Mijn tweede sessie van 2 uur met Lady Annabel.

Na mijn eerste sessie keek ik al uit naar de volgende. Eindelijk in oktober wat tijd gevonden voor een afspraak. Na een autorit van 1,5 uur aangekomen bij DP.
Lady Annabel opent de deur en ik ben al direct de kluts kwijt. Haar strenge schoonheid doet het helemaal voor mij. Hoe kan ik haar iets weigeren? Niet dus.
Bij het inleidend gesprekje geef ik aan dat ik er zin in heb en dat ik het op mij ga laten afkomen. Lady Annabel vraagt of alles mag en ik laat het toe.
Ik zou geen spijt krijgen van deze keuze. Na de verplichte douche klop ik op de deur en ga op mijn knieën zitten. Eventjes later komt Lady Annabel binnen.
Onmiddellijk wijst ze me op mijn fout, ik heb mijn kledij op haar stoel gelegd. Ik kom er met een berisping vanaf. Het zou niet mijn enigste foutje zijn.
Ik weet waar ik nog moet aan werken. Lady Annabel doet mijn pols- en enkelboeien aan. Ik word eerst vastgemaakt aan het spinnenweb.
Ze start met het opwarmen van mijn rug en billen. Tussendoor duwt ze me met haar prachtig lichaam tegen het web.
Ze geeft mijn billen er goed van langs. Ook met de blote hand krijgen mijn billen het goed te verduren. Het is puur genieten.
Vervolgens laat ze me in positie 2 plaatsnemen en voel ik de punt van haar knielaarzen tegen mijn penis en ballen. Ik krijg dan nog wat slagen op mijn rug en billen.
Ik moet dan naar de volgende kamer kruipen. Ik krijg daar klemmen op mijn tepels en aan de binnenkant van mijn dijen. Ik wordt dan vastgemaakt aan het bed.
Er wordt een handdoek over mijn hoofd gelegd en kan niet meer zien wat Lady Annabel voor mij in petto heeft. Ik zou het snel weten.
Met de cane geeft ze me pijn aan mijn voetzolen en handpalmen. Voor Lady Annabel heb ik dat er graag voor over.
Bij Lady Annabel is er niet enkel pijn, maar zijn er ook sensuele momenten. Ik word zo van de ene emotie naar de andere geslingerd, zalig.
De klemmen gaan eraf en zoals iedereen weet dat doet nog meer pijn. Lady Annabel maakt me dan los van de tafel en draagt me op in positie 2 te gaan op de tafel.
Mijn wang wordt tegen de tafel geduwd en zo vastgemaakt. Mijn billen krijg weer een salvo met de blote hand te verduren.
Ze laat me in deze positie voor een 5-tal minuten alleen alvorens mij los te maken.
Het hoogtepunt van de sessie moet dan nog komen. Lady Annabel verschijnt voor mij met een voorbinddildo. Ze neemt plaats voor mij op de tafel en ik mag haar pijpen.
Dit is voor mij een eerste keer en een eer dat ik dat mag doen. Nadien neemt Lady Annabel plaats achter mij. Eerst test ze mijn kont met een dildo.
Omdat ik aangeef dat ik het lekker vind, beslist ze om me te neuken. Dit is echt het hoogtepunt van de sessie: geneukt worden in doggy style door Lady Annabel.
Voor mijn eerste keer zou ik niemand anders willen dan Lady Annabel.
Als afsluiter vraagt Lady Annabel of ik wil klaarkomen, ik zeg dat het niet noodzakelijk is. Lady Annabel beslist dan dat ik niet mag klaarkomen.
Ze maakt het me nog heel lastig maar ik kom niet klaar. We sluiten de sessie af en Lady Annabel zegt dat ik het goed gedaan heb.
Horen dat je het goed gedaan hebt voor je Lady geeft een heerlijk gevoel. Na het douchen en bij het drinken van een colaatje, bespreken we kort deze intense sessie.
We vonden het beide leuk. Deze sessie was intenser dan de vorige, benieuwd naar wat de volgende zal brengen.Voor ik vertrek geven we elkaar nog een knuffel en kus. Tijdens de rit naar huis denk ik nog veel terug aan Lady Annabel, vooral door het tintelen van mijn billen.
Dankjewel Lady Annabel voor deze leuke en intense sessie. We zien elkaar zeker weer.
Tot de volgende,
Slaaf van Lady Annabel
Top