Bezoek 2

Ruim twee en een halve maand na mijn eerste contact met Meesteres Denise sta ik weer voor de deur van het Domination Palace in Valkenswaard. Ditmaal zonder de extreme zenuwen maar met een meubel dat ik voor Haar gemaakt heb. Natuurlijk heb ik me, zoals het hoort, zowel van binnen als van buiten volledig gewassen en overal netjes geschoren. En natuurlijk heb ik ditmaal wel de kuisheidsgordel om waar Meesteres Denise de vorige keer om vroeg. Sterker nog, dit is de 74e dag dat ik mij voor Meesteres Denise van orgasme onthoud. Lang niet altijd draag ik de CB6000, maar klaarkomen zit er niet meer in. De weekenden zijn erg moeilijk geweest. Het gebrek aan dagopvulling, in combinatie met de computer waarachter ik al zo veel porno heb gekeken. Op de plek waar mijn hand bijna automatisch mijn broek in duikt. Op die momenten is het ongelofelijk moeilijk geweest om niet weer één van de steeds extremer wordende video’s op te zoeken en te genieten van het genot dat ik mezelf al zo vaak had toegebracht. Vaak heb ik op die momenten bewust de CB gedragen en de sleuteltjes ver weggestopt om toch de verleiding te kunnen weerstaan. Maar ik heb volgehouden. Voor Meesteres Denise.

Dan de druk op de bel. Toch daar weer die zenuwen. Geluid aan de andere kant. De deur wordt geopend door wederom een wonderschone verschijning. Meesteres Nina, zo blijkt later. Ze kijkt licht verrast naar de spullen die ik bij heb. De pumps met een hak van zeker 15 centimeter, accentueren haar prachtige met zwart wetlooklegging omhulde benen. Over het sexy zwart lederen met hier en daar wat roze geaccentueerde korset, draagt Ze een stoer zwart lederen jasje. Het plaatje klopt helemaal. Met de hakken aan is Ze bijna even groot als de 1,85m die ik zelf ben. Achter me wordt de deur gesloten. Ik wacht even waarna ik naar de bar wordt geleid. Ik zet het meubel op de grond en neem plaats op een barkruk. Meesteres Nina biedt me vriendelijk een drankje aan, om daarna Meesteres Denise te gaan halen.

Wachtend op Meesteres Denise bedenk ik me dat het sleuteltje van de kuisheidsgordel in mijn broekzak zit en dat ik helemaal nog niet heb bedacht wat ik ermee ga doen. Zal ik het op de bar leggen? Zal ik het zometeen afgeven? Zal ik het er gewoon laten zitten en Meesteres Denise ermee verrassen? De keuze is bij lange na nog niet gemaakt als de deur open gaat en Meesteres Denise de ruimte binnen treedt. Natuurlijk ziet ook Zij er waanzinnig uit. Een sexy zwarte met kant afgezet truitje, net zoals Meesteres Nina een heerlijke sexy zwarte wetlook legging en natuurlijk die ongelofelijk sexy lederen laarzen. Wauw wat een vrouw! Met drie kussen wordt ik begroet. ‘Nou laat maar eens zien thijsje! Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt met je verhalen.’ Eigenlijk zonder echt een besluit te hebben gemaakt, reageer ik met ‘Eerst heb ik nog iets anders voor u.’ Ik haal het sleuteltje uit mijn broekzak en geef het aan Meesteres Denise. ‘Hah! Heel goed thijsje.’ Ze grijnst. ‘En nu dat meubel!’ Ik haal het meubel tevoorschijn en begin meteen enthousiast te vertellen over wat het is en wat je er allemaal mee kan. Al heel snel wordt mijn uitleg onderbroken. ‘Wacht maar even. Ik denk dat je het beter gewoon kunt demonstreren. Kleed je maar uit dan ga ik de rest even halen. Dan kunnen zij het ook meteen zien.‘ Ik heb amper door wat er is gebeurd, als Meesteres Denise opstaat van haar kruk en naar de deur loopt. ‘Wat sta je nou te gapen!? Schiet op en kleed je uit!’ De situatie wordt me steeds duidelijker. Ik sta op het punt precies dat te doen waar ik op school altijd al zo ongelofelijk veel moeite mee had. Ik doe mijn schoenen uit en zet ze netjes naast elkaar onder de bar. Mijn sokken volgen en ik stop ze in mijn schoenen. Presenteren voor een groep. Een groep ongelofelijk intimiderende sexy dames! IN MIJN BLOOTJE! Letterlijk een nachtmerrie die werkelijkheid wordt. Ik trek mijn shirt over mijn hoofd en leg het opgevouwen op mijn schoenen. Ik gok dat het kwam doordat de situatie zo ver buiten mijn comfortzone lag dat mijn lichaam er simpelweg geen reactie op wist. Een andere reden voor het bijna volledige gebrek aan zenuwen, kan ik namelijk niet verzinnen. Ook mijn broek is nu uit en ligt opgevouwen op het stapeltje. Even gaat de deur open. ‘Hier! Anders wordt het moeilijk demonstreren.’ Met een grijns gooit Meesteres Denise me het sleuteltje toe. Direct is Ze ook weer weg. Op de CB na ben ik nu volledig naakt. Ik steek het sleuteltje in het slotje en ben bezig met het ontdoen van de CB als de dames de ruimte binnen komen. Nu beginnen de zenuwen toch wel aan te wakkeren, al is het bij langena niet in de mate die ik vooraf zou hebben verwacht.

Vier dames, de een nog imponerender dan de ander, staan nu tegenover mij aan de bar. Naast Meesteres Denise en Meesteres Nina, ben ik nu ook in de positie om Meesteres Fay en Switch Daisy te aanschouwen. Wauw. De indruk die ze op me maken laat me bijna vergeten dat ik volledig naakt ben. ‘Stel je maar eens even voor thijsje.’ Meesteres Denise grijnst. De vernedering pleziert Haar overduidelijk. Naakt tegenover deze Dames. Natuurlijk komt er niets in me naar boven om te zeggen. Natuurlijk laten die hersenen van mij me weer in de steek. Ik vertel mijn naam en dat ik het meubel voor Meesteres Denise gemaakt heb. Daarna blijft het stil. ‘Wat wilt U nog meer van me weten?’ Weer die grijns. ‘Vertel de rest eens over je kuisheid!’ Direct slaan mijn ogen naar de grond. ‘Hoe lang ben je al niet klaargekomen thijsje?’ vraagt Meesteres Denise spottend. ‘Dit is de 74e dag Meesteres.’ Nogsteeds met mijn blik naar de vloer, hoor ik hoe de Dames me uit beginnen te lachen. ‘Vierenzeventig dagen!?’ Ik wil door de vloer zakken, maar als ik op kijk zie iets dat op een trotse blik lijkt bij Meesteres Denise. Natuurlijk, ik word uitgelachen. Maar de gedachte dat Meesteres Denise trots zou kunnen zijn op het feit dat Ze me zo ver heeft gekregen, maakt veel goed. Ik voel me wat zekerder. Daarbij is de gedachte aan de vernedering achteraf altijd heerlijk. Naakt uitgelachen worden door vier Dames. Wat een ervaring!

‘Nou, vertel ons maar eens wat je gemaakt hebt thijsje.’ Ondanks alles bleven de extreme zenuwen uit terwijl ik vertelde over wat ik had meegenomen. Lang verhaal kort bestaat het uit een plateau waar je op gaat staan. Uit dat plateau komt een in lengte verstelbare buis omhoog. Één van de functies bestaat uit mogelijkheid de balzak vast te zetten tussen twee horizontale staven (waarvan er één vast zit aan de eerdergenoemde buis) die je parallel naar elkaar toe kunt schroeven. Het idee viel erg in de smaak, ofschoon er veel ruimte was voor verbetering. Wederom kwam de ervaring en kunde van de dames ten tonele in de kritische feedback die ik kreeg. Vooral op het gebeid van veiligheid bleek op een aantal punten verandering nodig. En alsof de vernedering nog niet genoeg was, werd me opgedragen het meubel naar een andere ruimte te verplaatsen terwijl mijn ballen er nog in zaten geklemd. Iets dat tot nogal wat gestuntel en een korte zelf-cbt sessie leidde. Weer werd ik uitgelachen. En weer kon ik wel door de grond zakken.

In de andere ruimte werd ik vergezeld door Meesteres Denise en Meesteres Nina. Met mijn ballen nog vast, vroeg Meesteres Denise aan Meesteres Nina om mijn pik vast te pakken. Wauw, mijn pik in de handen van zo’n mooie Meesteres! Direct werd mijn hoofd in beslag genomen door de vraag of mijn kleine vriend me in de steek zou laten of niet. Natuurlijk zorgt precies dat er voor dat hij me in de steek laat. Dat weet ik. Maar probeer maar eens niet aan een roze dolfijn te denken als ik je vraag niet aan een roze dolfijn te denken.. Precies. ‘Hoe lang is het geleden dat je door een vrouw bent aangeraakt thijsje?’ Beide Meesteressen keken me nu aan. ‘U bent de laatste geweest Meesteres.’ Gaf ik schuchter toe. Weer werd ik uitgelachen. ‘Hoor je dat Nina! Je bent de eerste in twee maanden die hem aanraakt!’ De blik in de ogen van Meesteres Nina maakt me meer dan duidelijk dat het besef van dit feit haar enorm pleziert. De pret op haar gezicht is onmiskenbaar. ‘Kijk eens of ons thijsje het vandaag wel lukt om hard te worden Nina.’ De spot in de stem van Meesteres Denise is duidelijk aanwezig en terwijl Meesteres Nina me begint te stimuleren, weet ik niet goed waar ik moet kijken.

Gelukkig komt er leven in. ‘Oh kijk eens wat we hier hebben! Ik denk dat al die tijd zonder orgasme zijn vruchten af begint te werpen!’ Beide Dames lachten me weer uit. ‘Houd zijn pik eens omhoog.’ Nog geen seconde trok Meesteres Nina mijn pik richting mijn navel toen de perfect gemikte trap van Meesteres Denise mijn ballen raakte. Het sloeg alle lucht uit mijn longen, maar wegtrekken was niet mogelijk aangezien mijn ballen nog vast zaten in mijn eigen toestel. ‘Ooh ja ik wil ook!’ riep Meesteres Nina direct. Nog een paar keer landde de leder omhulde voet van Meesteres Denise hard op mijn ballen. ‘Hahaa! Zie je! Daar wordt hij hard van!’ Het was overduidelijk dat beide Dames enorm genoten van mijn pijn. Met wat opwarming, kan ik zelf ook erg genieten van de pijn in mijn ballen. Alleen was er in dit geval van opwarming geen enkele sprake. Mijn pik werd om welke reden dan ook misschien wel hard, maar dit deed gewoon pijn! Ik probeerde met mijn handen mijn ballen te beschermen. ‘Die handen achter je rug!!’ Riep Meesteres Denise terwijl ze me hard in mijn gezicht sloeg. ‘Laat hem maar los.’ Trots stak mijn pik in de lucht toen de hand van Meesteres Nina hem los liet. ‘Fijn heh thijsje, die aandacht.’ De pijn was heftig geweest, maar de aandacht van deze twee ongelofelijk mooie Meesteressen, was een genot op zich. Ik kreeg van Meesteres Denise de opdracht mezelf los te maken. Natuurlijk ging dit niet snel genoeg waardoor Ze mijn ballen tussen de twee staven door begon te drukken. De pijn was anders dan die tijdens het schoppen. Aanhoudend. Beide Meesteressen lachte me uit terwijl ik mezelf gehaast bevrijdde uit mijn benarde situatie.

Nog altijd naakt, maar nu als vrij man, bespreken Meesteres Denise, Meesteres Nina en ik mogelijke verbeteringen als ineens de bel gaat. Mij wordt opgedragen mijn spullen uit de bar op te halen en naar de kamer met het web te brengen. Als ik terug kom merk ik direct dat er een andere energie in de kamer hangt. Ik heb amper mijn kleren weggelegd als ik van Meesteres Denise de vraag krijg waarom ik nog sta. ‘Ja, dat vroeg ik me ook al af.’ Voegt Meesteres Nina er aan toe. Beide Meesteressen aankijkend laat ik mij op mijn knieën zakken. ‘Goedzo, dat is beter.’ Zegt Meesteres Denise. ‘Ik denk dat je nu wel weet wat er nog allemaal beter moet aan het meubel. Maar voor je weer gaat kan ik je nog wel gebruiken.’ De vraag naar wat Meesteres Denise met me van plan zou kunnen zijn gaat direct door mijn hoofd. Maar in plaats van een gebod, wordt me gevraagd wat ik het aller liefste zou doen. Ik kijk beide dames aan. Ik stamel. ‘Sneller denken!’ Krijg ik naar mijn hoofd. Wat baal ik er achteraf toch altijd van dat mijn hoofd op zulke momenten niet mee werkt. Mijn hoofd is direct een grote warboel. Op een moment als dit bedenken wat ik wil.. het lijkt steeds weer onmogelijk. Terwijl ik dit schrijf gaan er honderden scenario’s door mijn hoofd. De een nog geiler dan de ander. Stel je voor. Ik had alles kunnen verzinnen! Met stroom op mijn ballen en pik, de sexy highheels van de Meesteressen aanbidden. Steeds de stroom hoger. Kijken hoe lang ik het vol houd. Wat er langer aanhoud. Mijn wil om de laarzen/pumps te aanbidden of de standen waarmee de stroom omhoog kan worden geschroefd. Kijken hoe veel pijn ik over heb om me zo dicht bij de voeten van deze godinnen te bevinden. Of me vast zetten op het rad in de zwarte kamer. Me op zijn kop draaien en heel langzaam opbouwend mijn ballen steeds verder tot moes knijpen en slaan. Me vast zetten op de stoel met de neukmachine. Een kap over mijn hoofd die me iedere impuls van de buitenwereld volledig ontneemt. Terwijl een grote dildo tergend langzaam, oneindig lang, op en neer diep naar binnen te schuift. Of mijn hoofd laten pletten tussen de spandex omhulde dijen van Meesteres Denise of Meesteres Nina. Of me in een dwangbuis met tientallen riemen vast zetten in de gynaecologenstoel. Ik kan geen kant op. Alleen maar toekijken hoe mijn pik en ballen op ergere manieren dan ik me kan bedenken worden mishandeld. Terwijl steeds dikker wordende sounds in mijn pik verdwijnen zie ik nu al de pretsterretjes in de ogen van Meesteres Denise. Honderden ideeën gaan door mijn hoofd nu. Maar daar onder toeziend oog van deze twee ongelofelijke Meesteressen. Niets meer dan ruis. ‘nou? Wat zou je het liefste doen nu?’

Totale machteloosheid. Dat is waar ik al zo lang naar opzoek ben. Nog altijd heb ik het niet gevoeld. Nog altijd ben ik niet “gebroken”, als je het zo zou willen noemen. ‘Totale machteloosheid Meesteres.’ is dus wat ik aangeef. ‘Je bent altijd machteloos hierbinnen. Bij de eerste stap die je hier binnen zette gaf je de controle al uit handen.’ zegt Meesteres Nina. In zekere zin heeft Ze gelijk. Ik ben volledig naakt. Letterlijk. Zij hebben de overhand. Maar ik ben hier omdat ik hier wil zijn. Ik wil dit. Ik wil niet weg. Ik wil de dingen doen die me worden opgedragen. Ik houd er van om niet te hoeven denken en alleen maar simpelweg te doen wat me wordt opgedragen. Te zijn en de ander te behagen. Dat is wat ik fijn vind. En op geen enkele manier voel ik me op zo’n moment machteloos. Ik vertrouw Meesteres Denise volledig en het laatste dat ik verwacht is dat Meesteres Nina echt heel extreme dingen zal gaan doen die blijvende schade achterlaten of waarbij ik voor mijn toekomst moet vrezen. Daarbij ben ik, als het er echt op aan zou komen, een grote sterke knul en op dat moment nog niet vastgebonden of geketend. En al zou dat wel het geval zijn. Zelfs volledig vastgebonden en geketend heb ik me nog nooit echt machteloos gevoeld.

‘Ik weet al wat.’ zegt Meesteres Denise. ’Kruip maar naar die tafel.’ Ze wijst naar de tafel in de 1e ruimte van de kelder. ‘Goedzo. Ga er op liggen met je voeten aan deze kant en je hoofd daar.’ Ik lig. Precies zoals de vorige keer wordt ik op de zelfde tafel vastgelegd. Nu is het alleen Meesteres Nina die helpt en nu zijn het voornamelijk mijn ballen die het moeten ontgelden. Ik voel een lichte trots als ik Meesteres Nina verbaasd hoor opmerken hoe zacht de huid van mijn zak is. ‘Hij zal ze wel netjes geschoren en ingeolied hebben.’ reageerde Meesteres Denise direct. Wist deze vrouw dan alles? Dat was inderdaad precies wat ik gedaan had. Terwijl mijn enkels door Meesteres Denise voorzien worden van boeien, test Meesteres Nina mijn pijngrens door steeds harder tikjes te geven op mijn ballen. Ik kreun harder naarmate de tikken harder worden. Als Meesteres Denise mijn rechter pols voorziet van een dikke lederen boei, pakt Meesteres Nina de laatste boei en gespt hem strak om mijn linker. Wat een heerlijk voorrecht om mijn vrijheid te laten ontnemen door deze twee heerlijke Wezens. Weer worden mijn polsen onder de tafel door met een ketting aan elkaar vast gemaakt. Voor het masker van de vorige keer, komt echter een rol smallere folie in de plaats die door Meesteres Denise heerlijk strak om mijn hoofd gewikkeld wordt. Meesteres Nina begint me te kietelen. Ik kan er bijna overal wel tegen. Alleen onder mijn voeten voelt het wat ongemakkelijk. Maar ook daar is het niet zo dat de boeien me echt tegen moeten houden. Heerlijk vind ik het, hoe Ze er van geniet om het mij ongemakkelijk te maken. Steeds verder wordt mijn hoofd strak ingewikkeld met de doorzichtige folie. Alleen mijn neus wordt vrij gelaten. Het is jammer dat ik de Meesteressen niet meer kan zien. Net waneer ik denk dat Meesteres Denise klaar is met Haar kunstwerk, begint Ze er een laag tape omheen aan te brengen. Wat blijft het toch heerlijk om zo te worden ingepakt. Laagje na laagje. Hoe meer, hoe beter. Samen wikkelen Meesteres Denise en Meesteres Nina me nu met tafel en al in een cocon van folie. Het lijkt strakker te voelen dan de vorige keer. ‘Zo kan hij eens mooi nadenken over hoe hij zijn meubel gaat verbeteren.’ hoor ik Meesteres Denise trots lachend zeggen. Meesteres Nina mept door de folie heen nog een keer op mijn ballen. Ik kreun lichtjes. Ze slaat nog een keer. Harder nu. Ik kreun harder. Ze lacht en slaat nog een paar keer. Steeds wat harder. Het doet pijn maar het is prima vol te houden. Dan net voordat ze de ruimte verlaten, trommelt Ze hard op mijn ballen. Snel en hard volgen de slagen elkaar op. Ik trek aan mijn boeien en grom. Ik hoor Meesteres Denise en Meesteres Nina lachen terwijl ze de ruimte verlaten.

Ik lig en denk aan hoe het lijkt op de vorige keer. Jammer, ik had graag wat nieuws en anders ervaren. Maar hé, ik ben zelf degene die die kans aan me voorbij heeft laten gaan doordat mijn hoofd weer eens op tilt sloeg. Ik test mijn boeien. Ze zitten strakker nu. De ketting die onder de tafel door mijn boeien met elkaar verbind is korter. Ik kan met geen mogelijkheid meer bij mijn pik zoals de vorige keer. Ook is de folie strakker om me heen gewikkeld. Als ik mijn benen omhoog probeer te doen, merk ik dat het aantal omwentelingen nog wel aan de lage kant is. Daar zou ik wel doorheen kunnen komen. Waar wederom.. zou de herrie die ik maak bij het open peuteren van de folie, de straf die zou volgen waard zijn? Wat zou die straf eigenlijk zijn? Misschien een volgende keer toch maar eens los proberen te komen. De zoektocht naar de zwakke plekken in de manier waarop ik geboeid ben, gaat na niet al te lange tijd over in de gedachte naar mogelijke verbeteringen aan het meubel. De feedback van de meesteressen is erg nuttig geweest. Een tijdje gaat voorbij. Ik hoor geluiden in het huis. Hakken op de trap. Zweepslagen. De hakken van Meesteres Nina die iets komt pakken en me nog een keer hard op mijn ballen mept waarna Ze de ruimte weer verlaat.

Dan de hakken van zowel meesteres Denise als Meesteres Nina. Ik ruik de heerlijke geur van Meesteres Denise weer dicht bij mijn hoofd en hoor haar grinniken van plezier terwijl een schaar de tape en folie rond mijn mond weg knipt. ‘Zo thijsje. Daar lig je dan. Mijn gebruiksvoorwerp. Mijn ding. Ik neem aan dat je er geen problemen mee hebt, als we zo dat pikkie van je eens gaan gebruiken om te worden gepijpt door een andere slaaf?’ De vraag werd netjes gesteld, al had dat wat mij betreft niet eens gehoeven. ‘Nee meesteres.’ De woorden komen schor mijn mond uit. ‘Mooi dan hoef ik je vanaf nu niet meer te horen.’ Ik hoor beide Meesteressen grinniken terwijl een zijden sjaaltje (gok ik) diep in mijn mond gedrukt. ‘Ga hier maar eens lekker van genieten thijsje.’ Terwijl een nieuwe laag folie strak om mijn mond wordt gewikkeld vult de smaak van urine mijn mond. Amper is het tot mij doorgedrongen dat ik een met urine doorweekte sjaal in mijn mond heb die ik er met geen mogelijkheid meer uit ga krijgen, als ik voel hoe de folie die mijn pik bedekte wordt weggeknipt. Mijn pik en ballen worden uit de cocon naar buiten getrokken en direct voel ik hoe Meesteres Nina mijn ballen weer onder handen begint te nemen. Heerlijk vind ik het om te merken hoe Ze er van geniet mij daar pijn te doen en mijn pik wordt hard. Vakkundig wordt mijn harde pik voorzien van een condoom en lachend voorziet Meesteres Denise mijn ballen van tepelklemmen met een kettinkje er tussen. ‘Nou veel plezier thijsje!’ Ik hoor duidelijk de pret in de stem van Meesteres Denise terwijl Zij en Meesteres Nina de ruimte verlaat.

Gespannen blijf ik achter. Wauw, dit had ik in de verste verte niet verwacht! Zou het? Zou ik zo werkelijk een mannenmond om mijn pik krijgen? Of zouden Ze mindgames aan het spelen zijn. Ik weet dat er nog een gast aanwezig is. Gedachten gaan door mijn hoofd terwijl ik naakt met mijn pik omhoog, in de boeien, in folie gewikkeld, ontnomen van mijn zicht, een deel van mijn gehoor en spraak, op de tafel lig. Steeds meer vult de smaak van urine mijn mond. Ook dat. Zo heerlijk geil. Niet alleen kan ik niets uit brengen, maar ook nog eens de urine van ik weet niet eens wie in mijn mond! Heel lang hoef ik niet te wachten. Een deur gaat open en de sexy stem van Meesteres Fay doorklieft de stilte. Ik heb Haar eerder amper gezien, maar de overheersende toon in Haar stem verraad me dat Ze geen enkel tegenstribbelen duld. Ik kan op mijn gedempte gehoor afgaand, niet goed onderscheiden wat er allemaal precies gebeurd. De smaak van urine is nu sterk aanwezig en gespannen wacht ik af wat er met me gaat gebeuren.

Het gestommel van de slaaf en Meesteres Fay verplaatst zich naar mijn linker zijde. In mijn gedachte zie ik de slaaf op zijn knieën naast de tafel wachten op de bevelen van zijn Meesteres. Ik hoor bijna de grijns op het gezicht van Meesteres Fay als Ze de slaaf beveelt als een echt pijpsletje, mijn pik in zijn mond te nemen. Ik hoor de slaaf in beweging komen en voel mijn hartslag in mijn keel als zijn mond mijn pik omsluit. Ik voel me in het dagelijks leven totaal niet tot mannen aangetrokken, maar wat een ervaring is dit zeg! Wauw! Ik wordt gepijpt door een man en het idee maakt me bloed geil! Na de 74 dagen kuisheid, eindelijk weer schuldgevoelloze aandacht voor mijn pik. ‘Haha ja goedzo, we gaan van jou een echt pijpsletje maken!’ Het genot was duidelijk hoorbaar in de stem van Meesteres Fay. Of het aan mij, het condoom of de geringe pijpvaardigheden van de slaaf kwam weet ik niet, maar ik voelde niet heel veel van wat hij aan het doen was. Mijn pik was hard, maar meer door het idee van hetgeen ik meemaakte, dan de simulatie. Terwijl de slaaf mij aan het pijpen was, hoorde ik herhaaldelijk een flogger neerkomen. Ik voelde de slagen via zijn mond. ‘Waag het om je tanden in de pik van Meesteres Denise dr slaaf te zetten pijpsletje!’ Meesteres Fay genoot duidelijk van de pijn en het ongemak van Haar slaaf. Heerlijk om deze vrouw zo te mogen aanschouwen. Ik zag dan wel niets en had mijn mond gevuld met een inmiddels doordringende urinesmaak, maar ik hoorde het genot in Haar ademhaling en de kreunen die zo nu en dan ontglipte wanneer ze Haar slaaf sloeg.

Het geluid van een opengaande deur gevolgd door de hakken van een luidkeels lachende Meesteres Denise die de kamer binnen komt. ‘Hoe gaat het met mijn slaafje? Lig je heen beetje te genieten hier?’ Heel veel meer dan een doffe onverstaanbare klank komt er niet uit me. Beide Meesteressen lachen me uit. De slaaf is me nog altijd vanaf de zijkant van de tafel oraal aan het bevredigen. Meesteres Denise is aan de rechter kant van de tafel gaan staan. Amper is ze uitgelachen als ik bijna hoor hoe ze grijnst terwijl ze hard aan het kettinkje van de klemmen op mijn ballen trekt. Ik geef een gedempte schreeuw en trek aan de boeien. Mijn pik komt wat dieper in de keel van de slaaf en hij kokhalst. Een pijnscheut trekt door mijn lichaam. Ik hoor het genot in de lach van Meesteres Denise en de impuls lijkt mijn pik nog harder te maken. Meesteres Fay zit in de tussentijd niet stil. Haar vernederende woorden zijn geil. ‘Je wilde toch gedwongen worden om een pik te zuigen?! Je wilde toch bi!? Nou zuigen dan! Ik wil die pik dieper in je mond! Dieper!!’ Ik voel de lippen van de slaaf verder om mijn pik naar beneden schuiven, maar hoor duidelijk aan de stem van Meesteres Fay dat ze verre van tevreden is. ‘Hier. Dit wil nog wel eens werken.’ hoor ik Meesteres Denise zeggen. Direct voel ik de mond veel verder over mijn pik schuiven. Eindelijk voel ik wat stimulatie aan mijn eikel als deze ruw achter tegen het keelgat van de slaaf zijn schuurt. Beide Meesteressen lachen luid als de slaaf weer kokhalst.

Dan voel ik de handen van Meesteres Denise over mijn hoofd. Heerlijk. Ik ruik aan haar heerlijke parfum hoe ze dicht bij mijn hoofd komt staan. Haar borsten drukken zachtjes tegen mijn hoofd als Ze mijn neus dicht knijpt. Met mijn adem ontnomen vult mijn lichaam zich met die heerlijke tintelingen. Ik span al mijn spieren om het gevoel te versterken op de zelfde manier als wanneer je jezelf uitrekt. Op dat moment geeft ineens Meesteres Fay onverwacht een ruk aan de klemmen op mijn ballen. De pijn is intens en weer schreeuw ik in de met urine doordrenkte sjaal. De Meesteressen genieten overduidelijk van mijn lijden. Het schreeuwen heeft de lucht uit mijn longen verwijderd en Meesteres Denise houd de enige toevoer dicht. Ademen lukt niet. Ik trek aan de boeien en probeer met mijn hoofd te schudden, maar Meesteres Denise heeft me stevig vast. Ik voel Haar haren tegen de zijkant van mijn ingewikkelde hoofd. Haar gezicht moet er vlak boven hangen nu. Grijnzend hoor ik Meesteres Denise me duidelijk maken hoe ze me in haar macht heeft. Hoe ik nu van Haar ben. Wat is dit ongelofelijk geil! Veel te vroeg laat ze mijn neus los. Ik begrijp dat de professionaliteit het niet toelaat, maar op geen enkele manier had ik het erg gevonden op deze manier out te gaan. Mijn neus onderscheid weer die heerlijke geur terwijl mijn longen zich met verse zuurstof vullen.

Tijdens het voltrekken van dit alles heeft Meesteres Fay haar slaaf opdracht gegeven op de tafel te klimmen. Terwijl de slaaf met aan iedere kant van mijn voeten een knie en zijn handen naast mijn heupen op de tafel steunt, wordt hij weer gedwongen mijn pik in zijn mond te nemen. Het pijpen van de slaaf blijft zwaar beneden gemiddeld. Misschien niet raar bij een eerste keer, maar mijn pik heeft aan de middelmate stimulatie niet langer genoeg. Meesteres Denise moet het doorgehad hebben. Ze pakt mijn ballen in een hand en met de klemmen er nog op kneed Ze ze lichtjes. Alleen het vastpakken deed al zeer met de klemmen er op. De knedende handeling zorgt voor een stekende pijn. Ineens trekt ze hard aan het kettinkje. De huid tussen de klemmen is inmiddels beurs en de pijn is heftig. Maar alsof dat nog niet genoeg is pakt Meesteres Denise met iedere hand een klem, die ze er zonder enige medelijden vanaf trekt. Ik schreeuw dof. Beide Meesteressen lachen weer luid. De stekende pijn laat de tranen in mijn ogen springen, maar mijn pik is weer zo hard als steen.

Meesteres Denise verlaat de ruimte en na het wegebben van de pijn, gokte ik te horen dat de slaaf anaal verwend werd. Al snel stopt hij met pijpen. Direct krijgt hij van Meesteres Fay de wind van voren. Ze geeft hem zijn laatste kans om er nog wat van te maken. Ze vernedert hem. ‘Je bent zo’n beetje de slechtste pijpslet die ik ooit gezien heb! Hij is al meer dan 70 dagen niet klaargekomen! Als je een beetje kon pijpen had hij dat condoom al lang volgespoten!’ Ik voel de hand van Meesteres Fay om mijn ballen en zachtjes knijpt ze er in. Ik kreun. Ze had ze van mij tot moes mogen knijpen op dat moment. Ik was zo geil! Wat een ervaring! ‘Tong naar buiten!’ Meesteres Fay pakt mijn pik vast en laat hem snel langs de tong van de slaaf op en neer gaan. Ik had het op die manier met geen mogelijkheid lang volgehouden, maar al snel liet Ze me weer los.

‘Tot hier!’ Hoor ik Meesteres Fay zeggen op het moment dat ik een vinger aan de basis van mijn pik voel. Het werd me duidelijk dat Ze wil dat de slaaf mijn pik helemaal in zijn mond neemt. Één enkele keer probeerde de slaaf om met zijn lippen de vinger van Meesteres Fay te raken. De poging was weinigzeggend. Ik hoorde hem niet eens kokhalzen en voelde er nogsteeds niet veel van. ‘Het gaat niet Meesteres.’ Hoorde ik hem jammeren. Een zucht van Meesteres Fay was daarop het antwoord. Ze liet de slaaf van de tafel af komen om hem weer mee te nemen naar een andere ruimte. Ik hoorde hoe Ze hem opdroeg een positie aan te nemen en dat hij ook dat niet goed deed. Daarna werden de deuren gesloten en even later hoorde ik wederom zweepslagen. Het genot dat Fay uit de slagen haalde, in combinatie met haar strenge voorkomen, voorspelde niet veel goeds voor de slaaf.

Daar lag ik dan. Vastgebonden. Gebruikt. Mijn mond volgepropt met urinehoudende sjaal die nog altijd een sterke overheersende smaak achterliet. Ik dacht aan wat me zojuist overkomen was. Hoe het zo het zelfde als de vorige keer had geleken en toch zo totaal anders was geweest. Niet heel veel later hoorde ik Meesteres Nina dr hakken de ruimte betreden. Ik denk tenminste nog altijd dat het Meesteres Nina was. Ze zei niets. Al snel had ze mijn ballen weer gevonden. Ze mepte er weer op. Wederom niet ondragelijk hard. Mijn pik groeide. Met mijn pik trots overeind, pakte ze het tipje van het condoom en trok deze een stukje uit om hem daar los te laten zodat hij tegen mijn eikel petste. Laat kwam pas de pijn. Het viel mee. De tweede, derde, vierde en vijfde keer kwamen er snel achteraan. Steeds wat harder. Dit begon nu wel zeer te doen. Ik voelde hoe het condoom nu strakker werd getrokken en probeerde me schrap te zetten voor de inslag. Ze wachtte nu wat langer voordat Ze het condoom los liet. Pets! Hard kwam de tip tegen mijn eikel. Dit deed echt pijn. Ik gromde en beet in de sjaal waardoor mijn mond gevuld werd met een verse golf urine. Nogmaals trok Ze de tip omhoog. Nu nog strakker. Ik jammerde in de sjaal en mijn complete lichaam spande zich aan terwijl ik aan de boeien trok en mezelf schrap probeerde te zetten. Lang wachtte Ze nu voordat Ze hem los liet. Die enkele momenten waren voor mij de eerste keer dat ik iets voelde dat werkelijk in de buurt kwam van het machteloze gevoel waar ik nog altijd naar opzoek ben. Pets! Zonder ook maar iets van Haar te horen. Ik schreeuwde nu in de sjaal. Het deed echt pijn! En waar ik normaal de voldoening haal uit het genot dat ik bij een ander hoor of zie wanneer ze me pijn doet, was er ditmaal niets. Alleen maar mijn pijn.

Ik hoor hoe Ze een latex handschoentje aan doet en voel hoe Ze dan toch het condoom verwijdert. Een stekker wordt in een stopcontact gestoken en een geluid van een trillende vibrator vult de ruimte. Beslist pakt Meesteres Nina ineens mijn pik vast. Het lijkt of ze een vibrator tegen haar hand houdt, want een sterke trilling gaat via haar hand, over op mijn pik. Wat een overweldigend gevoel! Langzaam gaat haar hand heen en weer. De tintelingen trekken door mijn hele lichaam. Wauw, wat is dit lekker! Ik kreun. Mijn pik is zo hard als hij worden kan en ik heb het gevoel dat het binnen enkele momenten gebeurd is, als ze me ineens los laat en de stekker uit de muur trekt. Een harde pets op mijn ballen en binnen enkele seconden sterft het geluid van het getik van haar hakken weg als Meesteres Nina de ruimte verlaat en de deur achter haar sluit. Verlangend naar het heerlijke orgasme dat zo dichtbij was, blijf ik in mijn eentje achter. Ik probeer neukbewegingen te maken met mijn heupen maar het is totaal te vergeefs. Het tintelen in mijn lichaam. Mijn pik die in de lucht op en neer springt als ik hem aanspan. Langzaam zakt het allemaal weg, terwijl het verlangen en een geil gevoel achter blijven.

Zeker tien minuten later komt Meesteres Denise de ruimte binnen. Ze begint de folie om mijn lichaam weg te knippen terwijl Ze vraagt of ik er een beetje van genoten heb. Ik mompel instemmend en Ze lacht. Zodra ik los ben beveelt Ze me op mijn knieën aan Haar voeten plaats te nemen. Nog altijd heb ik de sjaal in mijn mond. Zelfs nu er geen folie meer omheen zit die hem binnen houd. Ik krijg de opdracht hem in de wasmand uit te spugen, te gaan douchen, me daarna weer op te sluiten in mijn CB om vervolgens op de deur te kloppen om aan te geven dat ik klaar ben. Zo gezegd zo gedaan. Onder de douche kan ik moeilijk van mijn pik afblijven. Het zeurende geile gevoel is nogsteeds aanwezig. Zo graag zou ik nu klaarkomen! Maar ik houd me in. Afgedroogd en wel moet ik heel erg mijn best doen om niet continu een erectie te houden waardoor ik de CB niet om krijg. Ik probeer aan wat anders te denken. Met veel moeite, klikt even later het slotje dicht. Ik neem op mijn knieën plaats voor de deur en klop aan. Meesteres Denise komt de ruimte weer binnen en komt vlak voor me staan. Met Haar in leder omhulde voet speelt Ze met mijn kooitje. Het effect is direct aanwezig. Een paar keer tikt ze tegen mijn ballen. Steeds net wat harder. Ze schopt een keer maar raakt meer de kooi dan mijn ballen. Mijn pik wordt klein gehouden terwijl de kundige stimulatie van Meesteres Denise me langzaam weer gek maakt. Ik kreun. Ik zie het genot in Haar ogen als Meesteres Denise mijn ongemak aanschouwt. Ik mag Haar voeten kussen als dank. De CB bungelt zwaar tussen mijn benen terwijl ik dit vol overgave doe. Het blijft één van mijn favoriete bezigheden en vol overgave laat ik Meesteres Denise blijken hoe dankbaar ik ben. Dan mag ik me aankleden. We bespreken nog even kort de verbeteringen van het meubel en met de smaak van urine nog in mijn mond keer ik weer huiswaarts.

tm.

Top