Rondleiding

Klik hier voor Google streetview, voor een rondleiding door het huis

Ontvangstruimte

U heeft voor een sessie altijd een gesprek met de Meesteres, Switch en/of slavin waarmee u een gaat spelen. Dit gesprek vindt plaats in de bar met een drankje van het huis. Zo bespreken jullie elkaars wensen voor het spel. Als u onderwerpen aangeeft die u niet wilt hebben of wilt doen, gebeurt dit uiteraard absoluut niet. De bar wordt zo nu en dan ook gebruikt door een Meesteres om haar slaaf tentoon te stellen aan haar collega’s.

Rode kamer

Op alle kamers vindt u BDSM speelgoed; van zwepen, bondage touw en boeien tot aan blinddoeken, klemmen en spreidstangen. Ook heeft elke kamer zijn eigen, groter materiaal. Zo vindt u op de rode kamer een sling en een bondagehangmat om in te liggen, een andreaskruis en een takel. Er zijn matten voor spel op de grond, bijvoorbeeld voor touwbondage en erotisch worstelen.

Kelder kamer

Op de ruime kelder staat meer dan genoeg materiaal om een ondeugende onderdanige aan te pakken. Het bondagebed en het schandblok in de eerste kamer en de takel, het spankingsbankje en het web in de tweede kamer inspireren een strenge Meesteres of Meester zeker tot een sessie waarin machteloosheid, discipline en straf een rol spelen! Er zijn meerdere douches aanwezig in huis, maar de kelder heeft er speciaal een voor zichzelf. Ideaal voor spelletjes met water of na bv een wam-sessie die de onderdanige erg vies heeft gemaakt…

Medische kamer

De witte kamer is speciaal ingericht voor medical play met een gynaecologenstoel en een uitgebreide set medische instrumenten (niet afgebeeld). De kamer is zeer geschikt voor een spannend doktersonderzoek of slavenkeuring. Ook wensen als sounds, cupping, ozon, electro en naaldenspel worden hier werkelijkheid.

Zwarte kamer

Liefhebbers van bondage (met touw, kettingen, leer, latex, kousen, sjaaltjes…) kunnen hun fantasieën helemaal uitleven bij Domination Palace. Op de zwarte kamer staat bijvoorbeeld een mooi bondage bed, een rad en een bondage stoel. Slaven kunnen geplaagd worden met de neukmachine en vastgezet worden in de kooi  als straf, of om als voyeur toe te kijken bij een spel van Meesteressen en gasten die houden van exhibitionisme!

Zolder kamer

De zolder is de ruimste kamer in het huis en geschikt voor veel soorten spel. Er staat een rekbank, een spijkerbed en een bondagerek voor de spiegel. Slaven kunnen worden opgesloten in de staande kooi en ook op deze kamer zijn er matten voor spel op de grond. Er zijn meerdere takels, perfect voor suspension (van de grond af) met touwbondage of een leren harnas. Er is een schooltafel voor school girl/boy rollenspel en een hoge Meesteressenstoel voor voetaanbidding. Ten slotte zijn er een bed en accessoires aanwezig voor ageplay.

Travestie kamer

Domination Palace heeft een uitgebreide kledingcollectie voor travestie. Naast kleding zijn er ook hoge hakken en laarzen, pruiken en make up voor u. Gelukkig wordt travestie steeds meer bespreekbaar. Wij begrijpen uw behoefte en kunnen erop inspelen zoals u wilt.

Top