Verslag medfet sessie met Switch Josie

Door de coronaperiode was het alweer een paar jaar geleden dat ik mijn laatste ‘nursing’ sessie had ondergaan bij DP.
Mijn medische fetish gaat ver terug tot mijn kinderjaren, waarin ik regelmatig een ziekenhuis van binnen zag.
Nooit leuk, maar toch sloeg toen al mijn fantasie weleens op hol, bij het zien van witte verpleegsters uniformen (vooral die ouderwetse verpleegsters jurken met zo’n witte verpleegsterskap) deden mijn fantasie op hol brengen.
Dat vernederende, van je over te moeten geven aan ‘die witte uniformen’ en door hen bekeken en onderzocht te worden.
De steriele vaak witte en/of lichtblauwe omgeving waarin je je bevond… al de instrumenten. Wat voelde je je dan klein en nederig.
Pas later via internet ontdekte ik dat deze fantasie een naam had, en er blijkbaar veel meer mensen met deze fantasie liepen en er zelfs meesteressen waren die hier iets mee deden!
Dit bracht mijn fantasie natuurlijk nog veel verder op hol, hoe zou het zijn die fantasieën eens werkelijkheid te laten worden?!
De zoektocht op internet bracht mij ook op de site van Domination Palace, wat zag die ‘witte kamer’ er gaaf en realistisch uit op de foto’s!
Jaren terug toch eens de stoute schoenen aangetrokken, ik moest in Valkenswaard zijn en besloot ‘gewoon’ eens aan te bellen met de vraag of ik er eens binnen mocht kijken.
Met knikkende knieën stond ik daar dan eindelijk, wat was ik zenuwachtig!
De vriendelijke gastvrouw liet mij binnen, ik mocht in de witte kamer kijken en had het geluk dat de toenmalige meesteres Dani nog een plek vrij had in haar agenda op dat zelfde moment.
Wow! Nu ging het dan toch echt gebeuren… daar was ze dan, de prachtige meesteres Dani gekleed in een schitterende verpleegstersjurk.
Na het voorgesprek waarin ik mij al een stuk rustiger voelde mocht ik gaan douchen en werd eindelijk mijn fantasie werkelijkheid!
Onwennig voelde het wel om buiten mijn comfortzone in deze wereld te stappen, en eerlijk gezegd voelt dat na 8 jaar nog steeds wel zo…
Inmiddels heb ik het geluk gehad mij over te mogen geven aan diverse super lieve en mooie verpleegsters bij DP.
Dani, Sophie, Payne, Samantha en Josie… allemaal ontzettend lieve toppers die me altijd op mijn gemak hebben weten te stellen…
Nu terug naar mijn laatste sessie, na de coronaperiode kroop het bloed uiteraard waar het niet gaan kon… na wikken en wegen besloot ik toch weer eens de stoute schoenen aan te trekken en na een belletje met DP werd er een afspraak gemaakt voor een medische sessie met Switch Josie… zij was net nieuw bij DP dus ik liet me graag verrassen.
Dat heb ik geweten!
Daar stond ik dan, voor de zoveelste keer stond ik daar met knikkende knieën voor de deur, gauw uit het zicht van de straat… ik drukte op de bel en met dat ik het getik van een paar hakken dichterbij hoorde komen werd mijn hartslag alsmaar hoger.
Een prachtige en vriendelijke meesteres deed open en kijkend de gang in zag ik daar…. Switch Josie!
Wow… had ik dat geluk?!
Een grote vrouw, gekleed in een prachtig wit uniform… dat kon niet missen dit moest haar zijn!
En inderdaad, na dat we ons hadden voorgesteld in een kort voorgesprek mocht ik haar volgen de trap op.
Dan al begint dat heerlijke onderdanige gevoel.
Even douchen en opfrissen… en daar kwam ‘zuster’ Josie mij halen… wat een prachtvrouw in dat witte uniform en met haar strenge ondeugende blik van achter haar bril.
Daar sta je dan, naakt voor de zuster, overgeleverd aan die in latex handschoenen verpakte handen.
Of je even dichterbij wil komen staan zodat de zuster even je testikels kan bevoelen. Een meet en weegmoment ‘wel rechtop gaan staan graag’ met een korte corrigerende tik tegen de billen…  oh wat voel ik me nu onderdanig en ja ik heb nu enkel te luisteren naar wat de zuster zegt…. liggend op de tafel wordt ik vast gelegd in de been steunen… er volgen diverse leuke onderzoekjes en Josie verontschuldigd zich ervoor dat ze zich nog niet zo heel vaak in de rol van zuster heeft verplaatst.
Ik complimenteer haar dat ze het ontzettend goed doet en met haar mooie uitstraling.
Na alle onderzoekjes heeft de zuster nog een sperma monster nodig voor het lab… en met een heerlijk hoogtepunt komt er helaas alweer een einde aan deze geweldige sessie.
We praten nog wat na met een drankje en nemen afscheid.
Wat een heerlijke sessie en gastvrije ontvangst weer.
Heerlijk om bij DP even dat stukje van jezelf te kunnen laten gaan, wat je normaal verborgen houdt voor de buitenwereld.
Groeten,
Een anonieme slaaf / patiënt.
Top