Belevenis van een onervaren slaaf

Als nieuweling in de wereld van BDSM ga je op zoek naar wie ben ik en wat triggert mij nou in die wereld. Als je toegeeft aan je gevoel en deze zijn onderdanig, begint je zoektocht.
Waar kan ik terecht en wat zijn dat voor mensen. De onderdanigheid gaat gepaard kom je snel achter met een Dom of een Meesteres, maar waar vindt ik deze?
Je krijgt meer vragen voor jezelf als antwoord, je zoekt op het web om dat gevoel gehoor te geven. Je komt in een wereld van overkill van mogelijkheden.
Wat moet je als onervaren 50 plusser met een gevoel dat blijft borrelen en niet verdwijnt? De diverse sites bieden geen echte mogelijkheden en voor mij kwam al snel de gedachte dan een provisioneel om te mogen ervaren. Op de site van Domination Palace staan al de Meesteressen en al scrollend kwam ik het profiel van Meesteres Eve tegen en zo gek als het ook moge klinken meteen verkocht, de uitstraling en de OGEN van de Meesteres zijn als een magneet voor mij.
Je plant de eerste afspraak. De dag is gekomen dat je mag, Je wast en scheert en doet je netjes aan en maakt de rit naar haar toe. Als klein jongetje zenuwachtig en gespannen stap je de ‘snoepwinkel’ binnen. Wacht hier maar, zegt een Meesteres, ze komt zo ze maakt zich klaar voor je. Achter een gesloten deur bevindt zich de Dame waar je 2 weken naar hebt uitgekeken. Als de deur dan opengaat en Meesteres Eve op je afstapt voelde ik me week worden op mijn knieën. Niets laten merken, dacht ik nog, maar wat een Dame. Het invullen van je wensen en do and don’t lijst is al een ervaring als je niet weet wat je nu echt leuk en lekker vindt. Ze helpt je om je zenuwen te bedwingen en creëert een losse sfeer. “Kom maar mee, je wou eerst een rondleiding” en als een labrador volg ik haar kijkend naar die ogen en de kriebels gieren door mijn lijf. “Ik heb de rode kamer voor ons gereserveerd”, ik volg. Kleed je maar uit en leg alles daar maar neer. Ze geeft je het gevoel dat je er bent en langzaam start het spel aftastend en rustig. Zij weet dat ik onervaren ben en speelt met mijn geest. De banden om mijn armen en benen doen me vermoeden waar het spel heen gaat. Rustig kom je in de boeien en voel je haar spel van tikken en een streling, de Meesteres is een kunstenaar van contact houden met je lijf de ene keer door een zweepje en dan weer een tedere aanraking met de hand. Door je hoofd schiet van alles heerlijk. Het spel wordt een samenspel waarin Meesteres Eve de regie duidelijk in handen heeft. Je ziet ook dat zij het leuk vindt en ze glimlacht en straalt in haar ogen. Voor mij is dit ultiem genieten de overgave de controle uit handen geven. Ze weet het spel te sturen naar leuke en nieuwe ervaringen voor mij en altijd dat oog contact en die hand. Ik voel me als boter in haar handen en dank haar voor elke tik en elke streling. Het einde van mijn eerste keer komt nabij en ik besef dat dit is wat ik wil. Het gevoel, de manier waarop de dame het plaatje compleet maakt, doet me elke keer als ik hier aan denk weer week worden.
Je neemt afscheid terwijl je dit eigenlijk niet wil. “Tot gauw” zegt ze en kijkt je nogmaals met de stralende ogen aan. Terug naar huis denk je wat heb ik nu meegemaakt en wat maakte nu dit de ultieme ervaring, snel kom je tot de conclusie dat Meesteres Eve de kunst beheerst om je te laten genieten en er zelf oprecht plezier in heeft. Hoe het toeval het wil komt op de radio het nummer ‘Angel Eyes’ van Wet Wet Wet als het zo zijn moet.

Er gaat een week voorbij en ik moet een nieuwe afspraak met haar maken, het verlangen naar die Ogen en de Dame in samenhang met dat gevoel maakt mijn hoofd tollen. De Dame aan de telefoon vraagt heb je voorkeuren en ik zeg nee Meesteres Eve bepaald. Thuis maak ik me wederom klaar. Onder de douche, ik scheer me en verzorg mijn lijf en doe schone kleren aan. Wederom kom je aan en nu schrik ik. ZIJ maakt de deur open, beter kan niet. Mijn gevoel schiet door mijn lijf. Heerlijk, ik in jou handen en dat wat jij ermee doet. Ze vraagt hoe de vorige keer is bevallen en als een pupje glunder ik en geef toe dat het heerlijk was. Meesteres Eve vraagt wat is je interesse en toont oprecht de aandacht aan mij, haar slaaf. Ja want dat kan ik echt van uit m’n ziel zeggen HAAR slaafje. Ik vertel haar dat mijn kik is om de controle bij haar te laten en dat zij mag bepalen wat goed voor me is opnieuw zie ik de twinkel in haar ogen ze vindt het leuk en vraagt nog echt. “Hmmm”, hoor ik.
Ik bevestig, we gaan naar de zolder en ik weet uit de rondleiding dat dit haar favoriet is. Wat is ze van plan hoe gaat het spel lopen. “Kleed je maar uit”, zijn haar woorden en ik volg. Ik zie wederom de twinkel en de glimlach in haar ogen. “JIJ BENT VAN MIJ” vertellen deze ogen tegen mij. Ook nu is het spel gevarieerd en ze laat me ervaren en altijd die wisseling tussen ervaringen van pijn en tederheid. Ik verlang naar de ervaringen en zij laat ze me ervaren. Meesteres Eve kruipt in mijn hoofd en speelt de juiste toon. Ik smelt wederom als boter in haar handen. Ik voel en hoor haar genieten, als ik niet geblinddoekt ben zie ik de glinstering in haar ogen ook zij geniet oprecht. Genot komt in vele vormen echter voor mij is het Spel met Meesteres Eve het ultieme genot en ik ben verslaafd aan haar mooie ogen, lijf maar zeker de Dame die met mijn hoofd speelt. Het uur is weer over. Zonder haast en met alle aandacht beëindigen we ons spel. Aan de deur wuift ze me uit en zegt tot snel en ik denk dat zeker. Onderweg zoek ik op mijn telefoon het nummer van Wet Wet Wet snel op en geniet met De Meesteres in mijn hoofd van de muziek.
In de week na mijn bezoek denk ik dagelijks terug aan het spel, maar nog meer aan de Dame mijn Meesteres Eve. Bedenk me dat achter de Meesteres een leuke jonge vrouw zit die midden in het leven staat, waar ik respect voor heb. Nog sneller plan ik een nieuwe afspraak en wederom geef ik aan dat de Meesteres bepaald. De dag is weer gekomen ik mag en kan weer gaan. Verzorg mijn lijf van binnen en buiten en schone kleertjes aan. In de auto onderweg naar haar de Meesteres mijn lijf krijgt de kriebels en het verlangen stijgt in mijn hoofd. Ook nu opent zij de Meesteres de deur. Ontspannen praten we wat en ze geeft aan dat ze vandaag de zwarte kamer heeft gereserveerd voor ons. Het spel mag weer beginnen denk ik, achter haar aan lopend en met bonkend hard volg ik de Meesteres, heerlijk. Kleed je maar uit. De banden gaan om en het is mij tijd in de handen van haar. Wat zou ze vandaag bedacht hebben gaat door mijn hoofd. Ik had voor haar een cadeau besteld en zie deze liggen, een Electro shock. Ze glimlacht en ik zie de glinstering in haar ogen. Ze plaagt me en blinddoek gaat om maar nog voel ik haar en de glimlach. Ik voel de ogen en hoe ze glinsteren.
Nu weer laat ze mij genieten en ervaren elke keer iets nieuws en elke keer vol passie. Ze leest mij en mijn lichaam. Ik voel me zoals ik me zelden heb gevoelt de tederheid en hardheid afgewisseld heerlijk. Zachtjes zeg ik Dank u tegen haar keer op keer. Ik voel me van Haar de Meesteres en met overgave zit ik in ons spel. Langzaam komt er een einde aan dit spel en ook nu kleed ik me aan en praten we na en zijn we eerlijk naar elkaar. Genoten en vervult ga ik huiswaarts wederom muziekje aan en dromend over ons spel.
Er kan voor mij niet snel genoeg een volgend spel beginnen, want zij Meesteres Eve geeft dat gevoel dat verlangen heet in mijn lijf.

Top