Worstelsessie met Lady Evelyn.

Ik kom al heel wat jaartjes bij DP om te worstelen.
Het begon allemaal toen Mrs. Sinistra en Switch Eva menige klanten die bij DP over de vloer kwamen om te worstelen, in de houdgreep vastklemden.
Ik heb het voorrecht gehad om al enkele keren een worstelsessie te ondergaan met Lady Evelyn.Ik met een lichaamslengte van 2,04m en Evelyn zo’n 30 cm korter, was ik van mening dat ik met zo’n een lengteverschil het met Evelyn rustig aan moest doen en op halve kracht spelen om Evelyn geen blessure aan te doen. Maar toen de sessie begon was ik totaal verrast hoe Evelyn met een flexibele schouderworp mij op de matten in een stevige headlock wist te domineren.Ik probeerde van alles om uit deze benauwde en vernederende positie los te komen maar wat ik ook probeerde, het was tevergeefs.

Na een paar minuten was het genoeg voor Evelyn en wist zij binnen enkele seconden de headlock om te toveren in een grapevine pin met mijn handen stevig op de mat gedrukt en mijn benen werden door haar benen uit elkaar getrokken. Loskomen? Vergeet dat maar! Bij iedere poging om los proberen te komen of om Evelyn van mij af proberen te duwen werd beantwoord door haar benen nog meer te strekken waardoor mijn benen nog verder uit elkaar werden getrokken. 

Dat zij het worstelen goed onder de knie heeft is wel duidelijk als zij je genadeloos in verschillende grepen vastklemt zoals de schoolgirlpin, figure4 headscissors, armklemmen, cross-bodypins, reverse headscissors, figure4-schoolgirlpin-combi, etc.Bij elkaar weet Evelyn je in een 20-tal verschillende grepen te houden waar je niet uit los kan komen. Van wie heeft Evelyn al deze grepen geleerd vraag ik me af…. 

Laat je niet verrassen! Evelyn komt heel lief en vriendelijk over maar op de worstelmatten…..ervaar het zelf!Evelyn verrast mij iedere keer als ik een sessie met haar beleef.Bedankt Evelyn en tot snel weer!Een super aanwinst voor DP op de worstelmatten! 

Top