Beste Meesteres Nina Rose,

Graag wil ik U nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de fantastische sessie die ik met U mocht beleven. Het was het wachten absoluut waard, want een kleine week later geniet ik nog steeds na. Pas toen ik donderdagavond in de auto weer onderweg naar huis was, besefte ik dat ik U bij m’n vertrek onvoldoende bedankt heb voor die middag (waarschijnlijk was ik nog volop in een roes). Ondanks dat het voor mij een eerste bezoek was, slaagde U er in om mij helemaal te laten opgaan in het moment. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die U uitstraalde, gecombineerd met een innemende vrolijkheid, een heerlijke fantasie en heel fijn gevoel voor humor, waren absoluut top!
Bedankt ook voor het mogen bewonderen en koesteren van Uw Goddelijke voetjes, dat was een heel speciaal moment en een hele eer.
Ik ben verheugd dat ik met U deze ontdekkingstocht ben aangegaan, want de perfecte Meesteres bestaat, ik heb Ze vorige week donderdag gevonden.
Tot binnenkort voor het vervolg!
Onderdanige groeten,
N
Top