Trans Slavin Olivia

Ik ben Trans Slavin Olivia.

Ik ben Olivia, een Transgender slavin die het heerlijk vindt om Dominanten op allerlei manieren te dienen.
Op welke manier dat precies gaat zijn laat ik natuurlijk helemaal aan U over.Van nature ben ik erg zorgzaam en vind ik het belangrijkste dat mijn speelpartners zijn voldaan en bevredigd naar hun genoegen.
Uit ervaringen is gebleken dat ik voornamelijk een lustslavin ben.

En terwijl ik zeker geen problemen heb met punishment en humiliatie en dit mij nog veel dieper in me submissie kan brengen ben ik geen door en door masochist die alleen op de pijn kinkt.
Tijdens een sessie zal ik dan ook niet erg snel de brat uithangen om een straf uit te lokken. Al ligt dit ook erg aan wat de persoon waar ik mee ben prettig en leuk vindt.Of U nu veel ervaring heeft als Dominant, het de eerste keer is dat U de touwtjes in handen heeft, of iets daartussen in maakt mij niet uit.
Ik dien U graag op een manier die comfortabel en opwindend voor ons beide is.Het maakt mij ook totaal niet uit wat uw gender of seksualiteit is. Ik dien ieder die dat graag wilt.
Het extra’s wat ik heb hoeft tijdens een sessie natuurlijk niet in beeld te komen als dat niet gewenst is.Terwijl ik veel interesses heb om tijdens een sessie met U te doen zijn er wel een aantal dingen die ik absoluut niet doe.

Bij de juiste klik is er ook intiem veel mogelijk.

Binnenkort zullen mijn nieuwe foto’s hier zichtbaar zijn.

Dingen die ik NIET Doe:Medisch spelNaaldenScat, Vomit, UrineIntiem zoenen.Spit (op/in gezicht/mond)Zware sporen (Blauwe plekken, Etc)  Buiten deze specifieke dingen bespreek ik graag hoe ik U het beste kan dienen.

Mijn vaste dagen zijn: Dinsdag, Vrijdag en Zaterdag.

 

De eerste Sessie met Trans Slavin Olivia, en zeker niet de laatste!

Vrijdag 20 oktober had ik afgesproken bij trans slavin Olivia. Voor mij was het de eerste keer dat ik bij een trans slavin afsprak, voor Olivia bleek het haar eerste sessie bij Domination Palace te zijn. Bij kennismaking kwam ze gelijk al aardig en goed over. Ze was duidelijk in haar grenzen en eerlijk over de lichte spanning voor de eerste keer.
Hoe toevallig, ik had een rollenspel voorbereid waarbij Olivia toelatingsexamen moest doen om als slavin te beginnen. Dit rollenspel speelde ze hartstikke leuk mee. Volgens mij waren we samen aan het genieten en wat is mooier dan dat? Voor mij was het een mooie ervaring om met een trans te spelen, maar nog meer was het een heerlijk spel in goede sfeer.
Na afloop hadden we nog een goed gesprek en bleef de sfeer goed. Ik kom zeker weer eens terug voor een volgend rollenspel met Olivia.
Eddo.
Top