Bij Mrs. Mara..

Het was zeker 7 a 8 maanden geleden dat ik voor het laatst aanwezig was bij DP bij Mrs. Mara.
Mede omdat ik een aanrijding heb gehad waar ik van moest herstellen, was een sessie met mijn Meesteres helaas niet mogelijk.

17 Juli was het dan zo ver dat ik eindelijk weer eens bij Mrs. Mara kon zijn.
Afspraak was gemaakt om 17:00 en ik was uiterst op tijd aanwezig.
Voor de sessie hadden Mrs. Mara en ik al wat contact over een eventuele aanpak van de sessie, maar hierover liet Mrs. Mara zoals gewoonlijk niks los. Als je denkt dat je ook maar enige vorm van stem hebt in de planning van Mrs. Mara…, dan heb je het goed mis.

Wel hadden we wat dingen ‘op papier gezet’ over het hoe en wat. Waar ik normaliter meer de lust en anale praktijken aanpakt met mijn meesteres, wilde nu mijn pijn kan ontdekken.
CBT en zwepen spraken me altijd wel aan, maar ook liet ik die boot wel af. Beetje een haat/liefde verhouding dacht ik in het begin.
Maar wat had ik dit fout.

Ik moest me uitkleden en kreeg even een snelle inspectie naar mijn lichaam na mijn ongeluk. Nadat alles was goed gekeurd moest ik me snel douchen en op mijn knieen plaatsnemen en wachten.
De deur ging open en daar stond ze. Lang, dominant en klaar om mij terug op mijn plek te zetten, waar ik al zo goed als was, op de vloer.
Na het aanbidden voor haar geweldige lange rode laklaarzen, kreeg ik mijn slavenhalsband om en moest ik aan de ketting op handen en voeten volgen.
In de zwarte kamer kreeg ik een Gag-harnas aan en moest ik een paar rondjes als een braaf hondje door de kamer volgen. Daarna werd ook mijn zicht ontnomen en deden we hetzelfde. Een enkele keer botste ik natuurlijk tegen die mooie lange benen van Mrs. Mara en dit moest ik bekopen met een paar flinke klappen op mijn billen. Hierna moest ik midden in de kamer netjes ‘hoog’ gaan zitten als een braaf hondje en werden mij polsboeien omgedaan.
Hiermee werd ik midden de kamer vastgezet aan het plafond en kon ik geen kant meer op.
Nu kon Mrs. Mara rustig haar gang gaan en doen wat ze wilde.
Omdat ik hier geblinddoekt was, is het een beetje raden wat er allemaal gebeurde.
Er werd iets over mijn ballen heen gezet waardoor alles nog op spanning stond. Daar werd mijn ketting die nog steeds om mijn hals zijn, aan vast gemaakt zodat elke keer als ik bewoog, ik mijn eigen ballen steeds strakker en harder vast trok. Ook werd er van alles met mijn tepels gedaan wat enorm gevoelig was. Na hier wat klappen te hebben geincasseerd en tepelspel aanhield, werd ik los gemaakt en moest ik zo snel ik kon op de vloer plaatsnemen als een hoopje niet. Echter, omdat ik dit zo snel deed, kreunde ik ontzettend door de pijn aan mijn ballen en tepels. Zo moest ik blijven liggen, aan de voeten van mijn meesteres. De enige steun die ik van Haar zou krijgen was het aanbidden van haar gelakte laarzen. Dit deed ik vol overgave met mijn Gag-harnas is, en hoeveel pijn me dit ook deed, voor Haar deed ik dit met liefde en plezier. Echter, ben ik van mening dat mijn Meesteres hoopte of wachtte totdat ik mijn safe-woord / gebaar zou gebruiken, maar hier heb ik mezelf echt uitgedaagd om het niet te gebruiken.
Toen ik daarna omgeduwd werd door mijn meesteres, was de pijn aan mijn tepels niet te houden en moest ik toch mijn meerdere erkennen in de pijn en mijn meesteres hielp me hierbij om de pijn van mijn tepels iets te verzachten.

Nadat ik van de pijn aan mijn tepels was verlost, moest ik weer plaatsnemen op handen en knieën en moest ik achter mijn Meesteres aankruipen richting de stoel. Hier moest ik mij plaats op zien te vinden en werd ik uiterst strak vastgesnoerd.
Toen ik eenmaal zat, werd mijn zicht bevrijd en zag ik mijn Meesteres plaatsnemen op de tafel tegenover me. Wat was het moeilijk om die geweldige Meesteres daar te zien zijn, en zelf helemaal niet kunnen bewegen. Mijn ballen werden bevrijd en de ketting werd ervan losgemaakt, ook hier had ik even wat ademruimte. Mrs. Mara liep weg om wat spulletjes te halen die ze wel even anaal bij me ging inbrengen, aangezien ik met mijn benen gespreid zat en nergens naartoe kon. Toen Mrs. Mara terugkwam en ze zag dat ik haar nauwlettend volgde met mijn ogen, kreeg ik een paar flinke klappen dat ik meer onderdanig moest zijn en dat het niet de bedoeling was dat ik met opgeheven hoofd op de stoel zou zitten.
Daarom legde Mrs. Mara snel een bondage rond mijn ballen aan zodat ik wel iets anders had om op te focussen in de tussentijd. Daarna begon Mrs. Mara met het klaarmaken van een dildo voor in mijn anus te duwen die steeds per ronde iets groter werd. Dit leek mij nogal een opgave aangezien het lang geleden is geweest dat ik iets in mijn achterste heb gekregen. Maar van de andere kant was de bondage rond mijn ballen zo strak, dat ik wel iets anders aan mijn hoofd had op dat moment.
Dit duurde wel even voort, telkens een stukje dieper in mijn achterste met wat tikken en geweld op mijn tepels.
Later, met de dildo helemaal in mijn achterste geduwd, werd me gevraagd welke hand mijn voorkeurshand was. Ik probeerde te wuiven met rechts, wat nogal moeilijk is als je ultra strak aan een stoel bent gebonden.

Mijn rechterhand & arm werden losgemaakt en ik moest mezelf 3x edgen. 3x moest ik op het tempo wat mijn meesteres aangaf mezelf aftrekken zonder klaar te komen, anders zouden er straffen tegenover staan.
Dit is een uiterst moeilijk opdracht als je een hele sessie achter de rug hebt en je Meesteres zo uitdagend voor je op de tafel zit.
Met heel erg veel pijn en moeite, tot schokken aan toe, wist ik tot 3x toe niet klaar te komen. Dit stemde mijn Meesteres enigszins tevreden. Hierna spuugde mijn Meesteres flink in mijn handen waarna ik 5 tellen kreeg om klaar te komen. Zou ik dit niet halen binnen die 5 seconden, dan had ik pech gehad.
Nog steeds gevuld in mijn achterste wist ik binnen een 3-tal seconden klaar te komen en was mijn meesteres tevreden.

Een vrije zware sessie voor mijn gevoel, aangezien ik al meer dan een half jaar geen sessie meer had gehad bij Mrs. Mara.

Tot snel Meesteres, en nogmaals bedankt voor deze geweldige sessie met u.
Slave S.

Top