Worstelen

Worstelen

U kunt bij ons ook (erotisch) worstelen met enkele van onze dames.
Momenteel kan dit bij Do, Daisy en Samantha.
Alhoewel u met onze dames een goede partij kunt worstelen en zeker een fikse tegenstand kunt verwachten, is het niet de bedoeling dat één van de partijen met bruut geweld schade wordt toegebracht. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u de tekst van de dames hieronder bekijken:

Do

Vanwege een blessure heb ik een tijd niet geworsteld, maar nu ben ik er weer helemaal klaar voor!
Om het leuk te houden heb ik wel besloten om niet meer competitief te worstelen.
Ik heb altijd vechtsporten gedaan dus ik ga het je zeker niet makkelijk maken.
Zie je het al voor je dat je door mij in een houdgreep gehouden wordt?
Maak dan snel je afspraak!

Daisy

Hallo en welkom op mijn worstelpagina,

Ik ben Daisy een jonge vrouw van 1.75 meter lang met volle rondingen en een passie voor worstelen. Hoewel ik geen professionele worstelaar ben kan ik je verrassen op de mat. Competitiviteit zit in mijn aard en ik ben sterker dan de meeste mensen verwachten. Dus laat je niet afleiden door mijn mooie blauwe ogen, want voor je het weet lig je met mijn benen om je nek…..

Ik sta open voor alle vormen van worstelen. Van zacht stoeien en erotisch worstelen tot educatief en competitief worstelen.
Het is ook mogelijk om met mij naakt te worstelen en met mijn volle rondingen zal ik je zeker de adem benemen.

Durf je het aan?

Ik wacht op je,
Daisy

 

Samantha

Heb jij dat ook?
De adrenaline stroomt door je lijf en het voelt gewoon heerlijk. Worstelen is gewoon kicken!
Wat een beleving. Ik houd er van…
Vechtsport is één van mijn hobby`s, ik doe het alleen niet professioneel. Ik vind het gewoon leuk om te stoeien en te worstelen. Het geeft me een heerlijke kick en daar doe ik het voor. Elkaar lekker uitdagen, de ander op zijn rug krijgen en om daarna de ander te horen afkloppen…Het is fun…fun.. en nog eens fun…
In het verleden heb ik judo en jiu jitsu gedaan, helaas door omstandigheden hiermee moeten stoppen. Tegenwoordig beoefen ik Tai chi. Het is natuurlijk heel anders dan worstelen maar sommige grepen zijn kei handig bij worstelen.

Naast competitief worstelen vind ik het ook erg leuk om met je voor de fun te worstelen. Dit betekent worstelen waar je extra uitgedaagd wordt iets te doen tijdens worstelen.
Durf je het aan? Heb je vragen, laat me weten.
Verder kun je bij me onder andere terecht voor fun worstelen, semi-worstelen en worstelen als onderdeel van een rollenspel.

Ik daag je uit!
Tot snel,
Samantha

 

Top