Volledig onderworpen..

Zenuwachtig sta ik voor de deur van het Domination Palace met een lichte twijfel nog altijd aanwezig. Zal ik het echt doen? Een week geleden verzond ik de mail waarin ik de afspraak met Meesteres Denise voorstelde. Twee dagen later was de afspraak een feit. Tijdens de rit die ik zojuist achter de rug had, had ik aan weinig anders kunnen denken dan wat me te wachten zou staan. Hoe zou ze in het echt zijn? Wat zou ze aan hebben? De verhalen en foto’s van haar website gingen weer door mijn hoofd. Vaak had ik afgelopen week gedacht hoe het zou zijn. Hoe Meesteres Denise zou zijn. En hier stond ik dan. Haast trillend van de zenuwen. Twijfelend of ik dit wel moest doen. Nog voordat ik daadwerkelijk een besluit had genomen, zag ik hoe mijn linker wijsvinger de bel indrukte. Geen weg meer terug! Ik ga dit echt doen! Ik hoorde niets. Had ik hem wel goed ingedrukt? Moest ik nog een keer drukken? Ik besloot te wachten. Kijkend naar de deur sloeg mijn hart over toen hier na wat gerommel aan de andere kant beweging in kwam. Het moment was daar! Ik zou haar ontmoeten. Nieuwsgierig volgden mijn ogen de steeds meer onthullende opengaande deur.

Het ontvangst werd verzorgd door Switch Femme. Een mooie, erg vriendelijke jongedame. Ze heette me vriendelijk welkom en vroeg me binnen te komen en haar te volgen naar de ontvangstruimte. Daar aangekomen verzocht ze me plaats te nemen op 1 van de twee krukken en bood ze me een drankje aan. Voorzien van drinken werd me verteld dat Meesteres Denise zo zou komen. Switch Femme verliet de ruimte en liet mij daarmee alleen achter met een nog altijd snel kloppend hart. Haar afwezigheid maakte me al snel bewust van de geluiden die uit de naastgelegen kamer kwamen. De rustgevende achtergrondmuziek was op geen enkele manier toereikend om te voorkomen dat ik dof hoorde hoe één van de andere gasten aangepakt werd. Rondkijkend en de ontvangstruimte in me opnemend, kon ik echter niet helemaal thuisbrengen wat er precies in de andere kamer gebeurde. Ondanks dat leek de “afleiding” me vreemd genoeg wel wat tot rust te brengen. Dat was tot op het moment dat de deur open ging en Meesteres Denise resoluut de ruimte betrad. Direct sloeg mijn hart weer in mijn keel. God wat zag ze er ongelofelijk sexy uit! Beter nog dan dat ik gehoopt had. De zwart glimmende spandex catsuit. De lederen laarzen. Een korset. Om nog maar te zwijgen over die zelfverzekerde doch ondeugende blik in haar ogen terwijl ze me vroeg of ik vannacht nog een beetje had kunnen slapen. Ze had duidelijk plezier in wat ze deed. Vriendelijk vertelde ze me over de gang van zaken binnen het DP en vroeg ze me of ik, buiten hetgeen ik in de mail al had verteld, nog wensen of grenzen aan wilde geven. Ik had voor zover ik me kon bedenken geen aanvullingen op de mail. ‘Zeker weten? Als ik zometeen terug kom heb je niets meer te vertellen heh! Dan ben je van mij!’ weer die pretoogjes. Ze had er zin in. En dat terwijl ik zelf het gevoel had dat ik bij iedere poging om van mijn stoel te komen op de grond zou vallen van de spanning! Ik gaf aan geen toevoegingen te hebben en kort verliet ze de kamer.

Bij haar herintrede was er niets over van de lieve vriendelijke Meesteres Denise waar ik zojuist nog mee gesproken had. ‘Meekomen jij!’ Sprak ze me direct toe. Voor me liep ze de ontvangstruimte uit de trap op. Stil achter haar aan lopend had ik de mogelijkheid haar achterkant te aanschouwen. Mooie hooggehakte lederen laarzen, heerlijke in zwart glimmend spandex heupen en benen en dan die sexy open rug waarmee ze liet zien dat ze onder dit alles niets onder aan had! Veel te snel werd me dit uitzicht ontnomen omdat we boven waren. In de travestiekamer werd me opgedragen me uit te kleden en al mijn kleren netjes aan een hangertje op te hangen. Meesteres Denise verliet de kamer en zou me zo op komen halen. Wauw dit ging ineens snel! Ik begon me uit te kleden. Nog geen kwartier was ik hier binnen en nu was ik me uit aan het kleden in opdracht van een vrouw die ik tien minuten nog nooit gezien had! Nogsteeds die twijfel. Altijd maar die twijfel. Waarom maak ik nou nooit eens gewoon resoluut een keuze waardoor ik er voor kan gaan en van kan genieten!

Ik had mijn blouse en boxer nog aan toen Meesteres Denise de kamer weer in kwam. ‘Waar sta je op te wachten! Schiet eens op!’ Een lichte irritatie vulde haar stem. Ik deed mijn blouse uit en hing die gehaast bij de rest van mijn kleding. Nu de boxer. Ga ik dit doen? Ging het weer door mijn hoofd terwijl mijn lichaam de boxer al naar beneden schoof. Ik stond nog met mijn rug naar Meesteres Denise terwijl ik mijn boxer bij mijn kleren hing en de zak om het hangertje vlug dicht ritste. Snel hing ik de hanger tussen de rest van de kleding in het rek. Daar gaatie dan!’ Ging het in mijn hoofd. Ik draaide me om en daar stond ik tegenover haar. De vrouw die vandaag mijn Meesteres zou zijn. Zij in haar mega sexy outfit, ik in mijn blootje. Veel tijd om hier over na te denken kreeg ik niet. ‘Op je knieën waar je hoort!’ sprak ze me toe terwijl ze met haar handen in haar zij recht in mijn ogen keek. Zonder na te denken liet ik me op mijn knieën zakken. Ik zat met mijn billen op mijn hakken en had mijn handen op mijn benen liggen. ´Dat is niet op je knieën! Kom omhoog! Doe je benen wat uit elkaar en je handen heb je altijd achter je rug of achter je nek!´ Vlug voldeed ik aan de regels die ze me opdroeg. ´Sorry Meesteres´ Was mijn poging het goed te maken. ´Sorry vind ik zo´n stom woord!´ sprak ze me bits toe. Met mijn armen achter mijn rug in elkaar gevouwen, keek ik haar niet goed wetende wat daarop te antwoorden aan. `Mag je me zomaar aankijken? Valt er wat te zien?!’ Eigenlijk alleen de laatste vraag beantwoordend zei ik: ‘Ja Meesteres.’ Ik durfde haar nu niet goed meer aan te kijken en liet mijn ogen over haar mooie lichaam gaan. ‘Watdan?’ Vroeg ze me. ‘U, Meesteres.’ Zei ik terwijl ik haar toch weer aankeek. Ze trok een wenkbrauw op. ‘U ziet er zo ongelofelijk mooi uit Meesteres?’ Streng keek ze me nu aan. ‘Denk je dat je wat opschiet met dat geslijm?’ Mijn blik zakte weer naar beneden. ‘Nee Meesteres.’ Mijn pik is hard. Dit wordt nog wat.

‘Kom kruipend achter me aan!’ Meesteres Denise ging me voor naar de badkamer waar ze me de opdracht gaf om me op te frissen. Als ik klaar was moest ik op het belletje drukken en op mijn knieën wachten tot ze me zou komen halen. Ik had thuis al gezorgd dat alles netjes was, maar spoelde me hier toch nog even af. Afdrogend zie ik mezelf in de spiegel. Ik besef me eigenlijk nu pas dat de dwingende stem van Meesteres Denise me eigenlijk geen moment meer heeft toegestaan te twijfelen. Wat blijft het toch een heerlijk gevoel om je gewoon over te geven. Niet meer na te hoeven denken over steeds maar weer die keuzes. Ik gooi de handdoek in de wasmand, ga op mijn knieën zitten, druk op het belletje en wacht.
Niet lang nadat ik op het belletje drukte, hoor ik voetstappen op de trap. Zonder twijfel wordt de deur geopend. Direct krijg ik een latex masker over mijn hoofd, dat zich steeds strak aansluit bij het sluiten van de rits aan de achterkant. ‘Zo. Jouw kop hoef ik niet meer te zien. Dit is één van mijn eigen maskers, dus doe er voorzichtig mee. Hoor je me?’ Een gevoel van geluk en vernedering gaan door me heen. ‘Ja Meesteres’ Ik voel mijn pik weer groeien. Als het masker goed zit zet ze een stapje achteruit. Het is een masker met gaten voor mijn ogen, neusgaten en een gat voor mijn mond. Aan de zijkanten zitten flappen die voor mijn gezicht dicht kunnen worden geritst zodat alles wordt afgesloten. Meesteres Denise kijkt me geamuseerd aan. ‘Zo daar zit je dan heh! Wat gaat er nu door dat koppie van je?’ Ze prikt met een vinger tegen mijn hoofd. Op zulke momenten lijkt mijn hoofd op tilt te slaan waardoor ik van spanning geen woord uit weet te brengen. ‘Weet ik niet Meesteres’ zeg ik maar en mijn ogen zakken naar beneden. ‘Oh weet je dat niet?! Ik heb ook niet veel aan jou heh!’ Ik hoor de irritatie weer. ‘Sorry Meesteres’ zeg ik licht beschaamd. Direct krijg ik een klap in mijn gezicht. ‘Wat had ik gezegd! Ik vind dat zo’n stom woord! Verzin eens wat anders!’ Geschrokken voel ik mijn linker wang tintelen. Ik probeer na te denken maar er komt niets. Pets! Nog een klap! ‘Nou!!?’ Het verwerken van de rake klappen op mijn wang helpt niet echt bij het bedenken van een alternatief excuus. Pets! Weer één! ‘Excuses Meesteres! Excuses!’ Zeg ik snel. ‘Jij bent geen slaaf! Je bent nog minder dan dat! Jij bent een slaaf in opleiding! Je stelt niets voor!’ Mijn pik is weer hard nu maar ze schenkt er geen aandacht aan. ‘Sta op en volg me!’

Achter Meesteres Denise aan loop ik de trap af. ‘Op je knieën en kruip achter me aan!’ Voor me uit loopt ze “de kelder” in. ‘Sneller!!’ snauwt ze me toe. ‘Sor.. Excuses Meesteres!’ Zo snel ik kan kruip ik achter Haar aan de ruimte in. ‘Ga staan.’ Behendig doet ze me lederen pols en enkelboeien om. ‘Weet je al wat je gaat doen om een goeie slaaf voor me te zijn? En kom niet met “alles dat u me opdraagt” want die ken ik voortaan wel!’ Dat waren letterlijk de woorden waarmee ik de vraag wilde beantwoorden. Ze zaagt zojuist met grote precisie de poten onder me vandaan. De spanning weerhoud me er van om zo snel wat anders te bedenken. ‘Nee Meesteres.’ Is het enige dat ik kan zeggen. Ik schaam me dat ik niet meer te bieden heb. Weer slaat ze me hard in mijn gezicht. ‘Jij bent ècht niets waard heh! Heb je die kuisheidsgordel dan bij waar je over vertelde in je mail?’ Alweer moest ik Meesteres Denise teleurstellen. Ik schaamde me. Alweer kreeg ik een klap in mijn gezicht. ‘Waarom breng je die dan ter spraken?!’ In mijn hoofd probeerde ik een excuus te bedenken. Wat was de reden dat ik niet had bedacht om dat kooitje mee te brengen voor haar? Ik wist het niet. Ik kon niet nadenken met die klappen in mijn gezicht en al die vragen die ze me stelde. ‘Ik weet het niet Meesteres.’ Ik voelde me zo waardeloos. ‘Goh, verrassend. Jij weet ook niet veel heh! Tot nu toe heb ik nog niet veel aan je.’ En weer kreeg ik een klap in mijn gezicht. Ze had gelijk. Ze had 100% gelijk. Ik had werkelijk nog niets in kunnen brengen dat Haar wat gebracht had.
Meesteres Denise pakte een touwtje en bond het om mijn pik en ballen. Het zat niet strak, maar de aanwezigheid ervan was duidelijk voelbaar. ‘Kniel!’ zei ze kortaf na het afbinden van mijn pik en ballen. ‘Met je neus en ellebogen op de grond. Maak je klein. Probeer zo min mogelijk ruimte in te nemen. Maak met je handen voor je hoofd een kommetje.’ Direct deed ik wat ze me opdroeg. Ik voelde me klein en nederig. Mijn billen staken een beetje in de lucht en mijn ballen bungelde er volledig onbeschermd onder. ‘Als ik je vanaf nu opdraag positie aan te nemen, is dit hoe ik je wil zien.’ Ik hoor hoe ze door de ruimte loopt op die geweldige sexy hakken. ‘Als je bij mij bent, dan kruip je. Jij bent lager dan iedereen hier. Je hoort op de grond bij het vuil!’ Ik voel me klein zo in deze houding. ‘Ja Meesteres.’ Ze stopt met lopen en ik hoor hoe ze achter mij op haar hurken zakt. Ze pakt mijn ballen vast en trekt hier een beetje aan. Knijpt er zachtjes in. ‘Ik wil je horen. Maak geluid. Laat horen dat je geniet als ik je verwen!’ Ik kreun een beetje onwennig terwijl ze in mijn ballen knijpt. Het voelt alsof ze ze keurt. Dan zijn haar warme handen ineens weer weg en hoor ik hoe ze weer gaat staan. Ik zit nog geknield met mijn gezicht tegen de grond en mijn handen als een kommetje voor me. Meesteres Denise loopt om me heen en ik hoor hoe ze vlak voor me gaat staan. ‘Je gaat me zo gepast begroeten, maar ik wil niet dat die dure laarzen vies worden door jou kwijl. Je geeft iedere laars één kus op de neus.’ Oh wauw ik mag ze kussen! Ik mag haar laarzen kussen! Lang en vaak heb ik mee afgevraagd hoe het komt dat laarzen me zo ongelofelijk geil kunnen maken, maar ik heb de zoektocht naar de reden opgegeven. Ik heb het geaccepteerd. Ik vind het heerlijk!! Ik mocht haar laarzen kussen! Met het masker op ging het wat moeilijk maar het gevoel van het leder op mijn lippen en die geur.. Ze waren ook zo geil! Zwart leder tot over de knie, een ronde punt en dan die flinke hak er onder. Teder zoende ik de eerste laars op het puntje van de neus. ‘Ik wil het voelen! En ik wil dat je laat blijken hoe graag je het doet! Laat je horen!’ Het speet me dat ik zelfs dit wat ik zo graag doe niets goed kon doen. ‘Ik dacht dat je dit graag wilde, maar Ik merk er toch maar weinig van. Kom op doe eens wat meer je best!’ Mij pik was zo hard als steen en nu zat het touw toch wel wat strak. Het masker zat zo in de weg, maar toch probeerde ik nu zo gepassioneerd en sensueel als ik kon, luid kreunend haar laarzen de zoenen en Meesteres Denise te groeten op de manier die ze verdiende. ‘Ga maar weer terug in je positie.’ Zei ze zonder enige vorm van goedkeuring nadat ik zo mijn best gedaan had.

Met mijn gezicht weer tegen de vloer van de kelder, hoorde ik Meesteres Denise wat door de kamer lopen. Ik dacht aan wat er nog zou komen. Ik was voor mijn gevoel pas amper binnen terwijl ik voor een halve dag sessie gekozen had. ‘Ga nu op je rug op de tafel liggen. Je voeten aan deze kant en je hoofd aan die kant.’ Ik stond op en klom op de tafel. ‘Sneller!’ Vlug ging ik liggen zoals me was opgedragen. Ik kreeg een blinddoek om en voelde hoe mijn enkelboeien met touw naar beneden werden getrokken toen ze werden vastgezet. Daarna werd er een ketting vastgemaakt aan mijn linker polsboei. Ik hoorde hoe Meesteres Denise om de tafel heen liep en voelde hoe ze de ketting er onderdoor haalde om deze aan mijn rechter polsboei te klikken. Ik hoorde hoe ze de kamer verliet met de woorden ‘ben zo terug’. Nog geen minuut later hoorde ik haar met een tweede paar voetstappen terug komen. ‘Hmmm’ hoorde ik een andere vrouwenstem. Wat was dit! Ik lag hier naakt, geblinddoekt en kon geen kant op terwijl ik geen idee had wie deze derde persoon was. Ik hoorde hoe beide dames ieder aan een kant van de tafel plaats namen en voelde hoe er even onder mijn voeten gekieteld werd. Meteen voelde ik hoe ik door de boeien op mijn plek werd gehouden toen ik mijn voet weg wilde trekken. Ik hoorde hoe Meesteres Denise aan mijn linkerkant ergens mee bezig was dat ik niet goed kon plaatsen. De tweede dame stond aan mijn rechter kant en begon met haar nagels mijn pik te kietelen. Een tinteling ging door mijn lichaam. Mijn pik had nog helemaal geen aandacht gekregen vandaag. Sterker nog. Ik had na het verzenden van de eerste mail naar Meesteres Denise als soort van eerbetoon, niet meer aan mijn pik gezeten. Deze minimale aandacht maakte hem direct hard! Ineens hoorde ik het mij wel bekende geluid van folie dat van een rol getrokken werd. Ik vind het mega geil om in folie te worden gemummificeerd. De machteloosheid is zo totaal. Zeker als de combinatie met paar rollen ducttape je echt geen enkele bewegingsvrijheid meer gunt. Volmaakt afgesloten van de buitenwereld. Vakkundig werd ik samen met de tafel in de folie gewikkeld. ‘zo ga hier zometeen maar eens lekker van genieten.’ Hoorde ik Meesteres Denise zeggen nadat ik was ingepakt. De andere dame speelde ondertussen weer met mijn pik. Ik was zo geil nu! Ik voelde hoe de handen zich een weg naar boven kietelen. Ik kronkelde in het plastic. ‘Zijn tepels zijn een no go’ Zei Meesteres Denise. Ik had in de mail inderdaad al aangegeven dat mijn tepels niet echt effect hebben op mij buiten pijn. No go’s daarentegen, heb ik eigenlijk niet. Wel was het fijn om te merken hoe professioneel Meesteres Denise omging met het vertrouwen dat ik haar schonk. ‘Aah jammer!’ Ik dacht de zelfde stem te horen als tijdens mijn onthaal. Het was Meesteres Femme! ‘Zo! Denk nu maar eens even goed na over wat je gaat doen om een goede slaaf voor me te zijn.’ En met die woorden hoorde ik beide dames de ruimte verlaten.
Geblinddoekt, het masker nog altijd om en in en cocon van strak omwikkeld plastic werd ik achtergelaten. Al snel verdwaalde ik in mijn gedachtes. Meesteres Denise had zo ongelofelijk gelijk. Nog altijd had ik haar op geen enkele manier wat geboden en zelfs de dingen die ze me had opgedragen, had ik verkeerd of te traag uitgevoerd. Ik vond het heel erg moeilijk om vanuit niets dingen te bedenken die aan haar criterium zouden voldoen. Na een hele poos had ik een aantal dingen bedacht waarvan ik verwachtte dat ze er wel tevreden mee zou zijn. Het duurde lang voordat Meesteres Denise terug kwam. Ik begon wat te bewegen in mijn geboeide situatie om te kijken hoe vast ik werkelijk lag. Het plastic alleen zou, zo voelde het, geen enkel probleem zijn geweest. Doordat de tafel een stuk breder was dan ikzelf, hadden mijn armen nog ruim voldoende bewegingsvrijheid om mezelf naar buiten te pulken. Daarbij was het aantal lagen (denk ik) niet voldoende geweest om mijn benen in bedwang te houden als ik me echt op de tafel had afgezet. De boeien waren echter een ander verhaal. Ik trok mijn voeten omhoog maar zoals ik eerder ook al gevoeld had, zat er weinig rek in het touw. Met mijn armen trok ik alle speling uit de ketting die onder de tafel door hing. Heel veel had ik niet bereikt. Ik dacht na. Zal ik los proberen te komen? Stel dat ik het plastic los kreeg. Zou ik dan de boeien los krijgen? En als ik die los had.. Wat dan? Ik begon wat aan het plastic te pulken. Het maakte veel te veel herrie. Ik besloot te blijven liggen. Ik was bang voor de gevolgen die een ontsnappingspoging zou hebben. Ik lag vastgebonden en had geen enkele mogelijkheid om ongemerkt te ontsnappen en toch voelde ik me niet helemaal machteloos. Het gevoel los te kunnen als ik echt zou willen stak daar een stokje voor. Ik lag te luisteren naar alle geluiden in het huis. De voeten op de trap. Was dat een stofzuiger? Hakken? Ik dacht aan hoe ik nog maar zo kort geleden de laarzen van Meesteres Denise had mogen kussen. Mijn pik werd weer hard. Ik probeerde of ik er bij kon met mijn handen, maar de folie zat te strak om mijn hand tussen het plastic en mijn heup te wurmen. De gedachte aan de laarzen zorgde er voor dat ik voorvocht voelde vrijkomen. Niet lang daarna had ik uitgevonden dat ik de folie ook in mijn voordeel gebruikt kon worden. Ik zou niet willen dat iemand het me zou zien doen, maar ik begon neukbewegingen te maken tegen de folie zodat mijn pik de stimulatie kreeg waar ik zo naar verlangde.
Het geluid van hoge hakken op de vloer zorgeden er voor dat ik direct stopte met het droogneuken van de folie. Ik was ongelofelijk opgewonden en hoopte zo dat mijn bezigheden niet te horen waren geweest vanuit de andere ruimte! De deur ging open en ik hoorde weer twee paar voetstappen de ruimte betreden. Mijn pik was zo hard als hij maar zijn kon. Ik voelde die nagels mijn pik weer kriebelen. ‘Kijk dan die lekkere worst. We zullen eens kijken hoe het daar mee staat.’ Met die woorden voelde ik hoe Meesteres Denise de folie rond mijn pik weg snijd. Ze tikt een paar keer op mijn ballen. Steeds een beetje harder. ‘Eens kijken wat hij kan hebben.’ Ze stopt niet tot ik hard lig te kreunen van de pijn. Tegelijkertijd voel ik de nagels van Meesteres Femme heel lichtjes over mijn pik gaan. Ik had het gevoel dat hij uit elkaar zou klappen! Dan ineens uit het niets een vibrator op volle stand op mijn pik en ballen!! Wat een gevoel! Ik kreun hard. ‘Jaa goedzo! Laat je horen!’ Hoor ik Meesteres Denise roepen. Ik hoor gewoon de twinkeltjes, die nu waarschijnlijk haar ogen sieren, in haar stem. Ze geniet hiervan. ‘IK bepaal wat jij voelt! Ik bepaal wanneer jij geniet en wanneer niet!’ En weg is de vibrator weer. Mijn lichaam tintelt zo geil dat ik ben nu. ‘Heb je al nagedacht over wat je voor me gaat doen?’ Ik schiet direct in de paniek. Ik heb geen enkel idee meer. Het leek of mijn hersenen wederom simpelweg stopte met werken. Ik had het zo uitgedacht, maar ik wist het niet meer! Alweer moest ik Meesteres Denise teleurstellen. ‘Nou dan laten we je zo nog maar even liggen heh. Zou ook zonde zijn van al dat werk.’ Ik hoorde Meesteres Femme al naar de deur lopen. ‘Mond open.. nu!’ De rust en dwang in de stem van Meesteres Denise.. Wauw! Direct deed ik wat ze me opdroeg. Ik deed mijn mond zo ver open als het masker toeliet. Direct spuugde ze me in mijn mond. Dit vond ik zo ongelofelijk geil! Ik sloot mijn mond direct en liet de aroma’s van Haar klodder spuug opnemen door mijn tong. Zelfs als ik niet geblinddoekt was had ik mijn ogen gesloten om van dit moment te genieten. ‘Open! Had ik gezegd dat je die bek van je mocht sluiten?!!’ Ik hoorde de gevolgen van mijn falen in haar stem. Snel opende ik mijn mond weer zo ver ik kon. Direct weer een klodder spuug met grote vaart achter in mijn keel. ‘En nu slikken!’ Ik deed maar al te graag wat me werd opgedragen. Gulzig slikte ik de spuug van Meesters Denise door. ‘DankUwel Meesteres.’ Ik wilde haar bedanken voor haar vrijgevigheid. ‘Bedank Me straks maar!’ zei ze bits. ‘Zo! Laat hem maar even lekker liggen met zijn gedachten.’ Hoorde ik Meesteres Denise veel liever tegen Meesteres Femme zeggen terwijl ze de kamer uit liep.

Wederom lag ik alleen. Wederom hadden mijn gedachte moeten gaan naar de dingen die ik zou doen om een goede slaaf te worden voor deze heerlijke Vrouw. Mijn gedachte waren echter volledig van de kaart geveegd. Ik was ongelofelijk geil. Mijn pik was hard en ik wilde stimulatie! Opnieuw probeerde ik of ik met mijn hand bij mijn pik kon. Hard trok ik aan de ketting die onder de tafel door liep. En ja! Als ik echt heel hard trok voelde ik heel langzaam de ketting onder het plastic door glijden! Het vrij snijden van mijn pik had er voor gezorgd dat de folie rond mijn heupen minder strak zat! Mijn linker hand werd verder naar de zijkant van de tafel getrokken terwijl mijn rechterhand heel langzaam steeds dichter bij mijn pik kwam. Ik wurmde mijn hand tussen de folie en mijn heup tot op een gegeven moment mijn linker boei niet verder kon. Ik had geluk! Nèt kon ik met het topje van mijn rechter wijsvinger bij het topje van mijn pik! Ik wreef over mijn met voorvocht bedekte plasgaatje en mijn complete onderlichaam tintelde! Ik was zo ongelofelijk geil nu! Dit was overigens niet voor lange duur. Om bij mijn pik te kunnen, moest ik continu met grote kracht met mijn rechter hand aan de ketting trekken. Zodra ik niet met volle kracht aan de ketting trok, lag mijn pik buiten bereik. De brandende spieren zorgde voor een afwisseling van genot en frustratie terwijl een ontlading volledig uit zicht lag. Lang heb ik er overigens zo niet bij gelegen, want al na 3 of misschien 4 minuten hoorde ik wederom die heerlijke hakken snel dichterbij komen. Vliegensvlug probeerde ik mijn hand terug te trekken. Dit lukte alleen niet zo snel als dat ik gehoopt had aangezien ik mijn hand tussen de strakke folie en mijn heup door had geperst. Met alle macht trok ik met mijn toch al verzuurde arm aan mijn hand. Net voordat de deur open ging schoot hij er tussenuit. Ik hoopte met alles dat ik had dat Meesteres Denise me niet gehoord had.

Direct na het toetreden van de kamer voelde ik hoe ze de blinddoek af deed. Mijn ogen moesten wennen aan het licht en het masker zorgde dat ik niet zo veel kon zien als normaal. Ik voelde hoe mijn pik steigeren bij het aanzicht van deze heerlijke vrouw. ‘Zo thijsje! Jij wist niet helemaal wat je je voor moest stellen bij een slettentraining heh!’ In de eerdere mailconversatie had ik inderdaad aangegeven niet goed te weten wat dit inhield. ‘Ik zal je eens haarfijn uit gaan leggen wat dit betekend!’ Haar duim drukte in mijn ene wang en de rest van haar vingers in de andere. Ze hield met één hand mijn gezicht op zijn plaats terwijl ze dat van haar dicht bij de mijne bracht. Recht keek ze me in mijn ogen. ’Als jij mijn slaaf wilt zijn, dan zul je gebruikt worden als een heuse slet! Ik ga je gebruiken! Je zult mannen voor mij pijpen! Je zult geneukt worden, je zult gepijpt worden! Alles, ga je voor mij doen!’ Mijn lichaam maakte een oncontroleerbare neukbeweging met mijn heupen terwijl mijn pik bijna uit elkaar klapte bij het horen van deze woorden. Die ogen en de strenge toon waarmee ze aangaf waar ze met me naartoe wilde. Mijn god, wat wist deze vrouw precies de juiste knoppen in te drukken! Ik heb de bi-dagen al meerdere malen voorbij zien komen op de site van Domination Palace, maar nooit de moed gehad om me daarvoor in te schrijven. Zou ze me dwingen aanwezig te zijn? ‘Maar eerst gaan we oefenen! We gaan van jou een echt sletje maken.’ Ik zag de twinkeltjes weer in haar ogen. Behendig klom ze op de tafel. Voor ik goed en wel door had wat er gebeurde, zat ze met haar heerlijke in zwart spandex omhulde billen op mijn borst terwijl ik vlak voor mijn neus een voorbinddildo in de lucht zag steken! ‘Eens kijken of je hier al een beetje mee over weg kan! Mond open!’ Direct drukte ze zonder pardon de dildo diep in mijn mond. Al mijn pogingen om het kokhalsen onder bedwang te krijgen waren tevergeefs. ‘Laat maar eens even horen hoe graag je dit doet.’ Ze bleef me diep in mijn mond neuken. Ik heb mijn betraande ogen strak dichtgeknepen terwijl ik aan de eisen van Meesteres Denise probeer te voldoen. Achteraf denkende moet het uitzicht ongelofelijk zijn geweest. Een boven mij uit torende Meesteres Denise. Haar strak omhulde heerlijk volle borsten. Haar gezicht dat grijnzend neer kijkt op die twee betraande ogen die hulpeloos opkijken vanachter dat latex masker. Het enige waar ik echter mee bezig was, was de dildo die tegen mijn gehemelte aan in mijn mond op en neer ging. Even gaat ze weer zitten. Even rust. Nouja rust.. De dildo blijft diep in mijn mond. Ik hoor mezelf rauw ademen met mijn keel vol dildo en speeksel. ‘Bedenk je eens dat dit een echte slavenlul zou zijn. Warm en hard!’ Ik heb mijn ogen nog dicht en kreun. Ze pakt nu mijn hoofd vast en neukt me weer dieper. Mijn lichaam vast aan de tafel, mijn nog altijd kei harde pik nu op haar ritme dansend in de lucht. Ik kan letterlijk niets anders dan het over me heen laten komen. ‘Ik wil geen tanden! Alleen maar lippen en tong! Begrepen?!’ Snel probeer ik antwoord geven maar ik heb de dildo nog in mijn mond. ‘aa Mééerèh.’ Onmiddellijk krijg ik te horen dat ik niet met volle mond mag praten. Ik voel me zo vernederd. Na een tijdje trekt ze mijn hoofd een stuk verder over haar pik heen. Voor mijn gevoel gaat hij letterlijk helemaal naar binnen. ‘Soms moet je iemand eerst helemaal afbreken om ze daarna naar wens weer op te kunnen bouwen.’ Ik probeer adem te halen maar het enige dat ik met die dildo zo diep kan is kokhalsen. Ze heeft letterlijk mijn leven in haar handen nu.
Direct nadat ze me loslaat klimt ze van me af. Mijn longen zuigen zich vol met verse lucht. Ik hoest en proest. Zodra ze weer op de grond staat, ritst ze de flappen dicht die aan het masker zitten. Mijn gezicht wordt volledig afgesloten. De diepe teugen kan ik wel vergeten nu. Ik moet mijn best doen om te kunnen ademen maar als ik moeite doe is het prima vol te houden. Ondertussen hoor ik haar door de ruimte lopen en wat rommelen. ‘Zo, dat was je eerste slettentraining. Hoe voelt dat nou?’ Het was zo ongelofelijk geil geweest om met mijn hoofd tussen haar benen zo volledig aan haar te zijn overgeleverd. ‘Goed Meesteres. Dankuwel’ Het was voor mijn gevoel in een flits voorbij gegaan. Hoe vaak moet ik nog zeggen dat je me maar aan het eind bedankt?! Als je me tussentijds nog één keer bedankt ga je een cadeautje voor me kopen!’ Van onder de dichtgeritste flappen gaf ik aan haar te hebben begrepen. Het masker werd weer open geritst en ik zag haar gezicht weer vlak boven het mijne. Die geur weer. Het leek steeds zo betoverend. ‘Kijk me aan!’ Ik keek haar diep in de ogen en voelde me weer zenuwachtig worden. Haar gezicht zo dicht bij het mijne. ‘Weet je.. Ik heb zelf ook kuisheidsgordels. Ik heb ze van plastic, staal, groot, klein. Ik heb ze met sounds. Misschien moet ik je daar maar in opsluiten. Daar heb je ook geen sleuteltje van.’ Een lichte paniek maakte zich meester van me. Zou ze dat doen? Zou ze me werkelijk opsluiten en zo naar huis sturen? Het idee leek me enorm geil, maar ik had geen idee of ik het aan zou kunnen. Van alles ging er door mijn hoofd. Hoe zou het moeten op mijn werk? Zou ik kunnen slapen? Hoe zou het sporten gaan? Zouden mensen het kunnen zien? Andere avontuurtjes zouden uit den bozen zijn. A zou mijn volledige seksleven beheren. Mij in de ogen kijkend legde ze vanuit het niets een hand op mijn mond en hield ze met haar andere hand mijn neus dicht. ‘Ik bepaal wat er met jou gebeurd thijsje! Jij bent niets! Je bestaat alleen maar om mij te dienen. Alleen maar om er voor te zorgen dat ik geniet! Je bent een ding dat door mij gebruikt wordt. ’ Bloedserieus kijkt ze me diep in mijn ogen. Ik probeer of ik toch door een spleetje adem kan halen, maar alles is goed afgesloten. ‘Ik bepaal zelfs wanneer en of je adem haalt!’ Ze laat me weer los. Ik ben niet echt in ademnood geweest, maar ze heeft haar punt duidelijk gemaakt. Zonder nog iets te zeggen verlaat ze de ruimte weer en laat ze me volledig overspoeld door gedachten alleen achter.

Ze heeft de blinddoek niet terug opgedaan en voor het eerst heb ik de kans om de ruimte, waarin ik voor mijn gevoel al uren lig vastgebonden, eens goed in me op te nemen. Aan de muur hangt een takel waarvan de kabel door middel van katrollen midden boven de tafel naar beneden komt. Er hangen zwepen en stalen boeien aan de muur. Er staat een ijzeren schandbok, spiegels, dildo’s, maar ook een soort plumo van veertjes. Er staat een rek waar een doos of een kist in stond waarvan ik de inhoud niet ken. De muren hadden de structuur van grote ruwe rotsblokken en de ramen en deuren hadden tralies. Ook zag ik een klok hangen. Wat vloog de tijd! Niet lang daarna dwaalde mijn gedachte af naar de dingen die Meesteres Denise me had verteld. Hoe zou het zijn om werkelijk door haar te worden gebruikt. Om werkelijk haar ding te zijn. Alleen maar te bestaan om haar te dienen. En zou ze werkelijk mij pik opsluiten in één van haar kooitjes? De gedachtes hielden mijn brein en pik onder controle.

Na een kwartiertje kwam ze terug. ‘Hoe gaat het hier? Lekker na kunnen denken?’ vroeg ze direct bij binnenkomst. ‘Ja meesteres.’ Ze vroeg me waar ik dan aan gedacht had en ik vertelde haar over de gedachtes die mijn hoofd hadden beheerst tijdens haar afwezigheid. Ze lachte. ‘Oh is dat zo? En welke dingen wil je dat ik bij je doe dan?’ Natuurlijk had ik voorkeuren en wensen. Deze werden alleen overschaduwd door de nieuwsgierigheid naar haar volledige overheersing. Daadwerkelijk een ding zijn. Alleen maar gebruikt worden en doen wat je wordt opgedragen. ‘Wat u wilt Meesteres.’ Was daarom ook mijn antwoord. Ze lacht. ‘Goedzo.’ Met dat antwoord sneed ze mijn cocon open en maakte ze de boeien los. Veel tijd om mijn armen en benen te strekken kreeg ik echter niet.
‘Ik wil je op tafel met je voeten over de rand en je benen zo ver mogelijk uit elkaar in positie hebben.’ Ik haastte me op mijn knieën. Mijn benen op de rand van de tafel ver uit elkaar. Mijn neus in het leer, ellebogen op de tafel en mijn handen in een kommetje voor me. ‘Zo! Les twee van de slettentraining.’ hoorde ik triomfantelijk achter me. ‘Eens kijken naar dat slavenkutje van je.’ Ook hier ben ik wel het een en ander gewend, maar de zenuwen komen toch weer tevoorschijn als ik hoor hoe ze handschoentjes aantrekt. Ik hoor glijmiddel uit een tube geknepen worden en zonder enige verder waarschuwing wordt er een vinger naar binnen geschoven. Natuurlijk ben ik veel te gespannen en alsof ik dat niet aan het proberen was,krijg ik al snel te horen dat ik me wat meer moet ontspannen. Al snel volgt een tweede vinger. Ik zucht en steun zachtjes. Ik probeer me sterk te houden terwijl ze vingers toevoegt. Ik heb geen idee hoeveel er uiteindelijk in zitten. ‘Ik wil je hoooren!’ Ik hoor de irritatie weer in haar stem terwijl ze mijn nog altijd afgebonden ballen vast pakt en er in knijpt. ‘Eens kijken hoe jij reageert als we eens wat met die prostaat van je gaan spelen. Het zou moeten voelen alsof je moet plassen.’ Ik begrijp direct wat ze bedoelt. Mijn lichaam reageert heftig op deze stimulatie. Een onwennig gevoel trekt door onderbuik. Ik weet niet goed wat ik er van moet denken. Het is een ander gevoel dan dat ik ooit eerder heb ervaren. Ik kan een luid gekreun simpelweg niet onderdrukken. Ze lacht ‘hah kijk eens aan!! Daar kan ik wel wat mee. Wacht maar even.’ Ze staat op. Met mijn neus nog altijd in het leer, hoor ik haar hakken weer op de vloer tikken terwijl ze wat pakt. Het geluid van het uit een tube komend glijmiddel is weer aanwezig. ‘Ik denk dat deze wel past.’ zegt ze terwijl ze zonder aarzelen iets bij me naar binnen duwt. Ik kan een harde kreun/zucht niet onderdrukken. Natuurlijk was het niet geheel onverwacht, maar het formaat vraagt wel om de nodige rek en mijn lichaam spant zich aan. Ik gok dat ik een dildo in me heb zitten nu. Meesteres Denise lacht weer. ‘Zie je wel, past perfect!’ Ik kan niet anders dan dit erkennen. Hij voelt wel groot maar het doet geen pijn. ‘Eens kijken wat er gebeurd als ik dit doe.’ Ik weet nog altijd niet goed wat er toen gebeurde, maar mijn complete onderlichaam werd week en het kommetje voor mijn hoofd was verleden tijd. Stevig greep ik de randen van de tafel vast. Ik kreunde hard en ongecontroleerd. Het was ongelofelijk vernederend, maar ik kon er niets aan doen! Dit had ik werkelijk nog nooit gevoeld! Het was overweldigend! Het was heerlijk! ‘Haha een echte anaalslet! Heerlijk! Hier hou ik van!’ Ik hoor het plezier van achter mij vandaan komen. Ik wordt steeds harder en steeds sneller geneukt met de dildo. Steeds heviger begint er een gevoel in mijn onderlichaam op te borrelen dat ik nog nooit eerder ervaren heb. Ik lek werkelijk stralen voorvocht en mijn lichaam begint steeds meer te kronkelen. Ik voel hoe Meesteres Denise mijn pik vast pakt en er hard in knijpt. Met het zelfde ritme als de dildo in mijn slavenkutje trekt ze me af. Mijn hoofd wordt licht en ik voel dat het op deze manier niet lang meer gaat duren. Abrupt laat ze mijn pik los en trekt Ze ineens de dildo uit mijn me. Ik heb het gevoel dat ik zweef. Ik ben totaal van de wereld!
In de verte hoor ik haar voetstappen. De voetstappen van die heerlijke laarzen die ik eerder heb mogen kussen. ‘Kom hier!’ Hoor ik de stem van Meesteres Denise door mijn wolk heen snijden. Ik duizel een beetje maar probeer te doen wat me wordt opgedragen. Snel stap ik van de tafel af en loop ik naar haar toe. ‘Wat had ik nou gezegd! OP JE KNIEEN! Jij loopt niet als je hier bent! Je hoort op de grond!’ De waas is meteen weg. Waarom ben ik hier zo slecht in? Snel laat ik me op mijn knieën vallen. ‘Sorry meesteres!’ ‘En wat heb ik je daar over gezegd!?’ Ik weet niet waar ik het zoeken moet en kijk naar de grond. ‘Excuses Meesteres!’ Stamel ik. Waar ik minder dan een minuut geleden nog volledig op de wolken door de lucht zweefde, werd ik nu plat tegen de koude grond gedrukt en kreeg ik een figuurlijke emmer ijs over me heen. Ik voelde me zo’n ongelofelijke nietsnut. Waarom kon ik ook niets goed doen? ‘Ik heb ook helemaal niets aan jou heh!’ Ze kwam terug naar me toe gelopen en zonder enige vorm van medeleven, werd ik aan mijn oren mee getrokken naar de plek waar ze me wil hebben. Zo snel als ik kon kroop ik aan haar zijde met Meesteres Denise mee.

In de naastgelegen ruimte aangekomen voel ik mijn oor branden als het wordt losgelaten. Ik zit op mijn knieën met gebogen hoofd in een ruimte die overheerst wordt door een groot van kettingen gemaakt web. Voor het web staat wederom een tafel tot heuphoogte op wieltjes met een zachte door leder omhulde bovenkant. Deze is alleen minder lang waardoor je er niet languit op kunt liggen. ‘Sta op en buig voorover op die tafel!’ spreekt ze me bits toe. Zo snel ik kan doe ik wat me opgedragen wordt. Ik hoor achter me weer de hakken op de vloer klakken en vraag me af wat me te wachten staat. Uit het niets voel ik hoe ik weer volledig gevuld wordt! Ik grijp de randen van de tafel vast en heel mijn lichaam lijkt zich aan te spannen. Diep gaat de dildo naar binnen. Ik kreun en steun en heb het niet gemakkelijk. Niet dat het heel veel pijn doet, maar het als ingang gebruiken van mijn uitgang is niet iets dat snel went. Het blijft een ongemakkelijk gevoel. Achter mij hoor ik Meesteres Denise lachen om mijn ongemak. Een paar keer beweegt ze de dildo op en neer. Diep laat ze hem in me zitten als ze me opdraagt om op de tafel te klimmen en er op mijn buik op te gaan liggen. Met de dildo bungelend uit mijn kont doe ik snel wat me is opgedragen. ‘Zorg dat je deze positie even vol kunt houden.’ Ik probeer mijn positie aangenaam te maken, maar het feit dat zowel mijn hoofd als de helft van mijn benen buiten de tafel uit steken, maakt dat ik niet verwacht dat ik zo lange tijd kan blijven liggen. Ik lig met mijn hoofd naar het midden van het ijzeren web en al snel voel ik hoe mijn polsboeien ver uit elkaar aan het web worden vast geklikt. Dan voel ik hoe er extra boeien om mijn enkels worden vastgemaakt. Ik schrik als ineens de elektrische takel in het midden van het plafond tot leven komt. Meesteres Denise moet hem hebben laten zakken, want niet veel later voel ik hoe mijn voeten ver uit elkaar aan een spreidstang worden vastgemaakt. De takel komt weer tot leven en mijn voeten worden omhoog gehesen waardoor ik met een licht gekromde rug met mijn heupen los kom van de tafel. ‘Zooo kijk eens aan wat je er mooi bij hangt!’ zegt ze terwijl ze mijn pik onder me vandaan naar achteren trekt. En inderdaad. Daar lig ik weer. Ik kan me bijna niet voorstellen hoe idioot ik er bij moet liggen zo met die dildo die nog altijd tussen mijn benen door naar achteren steekt. Volledig overgeleverd aan een vrouw die ik amper ken maar om de een of andere vreemde reden volledig vertrouw.

Dan zonder enige waarschuwing, voel ik uit het niets een harde klap op mijn billen! Ik schrik! PIJN! Nog een klap! Ik dacht een paddle te voelen. Pijn is een fragiel onderwerp bij mij. Op het moment zelf, kan het me volledig uit “the zone” halen, maar kan me ook volledig de diepte in doen donderen. Pijn moet een reden hebben. Het is niet iets dat bij mij geil is om de pijn zelf. Het is een stuk gereedschap dat me kan dwingen dingen toch te doen of me genadeloos kan straffen na foutief gedrag. Ook vind ik het enorm geil als een Meesteres het simpelweg voor eigen genot toedient. Achteraf vind ik overigens eigenlijk altijd wel een erg geile gedachte als ik er aan terug denk. ‘Dus jij denkt gewoon te kunnen lopen hierbinnen?!!’ Nog een paar harde rake klappen. ‘Jij bent niet van het zelfde niveua als ik! Jij bent niets! Je bent volledig ondergeschikt aan mij! Je doet werkelijk NIETS goed.’ Zo veel klappen kreeg ik op mijn billen. Zo veel pijn! De vaardigheid bij het toedienen had ik nog niet eerder meegemaakt. Mijn billen tintelde. Ja ik had pijn. Veel pijn. Maar het klopte. ‘Jij hoort met je gezicht tegen de grond!’ Nog meer pijn. Zo veel pijn! Ik trek aan de boeien. Meer klappen. ‘Excuus meesteres! Het spijt me!’ Ik schreeuwde het uit van de pijn. Ik kan slecht tegen pijn, maar ik besefte maar al te goed dat ik dit verdiend had. Daarbij bewoog mijn pik hevig tegen het leder van de tafel door de klappen die ik kreeg en leek het gewiebel van de dildo in mijn kont nu haast aangenaam. Ze bleef slaan. ‘Jij hoort op de grond!!’ Bij ieder woord voel ik een prikkelende pijn van de paddle. Ze stopt met slaan. ‘Soms moet je iemand eerst helemaal afbreken voordat je ze weer op kunt bouwen.’ hoor ik haar weer zeggen. Ze pakt de dildo vast en neukt me er hard en snel mee. Precies raakt ze weer dat plekje! Mijn complete onderlichaam wordt week. Wat doet ze toch met me! Mijn billen staan werkelijk in brand. Mijn onderlichaam lijkt niet van mij. Ik kreun hard terwijl ik kort word geneukt. Ze lacht en laat de dildo los. Ik hoor haar weer weg lopen. ‘Denk daar maar eens over na!’ En weer maakt de dichtslaande deur mijn eenzaamheid een feit.

Daar lig ik weer. Handen vast aan het web, mijn voeten omhoog getakeld, die dildo die nog altijd erg aanwezig is en mijn billen brandend van de straf die zijn punt maar al te duidelijk heeft gemaakt. Omdat ik op mijn buik lig, weerhouden de flappen van het masker dat ik nog altijd op heb, me van het bekijken van de kamer. Het enige dat ik kan zien is een stukje van het web en de muur daar achter. Mijn positie was redelijk comfortabel en natuurlijk begon ik wederom mijn boeien te testen. Al snel deed zich in mijn hoofd de zelfde afweging voor als eerder. Mijn polsen zaten ieder met twee aan elkaar gehaakte karabijnhaken vast aan het web. Ik kon ze zo los klikken. De zojuist ontvangen straf maakte echter een zeer overtuigend argument. Dit was een straf geweest voor één gelopen meter. Ik huiverde al bij mijn gedachte aan de straf die ik zou krijgen als ik zou proberen te ontsnappen! Het gevoel in mijn billen was nog in overvloede aanwezig, maar ondanks (of juist mede dankzij) dit brandende gevoel was ik nog altijd ongelofelijk geil. Het bewegen van mijn pik tegen het leer had al voor een flinke plas voorvocht gezorgd. Al snel merk ik dat ik mijn pik perfect op de tafel kan stimuleren als ik mijn heupen op de juiste manier beweeg. De neukbewegingen tegen de tafel zorgen er echter tegelijkertijd voor dat de dildo in mijn kont omhoog en omlaag wipt. Wat zou ik me dood schamen als iemand me op deze manier zou zien. Ik ben gewoon de tafel aan het droogneuken met een wiebelende dildo in mijn kont! Het effect hiervan is echter niet alleen een gevoel van extase, maar ook gerinkel van de kettingen die aan de takel hangen als ik te wild beweeg. Ik ben als de dood dat Meesteres Denise het gerinkel hoort. Stel dat ze binnen komt en ziet wat ik aan het doen ben! Het voelt alleen zoo lekker!! Na een tijdje voel ik dat als ik het precies op de juiste manier doe, dat de achterkant van de dildo tegen de tafel tikt waardoor ik nog meer gestimuleerd wordt.

Ineens hoor ik de deur open gaan! Direct stop ik met wat ik aan het doen was. Ik had helemaal geen hakken gehoord! Het kan haast niet anders dan dat de nog op en neer verende dildo volledig verraad wat ik aan het doen was. Ik hoor iemand gniffelen terwijl er wat van een plank gepakt wordt. Doodstil en zenuwachtig lig ik te wachten op wat komen gaat, maar de deur gaat weer dicht en de stilte verraad dat ik weer alleen ben. Eigenlijk direct begin ik de tafel weer te neuken. Ik voel letterlijk het voorvocht uit mijn pik lekken. Van klaarkomen is overigens geen sprake. De stimulatie is genoeg om me ongelofelijk geil te houden, maar bij langena niet voldoende om me tot een orgasme te brengen. Maar natuurlijk was ik op dat moment nog niet tot die conclusie gekomen. Ik was alleen maar bezig met mezelf te voorzien van dat heerlijke geile gevoel. Ik lag mezelf helemaal gek te maken. Na een tijdje begon zich echter naast het geile gevoel, en ander gevoel te manifesteren. Ik moest plassen! Naar de wc gaan was alleen voorlopig nog geen optie. Ik KON simpelweg niet. Veel zin had ik er ook niet in. Ik ging veel liever door met mijn nieuwe favoriete bezigheid. Het neuken van een tafel.
Al snel hoorde ik weer die hakken aan de andere kant van de deur. Ik stopte met mijn bezigheid en wachtte gespannen af of ik op tijd was gestopt. ‘Hahaha wat lig je er toch belachelijk bij!’ Meesteres Denise had direct de toon weer gezet. Waarom vond ik het toch zo ongelofelijk geil om zo te worden vernederd? ‘Misschien houd ik je wel heel de dag hier!’ zei ze nu dicht bij mijn oor. ‘of heb je hierna nog wat afgesproken?’ Ik bevestigde dat dat het geval was. Ik had afgesproken met een vriendin van me wat te gaan eten. Ruw pakte ze de dildo vast. Ik voelde hoe gevoelig mijn slavenkutje (zoals Meesteres Denise dat noemde) ondertussen was geworden en probeerde enige vorm van houvast te genereren door de kettingen van het web vast te pakken. Weer neukte ze me. Zonder medelijden. Snel. Weer precies op die manier! Heel eventjes maar. Ik reageerde hevig. Ik kreunde niet meer omdat het me werd opgedragen, maar omdat ik niet anders kon. Het gevoel kon ik nog altijd niet plaatsen. Het bleef een ongemakkelijke maar erg intense mengeling tussen zeurende pijn en vreemd genot. Abrupt liet ze ineens de dildo los. ‘Nou, Ik ga even een kopje koffie drinken. Blijf jij zo nog maar even liggen.’ Weg was ze weer.

Ik baalde van de afspraak die ik had staan. Zou ze me werkelijk heel de dag hebben gehouden? In haar macht? Onder haar hoede? Wat zou ze nog allemaal met me doen? Het gevoel dat mijn blaas voort bracht werd sterker. Ik moest nogsteeds plassen. Niet heel veel later kwam Meesteres Denise terug met een andere Dame. ‘Moet Je zien hoe hij er bij ligt!’ Beide dames lachten nu om mijn situatie. ‘En moet je dit zien!’ De dildo werd weer beetgepakt en ik werd weer zonder pardon met een paar snelle stoten geneukt. Ik steigerde en kreunde hard. Weer dat gevoel! ‘Oh wauw!’ Ze lachten nu nog harder. Zonder verder enige vorm van aandacht aan mij te besteden liepen de Dames de kamer weer uit. Zelfs na het sluiten van de deur was mijn vernedering nog duidelijk hoorbaar. Ik probeerde me voor te stellen hoe ik er voor hun bij lag. Half op dat tafeltje. Armen vast, dat masker nog altijd op. Benen ver uit elkaar omhoog getakeld en dan die dildo die zo voor de helft naar buiten steekt en die plas voorvocht die nu onder mijn pik zou moeten liggen.
Ik had nogsteeds niet gedurfd te vragen of ik naar de wc mocht. De nood was inmiddels hoog en ik durfde de tafel niet meer te neuken in verband met de druk van de dildo op mijn binnenste. De positie was ook niet meer fijn. Ik lag met mijn hoofd net over de rand en mijn nek begon pijn te doen van het omhoog houden. Ik probeerde zeer ongemakkelijk te gaan verliggen zonder te veel herrie te maken met de kettingen en voelde me steeds machtelozer. Zou ik het hier zometeen dan moeten laten lopen als Meesteres Denise niet op tijd terug zou zijn?

Gelukkig hoorde ik haar heerlijke hakken weer net voordat de deur open zwaaide. ‘Hoe gaat het hier?’ Vroeg ze. Direct gevolgd door mijn ‘mag ik alstublieft even naar de wc?’ Ze begon hard te lachen. ‘Hahaha heb ik je een beetje teveel gestimuleerd met die dildo?’ Zei ze terwijl ze hem beet pakte en er nog eens stevig mee tegen mijn prostaat aan schoof. Ik kreunde nu hard. Ze lachte me uit. Begon me los te maken en zei. ‘Ik kan je nu natuurlijk gewoon naar de wc laten gaan.. maar wat heb je daar voor over?’ Wat was dit! Ik had niet verwacht dat er wat tegenover zou komen te staan! ‘Nou? Snel een beetje! Dat koppie van jou werkt ook niet echt zoals het zou moeten heh!’ Ik dacht na, waar zou ik haar mee kunnen verblijden? Wat zou voldoende zijn om mij mijn blaas te laten legen? Een kuisheidsgordel van haar? Durf ik dat? Kan ik daar mee naar huis? Waar is ze toe in staat? Geld? Nee te saai. Pijn? Ik ben niet zo van de pijn. Dat weet ze. Een trap in mijn ballen? Meerdere trappen in mijn ballen? Waar zou ze tevreden mee zijn? Hoe hard zou ze schoppen? Mijn brein werkte overuren om te proberen een gepaste vergoeding te bieden voor haar genereusheid. Tien trappen in mijn ballen? Ik weet niet hoe hard ze schopt. Ik ben nog nooit in mijn ballen getrapt. Zou ik dat aan kunnen? ‘Nou?!’ sprak ze ongeduldig. ‘Vijf trappen in mijn ballen Meesteres’ hoorde ik mezelf zeggen. ‘Vijf trappen!?’ dacht ik, zou ik dat aan kunnen. ‘Oké!’ sprak Ze direct opgewekt. Lichte paniek brak mij uit. Wat heb ik gezegd!
De takel werd weer naar beneden gelaten en langzaam maar zeker werd ik uit mijn positie bevrijd. Het verwijderen van de dildo ging gepaard met een vreemd gevoel. Ik had geen idee hoe lang hij er in had gezeten. Wat een ervaring! Nadat als laatste mijn polsen werden losgemaakt gebood Meesters Denise me achter haar aan te komen. Direct liet ik me op mijn knieën zakken en kroop ik achter haar aan. ‘Je hebt dus je lesje wel geleerd?’ zei ze terwijl ze zonder om te kijken voor me uit liep. Bij de wc aangekomen maakte ze de deur open. ‘Ga maar zitten.’ Ik keek haar licht verbaasd aan maar kroop naar de wc en ging zitten. Ze bleef staan! Ze liet de deur gewoon open en ze bleef staan kijken hoe ik daar zat. Ik wist niet goed waar ik moest kijken. Daar zat ik op de wc in het bijzijn van haar ongelofelijk mooie verschijning. Naakt, masker op, pols en enkelboeien om. Zij volledig gekleed in zwart op mij neerkijkend. ‘Lukt het niet zo?’ Vroeg ze grijnzend omdat er niets gebeurde. ‘Nee het duurt denk ik even Meesteres’ Ik wist niet waarom het niet lukte. Normaliter had ik hier niet echt moeite mee. ‘Oke, je doet zometeen de deur op slot. Dan doe je je ding. Je schiet wel op, want ik ga niet op je staan wachten. Als je klaar bent zorg je dat de wc schoon is. Als dat niet zo is lik je hem schoon! Daarna doe je de deur van het slot en wacht je op je knieën tot ik je weer op kom halen.’ Zo gezegd zo gedaan. Wat een opluchting maar bij elke druppel die me verliet, liep de spanning op. Zou ik het trekken? Die trappen in mijn ballen?
Op mijn knieën met de deur van het slot zat ik gespannen te wachten tot Meesteres Denise me kwam halen. Ik hoorde haar hakken weer aankomen. Deur ging open. ‘Kom mee.’ Ze liep terug naar de kamer met het web en zo snel als ik kon kroop ik achter haar aan. Terug in de kamer ging ze op een stoel zitten die daar stond. Op mijn knieën zat ik voor haar. ‘Je wilde toch zo graag mijn laarzen likken?’ Huh? Wat gebeurde hier? Zou ze de vergoeding vergeten zijn? Ik snapte niet goed wat er nu gebeurde. Een beetje achterdochtig antwoordde ik: ‘Ja Meesteres.’ Terwijl ze de ene been over de andere sloeg zei ze alsof er niets aan de hand was: ‘Goed.. de onderkant is vies en ik wil dat jij die helemaal schoon likt.´ Mijn hart sloeg over. Ik had trappen in mijn ballen verwacht! Wat een verassing! Ik mocht zomaar haar zolen schoon likken! Voorzichtig pakte ik teder haar voet vast en gulzig begon ik de onderkant van haar laars schoon te likken. Er zat veel stof en gruis onder maar het deed me niets. Ik vond het zo geil om te doen en deed alles om die zere ballen te voorkomen. Ik liet ondertussen mijn handen over haar voet en onderbeen gaan. Dit was zo ongelofelijk geil! ‘Ook mijn hak! Pijp hem zoals die warme slavenpikken die je voor me gaat pijpen.’ Direct nam ik de hak diep in mijn mond. Ik zabbelde er op en zoog er enthousiast aan. Het zelfde deed ik met haar andere voet. Wat was het geil om Meesteres Denise zo te mogen dienen. Ik voelde het zand en de haren in mijn mond, maar dat was van ondergeschikt belang. Dit was zoo geil! En daarbij was ik hier voor haar. Niet voor mezelf.
’Goedzo stop maar. Ga voor het web staan met je gezicht naar voren.’ Zo gezegd zo gedaan en al snel stond ik met mijn polsen op heuphoogte en ver uit elkaar vast aan het web. ‘Voeten uit elkaar!’ Klik, linker enkel vast. ‘Wijder!’ Klik, rechter enkel vast. ‘Nou thijsje.. ben je er klaar voor?’ Als niet had kunnen zien hoe de pret van het gezicht van Meesteres Denise droop, had ik het wel in haar stem gehoord. Ze genoot hier echt van. Ik daarentegen, stond te trillen op mijn benen. Ik heb mezelf wel eens wat toegedaan, maar dat doe je toch niet echt hard. Er zit altijd een rem op bij jezelf. En natuurlijk heb ik wel eens wat per ongeluk in mijn ballen gehad. Dat deed alleen maar PIJJN! Nu de controle niet meer bij mezelf lag mag je gerust weten dat ik bang was voor water zou komen. Al kon het trillen op mijn benen ook van geilheid zijn geweest in plaats van angst. Ik weet het niet meer. De cocktail daarvan maakte me totaal van de kaart. Ik keek Meesteres Denise aan. Lachend, nee genietend stond ze voor me. Ik bijna een kop groter. Naakt in de boeien, vast aan het web, een zielig hoopje angst. Ze torende ver boven me uit op dat moment.
‘Nou, daar gatie dan.’ De eerste trap. Wat een lading bracht die met zich mee. De pijn was te handelen. Ik voelde dat ze me niet te hard aanpakte. Niet dat het gemakkelijk was om te blijven staan. Pijn deed het zeker. Angst voor volgende trappen werd vertienvoudigd. De tweede trap kwam er heel snel achteraan. Ik blies mijn longen leeg. ‘Hoe veel waren er dat?!’ vroeg ze me streng. ‘Twee meesteres!’ Ze lachte ‘Nog drie te gaan!’ Een schijnbeweging liet me in elkaar krimpen ze lachte me luidkeels uit en hield me voor de gek. Nog een trap. Ik probeerde mezelf te verweren maar het had geen nut. Handen en voeten vast. De laatste twee trappen. God wat deed dit een pijn! ‘Zo! Was het dat waard geweest?’ Ik weet niet wat me was aangedaan als ik de vloer onder had gezeken. Ik ging er van uit dat ik de weg van de minste pijn had weten te kiezen. ‘Ja Meesteres.’ Ze stond vlak voor me en straalde ‘Goedzo.’ Zei ze. Ik kreeg weer een blinddoek om en hijgend liet ze me geketend aan het web achter.

Achterover hing ik tegen het web aan terwijl mijn volledige gedachte alleen maar bij mijn ballen waren. Ze deden veel pijn, maar nu al was het wel weer te verdragen. Na te zijn bijgekomen, wilde ik kijken wat mijn boeien toelieten. Ik kon gaan staan, in plaats van achterover tegen het web aan leunen. Staand werden mijn handen op heuphoogte naar achteren gehouden door het web waardoor ik met borst vooruit in de positie “kom maar op!” leek te staan. Ik had het gevoel er op die manier niet verkeerd bij te staan. Mijn spieren spanden zich op het moment dat ik aan de boeien trok. Buik een beetje in. Ja, dit zou er niet verkeerd uit zien, dacht ik. Ik wilde me voor Meesteres Denise op mijn best laten zien als ze weer binnen zou komen. Ik was niet niets! Ik was wel degelijk goed genoeg! Het duurde echter lang voordat Ze weer terug kwam. Meerdere malen ging ik terug hangen in het web en meerdere malen dacht ik te horen dat ze terug zou komen waardoor ik tevergeefs snel terug ging staan in de eerdergenoemde positie.

Ja! Daar was ze. Ik hoorde haar laarzen op de vloer tikken en snel ging ik weer staan. Ik hoorde de deur open gaan. ‘Hoe gaat het hier?’ vroeg ze vriendelijk? ‘Goed meesteres’ zei ik een beetje trots terwijl ik me er zo zelfverzekerd profileerde. Ik hoorde haar wat rondlopen en voelde haar lichaam dicht bij het mijne terwijl ik hoorde dat er achter me een stekker in een stopcontact werd geschoven. Uit het niets voelde ik een vibrator tegen mijn pik! Ik kromp ineen. Daar ging mijn stoere houding. ‘IK bepaal wat er met jou gebeurd begrijp je dat?!’ Zei ze dicht bij mijn oor. ‘J-ja meesteres Denise’ zei ik terwijl ik trillend van geilheid op mijn benen stond. Bijna meteen werd de vibrator weer uitgezet. Ik was wederom vakkundig terug naar de grond gebracht.
Nog in de zelfde positie aan het web, werd er een extra touwtje om mijn pik en ballen gebonden. ‘Als je op hebt gelet, had je daarstraks al kunnen zien wat ik voor je klaar heb liggen.’ Ik voelde hoe ze wat op mijn pik smeerde maar had geen idee van wat ze van plan was. Ik was me al aan het voorbereiden op een brandend gevoel toen ik de electro-plakkers herkende die ze op mijn pik aanbracht. ‘Ik ben wel benieuwd hoe je hier op reageert.’ Daad bij Haar woord voerende, voelde ik bijna direct een tinteling door mijn pik gaan. Langzaam voerde ze de stroom op. Ze haalde de blinddoek van mijn hoofd. Ik was bloedgeil. Ik stond voorover aan mijn boeien hangend en keek haar recht in de ogen. Ik zag hoe ze hier van genoot terwijl ze de stroom omhoog draaide. Ditmaal ga ik me niet laten kennen! Ik heb zelf al vaker met stroom gespeeld. Ik mag dan wel vastgeketend zijn maar ik heb nog altijd mijn reactie op de pijn in bedwang! Geil keek ze me diep in de ogen terwijl ze de stroom omhoog draaide en zelfverzekerd keek ik terug. Dit ga ik aankunnen. Die continue prikkelingen.. Ik en de baas over mijn lichaam! Niet andersom! Ik gromde. ‘Ja! Laat je horen!’ Ze genoot van deze “strijd”. ‘Ik wil je horen!’ Zag ik daar een zekere mate van bewondering in haar ogen? Ik voelde me trots! Nog hoger ging de stroom. Ik gromde hard nu! Een vreemd gevoel werd mij meester. De pijn. Mijn bedwingen daarvan. Al mijn spieren waren aangespannen. De stroom die door mijn pik gierde was niet alleen meer pijnlijk. De combinatie met de adrenaline die steeds rijker vloeide.. Het leek gewoon lekker te worden! De stroom stond nu echt hoog! Ik keek Meesteres Denise recht in haar ogen aan. Ik gromde. Ik trok aan de kettingen. Ik voelde me een beest dat alles aan zou kunnen! Totdat die grijns op haar gezicht kwam. ‘Wacht maar.’ Ze draaide aan een knopje en de continue tinteling werd ingeruild voor een willekeurige interval waar ik me op geen enkele manier op voor kon bereiden! Ik schreeuwde! Het deed pijn! Maar direct kwam daar die vibrator weer terug! Ik sloot mijn ogen. Wat deed ze met me! Het leek of ik de wereld verliet! De steeds terug komende schokken. De stimulatie van de vibrator. Het maakte me.. Ik weet het niet eens meer. Ik heb geen idee wat het gevoel was dat ik toen voelde. Ik brulde! ‘Jaaa pain and pleasure!’ Riep ze! Ze genoot hiervan! Ik voelde hoe ze naast me kwam staan. Ik voelde haar heerlijke catsuit tegen mijn lichaam. God wat maakte dit mij geil! Het leer van haar laars tegen mijn rechter been. De stof van die heerlijke zwart glimmende catsuit. Ik probeerde dichter tegen haar aan te gaan staan. Ik verlangde er zo ongelofelijk naar om haar tegen me aan te voelen. Ik wilde mijn hand om haar heen slaan. Haar tegen me aan trekken! Maar ik zat vast! Ik zat vast en ik begon langzaam gek te worden. Dicht had ze haar hoofd nu bij de mijne. Haar heerlijke geur nam me volledig mee naar die andere wereld! ‘Ik ga dat slavenzaad uit dat pikkie van je halen.’ Zei ze geil in mijn oor. Ze pakte mijn pik vast en ik brulde en schreeuwde het werkelijk uit toen ze de plakkers steviger tegen mijn pik aan kneep! ‘Je gaat alles hier over de vloer heen spuiten en daarna ga je het netjes opruimen met dat slavendwijltje van je. Je gaat alles oplikken! Heb je me gehoord?!’ ‘Ja Meesteres!’ Riep ik! Waar was ik beland?! Heel mijn lichaam tintelde.

Zou ik klaar kunnen komen? Altijd weer die gedachtes! Waarom is het altijd weer die vraag die op zulke momenten mijn gedachte over neemt. Ik wilde zo graag klaarkomen voor haar. Ik had expres een week niet aan mezelf gezeten. Ik was haar zo ongelofelijk dankbaar voor alle moeite die ze voor me deed. Ik wilde haar het genot gunnen van het vernederende aanzicht waarbij ik mijn eigen slavenzaad van de grond likte, maar het kwam niet. Zoals zo vaak.. Ze deed precies de dingen die me helemaal gek maakte! Zij was perfect! Ik schoot te kort. ‘Jij hebt dat pikkie van je ook niet echt onder controlle heh!’ Zei ze terwijl ze de plakkers van mijn pik haalde. ‘Zo, die tintelt nog wel even na’ zei ze lachend. ‘Maar wacht maar!’ Ze haalde eindelijk het masker van mijn hoofd. Een koelte voelde ik neerdalen over mijn gezicht. Ze maakte me los. ‘Ga op je rug op de grond liggen.’ Ik deed zo snel mogelijk wat ze zei.

Daar lag ik op het koude laminaat met mijn gloeiende lichaam. Gescheurd uit een andere realiteit. Ik vroeg me werkelijk af wat er nu zou gebeuren. Straf omdat ik haar niet goed had kunnen dienen verwachtte ik. ‘Nou! Waar wacht je op! Je krijgt één minuut!’ Zei ze streng terwijl ze haar laars op mijn gezicht zette. Wat was dit?! Mocht ik het zelf nog proberen?! Dit had ik in de verste verte niet verwacht. Direct bracht ik mijn handen naar mijn pik en begon met mezelf te spelen. ‘Sneller!’ Riep ze terwijl ze haar voet harder in mijn gezicht drukte en draaide alsof ze een peuk uit trapte. ‘Je hebt nog 50 seconden!’ Zo snel als ik kon begon ik aan mijn pik te trekken. Op alle verschillende manieren probeerde ik toch nog te doen wat Meesteres Denise me had opgedragen. Ongelofelijk geil zo die laars in mijn gezicht. ‘20 seconden!’ Ik probeer de laars die op mijn lippen stond te kussen. Mijn gedachte af te leiden. Niet zo bezig te zijn met het klaarkomen. Ze haalde haar voet van mijn gezicht en zette hem op mijn ballen. ‘15 seconden!’ Ik probeerde uit alle macht te doen wat me was opgedragen. ‘10 seconden!’ Ik rukte als een bezetene. Haar zo boven me uit zien torenen, het gevoel van haar laars daar beneden. ‘5 seconden!!’ Zo’n perfect moment! Maar het lukte niet. Ik had gefaald. ‘Haal je hand weg.’ Zei ze terwijl ze haar voet op mijn pik zette. ‘Je zult nog flink moeten trainen om dat pikkie van je onder controle te krijgen. Ik wil dat je klaar kunt komen wanneer IK dat wil! Je gaat een week niet klaarkomen! Heb je dat begrepen?! Je gaat iedere avond die geile pornofilmpjes kijken waar je over vertelde, maar je blijft van je pikkie af! Ik weet dat het heel makkelijk is om je daar niet aan te houden, maar jij gaat doen wat ik je heb opgedragen!’ Welgemeend antwoordde ik haar: ‘Ja meesteres!’ Ik had dit verdiend.

‘Op je knieen!’ Ze deed de polsboeien af die ze me helemaal aan het begin had omgedaan. ‘Doe je enkelboeien af!’ Ik deed de enkelboeien af en gaf ze aan haar. Daar zat ik voor haar op mijn knieën. ‘Nou waar wacht je op?!’ Ik keek haar vragend aan. ‘Zou je me niet bedanken?!’ Natuurlijk! Schoot het door me heen! Hoe kon ik zo stom zijn! ‘Dankuwel Meesteres!’ ‘Waarvoor?’ Vroeg ze. ‘Dankuwel voor alles dat u vanmiddag met en bij me gedaan heeft Meesteres. Dank u dat u tijd vrij heeft gemaakt en aandacht aan me hebt besteed en excuus dat ik mijn slavenzaad niet voor u van de grond heb kunnen likken.’ Ik keek nu naar de grond. ‘Dat is beter. Nu geef je iedere neus en kus als afscheid. En laat blijken dat je het meent!’ Gepassioneerd zoende ik beide laarzen op de neus alsof ze de liefde van mijn leven waren. ‘Ga je maar even oprissen in de douche.’ (blijkbaar zat er ook een douche in de kamer met het web.)

Ik voelde me zo waardeloos. Zo slecht dat ik niet had kunnen bieden waar ze om gevraagd had. “Wat ga je doen om een goeie slaaf voor me te zijn?” die vraag ging weer door mijn hoofd. De vraag die ze in het begin stelde. Ze wilde initiatief zien. Ik wilde Meesteres Denise niet op deze manier achter laten. Ik wilde dat ze trots op me zou zijn als ik de deur uit liep. Terwijl ik naar de douche kroop schoot het me te binnen! Ze had er van genoten om me in mijn ballen te trappen. Ik had de twinkeltjes in haar ogen gezien. ‘Meesters?’. ‘Ja zeg het maar?’. Ik trilde. Ging ik dit echt vragen? ‘Wilt u mij straffen door mij nog een paar keer in mijn ballen te trappen?’. Ze begon te lachen! ‘Oh ja hoor. Met alle plezier! Kom maar terug en ga op je knieën zitten.’ ik draaide me om en kroop terug naar haar en deed wat ze me opdroeg. Handen netjes achter mijn rug. Ik wilde niets meer verkeerd doen nu. ‘Je snapt wel dat ik me niet meer zo in ga houden als eerder heh. En met 5 kom je er ook niet meer vanaf!’ Zenuwen gierden door mijn lijf. Waar was ik aan begonnen! ‘Ja Meesteres’ mijn stem moet hebben getrild. Lachend vroeg ze me hoe veel trappen ik gepast zou vinden. Ik wist dat ik met vijf niet meer aan zou kunnen komen, maar de vorige hadden al zo’n pijn gedaan! ‘tien Meesteres‘ zei ik. Ik slikte. ‘Vijftien!’ Zei ze me nu uiterst gebiedend aankijkend. Ik wist dat ik dit niet kon weigeren. Ik wilde dat ze trots op me zou zijn. ‘Oke Meesteres, vijftien’. Ik keek naar de grond. Ik was zo bang voor wat komen zou gaan! Daar zat ik. Op mijn knieën. Naakt. Benen uit elkaar. Handen achter mijn rug. Tegenover een bloed mooie Meesteres, te wachten om in mijn ballen te worden geschopt. Niet vastgeketend. Uit eigen wil. Nooit had ik begrepen hoe al die mannen in die video’s op internet zich zonder te zijn vastgebonden zo lieten toetakelen. Maar nu begreep ik het. Ik wilde dit doen voor haar. Voor Meesteres Denise!

Snel kwamen de eerste twee trappen achter elkaar. Veel harder dan eerder die middag. Oké ik kon dit! Ik bleef zitten. Ik wilde dit voor haar doen! Ik wilde dit volhouden! Trap zeven. Ik lag dubbelgevouwen op de grond. Ik was nog niet op de helft! ‘ Terug in positie! Hoe veel hebben we er al gehad?!’ Ze lachte. ‘Zeven Meesteres. Bracht ik steunend uit’ Ik ging weer in positie zitten. Ik zag een idee in haar op komen. Direct draaide ze zich om en opende een deur naar de ruimte waar ze haar koffie had gedronken. Zou ze me werkelijk zo voor schut zetten? Zou ze me onder toeziend oog van de anderen met de grond gelijk gaan maken? Al snel kwam ze terug met Femme. ‘Kijk eens’ zei ze. ‘Dit is wat we doen met slaafjes in opleiding die hun pik niet voldoende onder controle hebben en niet doen wat ze gevraagd wordt.’ En direct trapte ze me nog harder in mijn ballen! Samen lachten ze me uit. ‘Elf Meesteres’ Ik begon het echt moeilijk te krijgen nu. Bij iedere trap tussen mijn benen klapte ik dubbel van de pijn! Wat zeg ik, bij iedere schijnbeweging reageerde mijn lichaam al oncontroleerbaar. ‘Terug omhoog! Ogen open! Kijk me aan! Neem het als een man! Komop in positie!’ kreeg ik steeds van beide dames te horen. En eindelijk was daar dan vijftien! Ik had het gehaald! Ik lag hijgend uitgeteld op de grond. Mijn ballen deden pijn. Mijn pik deed pijn. ‘Kom we doen nog een paar bonustrappen!’ hoorde ik Meesteres Denise zeggen. Het plezier droop van haar stem. WAT!!? Dit ging ze niet menen! ‘Kom terug omhoog!’ Alles moest ik bij elkaar rapen om nog terug omhoog te komen en terug in de positie te gaan zitten. Op dat moment merkte ik ook pas dat mijn pik zo hard als steen was geworden van deze “behandeling”. Ik was niet echt meer in staat na te denken op dat moment. Waarschijnlijk was ik overal mee akkoord gegaan. Wat ze ook gezegd had. ‘Kom we doen er nog vijf’ Hoorde ik Meesteres Denise zeggen. Ik schreeuwde het nu werkelijk uit bij iedere trap, maar ik wilde dit voor haar volhouden. Ik zag die geile blik op haar gezicht en Haar tepels door de stof van de catsuit heen komen. Ik hield me staande aan het feit dat zij genoot. Amper was ik terug omhoog en de volgende perfect geplaatste trap kwam vol in mijn ballen! Ik schreeuwde, maar hield vol. Eindelijk die laatste vijf, het kunnen er ook zes geweest zijn, trappen tot mij genomen. ‘Kijk! Zo zie ik het graag!’ Ik hoorde de blijdschap in haar stem. Het voelde goed. Het deed meer pijn dan ik ooit gevoeld heb, maar het voelde goed.

‘Kom maar hier’ zei ze medelevend terwijl ze weer op die stoel ging zitten. Femme had de ruimte weer verlaten. ‘Dit heb je wel verdiend nu. Kus mijn laarzen maar.’ Ik kroop naar haar toe. Pakte de met laars omhulde voet die ze omhoog hield in mijn handen en begon deze hartstochtelijk te kussen. Dit voelde heerlijk! Het leer van die laars op mijn lippen, tegen mijn gezicht. Teder liet ik haar laars door mijn handen gaan terwijl ik zo liefdevol als ik kon haar voet kuste. ‘Ik heb er nog één.’ Snel zette ik haar linker voet op de grond en gaf haar rechter de zelfde behandeling. Wat was dit een ongelofelijk fijn moment. De beloning voor mijn nog brandende pik en ballen. ‘Dat is wel genoeg zo. Ga je maar opfrissen.’ Ze stond op en liep de ruimte uit. Kruipend naar de douche bedacht ik me hoe veel verder ik was gegaan dan ik ooit had verwacht! Ik bedacht me hoe ver Meesteres Denise mijn grenzen had verlegd met dit einde.

Of was dit nog maar het begin..
Uw slaafje tm

 

Top