De geilste dag uit mijn leven met Mrs. Nina

Een derde keer met Mrs. Nina, en ik heb het geweten ook. Waar ik eerder nog zachtaardig behandeld werd en mijn interesses nog wat onderzocht werden, was ze de meest recente keer meedogenloos. Ze wist precies waar mijn zwakke plek lag en begon dan ook met het mishandelen van mijn ballen, of zoals zij het noemt, háár speelgoed. Goed gehuld in haar catsuit met mooie, donkere lippenstift straalde ze direct uit wie er vandaag veel pijn gaat lijden.

Mijn ballen kregen geen moment rust en dat is iets wat ik stiekem het geilst vind. Wanneer ze mij herhaaldelijk trapte in mijn ballen en mij daarmee op de grond kreeg, bleef ze manieren vinden om mijn ballen te raken of te crushen. Bijkomen van de pijn zat er geen moment in die dag. Hoe nederig ik mij ook opstelde, ik werd misbruikt, gemarteld en tot niets verklaard. Het enige wat nuttig was aan mij, is dat haar speelgoed vast zat aan mij.

Na verloop van tijd was ik weg aan het kruipen, maar ook nu was er geen ontkomen aan. Ze liep op haar gemak achter mij aan en blijf mij achterlangs in mijn zielige ballen trappen, waar op dat moment nog maar weinig van over was. Wat was ik vervolgens blij dat ik bij Prinses Nina even mocht bekomen van de pijn terwijl ik leunde tegen haar benen, al was ook dit van korte duur. Ze was aan het wachten tot haar slaafje weer iets kon verdragen en al snel werden mijn ballen weer gemarteld. Ook nu lag ik op de grond te creperen van de pijn, maar opnieuw bleef Zij manieren vinden om me nog meer pijn te bezorgen.

Met haar prachtige hoge hakken die nog groter waren dan háár speelgoed ging ze terwijl ik op de grond lag via de binnenkant van mijn mond in mijn wang staan. Met haar volle gewicht zou ze makkelijk een gat in mijn wang hebben gemaakt, maar gelukkig spaarde ze haar slaafje voor een volgende slachting. Terugkomend op het staan in mijn wang; mijn benen spartelden van de pijn en wat genoot ze ervan met haar gemene, maar mooie lach. Toen ze hem eindelijk van mijn wang afhaalde bleef het aanvoelen alsof haar hak nog steeds tegen de binnenkant van mijn wang aanduwde.
Voor mij was ze gelukkig bijna uitgespeeld al ging ze ook nog even met haar hak op mijn tong staan waardoor ik niet eens meer kon praten. Al met al was zij dus erg gemeen en dominant, maar genoot ze er ook zichtbaar van. Ik ben de eerste twee keer gewaarschuwd door haar voor een derde keer, maar blijkbaar nam ik het niet helemaal serieus. Nou… ik stond op het punt om te gaan janken, zo erg smeekte ik om genade. Vervolgens gebedeld en gesmeekt of ik alsjeblieft nog klaar mocht komen. Dit mocht gelukkig, al moest ik mijzelf wel aftrekken terwijl zij haar platform van haar hak stevig op mijn kaak zetten en ik dus alleen haar hakken voor mij zag.

Onder het aftrekken begint ze ineens af te tellen hoelang ik nog heb en ik smeekte haar een paar keer voor langere tijd, maar ze ging gewoon door met aftellen waardoor ze nogmaals haar dominante toonde en ik juist nog geiler werd. Met nog één seconde te gaan kwam ik uiteindelijk klaar zoals nooit tevoren wanneer ik het zelf moest doen. Vervolgens moest ik enkele minuten bijkomen en bleef ik op de grond liggen, wat ben ik op mijn plek gezet die dag.

In mijn fantasiewereld zou ik al mijn geld afstaan aan Prinses Nina om haar te mogen aanbidden en als háár speelgoed te dienen. Dit was zeker de geilste dag uit mijn leven en ik krijg haar niet meer uit mijn hoofd.

Top