Worstelontmoeting met Daisy

Afgelopen week had ik een worstelontmoeting met Daisy. Na de gebruikelijke kennismaking aan de bar – waar ze mij al snel op mijn gemak stelde – verkleedden wij ons voor het worstelspel. Daarbij waren we blij dat de zomer zich die dag niet zo liet gelden, want door mijn kledingwens werd het een warm uurtje. Ik had wat voor Daisy meegenomen en dat stond haar – vond ik – best sexy – ondanks dat ze bescheiden was geweest in het opgeven van haar maten…

We begonnen met wat lekkere krachtmetingen, staande op de van matten voorziene vloer van de Rode Kamer. Ruimte genoeg om te worstelen – dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Daisy gaf behoorlijk goed partij en weet qua grepen van de hoed en de rand. Op een gegeven moment belandden we op de grond en was het rollebollen geblazen. Dan lag de een boven, dan weer de ander – ik vond het helemaal geweldig. Als Daisy zo schrijlings op je zit kost het best veel moeite om onder haar uit te komen – als je dat al zou willen….. Ze kan je dan met haar mooie ogen doordringend aankijken, waardoor ze je aandacht behoorlijk kan afleiden…. Ik hou wel van competitief worstelen en daar was Daisy ook niet vies van, heb ik gemerkt. Ze had zich ook erg goed ingeleefd in al mijn wensen en dat betekende dat ik aan het einde van de sessie helemaal tevreden de deur uitging.
Een aanrader hoor!

Top