Dankbaar en klein likte ik je heerlijke voetjes schoon

De eerste keer kwam ik bij je voor een kennismaking. Je was nog mooier dan op de foto’s. Je rook heerlijk en je glimlach was zo betoverend, zo charmant. Je kwam naast me zitten, ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Zo dicht bij jou, voelde ik me zo goed. Ik toonde je de gemene klemmen op mijn tepels, die ik altijd draag als ik mijn Meesteres bezoek. Dat amuseerde je en ook al had ik nog een afspraak, ik kon alleen maar vragen of we niet een halfuurtje konden spelen, alsjeblieft. Toen je op de zolder de klemmen, die al meer dan een uur op mijn tepels stonden, eraf haalde golfde een mengeling van onbeschrijflijke pijn en onderdanigheid door mijn hele zijn en in je onpeilbare ogen zag ik dat goed was en dat ik je nog veel vaker zou dienen.
Dat duurde inderdaad niet zo lang en weer kreeg ik een schok toen je de bar binnenkwam. Toen je controleerde of ik weer klemmen op mijn tepels droeg, voelde ik me jouw eigendom. Er is niets mooiers dan zo dichtbij een Godin te zijn. Ik was weer zo onder de indruk van je volmaakte lichaam en je vriendelijke en natuurlijke dominantie. Gelukkig mocht ik je voeten aanbidden, mocht ik je aanraken, masseren, in je oogverblindend mooie pakje ‘zonder bandjes’, zei je met een knipoog.
Meesteres Nina, die me had binnengelaten, kwam even kijken bij ons spel. Ook zij was zo mooi en ik voelde me nog meer slaaf omdat zij toekeek terwijl ik je mocht aanbidden en mocht lijden voor jou. Met je nagels martelde je zonder genade mijn tepels, je vingers gingen op onderzoek in mijn mond. Dat gaf me een onbeschrijflijk gevoel van niet langer een mens te zijn, maar slechts een ding. Nog sterker was dat gevoel toen je in mijn wijd open mond spuwde, terwijl ik me mocht aftrekken op je voetjes. Je bleef maar doorgaan, je spuwde wel tien keer, de tijd stond stil. Het was zo onbeschrijflijk, de huid van je benen was zo zacht, je nagels aan mijn tepels zo hard, je ogen zo diep, zo vol van dominantie en van liefde.
Dankbaar en klein likte ik je heerlijke voetjes schoon.

Top