Daisy het was weer geweldig

Alweer meer dan een half jaar geleden dat ik mijn eerste ervaring had met Daisy, geweldig was het en het smaakte naar meer. De stoute schoenen weer aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een sessie van 1,5 uur waar ik dominant zou beginnen en we dan zouden kijken hoe het zou lopen.

Nerveus meldde ik me 9 mei iets voor 13.00 uur. De deur werd geopend door Meesteres Zascha, ik kan je zeggen je voelt je gelijk klein en onderdanig wat een geweldig mooie verschijning!! Na even wachten in de ontvangstruimte kwam Daisy weer kennismaken. Haar rondingen kwamen weer mooi uit en het blijft een mooie volle meid. Na mijn voorkeurslijst te hebben doorgenomen gedoucht en opgehaald door Daisy.

Zoals gezegd was ik eerst de dominante partij waarbij Daisy de huismeid was. Maar al snel hadden we een meningsverschil en begonnen we te stoeien. Nou dat had ik beter niet kunnen doen. Al snel lag ik onder haar volle billen naar adem te happen en na hevig tegenstribbelen moest ik toch echt mijn meerdere herkennen in Daisy die direct de touwtjes in handen nam. Ik kreeg handboeien om en ze begon me te vernederen zonder dat ik er iets aan kon doen. Ze behandelde me als een hondje en kruipend moest ik mijn hok in. Daar mocht ik alleen uit als ik de limonade op zou likken, water met Daisy’ s nectar ughhhhhhhh ik kon het niet maar moest het oplikken. daarna mocht ik haar tenen en voeten schoonlikken en ook dat was zo vernederend voor mij, die eerder nog haar volle billen had gespanked.

Daarna werd ik opgetakeld met mijn benen wijd open. Daisy pakte wat glijmiddel en ging mijn nauwe gaatje eens goed bewerken. Wat had ik het moeilijk, pijn, vernedering en opgewondenheid wisselde elkaar af. Mijn ogen gingen wijd open toen ze een voorbinddildo omdeed en dreigde mijn maagdelijke kontje eens goed te vullen, ze haalde zelf Meesteres Zascha erbij die een nog grotere dildo voorbond. Ik voelde me zo hulpeloos dat de tranen bijna kwamen maar mijn gezeur had geen effect en voor het eerst ben ik diep genomen in mijn kontje. Daisy lachte er gemeen bij en verbaal vernederde ze me tot op het bot. Ik moest me wel overgeven en om genade smeken. Ik was haar slaafje, waar ik dacht haar wel klein te krijgen was ik veranderd in een smekend slaafje die alles voor Meesteres Daisy zou doen.

Toen ik eenmaal helemaal gebroken was heeft Meesteres Daisy haar macht gebruikt om mij te teasen, ze bracht me meerdere malen bijna tot een hoogtepunt maar ik mocht absoluut niet klaarkomen. Ik squirmde en smeekte en gaf me helemaal over. Pas toen mocht ik al mijn opgewondenheid laten gaan en kwam ik op commando klaar als een goed slaafje.

Daisy het was weer geweldig en jullie gaan mij zeker weer terugzien om te kijken of ik dan wel sterker kan zijn en niet weer als een bisletje wordt gebroken.

Gr
Jan

Top