Dank U voor al die fantastische momenten

Geachte Dames van het Dream Team,

Ho Ho Ho… I wish you a merry bla bla bla bla, and a Happy huppelepup…., ware het niet dat ik nu werkelijk waar geen ene zak geef omdat dat verachtelijke vreten op aarde feest. Toch heb ik juist voor U een kerstkaart gekocht. Ik kan U verklappen, dat dit waarschijnlijk ook de enige kerstkaart is die ik dit jaar zal kopen.

Luister, ik heb geen kerstfeest, Suikerfeest, Pasen, tweede wereldoorlog, carnaval of whatever nodig om duidelijk te maken dat ik Uw allen ontzettend waardeer en respecteer om wie jullie zijn en wat jullie voor mij in meer of mindere maten doen en betekent hebben tot nu toe…. Of om jullie geluk toe te wensen. Want dat dat wens ik Uw allen altijd al.

Voor mij is het momenteel gewoon handig om aan het eind van een kalenderjaar nog eens stil te staan bij al die mooie momenten die ik met U heb mogen beleven. De diepe vernederingen, waar ik ontzettend van heb genoten. Ik denk snel even terug aan de slavenavond in, ik meen april of mei. De 25 jarige receptie, de keer dat ik werd geschoren. Uiteraard was dat minder voor mij, des te leuker voor jullie en al die andere super geile en vernederende momenten..

2019 is bijna weer voorbij. Een jaar die mede door die super geile en mooie sessies in Valkenswaard, ontzettend tof is geweest. Inmiddels heb ik een vriendin gevonden, die ook ontzettend geniet van SM. Die begrijpt hoe belangrijk Mrs. Denise voor mij is…. ..Momenteel lacht het leven.

Wat ik wil zeggen: Ja gewoon Dank U wel… Dank U voor al die fantastische momenten…. En hoewel ik dus niets om die dagen geef, maar voor mijn kinderen er wel wat aan moet doen….. Wil dat niet zeggen, dat ik U allen geen leuke dagen kan toewensen. Sterker nog…

Ik wens Uw allen heerlijke dagen en een gelukkig en gezond nieuw Jaar. Uiteraard wens ik dat ook alle bezoekers van DP en lezers van mijn column toe.
‘Sjakie’

Laat de chocolaatjes Uw allen smaken……..

Top