Worstelen met Annabel

Bijna altijd doe ik na een eerste ontmoeting met een dame een review, zo nu ook:

Alhoewel worstelen niet op haar to-do list stond wilde Lady Annabel wel de uitdaging met me aangaan.Daar was ik heel blij mee, want op haar foto’s had ik gezien dat het een hele knappe en sportieve dame was.Bovendien had ze in één van haar verhalen geschreven dat ze vrij lang was. Kortom ze had alle eigenschappen in zich om goed te kunnen worstelen.

Ik was vanaf dat ik de afspraak gemaakt had al een paar dagen behoorlijk opgewonden en onderweg naar DP begonnen de zenuwen toe te slaan en ook wel een beetje de zorgen. Zou ze wel geschikt zijn? Tenslotte heeft ze het niet voor niets uit haar lijstje weggelaten.

Dan bel ik aan en ze doet zelf open. Wat een ongelooflijke verschijning. Knap, lang, in haar pakje goed te zien mooie borsten en goed spierde armen. Voor wie kom je? vroeg ze en ik stamelde er stotterend uit ik denk voor u…. Lady Annabel?

Ja, dat ben ik zei ze en of ik mee kwam naar de bar. Aan de bar kreeg ik iets te drinken en moest ze nog afscheid nemen van haar vorige gast. Maar niet voordat ze zei: Ach, jij bent die voor het worstelverhaal? Mooi, ga jij straks alle hoeken van de mat zien en ze spande even haar biceps. Ongelooflijk, ik was helemaal in katzwijm.

Toen ze even later terug kwam bespraken we onze sessie en werd ik naar de douche gebracht. Ze kwam me heel uitdagend en dominant halen me een ongelooflijk zelfvertrouwen en lachende blik: zo, kom maar mee ventje, dan zal ik je eens wat laten zien!

De rode kamer moest nog wat ‘verbouwd’ worden en wat matten gelegd en toen kwam ze tegenover me staan. Dat is al super indrukwekkend en ik begon ook ietwat aarzelend. Nou…. dat moet je bij haar dus echt niet doen. Ze stormde werkelijk op me af en ik was al gelijk in de problemen. Nog even kon ik haar aanval wat afstoppen, maar meer dan wat tijdrekken was het ook niet. Even later zat ze met een enorme grijns op haar gezicht bovenop me en vroeg ze: zeg ik geef op Annabel!

Voor die blik en houding alleen al zou je goud geven!!

Ik vertelde dat ik het eerste punt altijd cadeau geef en dat het nu anders zou zijn.

De 2e ronde bleek dat hoewel ze echt heel sterk is, het haar aan techniek ontbreek en kon ik er onderuit komen en uiteindelijk in een body scissors nemen. Hierdoor moest zij aftikken, 1-1!

We hebben even overlegd en besloten toen om de tijd te nemen om wat grepen en pins uit te leggen en deze om en om op elkaar uit te proberen. Onderwijl zei ik, bij de andere dames gaat het topje uit als ik een punt scoort, als je je best doet wordt je beloond.

Dat was geen probleem, plop daar ging het topje en echt 2 fantastisch mooie borsten kwamen tevoorschijn. Nu kon ik voor het eerst haar lichaam in volle glorie zien en heb even tijd genomen om het te bewonderen.

Haar golden locks, haar immer stralende gezicht, haar imposante biceps, perfect gevormde borsten, goede buikspieren en 2 fantastisch sportief gevormde lange slanke benen. Dit is echt perfectie, wat een vrouw!!

Heerlijk ook haar enthousiasme bij het doen van enkele grepen. Als ze die op mij mocht doen dan daagde ze me uit: nou, probeer er eens uit te komen? Dat lukt je niet, hahaha.

Na dit zouden we weer verder gaan met onze partij. Daar bleek wel dat ze flink wat onthouden had van de ‘les’. Ja, helaas wat ik gelijk slachtoffer van wat ik haar geleerd had. Maar ook liep ze weer een keer in een scissors van mij.

Ja, als je alles in één keer zou leren, dan was het leven makkelijk natuurlijk.

Toen ze door mijn scissors moest aftikken gingen we even uit elkaar, maar voordat ik kon vragen of ze klaar was voor de volgende ronde vloog ze me alweer aan en duurde het echt niet lang voordat ik weer kansloos lag en moest zeggen dat Annabel toch echt de sterkste was.

Veel te vlug was onze tijd voorbij en ging ze op mijn borst zitten, afwisselend haar armen in haar zij of spierballen gebald, zodat ik mezelf naar een hoogtepunt kon werken.

Eerlijk waar, ik vier dit jaar mijn 30e worsteljaarjubileum met 6 tot 10 partijen per jaar (dus totaal ongeveer 250), ik zal niet zeggen dat het mijn beste ervaring ooit is, maar het komt toch heel hoog in de top 10 terecht.

Ik kan niet wachten op een nieuwe afspraak en deel 2 van de ‘ik leer Annabel worstelen en creëer een superkampioen”.

Ze zou nog wachten tot daarna om worstelen op haar to do list te zetten, maar dan moet ik niet te lang wachten, want ze was super enthousiast.

Zowel onder de douche als op weg naar huis moest ik af en toe aan iets anders denken, omdat mijn jongeheer voortdurend in de houding sprong.

Geweldige sessie en ik denk voor allebei!!!

Groeten ringboy.

Top