Dank u voor de onvergetelijke dag meesteres Denise

(Zoals beloofd geschreven in chastity met alle sleutels in de timelockcontainer)

Als je netjes belt als je in een stilstaande file staat dat je de afgesproken tijd niet gaat halen is meesteres Denise heel cool en begripvol werd de aanvangstijd verzet. Op dat gebied hoef je niet bang te zijn voor haar.

Het spel was net zo divers als de daarbij behorende gevoelens.
De tentoonstelling was verrassend verwarrend.
De gecupte borsten wekte verbazing op (dat was echt wel een cup B hoor!).
De prostaatmassage voelde vreemd aan alsof je heel nodig moet plassen, maar ik kwam er bijna op klaar.
Ik mocht Fleur worshippen en dat was heerlijk, al moest ik daar wel wat voor overhebben op mijn billen, al trillend op mijn hakken, want nadat meesteres smalend “forced bi” riep (vond ik heel humoristisch) moest ik Fleur wel eerst verdienen.
En toen kwamen nog de naalden. Ze waren aangekondigd en daar ben ik echt angstig voor, want ze doen nergens zo zeer als door mijn tepels. Ik hoopte nog dat het een mindgame zou zijn, maar er werden toch echt 10 naalden te voorschijn gehaald. Na zes naalden uitschreeuwen had ik het wel gehad. Maar toen werd ik overgehaald omdat Steffi er ook graag twee wilde zetten. Dat bleken achteraf haar eerste gezette naalden te zijn. Ik was haar proefkonijntje en dat vind ik wel een eer. Bedankt Steffi. En dan zijn er nog “maar” twee over. Met een beloning in het vooruitzicht om nog even te genieten van de heerlijke Fleur liet ik die ook nog zetten. Van de aanblik op mijn tepels schrok ik me een hoedje. Ze zaten echt allemaal in twee tepels! Ik wist niet dat dat mogelijk was. Pijnlijk? Vreselijk. Trots achteraf? Natuurlijk.
De beloning: ik mocht Fleur pijpen met mijn hoofd achterover. Met mijn neus tussen haar ballen en haar penis tegen mijn keel: adembenemend.

Dank u voor de onvergetelijke dag meesteres Denise. Ik heb heel wat om over na te denken en kom graag weer terug. Nog mijn excusses dat ik teveel naar uw borsten keek tijdens het voorgesprek, maar ja met zo’ n mooi corset…

En Fleur: je bent zoveel mooier dan je foto’s; het was een genot om met jou te mogen spelen muchacha.

M.

Top