Begeleidster en client deel 2 – Straf

Op een dinsdagmiddag vanaf 14.00 was de spreekuur bij begeleidster Do en daarna begeleidster Nina.
Bij het voordeur gierde alle zenuwen door mijn lijf, twijfelend of wat ik doorgegeven in de mail niet te hoog gegrepen was.
Zouden ze echt doen? waarom moest ik een bikkel zijn achter een computerscherm?  die vragen bleven op repeat afspelen.
Diep adem gehaald en toch aangebeld, binnen no-time werd de deur open gedaan door begeleidster do.
Met een glimlach en knuffel werd ik welkom geheten, en geleid naar de bar.
Het voorgesprek was minder uitgebreid dan bij de eerste kennismaking, dit omdat alles natuurlijk al van te voren is besproken.
begeleidster Do dirigeerde mij naar de kelder om mezelf voor te bereiden voor de sessie (douchen is natuurlijk wel fris na twee uur reizen).
Na het douchen kwam begeleidster Do al glimlachend de kelder binnen en begon meteen in me tepels te knijpen.
Deze waren bij de eerste behandeling een of ander manier erg gevoelig geworden bij lichte aanraking.
Dit te hebben aangegeven, begon begeleidster Do te lachen en gebruikte haar mooie nagels om nogmaals me tepels te martelen.
Nu werd het tijd om me op rug te liggen op de tafelbed, me armen werden geboeid en werd heerlijk opgewarmd met een serie van slagen van de flogger.
Me billen werden natuurlijk niet gespaard, moest op buik liggen en de serie van slagen accepteren.
begeleidster Do vond het na een tijdje wel voldoende en gaf lachend aan dat zij even de grotere instrumenten ging pakken.
Zomaar iemand handtastelijk aanraken was niet acceptabel en begeleidster Do verliet de kelder kamer op zoek naar de grotere instrumenten.
Opnieuw nam de twijfel de overhand en de zenuwen gierde opnieuw door me lijf.
Misschien had ik toch wel overdreven op de mail? Gaat ze mij serieus fysiek slopen?
De deur zwaaide open en zag begeleidster Do lachend binnenkomen en toonde haar instrumenten aan.. voor me neus werd deze gepresenteerd.
Diverse paddles en leren riemen, maar ook canes en voor mij de meest gevreesde bullwhip.
Nu sloeg de zenuwen en twijfel in angst, wetend dat mijn billen aangepakt ging worden en totaal overgeleverd ben aan begeleidster Do.
begeleidster Do gaf aan dat als ik het goed zou ondergaan dat ik wellicht een beloning zou krijgen.
Eerst werd de flogger nogmaals gebruikt, deze slagen hoefde niet geteld te worden, dit was namelijk puur opwarming.
Na een paar slagen werd diverse nieuwe slag instrumenten gebruikt.. deze waren veel heftiger dan de flogger.
Begeleidster Do gaf lachend aan dat zij het leuk vond om mij te zien spartelen maar dat dit pas het begin was.
Nu werd er geeist dat ik tien slagen moest tellen, 1,2,3,  nummer 4 heb ik express overgeslagen, dit werd opgemerkt waarbij nummer 4 veel harder was.
5,6,7,8,9,10 werd natuurlijk wel geteld wetend in me achterhoofd dat niet mee tellen alleen maar begeleidster Do zou motiveren om nog harder te zwaaien en slaan.
Begeleidster Do greep naar de canes en opnieuw kwam de angst en zij wou graag weten wat de reden was.. haar uitgelegd dat ik toch wel had overdreven op de mail en erg gevreesd was voor de canes en bullwhip.
Dit mede dankzij de filmpjes en foto’s op twitter van diverse meesteressen en hun slaven.
Hierbij begon begeleidster Do te lachen en gaf aan dat ze zowel rustig als hard kon spelen met de cane, maar omdat mijn angst al goed zichtbaar was, werd er rustig gespeeld met de canes.
Na een poosje rustig met de canes te hebben gespeeld, pakte begeleidster Do de bullwhip en gaf hierbij aan dat ik vijf slagen moest ondergaan.
De eerste slag was al erg intens en voelde alsof er twintig nagels diep in me rug geprikt werd.
Alweer spartelend en tellend heb ik dit kunnen ondergaan.
Meesteres Do was trots maar gaf wel nogmaals aan dat zij het rustig aan deed met mij, maar bij de volgende keer dat de slagen harder en meer worden.
Toen was het tijd om weer op me rug te liggen, me handen natuurlijk weer geboeid.. wat er toen gebeurde was geweldig.. een heerlijke facesitting/breathplay werd uitgevoerd.
Ondertussen werd er een vinger of twee in mijn kont gestopt.. heerlijk.. de afwisseling van genot en het nemen van zicht en lucht.
Meesteres Do zag dat ik teveel genoot en stapte af.. en gaf aan dat het tijd werd om mij anaal voor te bereiden voor Nina.
Dit te hebben gezegd, werd mij opnieuw gevraagd om mezelf om te draaien en me kont te presenteren.
Ik weet niet precies en hoe begeleidster Do dit voor elkaar heeft gekregen maar binnen no-time lag ik half hangend op de tafelbed, waarin zij natuurlijk vrije toegang had tot mijn billen.
Heel vakkundig lag ik hangend te wachten op er komen ging, begeleidster Do begon rustig en bouwde de tempo gauw op, kon een zucht niet langer bedwingen.
Begeleidster Do had mijn prostaat gevonden en ging hierop harder te werk.
Kreunend, zuchtend en puffend, kwam ik tot een anale orgasme, begeleidster Do was niet happy met zowel me lekkage van me pik en natuurlijk de anale orgasme zonder toestemming.
Dit moest natuurlijk gestraft worden en gaf aan zij  Nina ging vragen om mee te kijken.
Nu half trillend en hangend op de tafelbed, was ik al uitgeput.
Binnen paar minuten vloog de deur open en kwam  begeleidster Nina even vragen waarom ik straf verdiende, waarop begeleidster Do aangaf dat ik klaar ben gekomen ben zonder toestemming.
 Begeleidster Nina vroeg of het via de pik of anaal was, ik daar hangend in een gesprek over mijn anale orgasme en de straf die ik moest ondergaan.
Opnieuw greep begeleidster Do naar  de bullwhip en begon hiermee te zwaaien en moest minimaal tien slagen ermee, werd ondertussen aangemoedigd door Nina.
Spartelend, gillend heb ik de straf doorstaan, waar toen begeleidster Do aangaf dat het spel over was en begeleidster Nina het ging overnemen.
Nina is zichtbaar een knappe, lieve en zorgzame meesteres en is iemand die speelt op de gevoel van de sub/slaaf, heeft geweldige creatieve ideeën en communiceert heel makkelijk.
Zij gaf lachend aan dat het tijd werd om mij los te maken en haar te volgen naar een andere kamer. (heb per mail aangegeven om meer kamers te zien)
Wat een geweldige uitzicht zo kruipend de trap op.
Eenmaal boven aangekomen moest ik op me rug liggen op een ander soort tafelbed, begeleidster Nina kon via een gat makkelijk bij me billen komen.
Zij begon met het teasen van me gemartelde tepels en gaf aan dat ze mijn prostaat ging slopen misschiens zelfs verkrachten en mijn pik niet meer deel uit zou maken van de sessie.
Eerst ging begeleidster Nina even met haar vingers op zoektocht en later volgde er een elektrische plug… deze had drie standen, moest aangeven wanneer ik iets voelde.
In het begin voelde ik niets maar na een paar minuten kwamen de schokken.. de plug werd stevig tegen me prostaat gedrukt.
Uiteraard mocht ik niet zien wanneer ze de eleketrische plug zou besturen dus werd er een blinddoek omgedaan.
Begeleidster Nina was hoorbaar aan het genieten van me reacties en speelde met de diverse standen en ook de intensiteit.
Standje milking was mijn favoriet zij lachte en gaf aan dat ik een slet was die gewoon geneukt wil worden en maakt hierbij ook neukbewegingen tegen de tafel aan.
Hierop werd de standje nog hoger gezet waarbij ik nu meer begon te kreunen en lekken.
Begeleidster Nina gaf aan dat ik mocht lekken, zij zou toch geen aandacht geven aan me pik want mijn prostaat geheel slopen was vandaag de bedoeling.
Blijkbaar kreunde ik te hard en werd er tape gepakt terwijl ik daar machteloos lag met een elektrische plug die mijn prostaat continu aan het nemen was.
De tape werd over me mond gedaan, en de elektrische plug werd verwijderd en nu gleed er prostaat dildo in me kont.. wauw wat een gevoel.
Begeleidster Nina ging onder de tafelbed en gaf aan dat als ik genoeg had moest kloppen op de tafel maar niet haar moest raken want dan zou ze in me vingers bijten.
Ik kon alleen maar kreunen van genot, het werd allemaal heel gevoelig.. en heb afgeklopt.
Begeleidster Nina kwam weer onder de tafelbed vandaan en gaf aan dat zij nog lang niet klaar was.
Ik moest en zou anaal gemolken worden vandaag.
En opnieuw werd er een elektrische plug diep tegen me gesloopte en gevoelig prostaat gedrukt.
Deze werd op een veel hardere standje gezet dan voorheen en zij gaf lachend aan dat ze best trots is op mij want was driekwart.
Maar begeleidster Nina wou meer anaal orgasmes en zodoende werd de standje milking weer aangezet.
Lag daar zwetend en kreunend te genieten maar ook te lijden.
Laatstgenoemde vond zij helemaal prima en heeft dit ook meerdere malen aangegeven dat gillen toch niet ging werken want we waren boven en niemand ons kon horen
natuurlijk had ik ook tape over me mond dus het geluid wat ik kon maken was al erg gelimiteerd.
Na een poosje ging ze weer onder de tafel en ging weer met een prostaat dildo stevig pompen, genot naar geschreeuw en van orgasmes naar orgasmes.
Na een poos werd het allemaal teveel, me hele lichaam trillend en me gezicht die van links naar rechts ging.
De ene moment was ik aan het zweven in me eigen genot en ander moment stond begeleidster Do met een glas water bij het tafelbed en begeleidster Nina die mijn trillend lichaam vasthield.
Heerlijk een tijdje geknuffeld met begeleidster Nina, ik was helemaal voldaan en gesloopt.
Maar ook toen was er nog ruimte voor een leuke gesprek met humor.
Begeleidster Nina vond het ook grappig dat ik nu gesloopt de trap af moest, uiteraard was de uitzicht weer geweldig.
Eenmaal beneden was er toch een zichtbaar trotse blik van begeleidster Nina.
Even wezen douchen en na het douchen  werd mij gevraagd of ik wat te drinken wou, waarop ik reageerde dat een drankje zonder suiker en prik prima was.
Kreeg een glaasje ranja en hebben nog even gekletst en geknuffeld.
Helaas komt aan alles een einde zo dus ook opnieuw deze geweldige ervaring.
Met nog een laatste knuffel en kus op me voorhoofd verliet ik huize DP.
Eenmaal thuis aangekomen, airfryer aangedaan, gegeten en nogmaals wezen douchen en heerlijk onder de dekens gekropen.
Dank u wel meesteres Do en Nina voor de geweldige sessie en kijk uit naar deel 3.
Groet,
Sub mo / WheelchairSlave
Top