Kamerverhuur

Eén van onze prachtige SM ruimtes huren?

Mensen die niet met een Meesteres en/of onderdanige van ons willen spelen, maar toch graag met kennis of partner een BDSM spel willen spelen, kunnen bij ons gebruik maken van onze rijk ingerichte speelruimtes. U kunt eerst met elkaar een door ons aangeboden drankje drinken in onze comfortabele huisbar. Daarna kunt u gebruik maken van de douche faciliteiten en een fantastisch spel op één van onze mooie kamers spelen.

U mag gebruik maken van alle aanwezige attributen en indien er behoefte is aan uitleg van de toestellen in die ruimte, dan doen wij dat graag.
Uiteraard wordt u niet gestoord en kunt u na de gebruikte tijd ons even bellen vanuit de ruimte zodat we u nog een drankje kunnen aanbieden van het huis.Rode kamer
Wel verwachten wij van u dat u onze spullen met dezelfde zorg zult behandelen zoals wij dat doen en dat u alles wat u gebruikt hebt na het spel apart legt zodat wij het kunnen nazien en reinigen.

Wel vragen wij € 50,- borg die u na afloop van uw spel en na controle van de kamer meteen terug krijgt. U hoeft zich niet te legitimeren en blijft dus anoniem.

Wilt U wat meer weten over deze huur mogelijkheid? Bel dan gerust even op.

Top