De Derde Ronde   

Deel 3 Episode 7 
Zaterdag 5 mei 2018  

What’s app: Hoi Meesteres, ik zou graag 29 mei om 19.00 uur willen komen. Gaat dat?’ (13.35) ‘Dan heb ik vakantie.’ (15.34) Op dat moment zat ik in mijn stamkroeg.. ‘Wanneer kan wel Meesteres?’ (15.39) ‘Laatste week mei en eerste juni heb ik vakantie.’ (15.47) ‘Vrijdag 25 mei kan dus wel?’ (15.51) ‘Weet ik nog niet.’ (15.59) ‘Ok. Als U niet kunt, mag ik dan een sessie plannen met Mrs. Zascha..?’ (16.39) ‘NEE’  (16.42) Op het moment dat ik dit antwoord las zat ik nog steeds in mijn stamkroeg slap te ouwehoeren. Nee hahahaha, ik moest er wel om lachen, omdat ik weet dat zij, Mrs. Denise ongetwijfeld met haar quasi droge humor dat had gestuurd. Ik zal die Sjakie is even op het verkeerde been zetten. Dat was bijna gelukt, maar mijn gezond verstand won het van mijn emotie en de alcohol.. Rustig Sjakie rustig… laat je niet kennen en reageer slim en gevat… ‘Duidelijk…..hahahahaha (emoticon met tranende ogen van het lachen) .. Houd U mij op de hoogte over de 25ste?’ (17.15) ‘Ik bel je straks…FF eten’ (17.19) Yes dacht Yes…hahahaha, ik had mij niet uit de tent laten lokken… Ik reageerde met een duimpje omhoog (17.19)  

Een kwartier later belde ze op, ik had al de nodige goudgele rakkers soldaat gemaakt. De telefoon ging en ik zag meteen wie het was. Snel liep ik naar buiten toe. Mijn ietwat dubbele tong was niet te verbergen. Zelf kon ze Haar eigen grap – ‘NEE’ – ook niet onderdrukken, aangezien ze meteen begon te lachen. We begrijpen elkaar wat dat betreft maar al te goed. Later werd duidelijk dat ze de 25ste ook niet kon. Natuurlijk mocht ik een afspraak met Mrs. Zascha maken. Ik had hier notabene in mijn verhaal ‘De Limbodanser’ nog over geschreven. ‘je wilt zeker weer worstelen?’ Was heer eerste reactie. Logisch natuurlijk, maar niet alleen dàt…. Uhhhhhhh  neehee stelletje viezerikken….. Ja, ik ben ook van vlees en bloed… Ja, ook zij jaagt mijn hormonen op hol, maar ik ben een nette jonge man…ahmmm… Worstelen is leuk, Mrs. Zascha is ook héél leuk… Een sessie met Haar is voor mij ook een gebaar terug. Een gebaar voor al die keren dat zij belangeloos een rol heeft gespeeld in sessies met Mrs. Denise. Daarnaast weet ik, en dit heb ik voor de sessie geschreven, dat zij in staat moet zijn om mijn wens te realiseren… Worstelen is één ding, maar een zogenaamde ‘Tied Up match’ is andere koek. Zou het Haar lukken om mij tijdens het worstelen in een ‘Hogtie’ vast te binden? Met het verzoek; Als het lukt om mij op een vernederende manier te fotograferen, zodat Mrs. Denise hier ook nog om kan lachen. Dat is toch het minste wat ik voor Haar kan doen…hahaha..      

Femmalia Deel 11 Nieuw leven 2 (zie deel 10 in Dione) 
Steven ontwaakte in zijn cel. Zijn vriend Hank was niet meer terug gekomen. Die ochtend werden de achtergebleven slaven uit de cel gedreven door de straten van het dorp, naar een marktplaats. Waar ze werden opgesloten in een paar kooien. Rond het middaguur hoorde hij een hoop kabaal. Een Dame riep om dat de veiling om 13.00 uur zou beginnen.   Steven was bloed nerveus. Te meer nadat Lady Keira had verteld, dat de slaven die niet werden verkocht. Oftewel aan de overheid verkocht werden als mijnslaven of ander zwaar werk wat een gemiddelde slaaf hooguit een paar maanden tot een jaar vol hield.  De eerste slaaf werd het podium opgeleid en tentoongesteld. Hij werd voor FE 1200,- verkocht. De overheid betaalde een standaard prijs van FE 500,- De verkoop liep niet bepaald vlot. Van de eerste tien werden er 7 verkocht en 3 terug geplaats in de kooi. Toen was Steven aan de beurt, Terwijl hij op het podium werd geplaatst, zag hij achter de menigte een koets voorbij rijden. Achter de koets liep een slaaf, die door middel van een ijzeren ketting vast zat aan de koets. Steven keek en zag…….        

Die ochtend had Lady Carmen Hank bevrijdt uit de schandpaal.  ‘Slaaf, masseer mijn voeten…… haal koffie ………….ruim mijn koffer in …… laad de koets’ Zijn nieuwe leven was begonnen. Hij zweeg als het graf, kreeg zo nu en dan een klap met de zweep. De belangrijkste ‘spelregels’ had Lady Carmen er meteen in geprent. Hank werd de persoonlijke slaaf van Lady Carmen. Haar speeltje.  Lady Carmen bevestigde een ketting aan zijn polsboeien en de koets. Daarop maakte ze de enkelboeien los. Even later vertrok de koets. Ze reden door het centrum van het stadje. Hank keek naar rechts en zag in een blink van een seconde Steven staan. Op dat moment brak hij geestelijk ineen. Dikke tranen rolde over zijn wangen. Had hij maar naar Steven geluisterd, nu waren ze allebei slaaf in een rijk geregeerd door vrouwen.   

Steven zag zijn vriend lopen en kreeg een brok in de keel. Hij maakte zich geen enkele illusie om verkocht te worden. Tot zijn grote verbazing was er een vouw die een bod uit bracht van FE 550,- Het was een zeer forse en grote vrouw. Ze was bijna 1,90 groot en ruim boven de 100 KG zwaar. Deze zeer volslanke Dame had een cup maat, waarvan Steven niet wist dat die bestond. Ze liep naar hem toe en bevestigde, nadat ze had afgerekend meteen een riem aan de kuisheidgordel en sleurde hem bijna letterlijk mee naar huis. Ze was zeker een kop groter dan Steven en bijna 40 KG zwaarder. Bij thuiskomst werd Steven in een soort van hondenkooi opgesloten. Steven werd ingezet als huishoudslaaf. Waarbij hij zeer regelmatig als meubelstuk en seksspeeltje. Zijn Meesteres Rosanna liet zich zeer regelmatig door haar slaaf oraal verwennen. Ook haar vriendinnen van een vergelijkbaar postuur, misbruikte en bovenal vernederde Steven met grote regelmaat.    

Na ongeveer 1  dag gelopen te hebben achter de koets aan, was Hank kapot. In de verte ontwaarde zich een prachtige ranch. Hank zag diverse slaven op het veld werken, evenals zeker een stuk of 6 bewaaksters met zwepen. De koets reed door naar de voordeur, waar een slaaf haar deur opende en haar hielp uitstappen. De koets met Hank er achteraan, reed door richting de paardenstal. Hier werd Hank opgesloten in een cel. De volgende morgen werd Hank door twee vrouwelijke bewaaksters van top tot teen gewassen en door een blonde vrouw genaamd Miranda aan zijn Cock leash richting Lady Carmen geleid.  Hank had goed begrepen dat zijn nieuwe eigenaresse veel geld voor hem had betaald. Dus voor simpele zware arbeid was hij niet gekocht.  ‘On your knees slave boy’ Hem werd meteen duidelijk gemaakt wat zijn plaats was. ‘Stand up, spreid je benen. ‘Hank’s handen waren nog geboeid. Lady Carmen stond op en pakte de Cock leash vast en tilde Hank zo ongeveer aan zijn ballen omhoog. Daarop pakte ze hem met haar andere hand stevig bij zijn haren en trok hem opzij. ‘Luister goed slaaf, ik heb veel voor jouw betaald… Je hebt maar een functie: Zaad.’      

29 mei 2018 (deel 1) 
Wat hebben we dit jaar toch met Code Oranje? Iedere keer, ten minste dit jaar al voor de derde keer. Er was een fikse storm op komst, zo erg zelfs dat mijn tuinman een klus uitstelde tot de volgende ochtend. Het was als de Wet van Murphy, bereid je er goed op voor, dan gebeurt er niets, maar o wee.. Vroeger ging ik vaak naar het voetballen toe, als ik een paraplu mee nam, dan regende het niet.. Op andere plaatsen in Nederland daarentegen was het wel flink te keer gegaan, maar in mijn woonplaats en in Valkenswaard was en bleef het stilte voor de storm… Stormen zou het zeker, maar wel een storm van een andere orde. Mijn Meesteres was op vakantie en genoot ongetwijfeld op Haar plaats van bestemming….. Ik reed dus aan het begin van de avond naar mijn House of Fantasy met bestemming Mrs. Zascha.  De Dame die mij al meermalen met worstelen ‘in de pan had gehakt’. Het vooruitzicht om weer kansloos te verliezen – en dat terwijl ik totaal niet tegen mijn verlies kan – vind ik ontzettend geil. Toch vind ik het wel leuk om op voorhand de ‘zaak’ een beetje op scherp te zetten. Nu heb ik natuurlijk geen enkele recht van spreken…. Zo wie zo niet als slaaf, maar met een ‘record’ Mrs. Zascha – Sjakie 2 – 0 (18 – 0 en 22 – 0), zou ik eigenlijk beter moeten weten.    

Ik kan dus niet echt rekenen op een overwinning, gelukkig kan ik wel optellen en delen: 18 + 22 / 2 = 20, een mooi aantal voor een bosje rozen. Een bos die ze eigenlijk nog wel te goed had van mij, nadat ik tijdens mijn zilveren jubileum (Sjakie 2.0 De Limbodanser) voor Mrs. Denise 25 rozen in petto had. Voor iedere gemiddelde pin in de vorige 2 matches een roos….. Achteraf kan ik alleen maar blij zijn dat ik zo dik verloren heb, want een bosje van 10 rozen is wel erg lullig.    Ik was dus de zaak, plat gezegd, aan het opnaaien en besloot één dag van te voren een appje te sturen naar Haar. Los van wat korte informatie omtrent mijn vaste rituelen schreef ik ‘Wat als ik U nu morgen eens vastbind? Lijkt me een zeer interessante vraag Haha. Tot morgen Hahahaha jij mij vastbinden? Heb jij de lolbroek aan…’ Reageerde zij. ‘Wie weet? Als ik er morgen een “gewichtige” zaak van maak…. Wacht, ik ga het nu visualiseren… Dat motiveert extra hmmmm..’ ‘Haha, visualiseer maar een eind weg… Ik denk dat we beide wel weten wie er in de touwen ligt morgen…’   

Klokslag 20.00 uur belde ik aan, deze keer was ik ruim op tijd. Lady Raven opende de deur. Ze wist voor wie ik kwam, maar ze kende mij nog niet. Dat duurt doorgaans niet zo lang overigens hahaha. ‘Neem plaats in de bar’ zei ze vriendelijk ‘Mrs. Zascha is nog even bezig.’ Ik was een beetje uit het veld geslagen, terwijl Lady Raven mij een glas Spa Rood aanbood verliet ze de bar. ‘Moet ik mij uitkleedden of niet?? Ik had haar vooraf geappt dat ik dat wel zou doen. Ik besloot dit dan toch maar te doen en in slavenhouding te wachten. Na een paar minuten kwam ze binnen en hoorde ik de voor mij bekende stem. Uiteraard moest ze lachen, de bos rozen met toelichting nam ze hartelijk in ontvangst. ‘Je moet nog even wachtte Sjakie, ik moet nog afscheid nemen van een andere gast.’ Wachten is nooit leuk, maar ik heb daar wel begrip voor. Vergeet niet dat de Dames vaak ook moeten wachten. Dat weet ik nog maar al te goed toen Liesbeth professioneel actief was in dit wereldje. Daarbij verdient de vorige ‘slaaf’ ook de tijd en aandacht.     

CFNM Party (deel 1) 
Ik was al dagen snik verkouden, kriebelhoest, iedereen kent dat wel. Met nog een ietwat branderig gevoel in mijn billen liep ik de plaatselijk Etos binnen voor het kopen van een flesje hoestdrank. Ik had inmiddels een flesje van deze ‘wonderolie’ door mijn strot gewurmd, de laatste paar dagen.  ‘Weet U hoe U deze moet innemen?’ Vroeg de verkoopmedewerkster aan de kassa. Nu ken ik deze Dame van gezicht al wat langer en zou ik het niet vervelend vinden om Haar op een SM party tegen te komen. Dominant of onderdanig dat maakt letterlijk bijna geen ruk uit. Maar dit terzijde….
‘Oraal’ antwoord ik ad rem en droog. Een man achter mij in de rij kan zijn lach amper onderdrukken.  Toen ik naar buiten liep viel het kwartje met bijkomende verbeelding pas echt goed. Ik moet er toch niet aandenken dat we dit drankje Anaal moeten innemen?!.  Goed wellicht laat ik dan minder scheten? Anaal…. Het deed me ook denken aan die ene vrouw, die avond ervoor in een van mijn favoriete clubs in Duitsland. Ja, ik was haar al eerder letterlijk tegen gekomen op de avond. Maar nu liep ze rond met een voorbinder, waarop zelfs Ron Jeremy jaloers op zou zijn geworden….   

Al maanden stond dit event in mijn agenda. Ik had me hier al in januari voor aangemeld. Een party, van mag ik wel zeggen en schrijven, mijn favoriete organisator. Zij, diegene die deze ‘feestjes’ regelt, waaronder ook de ‘slavenveilingen’, organiseert doorgaans feestjes waar er in ieder geval meer mogelijkheden zijn voor alleenstaande op een ‘spel’, dan op vele andere Party’s. In dit geval een CFNM Party.  CFNM, Clothed Female Naked Male. Google op deze term en je gaat het nodige vinden. In het verleden heb ik hier al vaker overgeschreven. Ik vind een dergelijke setting de vernedering op en top. Het betreden van de party ruimte met kleding, loopt hetzelfde voor een man af, als op een ‘Ald wieverbal’ (Oude wijven bal) Als een man de feestkroeg van de vrouwen binnenloopt, wordt zijn stropdas afgeknipt. Ik de geval worden alle kleren kapot geknipt.  Nadat alle gasten waren gearriveerd, werden alle mannen in een ruimte gedreven. Nou ja, we zijn er vrijwillig naar binnen gelopen. Onze handen werden vastgebonden en we moesten lopen door een haag van Dames, uitgerust met slag materialen. Dat hebben we geweten.. hahahaha… Nee, dat viel wel mee. De Dames mochten minimaal eenmaal slaan en blijven doorslaan, tot dat er dank u werd gezegd. Ik heb lang niet bij alle Dames na een slag dank U gezegd. Dat wil wel wat zeggen hè…   

Spanking is absoluut een onderdeel van CFNM, evenals vernedering en ‘pegging’. In je kont geneukt worden met een dildo. Ten minste op internet gebeurt dat veel. Eigenlijk moet dit de ultieme fantasie van een vrouw zijn. Bedient worden in alle facetten door een naakte man. In de fantasie en op internet zijn dat doorgaans gespierde mannen met een behoorlijk zwaard tussen de benen. In real life, vorm ik het gemiddelde hahahaha. Qua postuur dan. Nu zijn de vrouwen ook niet allemaal even perfect. Uiteindelijk is Spanking dat gene wat het meest gedaan wordt. Is ook het eenvoudigste.   Bij voorkeur ben ik betrokken bij een actief spel, als singel is dat natuurlijk niet zo vaak. Voor de bar zaten drie Dames met voor hen hun 3 partners op de knieën, alle 3 met een cock leash. Een daarvan werd geplaagd met een humbler. Ja, dat was een mooi gezicht. Er gebeurde niets extreems, maar de rolverdeling was duidelijk. Zo rondkijkend kwam ik in gesprek met een wat oudere man. Na circa 2 minuten vroeg hij in het Duits:  Kommst Du aus Holland?’ ‘Ja’ Antwoorde ik. ‘Ich auch?’ ‘Warum dann Deutsch reden?’ hahaha. Ik ben niet de enige Nederlander die in de Duitse scene rond hangt.   Later op de avond had ik toch nog geluk, tja het is niet helemaal geluk. Doordat ik regelmatig party’s bezoek, ken ik steeds meer Dames. Ook nu liep er een vrouw rond, die ik al eens gezien had op een privé feestje. Ik liep naar haar toe, zonder te vragen: ‘Hoe bevalt U dit feestje?’ ‘Nog niet echt?’ antwoorde ze vriendelijk ‘Zullen we daar verandering in gaan brengen?’ ging ze verder. Daarbij keek ze naar mijn collar. Wordt vervolgd.     

29 mei deel 2 Rustig zat ik te wachten in de bar, tot dat de jonge worstelgodin weer terug was in de bar.  ‘Sjakie, je hebt toch wel een gedicht voor mij geschreven?’ Alvorens ik verder ga: voor Mrs.Denise heb ik puur uit adoratie al meer dan 100 gedichten geschreven. Dat gaat op basis van een bepaald gevoel in mijn hart. Rijmen is één ding, dichten is dus een paar stappen verder.  ‘Wat denkt U zelf Meesteres?’ Was mijn vragende antwoord…. ik wachtte het antwoord niet af… ‘U kent mij toch’.  Vanaf het moment dat ik de afspraak met Haar heb gemaakt, wist ik dat ik een gedicht zou schrijven. Ten eerste had ik een passend onderwerp en ten tweede verdient Mrs. Zascha dit alleen al voor al die keren dat ze belangeloos bij sessies aanwezig is geweest. Ik heb haar afgelopen 1,5 jaar redelijk leren kennen, ook door het worstelen. ‘Vind je het erg als ik de overige Dames uitnodig voor het gedicht.’ Dat is gewoon een ontzettend mooi compliment, ik voelde dat ze het erg leuk vond dat ik voor haar een gedicht had geschreven. Dat motiveert, daar schrijf ik voor, dat is gewoon chemie…. Ze liep naar achter… ik hoorde haar in de verte zeggen… Hij is naakt……  

Even later kwamen er twee Dames binnen gelopen. ‘Ken je deze Dames.’ Mijn antwoord had moeten zijn ja en nee, ja van de website, nee nog niet echt. Maar ook dat klopte niet, want Lady Raven had de deur opengemaakt. ‘Nee Meesteres.’ ‘Wij hebben elkaar net gezien’ merkte Lady Raven terecht op. ‘Weet je wie deze Dames zijn Sjakie?’ vroeg Mrs. Zascha. ‘Ja, Lady Raven en Lilly.’ Dit antwoord werd dankbaar in ontvangst genomen. ‘Ga op het podium zitten…….op je knieën…’ Vervolgens droeg ik mijn gedicht ‘Moeiteloos’ voor, zie onder aan dit verhaal. Ik mag wel zeggen dat iedere zin raak was… Of zoals Mrs. Zascha zei: ‘Dit klopt precies’ ‘Meesteres, ik heb nog iets voor U.’ ze keek mij verbaasd aan. ‘Ik kom toch nooit met lege handen?’ ‘Ik heb toch al een bos bloemen van je gehad?’ antwoorde ze verbaasd. Ik overhandigde een lijstje met het betreffende gedicht. ‘Mooi, dank je Sjakie… zo lig jij er straks ook bij.’ Merkte ze er vervolgens lachend achter aan. Op de achtergrond van het gedicht stond een Dame in een ‘victorie pose’ boven een vastgebonden man. ‘Voor Mrs. Denise lijst ik ze niet meer in, zijn er te veel hahaha.’ ‘Hij heeft ook dat gedicht geschreven.’ Zei Mrs. Zascha tegen Lady Raven en Lilly, wijzend op het gedicht Dream Team dat op de schouw staat. Daarop overhandigde ik de envelop. Daarin zat een wens, zoals ik dat ook altijd op verzoek van Mrs. Denise doe. Mrs. Zascha was enigszins verbaasd.. Goed ze wist dat ik de financiële kant zo af wikkel, maar dat briefje wat erbij zat. Natuurlijk had ik ook daarin een paar uitdagende, met een vette knipoog, dingen geschreven:  Worstelen, de derde ronde.. De eerste twee rondes heb ik, zoals U maar al te goed weet…KANSLOOS verloren. Ja, ik zal het maar vetgedrukt en onderstreept schrijven.. hahahaVandaag verwacht ik niet veel beter eerlijk gezegd.. Of heb ik toch de laatste maanden stiekem getraind? Dat laatste zal snel genoeg blijken…   

‘Zo zo sjakie, je hebt wel praatjes vandaag.’ Ik kan niet ontkennen dat ik mij binnen de muren van DP, steeds beter thuis voel. Ja, ik was op mijn gemak. Een beetje ‘teasen’ hoort erbij. Daarbij blijf ik wel ten alle tijden uiterst correct en respectvol in omgang. Van mij geen onvertogen woord.  ‘Getraind Sjakie?’ haakte ze in op mijn briefje… ‘Waar dan??’ Ehhhhh ‘Nou… komt er nog wat van… In de kroeg zeker?’ Daar was geen woord aan gelogen. Maar ik ken Mrs. Zascha en deze plagerijtjes horen er gewoon bij.   Vervolgens nodigde Mrs. Zascha, Lady Raven en Lilly uit om te komen kijken. Dat laatste vond Sjakie absoluut niet erg. (Dank U Mrs. Zascha). Maar eerst even douchen…     

Awards deel 2 
In mijn vorige column ‘Dione’ schreef ik al over the Kinky Awards. Op 21 mei kreeg ik een Appje van Mrs. Denise. In principe goed nieuws, ze was door gedrongen tot de genomineerde voor de titel ‘Beste Dominant 2018’. Ik als digibeet, en eerlijk het stemmen gaat echt heel makkelijk, probeerde de link meteen en bracht mijn stem uit. Eigenlijk vind ik dat ik maar één keer zou mogen stemmen. De waarheid werd snel achterhaalt. Je kunt iedere dag stemmen. Een paar dagen later appte Rinus, de man van die ‘Slave date’ tevens ook ‘incasseerder van de lusten en grollen’ van Mrs. Denise, dat je mits je op andere netwerken zit, andere wifi etc. Dat je veel vaker kunt stemmen….. Er wordt zelfs reclame voor gemaakt…..  Het waarom van deze voor mij persoonlijk uiterst bedenkelijke handelswijze begrijp ik dus echt niet. Uit coulance voor Mrs. Denise heb ik meermalen gestemd. Gezien de tussenstand en eindresultaat, was dat lang niet voldoende. Tja, stemmen en jury sporten, het blijft altijd discutabel. Ik kan niet oordelen over de overig genomineerde. Ik weet ook niet waarom juist deze 5, aanvankelijk 6 Meesteressen werden genomineerd. Ook de doorlopende tussenstanden vind ik op zijn zachts gezegd vreemd.   

Goed, aan de zijkant en met onvolledige informatie is het eenvoudig om kritiek te leveren. Ik wil de overige genomineerde en winnares absoluut niet bekritiseren: Meesteres Lynn Cane, Miss Victoria, Meesteres Poison en Meesteres Soviet Mercedes. Zelf ben ik meer een voorstander van een vakjury, die de genomineerde beoordeeld op inhoud en kunde. Ik kan me wel voorstellen, dat dit laatste niet erg eenvoudig is. Het laatste wat moet gebeuren met deze verkiezing dat het een net zo grote farce wordt als het Songfestival.  Ik vraag mij daarbij serieus af, of het wel indaalt, of mensen beseffen waar ze mee bezig zijn. Het gaat er mij niet om dat een Israëlische namaak kip gewonnen heeft, maar om het commentaar van onze eigen verslaggever. Die duidelijk laat doorblijken dat het normaal is dat je de stemmen aan je buurland of bevriend land geeft!!! We hebben toch recht op 10 punten van Belgë? Zegt hij zo ongeveer achteloos, alsof het de normaalste zaak van de wereld is…..  

Als ik deze ellende al zie, is het meestal de puntentelling. En ook deze hebben ze inmiddels tot op het bod afgebrand. Vroeger (25 jaar geleden) was dat nog leuk. Die spanning tot Sweden 10 points…. Pay Bas…… Nu komt er nog een bel ronde achteraan.. Waarom???    Maakt ook eigenlijk geen ‘ruk’ uit. Natuurlijk vind ik het jammer dat Mrs. Denise de verkiezing Beste Dominant 2018 niet heeft gewonnen, maar voor mij en vele andere slaafjes (ga ik vanuit) die Haar regelmatig bezoeken is ze absoluut nummer 1. Daarbij is ze voor de 2e keer verkozen tot Professional van het jaar. En verder met betrekking tot deze Awards: “Vooral doorgaan”… zoals Barry Stevens dat met zijn Engels accent vroeger al zei in de Soundmixshow van Henny Huisman.     

29 mei 2018 deel 3 
Na een frisse douche kon letterlijk het aftellen beginnen. In mijn slavenhouding zat ik achter de douchedeur op de eerste etage. Met mijn handen open onder de deur, zoals ik van Mrs. Denise heb geleerd. Plotseling voelde ik de blote voeten van Mrs. Zascha boven op mijn handen.  ‘Komt er nog wat van’ Hoorde ik haar na een paar seconde zeggen.  Snel probeerde ik haar voet te kussen. Door de tussenhangende klapdeur ging dat niet zo gemakkelijk.  ‘Je mag er wel wat moeite voor doen.’ Wat ik vervolgens ook deed, beide voeten werden respectvol gekust.  ‘jij gaat op je billen naar beneden’  Zei ze terloops, ik had dit niet goed gehoord en was al bij de tweede trede. ‘Terug naar boven.. Mooi, nu kun jij naar beneden als een kind dat niet kan lopen hahahaha, ja Sjakie…. jij mag niet lopen…. Onderaan gekomen, gokte ik niet op een nieuw bevel en kroop de rode kamer in, waar de matten al klaar lagen. Bij binnenkomst werd Mrs. Zascha meteen aangemoedigd door de twee Dames die getuigen mochten zijn van mijn volgende vernedering.  

Ik kwam dus vernederend naakt achter haar aan naar binnen gekropen.  ‘Getraind Sjakie… getraind… ik zie geen sixpack, hooguit een biertender….’ De toon was gezet. Ik zat inmiddels op mijn knieën klaar. Mrs. Zascha weet uit ervaring dat zij tegen mij geen rare blessures of blauwe plekken zal oplopen. Ik had wel geschreven dat ik “gewichtig” tegenstand zou bieden. Dat laatste was uiteraard letterlijk bedoeld. Nu kun je dat ook figuurlijk oppakken natuurlijk, maar in dat geval is figuurlijk dan meteen ook weer letterlijk.. begrijpt u het nog?? Ik niet hahahaha… het duurde niet lang of ik lag alweer in een hopeloze positie. Mrs. Zascha beheerst technieken van diverse vechtsporten, en dat is zeker geen kattenpis. Ze weet precies wat ze doet en is heel lenig, daar zou ik later nog wel achter komen.  De eerste pin volgde al snel. Eerlijk kan ik zeggen dat ik deze ronde de beenklemmen niet heb opgezocht. Tja beenklemmen, Amerikanen noemen dat ‘sciccors’ oftewel scharen… Een ieder die ‘Mixed Wrestling’ video’s heeft gezien. Internet staat er vol mee, als je daar op zoekt. Ziet deze ‘scissors’ in verschillende varianten. Zo een beenklem associeer ik met machteloosheid en vernedering. Een stel ijzersterke benen om mijn nek, het gezicht wordt dan wel zo wat in de billen geperst, of met de neus een centimeter van de ultieme eindzone. En de man kan niets….  

Deze klemmen zijn vervolgens eenvoudig af te wisselen met een ‘Schoolboy pin’, dus de vrouw zit op je bovenlichaam met, het hoofd tussen haar benen en neus richting…ja die richting (hmmmmm). Dan is de stap richting ‘Facesitting’ letterlijk maar een centimeter of 20…..   Wat schreef ik…. Ja machteloosheid, vernederend…… en de volgende stap is dat de vrouw de man vastbind… Haar slaaf maakt… Ik kan daar eindeloos van genieten. In mijn fantasie is de vrouw het oppermachtige wezen. Vele Femdoms zijn het met mijn fantasie eens…..  Ik probeerde niet in de bekende val terecht te komen, dat ging mij vergeleken met de vorige hopeloze exercities nog helemaal niet zo slecht af voor mijn gevoel, het kan ook zijn dat Mrs. Zascha maar op halve kracht begon.. Zowaar lukte het mij om 2 of 3 keer met mijn rechter arm een hoofdklem in te zetten… Maar na een paar seconde kwam zij met haar krachtige en atletische lichaam er weer uit.. Uiteindelijk kwam ik wel in een beenklem terecht.  ‘Zo Sjakie je biedt meer weerstand. Komt dat door de Dames?’ ‘Dat laatste kan ik niet ontkennen Meesteres, zij motiveren mij.’ Dat was ook wel. Toen dus Mrs. Zascha mij in die beenklem had geworsteld, merkte zij snel genoeg dat ik dat niet erg vervelend vond. ‘Dit vind je wel leuk, of niet Sjakie’ ‘Dat kan ik niet ontkennen Meesteres.’ Voordat ik in een hemelse subtrance geraak.  

Een beenklem, die zo strak zit dat ik voor geen mogelijkheid kan ontsnappen. Die mij kwetsbaar maakt bij mijn gevoeligste lichaamsdelen, kan mij van pure genot in extase brengen… Zover zou en kon het ook niet komen deze ronde… Hoewel we deze ronde niet hebben geteld, stond ik vrij snel met 6 of 7 pins achter. Dat moet u dan als volgt lezen: Ik stond dus met 6 a 7 –  0… Wacht ik zal de NUL vetdrukken en onderstrepen O achter hahahaha.  Zij had mij af laten tikken op een ‘submission move’ oftewel aftikken dus, met een armklem om mijn rechter arm en om mijn linker arm, een nek klem met haar handen, een beenklem. Bij een van de eerste keren kon ik niet op de grond aftikken, dus tikte ik af op haar billen. ‘Begin jij nu mij te spanken?’ Eerlijk gezegd zou ik nooit met Mrs. Denise kunnen worstelen. Ik zou mij weerloos overgeven aan haar. Mijn respect voor Mrs. Zascha is er niet minder om…maar het hoofd van Mrs. Denise proberen te klemmen tussen mijn armen…. Of, zoals in onze worsteling, ja jullie lezen het goed… wrijf nog even goed door de ogen heen… Ik lag daadwerkelijk een paar keer boven op, dit laatste zal ik overigens niet verder onderstrepen, maar bij deze hiervan toch akte…. Stel dat ik dan boven op Mrs. Denise zou zitten… Dat kan ik niet eens visualiseren….. Over visualiseren gesproken, ik schreef dus, om Mrs. Zascha enigszins uit te dagen, dat ik voor mijn ogen zag hoe zij door mij werd vastgebonden. Nou, eerlijk gezegd mijn hersencellen raakte er van in de knoop hahahahaha.  Terwijl ik er weer hopeloos bij lag in een van de worsteling, liet ze mij los…’Ik zal eerst eens een paar touwen klaarleggen.’ Deze haalde ze slim genoeg vooraf uit de knoop. Stiekem begon ik al te genieten……..         

Femmalia Deel 12 Zaad 
In een land zonder mannen, was voorproductie een probleem. Lady Carmen runde een spermabank op bestelling. ‘Zolang jouw zaad van goede kwaliteit is, zal jij leven in mijn slavenstal. Zo niet dan ga je de akkerbouw in. BEGREPEN!  Hank was nog steeds zwaar onder de indruk, van dit geheel en reageerde niet direct ‘BEGREPEN SLAAF!’ PETSSS knalde de zweep ‘Yes Mistress.’  Lady Carmen was een welvarende vrouw die naast een bloeiende handel in zaad ook tal van gewassen verbouwde op haar vruchtbaar landgoed. Voordat werk gebruikte ze vele slaven. ‘Miranda, bring this slave to his new living room.’ Miranda had een witte rijbroek aan met daarboven witte bloes, daarover heen een zwart korset, welke was strak aangetrokken. Haar blonde haar droeg ze in een staart die ze als een knotje bij elkaar had gebonden. Miranda keek Hank niet aan, maar greep zonder pardon de Cock leash en sleurde hem mee. Toen Hank buiten kwam zag hij net hoe een groep slaven, geketend aan elkaar richting de akkervelden werd geleid. ‘Do you like that boy’ Zei Miranda met een sterk zuidelijk accent. ‘Als je zaad waardeloos is, zal je daar eindigen.’  Eindigen dacht Hank… ‘De meeste slaven houden het maar een paar jaar vol.’   

Het terrein van Lady Carmen stond vol met gebouwen, allereerst die prachtige villa, een verblijf voor het personeel, twee grote gebouwen waar kennelijk de slaven werden opgesloten. Een verblijf voor de paarden, wat er aanzienlijk beter uitzag. Hank volgde Miranda naar een klein gebouw. Voordat zij de deur openmaakte, kreeg Hank oogkleppen op. Hierdoor kon hij alleen nog maar vooruit kijken en een mondknevel in. Miranda opende de deur en sleurde Hank achter hem aan over een gangpad. Hank hoorde geroezemoes maar kon niets zien, tot Miranda plots halt hield, ze draaide zich om en ging vlak voor Hank staan en keek hem recht in zijn ogen aan. Welcome home Boy. Ik ga je handen nu losmaken, als je ook maar iets probeert, sla ik jouw met de Bullwhip de hele nacht door.. Begrepen? Hank kon alleen maar mompelen door de mondknevel. Hij moest achteruit in een kooi kruipen. Zijn hoofd ging door een soort schavot in de deuropening van de kooi, net als zijn handen. Hij zat als een dier in de kooi. Miranda begon te lachen… Ík begrijp echt niet waarom Lady Carmen zoveel voor een waardeloze slaaf als jouw heeft betaald. Have fun boy. Hahahaha’ Daarop verliet Miranda de ‘stal’.  Hank kon zich amper bewegen, had een gag in de mond en oogkleppen op. In de verte hoorde hij de deur van de stal dicht gaan en in het slot vallen. Het werd pikdonker, om hem heen hoorde hij wel gemompel, maar hij kon niets zien. Zijn houding was ongemakkelijk en vermoeiend.  

Hoe lang hij nu al zo zat wist hij niet, maar plotseling ging de deur open en het licht aan. ‘Wake up boys wake’ Hoorde hij een vrouwen stem monter zeggen. ‘Follow me Selma, we have to milk the slaves right now.’  Hank hoorde dat de Dames steeds dichter bij kwamen. Hij hoorde hoe er een kooi werd geopend. Wat Hank echter niet kon zien was dat er een tweede gangpad was achter de kooi. Plotseling ging zijn kooi ook open…. Achter hem. This is fresh meat Selma.’ Zei de eerste Dame in kwestie. ‘Look, eerst moet je hem verlossen van zijn kuisheidgordel.’ Hank voelde haar handen om en rond zijn ballen. ‘Dan kietel je hem… zo dus’ Selma wijzend naar haar handen. Hank voelde gelijktijdig een tinteling door zijn hele lichaam trekken. Zijn lid groeide meteen. ‘Ho boy hooo Zei ze op een toon of Hank een paard is. ‘Nu pak je de kolf van het melkapparaat en schuif het om zijn pik heen en zet het op standje een.’ Selma liet er geen gras over groeien. Hank genoot, zoals hij allang niet meer had genoten. ‘Monica… volgens mij vindt hij het lekker.’ Daarop liep Monica snel om en stond even later voor Hank. Ze pakte hem meteen bij zijn haar. ‘Vind je het lekker slave boy?’ Hank kon niets zeggen. Monica zat gehurkt voor hem, ze had net als Miranda een strakke rijbroek aan met dito laarzen en een strak topje. Ze had kort zwart haar en Haar welgevormde borsten puilde uit in het te kleine t-shirt. Ze duwde Haar borsten in zijn gezicht en Hank kwam schokkend klaar. Sinds hij slaaf was, was hij niet meer klaargekomen. Het werd het heftigste orgasme uit zijn leven. Door de gag hijgde hij heen. Monica trok zijn hoofd uit haar boezem vandaan. ‘Vieze geile slet’. Selma ontkoppelde de ‘melkmachine’ en sloot de kooi weer, nadat ze venijnig hart in zijn ballen had geknepen. Wordt vervolgd…      

29 mei 2018 (deel 4) 
De touwen lagen nu klaar, al snel zat Mrs. Zascha in een schoolboy pin boven op mij, met mijn armen naar boven. Door haar knieën net naast mijn hoofd te zetten, kon zij mijn armen steeds meer klem zetten. Feitelijk lag ik al op de slachtbank.. Ik wilde enerzijds zo graag door haar worden vastgebonden en vernedert, maar het mocht niet zonder slag of spreekwoordelijk stoot gaan. Dat zou niet leuk zijn. Mrs. Zascha pakte het eerste touw en deed deze om mijn linker pols. Met mijn andere hand probeerde ik het touw meteen los te maken. Op internet heb ik meerdere filmpjes gezien van tied up matches. Iemand worstelend te kunnen vastbinden vraagt om een bepaald soort techniek en uiteraard moet je wel goed knopen kunnen leggen. Door die filmpjes had ik ook gezien hoe je het de ‘tegenstander’ in dit geval dus Mrs. Zascha erg lastig kunt maken. En dat laatste was mijn doel. Nadat ik het touw weer van mijn linker pols had afgekregen de eerste keer, was mijn Worstelgodin (met respect geschreven) toch enigszins verrast. Zelfs de Dames verschoten er lichtelijk van. Vervolgens probeerde ik weg te draaien, wat ook nog lukte ook. Tot mijn verwondering vond Mrs. Zascha dat helemaal niet erg.  ‘Fijn Sjakie hoef ik jouw niet om te draaien.’ Ze ging daarna vrolijk verder met het touw.  

Het lukte mij nog een paar keer om mijn linkerhand te bevrijden van het touw. ‘Goed Sjakie, dan wordt je alleen maar strakker vastgebonden.’ Dat laatste was geestelijk zeker geen straf voor mij. Op het moment dat ze mijn beide polsen aan elkaar had gebonden, wist ik dat ik verloren had. Verzet was nu bijna zinloos. Ik lag op mijn buik, terwijl Mrs. Zascha mijn armen over mijn hoofd naar achter trok. Ik wist dat ze nu mijn benen zou gaan vastbinden. Een gevoel van opwinding trok door mijn lichaam heen, Mijn lid zwol van genot. Mrs. Zascha trok het touw zo strak mogelijk naar achter, niet veel later lag ik hopeloos vastgebonden in een Hogtie…. Wat een genot. Bij de laatste paar knopen werd Mrs. Zascha geassisteerd door een van de Dames. Vanuit mijn positie hoorde ik: ‘Mag ik even oefenen met touw op hem’ ‘Ja natuurlijk.’ Zei Zascha enthousiast.. Het zou wel erg flauw zijn als ik nu zou beweren, dat ik hierdoor mede heb verloren. Dus echt niet, ik heb er ook niets van gezegd, daar had ik ook geen tijd voor. Ik lag nog steeds intens te genieten van deze heerlijke vernedering.  Terwijl ik hopeloos lag vastgebonden, vroeg Mrs. Zascha waar mijn telefoon lag. Ik had gevraagd om een foto, niet voor mij zelf, maar voor Mrs. Denise. Daar kon mijn bedwingster goed meeleven. Na haar victory pose, maakte ze een paar foto’s van. Zij had mij bedwongen, nu was ik op dat moment ook feitelijk haar slaaf. Ze begon met mij te plagen door mij te kietelen met haar nagels waar ze maar kon. Stilliggen ging dus echt niet meer.  

‘Zo Sjakie, daar lig je dan hè… moet ik de teddybeer erbij halen? ‘Leeft die dan nog?? Antwoorde ik vragend.. ‘Dacht jij dat jij met dat hopeloos gevalletje die beer kapot kon neuken..’ Ze had mij nu niet alleen fysiek maar ook mondeling compleet schaakmat.. Verdomme die teddybeer blijft me nu aan het achtervolgen, is bijkans nog erger dan dat Smurfenlied.  Mrs. Zascha maakte het touw los.. ‘Goed Sjakie sta op..’ Ze liep naar het rek en pakte de vliegenmepper. De vliegenmepper die vliegen elektrocuteert. Zij weet erg goed hoe zij me angst in kan jagen. Ik had in mijn briefje geschreven…… ehhh hooo wacht even…. Nee, ik doe niet aan ‘filmscripts’…….. Ik wilde dus heel graag een tied up match….. Is dat een script?? Hmmm, ik vroeg haar wel om mij in een Hogtie vast te binden… Dat is geen script, maar een verzoek.., toegegeven dat zit er dicht tegen aan. Het gaat er eigenlijk om hoe je het vraagt… Dus ik had geschreven, als ze mij zou bedwingen – waar ik dus niet aan twijfelde, dat zij daarna in principe kon doen wat zij wilde. Nu is dat geen absoluut vrijbrief, omdat Mrs. Zascha weet dat ik geen masochist ben.  Ik schreef dus dat ze een vrijbrief had… Nee, dat is geen script, wat zij daarmee doet is namelijk haar zaak. Ze maakte mij bang… en dat deed ze goed, want ik was bang…  Ze pakte twee zwepen (vloggers)  en begon mij met links en rechts te bewerken. Ik stond inmiddels met gespreide benen met de rug naar haar toe. Ze raakte mij waar zij maar wilde, dus ook op mijn ballen.  ‘Sjakie dat is dus moeilijk om goed te raken! In tegenstelling tot die biertender van jouw…’  

Mrs. Zascha heeft al die keren dat ze mee gekeken heeft met Mrs. Denise niet zitten slapen… Dit is gewoon een Dame die met veel plezier en overgave het spel speelt.. En zoals ik al vaker heb geschreven: heren lach maar weer, maar stap eens met deze Dame de mat op. Ze weet precies wat ze doet. Ze is snel en sterk. Ik kan het weten, dit was voor mij de derde ronde. De derde keer dat ik kansloos door haar werd ingemaakt. Nee, ik ben geen sterke tegenstander… Wellicht dat ik bij een volgende keer een worstelspel in plan bij een andere Dame…. Wrestling Queen Zascha is way out of my league….  Na een paar minuten verliet ze de rode kamer. Ze kwam terug met mijn verhaal, dit was een kopie, het origineel had ik per post naar Mrs. Denise gestuurd, zij moet altijd de mogelijkheid hebben om mijn verhaal als eerste te lezen. Tevens had ze een dobbelsteen bij. ‘De dobbelsteen bepaalt hoe laat jij klaar mag komen… Niet eerder..’  Deze keer vormde dat geen enkel probleem…Mijn leger stond in de startblokken en liet zicht gewillig naar het slachtblok leiden… Geen weerstand… naar 5 minuten, zij had 5 gegooid, mocht ik klaarkomen… Mijn zaad vloog de vrije wereld in van vreugde, zoals een koe in het voorjaar weer voor het eerst de wei in gaat……. Hortend en stotend…………..  ………………..wordt vervolgd     

Nummer 1
Waardering en
erg veel respect.
Een nominatie die
de lading dekt. 

Trots kijk ik
naar die lijst.
Waarop U
wordt geprijsd. 

Voor verdienste
al jaren lang.
En niet alleen
uit eigenbelang. 


Beste Domina
van ons land.
Helaas net niet
bij U beland. 

Professional
van het jaar.
Kreeg U opnieuw
voor elkaar. 


Voor mij geen
Victoria of Lynn Cane
Maar U bent mijn
Absolute nummer 1 

Godin
Onfeilbaar,
zo krachtig.
Onaantastbaar,
zo machtig. 

Regeren met
een ijzeren wil.
Krijgt U mij
probleemloos stil. 

Zo fier als
U kunt stralen.
Zo eindeloos zijn
mijn verhalen. 

Het synoniem
van genieten.
Een reputatie
als een Mythe. 

Met angst in mijn
diep blauwe ogen.
Staar ik wezenloos
en onbewogen. 

Aanbid ik U
als een godin.
De vrouw die ik
het meest bemin. 

Opgedragen aan Mrs. Zascha
Moeiteloos
Kansloos, het eerste
waar ik aan denk.
Voor mij is dat het
mooiste geschenk. 

Sprakeloos, staar
ik voor mij uit.
Spreken mijn ogen
zonder enkel geluid. 

Genadeloos, over-
geleverd aan Uw wil.
Geniet ik zonder
woorden erg stil. 

Mateloos, laat ik
mijn fantasie gaan.
Uw uitstraling kan
ik blindelings verstaan. 

Feilloos bedwingt U
mijn lijf en leden.
Ook al heb ik volle 100%
tegen U gestreden. 

Moeiteloos zult U
weer van mij winnen.
Een geilere gedachte
Kan ik niet verzinnen. 

Top