilte helpt daarbij.

Hierbij kan het ook betekenen dat ik de aanraking opzoek en je soms ook wel masseer, of je laat schrikken met iets, ik zeg niet met wat natuurlijk ;). 

Als ik met een sub ben, zoek ik een connectie met lichaam maar ook met geest. Het gaat me niet om een lijstje af te werken of om jouw als object te zien wat in elkaar geslagen moet worden.(Alhoewel het ook wel heel leuk is om mensen in hun buik te slaan met mijn blote vuisten totdat ze niet meer kunnen)

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan en steeds sterker en sterker te worden zodat ik nog harder en harder kan slaan.

Hoe voel ik mij het machtigst als Meesteres? Met een strapon, ik neem jouw hoofd vast en duw jouw hoofd op mijn pik en ik je laat overgeven van het deepthroaten. Heerlijk gevoel dit! 

Harde grenzen: copra/scat

~ Het grootste compliment wat ik als Meesteres heb gekregen is dat de sub zich veilig bij mij voelde en grenzen durfde te overschrijden vanwege die veiligheid en geborgenheid. ~”

 

Meesteres Cleo

Top