Meesteres Samantha

Welkom op de persoonlijke pagina van Meesteres Samantha !

“That’s the thing about pain, It demands to be felt.”

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profielpagina

Ik ben een dominante dame in hart en nieren, veelzijdig en ik houd van humor zelfs tijdens een bdsm-spel. Ik ben namelijk van mening dat humor en plezier even belangrijk zijn als vertrouwen en wederzijds respect voor elkaar.
Voor mij is BDSM iets heel natuurlijks, intens en een ware verrijking en aanvulling in mijn dagelijks leven.

Het is een bijzondere wereld waar ik me, met mijn creatieve kinky geest, die ik kan uitleven op mijn gewillige slachtoffers. Ik kan je zo kneden dat je niets anders meer wilt dan je aan me overgeven. Ik geniet ervan om die onmacht in je ogen te zien.
Die overgave, de machteloosheid en die kronkeling van jouw lichaam geeft me een kick en maakt mijn stoute bengelachtige geest wakker.

Er is heel veel mogelijk, ik houd vooral van bondage, travestie en worstelen. Een geweldige combinatie die mijn veelzijdigheid als Meesteres weerspiegelen.

Met bondage kan ik je in allerlei houdingen vastbinden zodat je je machteloos en klein gaat voelen en jou dan verder te teasen tot je net niet meer kan.

Uiteraard houd ik rekening met je grenzen, maar wees er zeker van dat ik ze ga proberen te verleggen. Wie weet ontdek je nog iets heel bijzonders over jezelf waardoor je daarna met een bevredigd en bevrijd gevoel Domination Palace verlaat.

Wanneer je me eenmaal kent, zal je merken dat niets vreemd is voor me. Je kunt al je fantasieën en intieme gedachten in alle openheid met me delen. Ze zijn wellicht een bron van inspiratie voor me en een verademing voor jou. Een verademing omdat je stoute dromen zomaar werkelijkheid zou kunnen worden. Het is aan jou…Durven en/of Doen…

Mijn voorliefde voor travestie gaat heel ver terug.
Wanneer het precies is begonnen, weet ik niet meer. Ik weet alleen dat ik er zo van kan genieten om een man te transformeren tot een vrouw en/of sletje. Dus… Heb je die behoefte om (even) je als een vrouw te voelen? Schroom niet… Laat je gaan…
Ik neem je mee….laat je vol overgave showen en geniet van je metamorfose als resultaat van onze interactie met elkaar.

Het feit dat ik worstelen zo leuk vind, heeft te maken met mijn voorliefde voor gevechtssporten. De interesse is bij me met de paplepel ingegoten als kind. Tegenwoordig worstel ik graag met mannen en vrouwen die het durven om tijdens het worstelen door mij gedomineerd te worden. Onder het kopje worstelen op de site, vertel ik je hier meer over.

Heb je een fetish zoals lak, nylons, leer en latex dan kan ze zeker bij me terecht, ik zal deze met plezier voor je dragen.

Bij mij kun je onder andere terecht voor:
Bondage – travestie – trampling- medical play – spanking – mummificatie –voetfetish- schoen fetish- anaalspelletjes –mind play– Cock and Ball Torture – Forced orgasm- tepelspel – kaarsvet – golden shower – spugen – tease and denial – Fem Dom Play – (verbale)vernedering – opsluiting – slaven-/slettentraining – kietelsessies – trampling – face slapping – face sitting – klysma – naalden – sounds – worstelen- melkmachine- zwepen – ageplay – rollenspel

Uiteraard kun je bij me terecht voor een soft tot aan hard bdsm spel. Omdat de hardheid van een BDSM sessie voor iedereen verschillend is, vind ik een voorgesprek heel belangrijk. Tijdens een voorgesprek bespreken we samen jou voorkeuren, fantasieën en je grenzen. Nadat alles duidelijk is, ga je (verplicht)douchen. Ik houd namelijk van een fris en fruitige onderdaan. Daarna is mijn wil, jou wet!

Laat maar eens zien hoe ver je wilt gaan voor je Meesteres!
Ik daag je uit!

Het is bij mij ook mogelijk om, in overleg, sessies voor of na openingstijd te reserveren. Het meest handig is dat telefonisch te doen via +31(0)40 2045749 of via de mail dominationpalace@hotmail.com.

Staat jou fantasie/voorliefde er niet bij? Aarzel niet, mail me gerust. Dan kunnen we bespreken wat mogelijk is.
Gegroet,
Meesteres Samantha

Klik hier om meer foto’s van Meesteres Samantha te bekijken

Top