BDSM dat is niets voor mij (Met Lilly)

Dat zou ik als antwoord gegeven hebben als je mij 2 jaar geleden gevraagd had wat ik van BDSM vond.
2 Jaar geleden was ik bij een DVP, ze lag bovenop mij en vroeg “sla eens op mijn billen”, dus ik sloeg haar op haar billen.
Harder zei ze, en ik sloeg nog iets harder op haar billen. Nog harder zei ze, en toen haalde ik flink uit en sloeg met twee handen zo hard als ik kon op haar billen. O lekker zei ze… De keer daarna volgde na de sexpartij dezelfde vraag alleen gaf ik toen haar direct een harde pets op haar billen.
Ik wist dat ze ook SM aanbood als extra dienst, maar had daar nog nooit echt behoefte aan gehad.
Ik ben inmiddels dik 40+ en in mijn jonge jaren ook wel eens op erotiekbeurzen geweest en daar zag je ook wel wat BDSM-demonstraties maar deze hadden mij nooit geprikkeld om daar verder in te verdiepen.
Nu ik de volgende keer bij haar afsprak toch eens de optie SM erbij gepakt. Toen kwamen er tepelklemmen, mondgags, but plug, vibrator en een aantal touwen tevoorschijn. Toen het spel begonnen en met wat aanwijzingen een leuk opwindend spel van gemaakt, de meester was in mij wakker gemaakt. Na een aantal keren met haar SM spel gespeeld te hebben ben ik op internet wat verder gaan zoeken en zo kwam een jaar geleden bij Domination Palace uit. Ik heb (nog) geen onderdanige gevoelens dus was het zoeken naar een slavin om een spel mee te spelen.
Ik had mijn oog op Lilly laten vallen, dus afspraak gemaakt voor een sessie met haar.
Als je de eerste keer bij DP binnenkomt en je een rondleiding door het huis krijgt denk je bij heel veel dingen wat  kun je met al die dingen doen die op de verschillende kamers hangen. Maar ook hier geldt er worden wel wat aanwijzingen gegeven wat je met bepaalde attributen kunt doen en hoe je ze moet gebruiken.
Inmiddels ben ik al een aantal bezoekjes verder en begin er steeds meer lol in te krijgen.
Als meester is het wel handig dat je van tevoren bedenkt wat je met je slaaf wil doen, en ook belangrijk wat je slavin ook als mogelijkheid aanbiedt.
Nu hebben de dames van DP op de site al veel staan wat ze wel en niet doen maar deze lijst is niet altijd volledig om dat BDSM heel veel omvattend is, vandaar dat ik in het voorgesprek of tijdens de sessie zelf altijd even pols of de dingen die ik wil gaan doen ook haar goedkeuring kunnen hebben, en dat zonder precies te verraden wat ik wil gaan doen.
Zo had ik laatst weer een afspraak met Lilly. Ik had gevraagd of ze de kleding van de laatste foto’s op de site aan wilde doen want die leken mij wel opwindend. Ik kan zeggen de foto’s zijn mooi maar in levenden lijve is het toch nog net iets mooier.
Na het douchen gingen we naar de zolder, ik had Lilly gevraagd om kaarsen mee te nemen en ik had zelf nog wat ijsklontjes meegebracht (maar dat wist Lilly niet) en toen ik haar vastgebonden had op de rekbank de kaars aangestoken en de ijsklontjes tevoorschijn gehaald.
Ze lag daar mooi naakt op de bank en met de ijsklontjes begon ik haar tepels een beetje te plagen. Toen de tepels al goed stijf begonnen te worden door de ijsklontjes de kaars erbij gepakt om ook wat kaarsvet over haar tepels te laten lopen, dat was pittig voor haar. En toen de afwisseling van kaarsvet en dan weer ijsklontjes over haar borsten en buik. Dan krijg je het gevoel dat je meester bent en zij moet ondergaan wat jij doet (binnen haar grenzen). Dat je ziet in haar ogen van dit is afzien maar ik onderga dit voor de meester!
Ik had nog wat meer meegenomen voor haar, een t shirt (met in de hals en onderaan een inknipping) dat ze aan mocht doen.
Toen heb ik haar voor de spiegel tussen de palen vastgebonden en ben ik wasknijpers op het t shirt gaan zetten. Op haar borsten en buik en zei .
Ik had alle verhalen over haar op de site door gelezen en nu ging ik eens kijken of zij ook nog wist wat er allemaal over haar geschreven was. Helaas grote lijnen kon ze wel vertellen maar de details die ik vroeg wist ze helaas niet. Ze had dus inmiddels al heel wat foutjes gemaakt, het waren er inmiddels al 15! Dus ik zei je krijgt voor elke fout 3 zweepslagen op elke bil en je moet ze zelf tellen. Op je linker bil moet je van 1 naar 45 tellen en op je rechter bil van 45 naar 1, en voor de moeilijkheid kreeg ze ook nog een pollepel in haar mond die ze niet mocht laten vallen!
De meester begon met de strokenzweep te slaan, eerst om en om en toen een paar slagen achter elkaar op de linker bil en dan weer om en om en dan weer een aantal achter elkaar op de rechterbil en ja hoor na 12 slagen op de linker bil was Lilly de tel al kwijt.
Dan moest de meester zelf maar gaan tellen, maar dan gaan we wel ergens anders meeslaan, de plak!
Die is wel iets gemener en de meester moest de straf wel voltooien dus toen ik klaar was waren haar billen wel lekker rood gekleurd!
Toen de vibrator gepakt en haar naar een hoogtepunt gewerkt en op het moment dat ze klaarkwam het t shirt in tweeën getrokken zodat alle wasknijpers in een keer van haar lijf af vl​ogen. Dan heeft ze het genot van klaarkomen en pijn van het verwijderen van de wasknijpers gelijk.
Zo ontdek je op latere leeftijd toch nog iets op seksueel gebied dat je voor jezelf nooit als optie had gedacht.
Ik vraag ook aan het einde altijd of ze het fijn heeft gevonden of dat ze iets minder leuk vond of graag iets anders had gedaan.
Daar krijg ik altijd wel feedback op en kun je soms ook interesses horen van haar die je volgende keer weer in je spel kunt gebruiken.
Ik kijk al weer uit naar de volgende sessie, eerst maar weer eens sparen.
Meester Anton
Top