Trans Switch Olivia

Ik ben Trans Switch Olivia.

Ik ben Olivia, Begonnen bij DP als slavin maar eigenlijk een Switch die BDSM graag van allerlei kanten ervaart en benaderd. Hierdoor vind ik het ontzettend leuk om zowel aan de Dominanten kant van dingen als aan de submissive zijde een sessie te hebben. Of misschien juist een sessie waar alles wat losser is en we binnen het spel van rollen verwisselen. Geen van deze drie mogelijkheden is beter dan de andere voor mij, Ik vind ze allemaal even spannend en leuk om te doen.

Het is ook zeker mogelijk om een sessie bij te hebben waar ik of slavin of dominant ben en alleen die rol aanhoudt, in zo een sessie komt switchen dus niet aan bod.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 Van nature ben ik erg zorgzaam maar dat houd niet in dat ik alleen maar lief ben natuurlijk, Zeker niet als ik de touwtjes in handen neem. Uiteindelijk vind ik het belangrijkste dat mijn speelpartners zijn voldaan en bevredigd naar hun genoegen.

 Het maakt voor mij totaal niet uit wat uw gender of seksualiteit is.
Ik v
ind het heerlijk om een spel te heb ben met ieder die dat graag wilt. 

Wat betreft mijn trans zijn. Het extra’s wat ik heb hoeft tijdens een sessie natuurlijk niet in beeld te komen als dat niet gewenst is. Maar ik vind het ook niet erg als dat nu net het gene is wat je geïnteresseerd in me maakt. Zolang je me maar als de vrouw die ik ben benaderd.

Wat als ik me overgeef aan U:  

 Ondanks dat ik me als Switch label ben ik begonnen bij DP als slavin.
Wanneer ik me overgeef vind ik het heerlijk om Dominanten op allerlei manieren te dienen.Op welke manier dat precies gaat zijn laat ik natuurlijk helemaal aan U over.

Uit ervaringen is gebleken dat ik voornamelijk een lustslavin ben. 

En terwijl ik zeker geen problemen heb met punishment en humiliatie en dit mij nog veel dieper in me submissie kan brengen ben ik geen door en door masochist die alleen op de pijn kinkt.Tijdens een sessie zal ik dan ook niet erg snel de brat uithangen om een straf uit te lokken. Al ligt dit ook erg aan wat de persoon waar ik mee ben prettig en leuk vindt.Of U nu veel ervaring heeft als Dominant, het de eerste keer is dat U de touwtjes in handen heeft, of iets daartussen in maakt mij niet uit.Ik dien U graag op een manier die comfortabel en opwindend voor ons beide is.

 

  Wat als ik de controle neem:  

 Ondanks dat ik me als Switch label heb ik ook ervaring met de Dominante in de sessie zijn. Wanneer ik de sessie leidt en bepaald wat er gebeurt kan ik juist door mijn ervaringen en kennis van de andere kant van het spel dingen precies toepassen om te zorgen dat jij doet wat ik wil. En je grenzen en wensen op te zoeken en te verkennen.  

 Zoals ik al eerder aangaf ben ik zorgzaam maar dat betekent niet dat ik mijn strenge en gemene kant niet op je los kan laten. Ik vind het heerlijk om te zien hoe iemand zich overgeeft aan de gevoelens en ervaringen. En zich overgeeft aan mij. 

 

Wat als we in het spel wisselen: 

 Soms is het juist spannend en leuk om de rollen te laten wisselen in het spel, Het ene moment neem ik de controle, Het andere moment geef ik het af, Of je wilt dat er iets op een hele specifiek manier bij je gedaan wordt, dan kun je het eerst op mij voordoen.  

Of een bepaald rollenspel waar de verhoudingen gedurende de sessie omgedraaid worden. Waar je eerst de controle had ben je die langzaam aan kwijt geraakt, En nu bepaal ik hoe de sessie verder loopt, Als we switchen zijn er zo veel mogelijkheden en leuke dingen die we samen kunnen bedenken en doen.  

In alle spelvormen is bij de juiste klik ook intiem veel mogelijk.

Terwijl ik veel interesses heb om tijdens een sessie met je te doen zijn er wel een aantal dingen die ik absoluut niet doe.Dingen die ik in het algemeen NIET Doe:Medisch spelNaaldenScat, Vomit, UrineIntiem zoenen. (Mond op Mond) 

Dingen die ik als onderdanige NIET doe:Spit (op/in mijn gezicht/mond)Zware sporen bij mij (Blauwe plekken, Etc)   

Buiten deze specifieke dingen bespreek ik graag hoe we er een geweldige sessie van kunnen maken. 

Mijn vaste dagen zijn: Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag.  

 

 

Mijn Officiële Website

 

 

De eerste Sessie met Trans Slavin Olivia, en zeker niet de laatste!

Vrijdag 20 oktober had ik afgesproken bij trans slavin Olivia. Voor mij was het de eerste keer dat ik bij een trans slavin afsprak, voor Olivia bleek het haar eerste sessie bij Domination Palace te zijn. Bij kennismaking kwam ze gelijk al aardig en goed over. Ze was duidelijk in haar grenzen en eerlijk over de lichte spanning voor de eerste keer.
Hoe toevallig, ik had een rollenspel voorbereid waarbij Olivia toelatingsexamen moest doen om als slavin te beginnen. Dit rollenspel speelde ze hartstikke leuk mee. Volgens mij waren we samen aan het genieten en wat is mooier dan dat? Voor mij was het een mooie ervaring om met een trans te spelen, maar nog meer was het een heerlijk spel in goede sfeer.
Na afloop hadden we nog een goed gesprek en bleef de sfeer goed. Ik kom zeker weer eens terug voor een volgend rollenspel met Olivia.
Eddo.

 

 

Mijn langgekoesterde fantasie eindelijk werkelijkheid geworden met Slavin Olivia.

Al een tijd loop ik met bischierige gedachtes rond.

Uiteindelijk heb ik de stap durven maken. Een transvrouw leek mij een comfortabele eerste stap, En het idee dat Slavin Olivia hierin onderdaning was heeft voor mij de doorslag gegeven. Ik had de touwtjes in handen en Olivia zat met de touwtjes vast. Waardoor ik het mooie lichaam van Olivia eens rustig heb kunnen verkennen.

Nu wou ik toch dat ik het al eerder had gedaan. Je ziet me snel terug Olivia. Misschien dat we dan een wat intensere sessie kunnen hebben, zoals waar we het over hebben gehad.

Heel erg bedankt voor de geweldige ervaring!

Top