De afsluiting van een lange intensieve dag: “de grande finale”.

Nadat Mrs. Denise mij dreigend heeft gezegd dat ik mijn borst kan natmaken en Mrs. Nina door Haar gevraagd is om mij en een andere slaaf mee naar de beneden te nemen merk ik dat ik onrustig word. Het is al een lange dag geweest met een stevig entree en spel op zolder en in de nursing room (zie deel 1 en 2 van mijn slaafs dilemma). Nu sta ik als “slaafse snol” toe te kijken met mijn armen op de rug in een leren foedraal hoe Mrs. Nina een slaaf stevig aanpakt. Daar was ik een half jaartje gebleven en heb in de afsluiting van deel 2 reeds aangekondigd dat ik zo zeer vernederd, bestraft en te grazen genomen ben tijdens de “grand finale” door Mrs. Denise, Nina en twee aanwezige slaven dat ik er niet over wilde en durfde te schrijven. Ik heb me diep geschaamd na afloop omdat het juist mijn eigen onderdanige, slaafse wens was om onder dwang zwaar gedomineerd te worden en daarbij SM handelingen heb moeten ondergaan en uitvoeren die ik eigenlijk helemaal niet wil!! Echter, na verloop van tijd ging ik de hele sessie inclusief de “grande finale” herbeleven en daardoor raakte ik opnieuw en steeds heftiger opgewonden en merkte ik dat het eigenlijk helemaal niet meer zo erg was. Integendeel, dit smaakte naar meer. Hoewel de “grande finale” niet meer dan een dik uur geduurd heeft leek er tijdens dit deel van de sessie geen einde aan te komen. Wat heb ik werkelijk vreselijk afgezien en wat heb ik er nadien extreem van genoten, ik MOET terug naar Mrs. Denise, my Champion!! Bewust doe ik niet te gedetailleerd verslag van de “grand finale”, wellicht doe ik dat een volgende keer als Mrs. Denise dat op prijs stelt….

Terug naar die bewuste zware sessie op die voor mij toen zwarte dag… Mrs. Nina had Haar slaaf naar beneden gebracht en toen Ze weer boven kwam om mij op te halen heeft Ze me eerst nog even m.b.v. de terminator klaar laten komen waardoor mijn slaafse opwinding verder daalde nabij het dieptepunt. Ik ben vandaag al te vaak klaar gekomen waardoor ik nog maar een wens heb en dat is simpelweg de sessie stoppen, lekker douchen en wegwezen. Ik baal enorm en van mijn machteloosheid want het is fysiek echt onmogelijk te ontsnappen. “Dit Meesteressen team weet hoe Ze mij als slaaf klein moeten krijgen en eronder moeten houden” zei ik zielig tegen mezelf. Plotseling kreeg ik het commando van Mrs. Nina om wijdbeens te gaan staan en snel reageer ik op Haar bevel. Behendig treft Ze wat voorbereidend werk om electro op mijn pik en ballen aan te kunnen sluiten. “Ziezo” zegt Ze lachend “ voor het geval je die geile pijlsmoel niet wilt openen als Wij dat willen”. Daarna gaan we voorzichtig de trap af en zie ik bij binnenkomst in de bar Meesteres Denise rustig een sigaret roken. “Nog even snel lekker klaargekomen, geile slet”? vraagt Ze minzaam glimlachend. Angstig en beteuterd zeg ik met zachte stem “ja Mrs. Denise”. Dan moet ik recht voor Haar komen staan en zegt Ze kalm en zeer vastberaden dat ik vreselijk ga afzien als ik niet vol overgave mee werk. “Duidelijk, slaafse slet”? Opnieuw stamel ik “ja Meesteres”. “Mooi dan gaan we eerst naar hiernaast om wat op te warmen en daarna gaan we richting de kelder waar jij een van mijn vaste slaven gaat leren kennen. Een heerlijke geile slaaf die zin heeft om gepijpt te worden en een slavenkutje vol te spuiten”. Dan neemt Mrs Nina het woord “snap je wat de bedoeling is? En slaafje, volg Mij maar even naar hiernaast voor wat pijples. In de tussentijd treft Meesteres Denise alle voorbereidingen in de kelder om jou tot op het bot te vernederen, dit gaat echt leuk worden, fantastisch”!!!

Met pijn aan mijn ballen (er was toch stroom nodig tijdens de pijples) en kaken kom ik de kelder binnen. Ik zie een stijve pik door het glory hole en Mrs Denise neemt dan het heft in handen. Op mijn knieën heb ik de slaaf gepijpt totdat het condoom fors werd volgespoten. Daarna ben ik verkracht, beplast, Meesteressen sekt gedronken, mijn eigen zaad moeten inslikken en opnieuw klaargekomen met behulp van de terminator. Vervolgens heb ik dezelfde slaaf opnieuw onder dwang moeten pijpen. Tot slot ben ik op het web geketend en heb moeten toezien hoe Mrs. Denise en Nina deze vaste klant stevig aanpakte. Daarbij kreeg hij de opdracht om mij op te geilen en te pijpen. Vol overgave ging hij aan het werk maar ik wilde en kon niet meer. “Zolang je niet klaarkomt laat ik mijn trouwe slaaf doorgaan, net zo lang dat je toegeeft” zei Mrs Denise gedecideerd tegen me. Wat voelde ik me kut, zeker toen het deze slaaf na lange tijd lukte om mij opnieuw te laten ejaculeren. Ik voel me gebroken en super rot.

Ik weet niet hoe snel ik weg moet komen, ik schaam me diep. Zoals eerder gezegd ben ik Mrs. Denise enorm dankbaar en kom ik graag nog eens in DP voor een soortgelijke afspraak…..

Top