Weer super sessie van Mrs Manja met een bijzonder einde.

Vorige week had ik weer een afspraak met topmeesteres Manja. Na binnenkomst werd ik door meesteres Zascha naar de ontvangstruimte gebracht. Even later kwam meesteres Manja binnen. Zoals altijd zag ze er weer prachtig uit en ze had zwarte hoge laarzen en een rokje aan. We gingen naar de “kelder” en ik moest eerst gaan douchen. Daarna kwam ze binnen en gaf me opdracht een aantal doeken op de grond te leggen. Ik kreeg een klem in de mond die ze vervolgens uitrekte waardoor de mond strak open gezet werd. Vervolgens moest ik met de rug op de grond liggen waarna ze met de benen gespreid boven me ging staan. Hierop volgde de golden shower en de meesteressen champagne stroomde in mijn mond en daarna over de rest van mijn lichaam. Nadat ze klaar was moest ik een en ander opruimen en opnieuw gaan douchen.

Hierna werd ik aan het web vastgezet waarna de tepels werden bewerkt met haar nagels en klemmen strak op de tepels werden aangedraaid. Het masker kreeg ik op mijn hoofd en de oogkleppen werden dicht gedaan. Wat zou dat gemene vrouwtje nu weer van plan zijn dacht ik. Eerst kreeg ik een aantal trappen tegen mijn balzak aan. Vervolgens werd een soort gel op mijn ballen en pik gesmeerd. Het leek erop of mijn ballen en pik in brand stonden zo ondraaglijk heet werd het. Daarna werden mijn ballen, pik en tepels bewerkt met een painwheel wat ook lekker pijnlijk was. Hierna werd ik door meesteres Manja bewerkt met een aantal forse slagen op mijn kont met verschillende soorten zwepen.

Op een gegeven moment werd meesteres Zascha erbij gehaald om een nieuw apparaat te testen waarop het elektrokastje zou worden aangesloten. Ik moest op een soort aluminium zadel gaan zitten en de ballen en de pik werden in een klem gezet en deze werd aangedraaid. Hierna werd de stroomdraad van het elektrokastje aangesloten op de klemmen en beugels. Door de geleiding zou de stroom op de ballen, pik, bovenbenen en billen terecht gaan komen. De stroom werd langzaam door meesteres Manja opgevoerd waarbij vooral de ballen en de pik het flink te verduren kregen. De stroom werd alsmaar heftiger opgevoerd wat nauwelijks meer uit te houden was. Ik was blij dat meesteres Manja hiermee ophield.

Opnieuw werd ik met de polsen en voeten vastgezet aan het web. Inmiddels waren ook Switch Rose en Slavin/Switch Lilly binnengekomen en later volgde ook nog meesteres Do. Ze wilden ook wel even komen assisteren bij het uitvoeren van de zweepslagen. Ik werd vervolgens door hun flink onder handen genomen en kreeg weer een aantal forse zweepslagen te verwerken. Hierna stelde meesteres Manja voor of ik Lilly misschien ook wel een aantal zweepslagen wilde geven. Natuurlijk wilde ik dat wel en ook Slavin/Switch Lilly stemde daarin toe. Mooi om het even van de andere kant mee te maken en kon uitdelen in plaats van incasseren. Door de goede begeleiding en aanwijzingen van de meesteressen heb ik zweepslagen bij Lilly kunnen uitvoeren. Haar billen werden langzaam rood en ik stond er versteld van dat ze de slagen zo goed kon doorstaan. Een bijzonder einde van weer een prachtig mooie sessie!
Hierna mocht ik gaan douchen en volgde er nog een goede evaluatie met de aardige meesteres Manja.
Het was weer een super sessie en wil met name meesteres Manja en de andere meesteressen en switches bedanken. Ik raad een ieder aan om een sessie bij meesteres Manja te gaan doen. Ze doet het hartstikke goed en ik geniet er elke keer weer van.
Groetjes,
P.S.

Top