Weer heerlijke sessie bij Top Meesteres Manja.

Gelukkig was haar vakantie voorbij zodat ik vorige week een afspraak met haar kon maken. Na ontvangst door Mrs Zascha en in de ontvangstruimte iets gedronken te hebben kwam Mrs Manja binnen. Ze zag er weer prachtig mooi uit met haar leren jurkje en hoge rode laklaarzen. We hebben even bijgepraat en vervolgens besproken wat we zouden gaan doen.
We gingen naar de zwarte kamer en ik kreeg al gelijk een paar flinke trappen tegen mijn kont aan. Vervolgens eerst gaan douchen en ik kreeg een soort batman masker mee die ik na het douchen moest opzetten. Tevens werd onder de deur de halsband met de krokodillenklemmen toegeschoven die ik om mijn nek moest doen. Ze maakte de deur open en bevestigde de halsketting waarna ik op mijn knieën achter haar kruipend via de steile trap naar de zolder ging. Dat was niet gemakkelijk.

Hierna werden de polsbanden omgedaan en aan een ketting vastgemaakt waarna mijn armen naar boven werden getakeld. Ze deed die gemene ijzeren uittrekbare klem in mijn mond waarna de kaken werden opgerekt. Ik kon dus niet meer fatsoenlijk slikken en het kwijlen begon al vrij snel. De krokodillenklemmetjes van de halsband werden vakkundig door Mrs Manja op de gevoeligste plekken gezet zoals de tepels, oksels en de armen. De pijn werd als maar erger.
Vervolgens ging ze over tot het hard slaan met een houten paddle op mijn billen. Daarna pakte ze een leren riempje die ze gebruikte voor het hard slaan op mijn pik, ballen, benen en buik. Van enig opwarmen was deze keer geen sprake. Of dat al niet pijnlijk genoeg was zei ze dat ze iets nieuws had en dit wilde uittesten bij mij. Een soort stroken zweepje kwam tevoorschijn en deze werd aangesloten op de elektriciteit. De stroken van de zweep werden in contact gebracht met mijn lichaam waarna een ketterend geluid ontstond en ik onder stroom kwam te staan. Het leek wel of ik geëlektrocuteerd werd. Mijn god wat was dat pijnlijk en vooral als de stroken terecht kwamen op de tepels, ballen en pik. Mrs Manja was weer zo gemeen bezig.
Gelukkig hield ze hiermee op en trok een aantal krokodillenklemmetjes in één keer van mijn lichaam af. Weer moest ik pijn ondergaan. Daarna moest ik mijn benen spreiden en ze kwam voor me staan. Ik kreeg een aantal keiharde trappen tegen mijn balzak en pik te verwerken. De pijn werd bijna onverdraaglijk.
Vervolgens gingen we terug naar de zwarte kamer waar ik half voorover op de tafel moest gaan liggen en mijn handen met kettingen werden vastgezet. De gemene ijzeren uittrekbare klem had ik inmiddels al een half uur in mijn mond. Wel kwijlen maar niet kunnen slikken en dit voelde niet lekker aan. Ik kreeg vervolgens weer harde slagen met de houten paddle, leren riempje en een stroken zweep.

Mrs Manja pakte vervolgens een staafje die werd aangesloten op een elektrokastje. Ze bracht het staafje in de anus waarna de stroom en dus de pijn werd opgevoerd. Een bijzonder gevoel gaf dat. Daarna werd een grote plug in de kringspier geduwd. Dit was weer een heftig moment en ik sprong bijna tegen het plafond aan van de pijnscheut.
Eindelijk werd ik verlost van de mondklem en moest ik met de rug op de tafel gaan liggen. Ik werd vastgebonden met riemen en met een bondagetouw werd een web gemaakt om mijn bovenlichaam. Dit kon je mooi boven in de spiegel zien. Ook de naalden kwamen tevoorschijn, waarbij ze twee naalden door elke tepel stak en met een andere naald de voorhuid van de pik met de balzak verbond. Dat was even op de tanden bijten.
Of dat allemaal nog niet genoeg was pakte Mrs Manja ook nog de sounding set. Ze begon met een dun staafje en liet dit langzaam in de plasbuis zakken. Ze vervolgde dit een aantal keren met een steeds dikker staafje en dit werd dus pijnlijker. Een aparte ervaring die deze keer voor mij redelijk goed te verdragen was.
Uiteindelijk nog lekker klaar kunnen komen. Hierna beëindigde meesteres Manja de sessie en moest ik me gaan douchen. Toen zag ik goed dat ze een aantal sporen op mijn lichaam had achter gelaten als “aandenken”.

Daarna volgde er nog een goede evaluatie met een ontzettend aardige meesteres Manja.
Ik heb er wederom van genoten en het was weer super leuk en kijk weer uit naar de volgende sessie met meesteres Manja. Een echte aanrader om een sessie met haar te hebben. Vooraf kun je goed met haar afspreken wat je wel of niet wilt ondergaan.
Groetjes,
Leo

Top