Aanvulling op de driedubbele afspraak in DP met Mrs. Denise

Toen ik maandagochtend vroeg de DP website raadpleegde schrok ik toch wel even dat U de tekst al gepost had met daarin de bevestiging voor onze afspraak komende week. Mijn slavenhart bonkte en ik voelde me plotseling beduidend kleiner worden door Uw vastberaden en kordate optreden. Mijn drang naar vergaande onderdanigheid en de slaafse opwinding van afgelopen week heeft plaats gemaakt voor het besef dat U nu mijn SM-fantasieën beheerst die door Uw toedoen in een andere context zijn geplaatst. Door Uw vastberaden en directe benadering in relatie tot onze gemaakte driedubbele afspraak komende week is het toch echt even slikken voor mij als slaaf. Zeker als ik mijn eigen tekst op de DP site herlees en vervolgens opnieuw op Uw site lees wat de mogelijkheden zijn en de verhalen van andere slaven bij U in DP. In alle oprechtheid vraag ik me af of het wel verstandig is geweest van mij om dergelijke afspraken met U te maken.

Afspraak is afspraak is voor mij een belangrijk principe, zowel zakelijk als privé. Datzelfde geldt voor Mrs. Denise en daardoor zit ik nu eigenlijk met een fors probleem. Enerzijds zie ik enorm uit om weer in Domination Palace te zijn en Meesteres Denise in “vol ornaat” in actie te zien. Anderzijds ben ik oprecht zenuwachtig en angstig omdat ik me heel goed realiseer wat me te wachten staat nu Zij carte blanche heeft om met dilators aan de slag te gaan en mijn ademhaling te regulieren. Ik ben blij als ik onbeweeglijk vastgeketend voor Haar lig en ik “slechts” hoef te ondergaan zonder enige vorm van inspraak, eigen keuzes of mogelijkheid om tegen te stribbelen of te ontsnappen …….

Ik vertrouw volledig op de professionaliteit van Mrs. Denise en ondanks alles zal ik veilig zijn onder Haar leiding!
Het verslag volgt, een opgewonden en angstige slaaf frits.

Top