Switchspel met Rose

Rose is eigenlijk een slavin. En een hele goede. Sinds haar aantreden bij DP heb ik regelmatig met haar gespeeld in verschillende rollenspellen. En tot mijn grote genoegen, kan ik wel zeggen. Rose is onderdanig en kan behoorlijk wat pijn verdragen. Zij reageert heerlijk op zwepen, kaarsvet en klemmetjes. Als schoolmeisje, hoertje, dienstmeisje of dievegge vervult zij een fantastische rol. Ondanks dat ze gestraft wordt, kan ze zich zeer uitdagend gedragen en neemt dan net zo weinig / veel initiatief als voor een slavin toelaatbaar is. Daarmee weet ze me elke keer weer seksueel op te winden.

Enkele sessies geleden vertelde Rose mij dat ze aan het experimenteren is met switchen. Heel beleefd vroeg ze of ik dat experiment ook eens met haar zou willen doen. Als dominant wees ik dat voorstel resoluut af. Maar onderweg naar huis, nog nagenietend van de sessie, dacht ik er toch nog eens over na. Toen ik pas begon als dominant adviseerde slavinnen mij wel eens om een sessie bij een meesteres te boeken, omdat je als dominant daar ook van kan leren. Ik heb dat een paar keer geprobeerd, maar dat is bijna nooit bevallen. Ik ben niet onderdanig en ik houd niet van pijn. Dat maakte de sessie niet leuk voor de meesteres en niet leuk voor mij. Slechts één keer vond ik het leuk. Toen ging het niet om onderdanigheid, maar om erotisch teasen en pleasen. Ik besloot om Rose in de volgende sessie voor te stellen om op deze basis te switchen. Als het mij niet zou bevallen had ik altijd nog de uitweg om op het moment dat ik weer dominant zou zijn de touwtjes (letterlijk) niet meer uit handen te geven.

Rose luisterde naar mijn verhaal en haar ogen begonnen te twinkelen. Daar kon ze wel wat mee dacht ze. En dat was ook zo. Toen ik geboeid aan het rek stond wist ze mij enorm op te winden met haar verfijnde tease technieken. Terwijl ik vastgebonden op het bed lag, liet ze mij met haar naakte lichaam boven mijn gezicht fantastisch klaar komen. Ik heb echt nog weken nagenoten van deze sessie.
Gister hebben we opnieuw een switch sessie gespeeld. En zoals ik dat van Rose had verwacht ging het weer anders dan de vorige keer. En opnieuw was het geweldig opwindend. Rose hield rekening met al mijn wensen, maar had ondertussen continue haar eigen creatieve inbreng in het spel.

Heerlijk Rose……. Ik kijk al weer uit naar de volgende keer.
Erik

Top