Switch May

Ik ben switch May,

Voor mij is het heerlijk om te spelen omdat ik heel empathisch ben, dat maakt van jouw genot ook het mijne.
Ik houd er van jou te zien genieten terwijl je mij opdraagt wat ik moet doen, op mijn knieën naar je op kijkend. Wel kan ik heel ondeugend zijn, dus wees gewaarschuwd: misschien is een corrigerend tikje zo nu en dan nodig.
Evengoed kan ik zonder problemen grote voldoening halen uit het gevoel wat jij krijgt wanneer ik je streng aanpak wanneer dit meer naar je smaak is.
Het is niet te ontkennen dat er een dominante kant van mij is en die uit ik ook heel erg graag.
Hoewel ik zowel dominant als onderdanig kan zijn is het de moeite waard te vermelden dat ik geen meesteres en zeker geen slaaf ben. Ik houd juist heel erg van de connectie die je in een D/s spel maakt en in die rollen mis ik die vaak te veel.
Het is eigenlijk onmogelijk om hier alles op te noemen wat ik leuk vind. Wat materiaal betreft verkies ik in ieder geval leer boven latex.
Er zijn veel ervaringen waar ik voor open sta, ook juist omdat ik zo intens kan genieten van jouw reacties. Rollenspel, pet play, sado- of masochisme, bondage of iets nog wat meer intiem, het heeft allemaal absoluut mijn interesse. Mijn absolute favoriet is over het algemeen toch wel sensuele sensory play. Vaak is dit vastbinden of vastgebonden worden en dan met strelen of pijnprikkels de grenzen opzoeken. Dit geeft mij vaak een heel fijne connectie met mijn spelpartner.

Switch May

 

 

 

 

 

Top