Meesteres Eden

Meesteres Eden

Eden is van oorsprong een Hebreeuwse naam, het betekent onder andere vuur, plezier en paradijs. Hiernaast is “The Garden of Eden” het zogenoemde paradijs waar Adam en Eva woonden. Dus, wil jij het ultieme paradijs van fantasie betreden en spelen met vuur? Dan ben ik er voor jou om je te begeleiden.

Tijdens onze reis binnen dit paradijs zal ik zonder moeite in jouw hoofd kruipen en je wanen in de dromen die je nooit hebt durven uitspreken. Ik kan lief, maar ook streng en gemeen zijn. Waar jij je het prettigst bij voelt. Hierboven staat dat jij mij met respect behandelt. Ondanks dat ik hier nieuw ben weet ik wat ik doe en ben ik als een frisse wind die sensueel langs je oor strijkt terwijl ik fluister wat jij graag wilt horen.

Je bent bij mij altijd welkom, er is veel mogelijk! ♡

Deze slideshow vereist JavaScript.

Limits:
Intieme handelingen
Scat/Copra
Vomit
ABDL
Voetfetish
Toen ik vanuit m’n werk naar huis reed kwam spontaan de gedachte op om weer eens naar Valkenswaard te gaan. Zag op de site dat er een nieuwe Meesteres is gestart, namelijk Meesteres Eden.
Telefonisch contact gehad met DP en vanuit Eindhoven daarnaartoe gereden om kennis te maken.
Ze deed zelf de deur open en wat een aangename verrassing, een prachtige jonge meid, donker haar, niet te dik, niet te dun, een pracht van een dame!
Na een korte kennismaking in de rode kamer, beneden, gelijk maar een sessie gedaan. Mijn wensen besproken, naar boven gaan douchen, en toen kwam ze me ophalen. Omgekleed in een ‘casual’ outfit een hele leuke sessie neergezet. Meerdere keren klaar kunnen komen zelfs, wat me niet bij iedereen lukt.
Ben erg tevreden huiswaarts gekeerd, met dank aan de lieve Meesteres Eden.
Ze luisterde goed naar mijn wensen, er was wederzijds respect en ze deed alles heel goed.
Nogmaals bedankt en lieve groeten!!
Top