De melkmachine

Deel 2, episode 5

De melkmachine

17 juli 2017 rond 20.00 uur.
‘Je kunt het afkopen Sjakie’ zei Mrs. Denise plotseling.
Was dit mijn redding uit een benarde positie, waarin ik mijzelf in had gepositioneerd?
‘De Bullwhip….., hoeveel?’
Ik keek haar vragend aan en antwoorde oprecht.
‘Hier heb ik werkelijk 0 ervaring mee, hoeveel moet ik zeggen?’
‘Doe je het?’
‘Ja Meesteres’, was mijn enige keus.
‘Goed’ zei ze, natuurlijk wist zij dat ik ja ging zeggen. ‘3 slagen.’
Dat klinkt aller redelijkst, maar uitervaring was ik aan het wachtte op de adder die spreekwoordelijk onder het gras vandaan kwam.
‘Alle Dames drie maal….hahaha’ Daarop riep ze achtereenvolgens Mrs. Zascha, Mrs. Morgan en Daisy naar binnen….
‘Sjakie heeft de Bullwhip verdient………’

 House of Fantasy (deel 3) vervolg (zie De Piñata)
Zonder een woord te zeggen volgde ik haar……..  …..het was de geur die mij tot in mijn diepste poriën hypnotiseerde. Ik wilde wat zeggen, maar zij maakte een gebaar met haar rechterwijsvinger voor haar gesloten diep rode lippen.. ‘sssssssssst’. Ze pakte een hondenketting en bevestigde deze aan de collar die ze gelijktijdig afsloot met een klein slotje. De sleutel verdween aan een ketting, die tussen haar borsten hing. Het was haar niet ontgaan dat mijn mannelijkheid wakker was geworden. Hij stond inmiddels recht overeind…. Ze keek meewarig langzaam naar beneden. Mijn ogen zwijmelde, zij keek me lief aan. Ik voelde haar warmte in mij overvloeien en sloot langzaam mijn ogen en droomde weg……

Plotseling lag ik op bed en kwam ze in een witte badjas naast mij op bed zitten. De badjas zat losjes dicht met een stoffenband en gaf een beetje inkijk ter hoogte van haar borsten. Ook bij haar middel was er bijna inzage tot de eindzone… Bijna… Vertederend keek zij mij aan en ging ze met haar handen richting de stoffenband. Ze stond op het punt om deze los te maken. Het moment dat ik haar hemelse warme lichaam zou mogen aanschouwen. Ook mijn mannelijkheid ontging dit niet, hij stond inmiddels kaarsrecht overeind en wilde maar al te graag op onderzoek gaan in haar liefdes grot. Ik draaide langzaam in haar richting en wilde aanstalten maken…..
‘AUUUUWWWW!!!!’! Schreeuwde ik het uit van de pijn. De Herin van het huis kneep me fel met haar vlijmscherpe nagels in mijn tepels. De tranen stonden in mijn ogen.
‘OPSTAAN SLAAF’ Beet ze me fel en streng toe, daarbij gaf ze gelijktijdig een ferme ruk aan de hondenketting. Daarna greep ze me vol met haar scherpe nagels in mijn ballen…
‘AUUUUWWWWW!!!!’ kermde ik het opnieuw uit van de pijn.
‘Is er wat slaafje?’ Vroeg ze lachend…..
Ik was inmiddels helemaal van mijn roze wolk afgedonderd… Ook mijn mannelijkheid was flink geschrokken, getuige het feit er niet veel meer van over was.
‘Wat is dat nou slaafje’ Zei ze beteuterd…..
Ik kon geen woord over mijn lippen krijgen. Ik was gehypnotiseerd door de geur die om haar heen hing. Ik zat gevangen in haar web, even later letterlijk in een kooitje, waar ik maar amper in paste…..

Moeizaam zocht ik naar een houding waar ik mij enigszins mee op mijn gemak voelde. Een houding die ik overigens niet kon vinden. De Herin had de ruimte waarin de kooi stond inmiddels weer verlaten en de lamp uit gemaakt. Daar zat ik dan gevangen in een vreemd huis, geen besef meer van tijd….Hé, dacht ik, dat is raar….  ….die beelden komen met bekend voor….. Naast mij zat mijn vrouw, met een buil vol popcorn. Niet mijn ding, voor mij liever een zak M&M’s. Het was donker, voor ons hing een heel groot scherm…. De muziek schalde door de hele zaal heen. Ik probeerde te kijken wat er speelde….. Allemaal mensen verkleed met angstaanjagende maskers….. Een stad……., Ik zag mijn vrouw zitten, maar besefte niet dat ze leefde…. Beter gezegd, ik had niet het besef dat ze niet meer leefde… Ze zei wat.
‘Hé  dat is de ‘dia de Muertes’
‘Wat zeg je??’ Vroeg ik haar.
‘Dat is de dag des doods’
Het kwartje viel, het was SPECTRE van James Bond, de film…. Dit was de laatste film die ik met haar in de bioscoop had gezien.

In de verte hoorde ik iets………. Plots was ik klaar wakker, kennelijk was ik in die veel te kleine kooi toch in slaap gevallen. Een jonge Dame, met lang blond haar keek me vernederend aan… Ze
begon te lachen.
‘Is dat hem? Vroeg ze aan een tweede Dame die ik niet kon zien.
‘Yep’ was haar korte antwoord.. in combinatie met de geur die ze meenam, was ik meteen weer op mijn hoede. Het was de Herin des Huizes zelf…. De jonge Dame opende de kooi en beval mij om uit de kooi te kruipen…
‘Wat gaan we met hem doen?’ Vroeg ze nieuwsgierig.

Juli 2017 (deel 1)

Daar stond ik weer, buiten was het meer dan 25 graden. Toen Daisy de deur openmaakte. Ik raak eerlijk is eerlijk steeds meer onder de indruk van haar. Wat ik opdat moment niet wist was dat ik later die avond letter ‘onder indruk’ zou zijn. Deze jonge Dame verstaat haar vak en heeft geen moeite om dit nederige slaafje op zijn plaats te zetten.
‘Weet je hoe een gorilla loopt?’
Ik boog me voorover.
‘Met de nokken op de grond. Lopen als een gorilla.’ Sommeerde ze mij.
Dat viel niet mee met een tas in de hand.
‘Uitkleedde en snel’ zei ze streng. ‘Op je knieën, komt er nog wat van?’ Ze zette meteen de toon. ‘Wachtte in de slavenhouding’
Daar zat ik weer in de bar, met de deur open. Iedereen kon me zien. Daar had deze jonge Dame mij fijntjes op gewezen, toen ik een Dame in de gang zag lopen. Niet dat ik dat erg vind hoor. Hahahaha
Het duurde niet lang of Mrs. Denise kwam er aan. ‘Opschieten Sjakie, we hebben niet veel tijd, we gaan filmen vandaag.’ Of het de normaalste zaak van de wereld is….

Er was een tijd dat ik dit absoluut had geweigerd, maar ze kent mij, en ik haar.
‘We gaan een nieuw apparaatje uittesten en jij hebt de primeur.’
Snel pakte ik mijn poëzie erbij. Voordat ik met mijn voordracht begon.
‘Hé heb jij het verhaal van ‘A’ gelezen (Meesteres Pijn, posted 15-7-2017)
‘Ja’ zei ik lachend, ‘Fantastisch, erg leuk’
Mijn gedichten vielen in positieve aarde bij Mrs. Denise, ik zag haar tevreden kijken. (zie onderaan dit verhaal)

Na alle plichtplegingen verliet ze de bar om de spulletjes op te bergen. Natuurlijk had ik het verslag van ‘A’ gelezen. Toevallig erg snel. Ik was die zaterdag naar Metalfest in Eindhoven geweest, aangezien Smurf om gezondheid reden niet van de partij kon zijn had ik een kaartje over. Wat doe je dan als rechtgeaarde slaaf: dan biedt je het kaartje als eerste aan je Meesters aan. Ze bedankte, overigens niet echt verwonderlijk hahahaha, voor de eer. Toen ik die nacht thuis kwam, keek ik snel nog even op mijn Ipad. Regelmatig check ik de verhalen op de site van DP en mijn oog viel meteen op: ik citeer ‘Lieve Sjakie en Slaafaap, Al jaren lees ik jullie belevenissen, jullie onderwerping aan m.n. Meesteres Denise en jullie verslaafdheid aan haar’. Snel las ik het verhaal van ‘A’.

Met bewondering lees ik de verslagen van mijn lotgenoten, waaronder ook die van Slaafaap.
Het woordje ‘verslaafdheid’ is bij mij zeker van toepassing. Dit woord zegt alles. Ja, ik ben verslaafd aan Mrs. Denise, ja ik ben een slaaf van haar. Iedereen beleefd SM op zijn eigen manier. Als ik het goed begrepen heb, is Slaafaap net als ik geen masochist. Ik heb ontzettend veel respect wat hij al heeft ondergaan voor Mrs. Denise. Spreekwoordelijk neem ik daar mijn petje voor af.

Ik was in mijn verhaal (De volgende stap) wellicht wat ‘hard’ naar ‘A’ in samenspel met wat woordspelingen. Dat staat helemaal los van mijn respect. Mijn opmerkingen zijn verwoordingen van mijn gedachtes in het ‘heetst van de strijd’. Ik lag te ploeteren en had het inderdaad moeilijk. Maar na afloop had ik samen nog wel een pilsje willen drinken om er smakelijk, nou ja aaaaarchhh!! om te lachen. Smurf en ik lachen ons na afloop altijd de pleuris. De Dames tijdens het spel, heerlijk gewoon. Dat is respectvol genieten met zijn allen…..
‘Sta op, pak je spullen. We gaan naar boven.’

 Op weg naar de Horizon 1
De man keek op de kalender, het was alweer een jaar geleden. Een jaar ‘vrij’ man, een jaar waarin rouw, lust, verdriet, frustratie, geilheid, vermoeidheid, woede, vreugde elkaar opvolgde in een te hoog tempo. Hij keek in de spiegel bijna net zo vaak als naar haar foto’s. Hij had dingen gedaan die zij zou hebben afgekeurd en daarover voelt hij zich schuldig. Ook voelt hij zich schuldig voor zijn passie voor zijn Meesteres. De man was in gedachte verzonken. Een goede vriend had recentelijk over een medium gesproken. Over contact met het hiernamaals. Moest hij daar in geloven, iedereen wil daarin geloven. De vraag was eerder, durfde hij de confrontatie met haar aan?

Zijn vriend springt doorgaans niet in zeven sloten gelijk. Is geen fantast en net als de man al helemaal niet gelovig. De man begreep dat relaties vooralsnog niet zijn ding zijn. Seks staat daar los van, dagelijks brengt hij zijn kinderen naar school, na anderhalf jaar kent hij alle moeders die er rondlopen. Veel van naam, hij kan niet ontkennen, dat er meerdere zijn die zijn mannelijkheid op hol jagen. Maar uiteindelijk kan hij niet zonder SM. De vernedering zet zijn hart in vuur en vlam.

Zijn Meesteres had hem al zo vaak getrakteerd. Ja getrakteerd. Bijna alle Dames van het Huis hadden hem al eens in vol ornaat gezien. Hem uitgelachen. Hoe klein hij soms dan ook was, des te groter was zijn geestelijk genot. Het was juist dàt, wat Zij altijd begrepen had. Vanaf de eerste dag dat hij als nederig mannetje zo zenuwachtig als een parelhoentje naar binnen was gelopen. Zelfs zijn eigen vouw had zijn lust nooit zo goed aangevoeld als Zij…

Onbewust stelde hij zich de vraag: hoeveel relaties gaan naar de kloten? Een ding was voor hem duidelijk, hij vond vele Dames interessant, ook buiten de ‘moeders’ van zijn school om, maar hij had zijn handen vol aan zijn eigen kinderen en thuis situatie. Een moeder met 2 of 3 kinderen en een ex met een hoop gezeik….. Hij kende te veel voorbeelden…. Ja seks, alleen seks dat wilde hij wel, maar de rest…..

Nu een jaar later, nog steeds functioneert de man op zijn werk niet na behoren, is een buitenlandsproject een vlucht uit de dagelijks rompslomp. Heerlijk is het dan om eenmaal die vrouw te bezoeken die niet vraagt, wat ze niet kan geven. Maar hem wel een oprecht gevoel geeft om voor te leven:

Soms met een lach,
soms met een traan,
is zij altijd dicht bij
en altijd ver vandaan.

De man kijkt wederom in de spiegel, steeds meer grijshaar is zijn deel. Dat zal niet meer minder worden. Hoelang kan ik haar nog volgen? Vraagt hij zich af. Kom ik wel dichterbij? Zijn gemoedstoestand geeft hem voor nu de juiste richting. De man denkt aan haar en dat maakt hem blij…………..

Juli 2017 (deel 2)
Weldra stonden we in de witte kamer. Dé kamer van Mrs. Denise.
‘Daar heb jij niet zoveel mee?’  Had ze in het verleden wel eens gezegd.
Dat is inmiddels wel achterhaald. In deze ruimte heeft ze mij al eens naar hemelse hoogtes gedreven. (zie o.a. Ergens, maar waar).
Ik mocht me snel gaan douche, nadat ze me eerst geplaagd had met haar 2 schatjes Sinistra en Destra. De nagels van haar linker en rechterhand. Als de dood ben ik voor deze waarlijk prachtige en
vlijmscherpe nagels. Ze prikte met haar nagels in mijn tepels.

‘Duwen sjakie’ beval ze mij…
‘Auw……..
‘Is dat duwen?’
Daarna liet ze mij begaan. Ik had geen idee wat mij te wachten stond. Een paar minuten later zat ik alweer in de slavenhouding klaar, toen ik duidelijk meerdere voetstappen de trap op hoorde komen. Yes, dacht ik, heb ik de geluk weer. Wat een voorrecht. Natuurlijk, er zou gefilmd gaan worden. Maar hoe en wat?? Daar zat ik weer als ‘lulletje Rozenwater’ in vol ornaat… Toegegeven, vooral ‘vol’ en weinig ‘ornaat’…..

‘Wat is dat nu?’  Zei Mrs. Denise. Zij stond voor mij en werd vergezeld door de Dame die met circa 20-0, met worstelen van mij had gewonnen. (zie Mijn ogen straalde)…The one and only… Mrs. Zascha. Daarnaast ook nog een hele mooie jonge blonde vrouw met een paar prachtige lange benen, om over de rest van haar lichaam maar te zwijgen….. Haar had ik nog niet eerder ontmoet, maar net als de meeste andere mannen. Ja wij zijn het zwakke geslacht! Lag ik al in de hoek voor dat de eerste klap werd uitgedeeld. Wat straalde haar benen een power uit… Heerlijk natuurlijk en op en top vernederend. Dank U Mrs. Denise… Ik heb het hier natuurlijk over Mrs. Morgan. Toen kwam ook nog Daisy naar boven. Ik begin haar echt leuk te vinden. Zij is een topper. Als slaaf heb ik haar al een paar keer mogen ontmoeten en ik zie haar gewoon groeien in haar rol. Dikke kus Daisy.
Het was diezelfde Daisy, die de toon zette door met haar neus vlak voor mijn geïntimideerde pikkie te gaan zitten.
‘Ik heb een vergrootglas nodig’  zei ze vernederend.
‘Waar is hij?’ Vroeg Mrs. Denise.
‘Koffie drinken?’  zei ik in een vragende vorm…
Nadat de Dames mij weer eens tot op het bot hadden vernederd. Wist ik me waarlijk geen houding meer aan te nemen…..
‘Kruip de kamer in.’
Nog voor ‘de actie’ ging beginnen was ik al in de zevende hemel… Die vernedering…..

Een jaar later
Er zijn van die momenten die zichtbaar een grote invloed hebben op het leven. Los van de geboorte van mijn kinderen, zijn dat er voor mij een paar. Mijn eerste ontmoeting met Mrs. Denise is daar absoluut  een van. Als ik nu in andere verhalen van gasten lees, welke indruk zei achter laat, verbaast mij dat geenszins. Nu alweer een jaar geleden zei ik tegen Smurf, als ik weer naar DP ga dan zet ik een deur open die ik niet meer kan sluiten. Als ik A zeg dan volgt ook automatisch B.
Mijn leven stond toch al op zijn kop, mijn vrouw was net overleden en mijn hormonen draaide in een ander ritme dan mijn rouwgevoelens. SM maakt dagelijks deel uit van mijn leven in mijn geest. Ook toen mijn vouw ziek was. Het gekke is en eigenlijk ook maar goed ook, dat Denise toen totaal geen deel uit maakte van mijn gedachte patroon. Dat had ik geestelijk niet kunnen handelen. Dat laatste is niet omdat Zij te veel vraagt of onredelijke zaken. In tegendeel, maar dat is mijn geweten.

Begin juli 2016 bezocht ik de Showboat met onder andere mijn goede vriendin en haar zus. Ik kwam daar die avond de vroegere Mrs. Tara tegen. Het werd een hele aparte belevenis met tegenstrijdige gevoelens. Toen ik op 22 juli 2016 bij DP weer naar binnenliep, leek het wel of de tijd had stilgestaan. Of ik nooit was weggeweest. Meteen viel ik weer als een blok voor deze vrouw. Uiteraard moest ik haar vertrouwen weer terug winnen, zo voelde dat voor mij. Een reünie die weldra een vervolg kreeg. De rest heeft u allen kunnen lezen in mijn column.
Nu een jaar later met  vele geile en botergeile ervaringen, is mijn gevoel hetzelfde als pak en beet 15 jaar geleden. Voordat ik Missy leerde kennen. Wat ik voel voor haar is niet tastbaar, ik voel dat ze er voor mij is. Ja ik geef veel van mezelf, maar niet omdat zij dat vraagt. Juist, omdat zij dat niet vraagt. Mrs. Denise vraagt niet wat, ze niet kan geven. Ze is er gewoon als ik haar nodig heb, dat kan een blik in haar ogen zijn, een korte knuffel, een opmerking. Feitelijk is haar lichaamstaal en lichaamstaal liegt niet. Daarbij leest zij mijn lichaamstaal blindelings en weet ze precies hoeveel ik kan incasseren. Zij respecteert mij… Ik weet als geen ander:

nooit zal ik dichter
bij haar komen,
Dat belet met niet om
eindeloos te dromen.

Intens genieten
Soms veel pijn.
Het is mijn lot en
zo zal het altijd zijn.

Juli 2017 (deel 3)
‘Ga op de stoel zitten?’ gebood Mrs. Denise mij, terwijl ze gelijktijdig haar nieuwe speeltje introduceerde aan de overige Dames. Ik was letterlijk maar een gebruiksvoorwerp. Ik had ook nog geen idee wat voor speeltje he was. Ik kijk ook weleens op haar twitteraccount, maar niet dagelijks.
Daar zat ik dan weer in de gynaecologestoel.
‘Benen in de beugels’ Deze werden vervolgens vastgezet door twee Dames. Eerlijk gezegd was ik zo overweldigd dat ik niet meer of Mrs. Zascha mijn linker enkel vast maakte of Daisy, of Mrs. Morgan. Feitelijk ging het figuurlijk slag over slag in dit geval zonder te slaan. Wel werd ik aan alle kanten gekieteld en links en rechts om beurten geknepen. Stilzitten ging echt niet meer, tot ergernis van Mrs. Denise, terwijl ze in de tussentijd een masker had gepakt.

Het was een groot masker, wat absoluut noodzakelijk was om te voorkomen dat de film zou mislukken door mijn lelijk smoelwerk….
‘Kun je wat zien?’ Vroeg Mrs. Denise
‘Je moet door de gaatjes kijken’ Merkte een van de Dames kleinerend op. Wat uiteraard leidde tot een lachsalvo bij de overige Dames. Ik lachte achter het masker feitelijk net zo hard mee.
‘Wat een lelijk masker…hahahaha’

Door het masker kon ik wel wat zien, maar mijn zicht werd toch behoorlijk ontnomen. In de tussentijd bleven de diverse handen mijn lichaam kietelen, knijpen en zo nu en dan ook strelen. Totdat Mrs. Denise iets op mijn tepels plaatste. Het leken wel een soort van zuignapjes. Zoals ze weleens tepels vacuüm trekken. Maar dan anders. Het zorgde voor geen onprettig gevoel.|
Zo sjakie, we gaan vandaag ons nieuwe speeltje op jou uittesten.’
De tepels werden een paar minuutjes verwend op verschillende standen en snelheden. Tot het moment dat een ander orgaan, ten zuiden van mijn navel aan de beurt was. Deze machine had verschillende hulpmiddelen. Zelf kon ik niets zien.
‘Denise, deze is veel te groot voor hem pak maar een kleinere’ Zei een van de Dames.
‘Die is ook al te groot voor hem’
‘Ja, die ook…. Pak maar de kleinste die er is. Hahahahahahah. De Dames kregen er steeds meer lol in. ‘Hé… de kleinste past niet’
‘Nou zeg hahahaha hij groeit…’hahahahaha..
Ik voelde het koude glijmiddel over mijn penis lopen, terwijl Mrs. Denise begon te experimenteren met de hulpstukken die ik van mijn positie uit niet kon zien….. Het voelde …………………..

Op weg naar de Horizon 2
PATSSSS!!!! Knalde de hamer keihard op de tafel…. Op de achtergrond hoorde hij: ‘Verkauft an die Lady da hinter’ (Verkocht aan die vrouw daar achter) Wijzend met haar arm in die richting. De man stond poedelnaakt met zijn handen achter zijn hoofd naast deze vrouw. Een voor hem vreemde vrouw. Hij was verkocht. De man had jarenlang met deze fantasie geleefd. Het was nu al voor de tweede keer de waarheid geworden.

Een paar maanden ervoor had hij nog op een contact advertentie gereageerd. Feitelijk kon dat het begin zijn van vele verplichtingen die hij niet aan wilde en kan gaan. Zijn Meesteres had hem bij de hand genomen toen hij met haar begon te wandelen ongeveer een jaar geleden. ‘Neem mijn hand en wandel met mij mee……’ Dat had hij gedaan. Tot het moment dat zij aangaf dat hij zelf zijn weg naar de Horizon moest vinden. Bij de eerste splitsing was hij de verkeerde kant opgelopen. Hij was een pad opgelopen verder van haar vandaan, met uiteindelijk een onvermijdelijke breuk. Snel was hij omgekeerd en terug gerend naar de splitsing.

Nu was hij op een slavenveiling in Duitsland, op een party die zover hij wist, geen gelijke kent in zijn vaderland. Nadat hij snel het geld had overhandigd in opdracht van zijn nieuwe Meesteres, ging hij op de knieën zitten. Precies zoals zij het hem ooit had geleerd. Hij was nu 1 uur lang slaaf van deze onbekende vrouw. Het spel zou beginnen op het moment dat alle slaven en slavinnen waren verkocht.
Het werd een gedenkwaardige avond, de vrouw in kwestie bleek een verleden te hebben als Meesteres en dat was te merken ook. Ze beheerste de kneepjes van het vak. Ze liet er spreekwoordelijk geen gras overgroeien. De man wilde slaaf zijn en dat kon hij krijgen ook. Met wederzijds goedvinden bleef hij haar slaaf tot het einde van de avond, alvorens hij haar opbiechtte welke Dame hem op het pad had gezet. Trots liet hij haar foto zien…..

Voldaan reed de man naar huis toe, voor even voelde hij zichzelf in balans. Ja, natuurlijk wist zij, dat hij zich zou laten veilen. Ze wenste hem veel plezier. Uiteraard zou hij haar informeren over deze avond en het onbegrijpelijke dat ook ‘hij’ was verkocht…. Iets waar hij met haar al meermalen om had gelachen. De man was echter vooral voldaan dat hij op een weg zat die richting de Horizon ging, waarbij hij zover kon gaan als hij wilde, maar niet verder weg zou geraken van Haar, zijn Meesteres. Geen verplichtingen….leven…… zo lang het nog kan…

Juli 2017 (deel 4)
Het voelde……. Verrukkelijk…. Zowel letterlijk als figuurlijk… Mijn gezicht zat verscholen achter het masker, terwijl een ‘melkmachine’ mij letterlijk aan het ‘melken’ was. Ik zwijmelde weg, gelijktijdig bewoog ik mijn pik omhoog om zoveel mogelijk te genieten……..
Sjakie……… sjakie…….. sjakie hoorde ik in de verte……. Is het lekker… Hé wat is dat? Wie is dat….. Hmmm… Slaap ik of ben ik wakker. Ik probeerde mezelf te knijpen, op de een of andere manier lukte dat niet……..
‘Sjakie, voel je verschil’ Vroeg Mrs. Denise..
Plots schrok ik……. ‘Ehhhh ja Meesteres’
‘Is het lekker?’
‘Ja heerlijk Meesteres….’
In de verte hoorde ik weer die stem: ‘Geniet Sjakie, geniet hiervan, zolang het nog kan……’ De stem verdween vervolgens in het niets……….. Opletten Sjakie, dacht ik…. Er staat een heel kordon aan zaadcellen gereed om er uit te spuiten. Snel trok ik mijn penis terug….
‘Is er wat Sjakie?’
‘Ik kwam bijna klaar Meesteres?’ zei ik haastig.
‘We kunnen hem hier letterlijk mee leeg melken…’ hahahahahaha’

Keer op keer zakte ik geestelijk weg in een soort oase tussen hemel en aarde, terwijl Mrs. Denise doorging met experimenteren. Zo nu en dan werd ik opgeschrikt door scherpe nagels onder mijn voeten, tepels en ballen. Eerlijk is eerlijk het kietelen met nagels onder mijn ballen vind ik heerlijk. Dank U….dank U…. Dames…
Ik bleef zodoende in staat van opperste opwinding. Nog twee keer moest ik mij pontificaal inhouden, om niet klaar te komen. De aanwezig Dames waren in mijn gemoedstoestand inmiddels verandert in feeën van genot. De lachsalvo’s ging tot op het bot en bereikte haar doel met uiterste precisie: mijn ziel, ik voelde mij zo naakt, zo gezien, zo……… zo…… zo dat ik er geen woorden meer voor heb en toen moest het mooiste nog komen……….
‘Doe zijn masker maar af’ zij Mrs. Denise tegen een van de Dames. ‘en leg de stoel maar plat.’
‘Je had wat geschreven’ ging ze quasi ongeïnteresseerd verder ‘over  …. Sitting… Ja ik had mijn bril niet op… Wat sjakie?’
‘Facesitting..’ zei ik nerveus en te onduidelijk…..
‘Feest fitting…..Feest….hahahaha
‘Ben maar blij als het geen fartsitting wordt’ Vulde Mrs. Denise aan.

Terwijl ik plat op de stoel zat, ging Daisy pontificaal op mijn gezicht zitten. Een hemels genot, de melkmachine werd weer aangezet, weldra zwijmelde ik weer helemaal weg. Zo nu en dan kreeg ik de mogelijkheid om naar adem te happen als Daisy haar billen ietwat verplaatste…. Ik waande me in de hemel, helemaal toen Daisy haar ‘vrouwelijkheid’ plaatste boven mijn mond……… Dit kan toch niet waar zijn…….. Mijn penis werd op en top verwend, daarboven op kwam dat ik nu letterlijk onder indruk was van Daisy…. Ik liet me als het ware helemaal mee stromen op de golven. Als een surfer die plat op zijn plank ligt en rustig terug drijft via een paar halfhoge heerlijke golven.

Het waarom weet ik niet, maar ik kon de verleiding niet 100% weerstaan en stak een klein beetje mijn tong uit. Zeg maar het tipje van de tong. Ik beroerde Daisy lichtelijk… Mijn geest was inmiddels hoog in de wolken, toen ik plotseling een smakkerd naar beneden maakte…..
Sjakie ik voel jou tong’ zei Daisy.
Meteen sloot ik mijn mond.’
‘Wat is dat Sjakie?’ Zei Mrs. Denise streng!!!!
‘Ik hapte naar lucht’ probeerde ik mezelf te redden…….
De Dames lieten het erbij…… voor nu’

‘Zo meteen krijg je een minuut om klaar te komen.’ Daisy lag zo een beetje in een (voor de worstelliefhebbers) ‘reverse headlock’ Oftewel met haar benen om mijn nek en haar neus richting mijn mannelijk….nou ja ehhh dat dus…..hahaha. Vervolgens ging ze weer op mijn gezicht zitten….. De melkmachine dreef me net niet naar de top van de berg………… Vooral door mijn ademhaling. Gelukkig kreeg ik, nadat ik losgemaakt was van de stoel, een herkansing…  Op mijn knieën tussen deze 4 fantastische Dames in….. Binnen de kortste keren spoot ik mijn zaad de vrije wereld in…………

House of Fantasy (deel 4)
‘Wat gaan we met hem doen?’ Vroeg ze nieuwsgierig. Een lach verscheen op haar gezicht.
‘Wat?’ Vroeg ze lachend.
‘Wacht en zie’ zei de Herin….
‘Och och och toe nou toch, je maakt me zo nieuwsgierig’ Met haar ondeugend pretoogjes.
Ik sloeg dit tafereel met verwondering waar… Wezenloos staarde ik bijna verdoofd naar de Herin. Het spreekwoordelijk kwijl liep nog net niet langs mijn lippen omlaag.
‘WAT SLAAF’ schreeuwde ze plots tegen mij ‘ZIT JIJ ONGENEERD NAAR MIJN TIETEN TE KIJKEN??’
De Herin had waarlijk prachtige borsten, en haar kledij accentueerde deze mooie ‘exemplaren’ tot achter de komma.
‘Ehhhhh’ PATSSSSSSSS knalde het in mijn gezicht, nog voordat ik haar vraag kon beantwoorden.
‘Hij vindt je borsten kennelijk mooi’ zei de jonge Dame tegen de Herin.
‘Vind jij mijn borsten mooi slaaf? Vroeg de Herin mij direct.
‘Ehhhhh, ja Meesteres’ Antwoorde ik aarzelend.
‘Ja, dus!!’ Zei de Herin tegen haar jonge collega.’ Heb ik weer……, weer een slaaf die zijn ogen niet kan afhouden van mijn borsten.’
Beschaamd durfde ik haar niet meer aan te kijken.
‘Nu weet ik nog niet wat je wilt gaan doen met hem?’
‘Vertel ik je zo, je gaat het leuk vinden.’ Zei ze lachend. ‘Jij wel tenminste hahahahahaha…. Langzaam liep de Herin naar de blonde Dame en fluisterde wat in haar oren. In mijn ooghoeken zag ik vrijwel meteen de binnenpret van haar lichaam afspatten vergezeld met een twinkeling in haar ogen die insloegen als een bliksem. Daarop verliet ze de kamer.

De Herin beval mij om op te staan, vergezeld van een ferme ruk aan de ketting. Een paar minuten later zaten mijn polsen geketend aan een spreidstand die aan een ketting bevestigd zat. Mijn beide benen werden links en rechts van mij met behulp van lerenriemen vast gemaakt aan de zelfde spreidstang. Een lerenriem achter mijn rug zorgde ervoor dat ik zat. Ik leek wel een parkiet op een stokje. Hulpeloos zat ik erbij, maar het aanblik op het hemelse lichaam van de Herin zorgde ervoor dat mijn mannelijkheid weer tot volle wasdom was gekomen.
‘ Jij vieze geile SLETTT!!! Die je bent…. PATTTTS’  sloeg ze mij op mijn pik.  ‘Wie denk jij wel niet dat je bent. Dat is nu afgelopen…. ‘ Daarop kreeg ik een blinddoek om.

Ze verliet de kamer, ik kon waarlijk niets meer zien. Ik probeerde te luisteren, maar hoorde niets. Ik dacht dat de deur openging, maar ging die wel open. Hoorde ik voetstappen? Waren er wel voetstappen? Voelde ik haar Borsten? Rook ik die geur, of werden mijn zintuigen volledig in de war geschopt? Wat deed ik hier?? Raakte ik plotseling in paniek, ik wilde het uitschreeuwen, maar durfde het niet. Iets blokkeerde mij, maar wat??

‘Hoi’, hoorde ik een stem zeggen.  ‘Ga je met me mee?’
‘Waarheen?’ vroeg ik.
‘Sssssst, stel geen vragen.’ Terwijl ze een arm pakte liepen we door de winkelstraat. De vrouw naast me lachte vriendelijk, haar ogen glinsterde van geluk. Ze pakte een envelop en overhandigde die mij:
‘Ik wil dat jij deze zo meteen openmaakt en leest. Je begrijpt dat je de opdracht moet uitvoeren hahaha’
‘Hahaha’ Lachte ik met haar mee, niet wetend waarom ik lachte. Ja eigenlijk wel, ik zag het plezier in haar ogen, en dat deed mij zo verdomd goed om te zien. Het waren de ogen van de liefde….. Inmiddels zaten we bij de plaatselijke Hema koffie te drinken….
‘Open de envelop maar?’
Snel las ik de inhoud geluidloos, de overige gasten hoefde het namelijk niet te horen. Ze begon al te lachen toen ik mijn wenkbrauwen fronste………..
‘Ja, lach maar……’ zei ik sarcastisch als een boer met kiespijn………………..
Wordt vervolgd.

Juli 2017 rond 20.00 uur. (deel 2)
Na een frisse douche, zat ik een paar minuten later heerlijk maar voldaan in de bar. Met een Spa Rood voor mijn neus.
‘Wat was dat met die tong’ vroeg Mrs. Denise, voor mij ten minste ‘out of the blue’
‘Ehhhh ja…. Ik ….’
‘Had ik toestemming gegeven?’
‘Ehhh nee Meesteres.’
‘Wat gaan we hiermee doen?’
‘Een bosje bloemen Meesteres? Probeerde ik nog…
‘Bloemen, bloemen, dat is een geschenk…… Ik weet het goed gemaakt…..
Oh jee dacht ik…..
’14 dagen niet klaarkomen’
Ik keek haar daarop vertedert aan… ‘En mijn puppyoogjes werken niet…?’ vroeg ik zo zielig mogelijk.
‘Oh shit ehh heb dit weekend een Femdom Party…..’
Voor mij kwam er toch nog onverwacht een alternatief.
‘Je kunt het afkopen Sjakie’ zei Mrs. Denise plotseling.
Was dit mijn redding uit een benarde positie, waarin ik mijzelf in had gepositioneerd.
‘De Bullwhip….., hoeveel?’

Ik keek haar vragend aan en antwoorde oprecht.
‘Hier heb ik werkelijk 0 ervaring mee, hoeveel moet ik zeggen?’
‘Doe je het?’
‘Ja Meesteres’, was mijn enige keus.
‘Goed’ zei ze, natuurlijk wist zij dat ik ja ging zeggen. ‘3 slagen.’
Dat klinkt aller redelijkst, maar uitervaring was ik aan het wachtte op de adder die spreekwoordelijk onder het gras vandaan kwam.
‘Alle Dames drie maal….hahaha’ Daarop riep ze achtereenvolgens Mrs. Zascha, Mrs. Morgan en Daisy naar binnen….
‘Sjakie heeft de Bullwhip verdient………’ Enthousiast kwamen de Dames de bar binnen.
Alle Dames 3 slagen, omdat hij zijn tong niet binnen kon houden..’
Die ‘slip of the tong’ moest ik nu gaan bekopen.
‘Ga op het podium staan.’

De eerste Dame die de Bull Whip ter hand nam was Mrs. Zascha. Nerveus stond ik op het podium, angstig af te wachtte wat ging gebeuren……..Patssssss. ‘Een Meesteres, dank U’ antwoorde ik automatisch. Twee en drie volgde snel. Mijn geluk was dat ik gekleed was. Nog wel….. Dat vond Mrs. Denise ook….  ‘Sjakie, broek omlaag, onderbroek ook en T-shirt omhoog’…… Daar stond ik weer bijna naakt voor de Dames…. Mrs. Morgan was de tweede Dame. Zij ging genadig met mij om. Als derde volgde Daisy. Zij had alle redenen om mij te straffen. Hoewel zij zeker kan uitdelen, Ik heb al vaker mogen incasseren van haar liet ook zij mij in 2 van de 3 slagen ‘ontsnappen’.  Dat wil zeggen: alle klappen heb ik zeer zeker goed gevoeld, een daarvan alleen erger…. Goed dat waren er dus 9.
Hé’ zei Mrs. Denise lachend ‘Nu ben ik aan de beurt.’ Geen haar op mijn hoofd die er aandacht om te protesteren. Zij spaarde mij zeker niet.  Haar eerste klap spatte op mijn schouder. Ik zakte ineen van de pijn….
‘Opstaan……’ zei ze streng….. De laatste twee slagen had ze meer genade met mij. Later zei ze: ‘ik sloeg maar op 30%’ Ik geloof haar meteen…..
‘Hij bood me gewoon kaartjes aan voor Metalfest.’  Zij ze afkeurend tegen de andere Dames. ‘Ik en die herrie……..’ Heerlijk, alleen daarom bood ik deze kaartjes aan. Omdat ik weet dat ze deze geste weldegelijk waardeert en me er ongetwijfeld mee gaat lopen afzeiken hahahaha….. Wat volgde was het bedanken van alle Dames individueel…… Als laatste Mrs. Denise. Op mijn knieën zitten kust ik haar eerste laars….PATSSSSS, knalde ze de Bull Whip onder mijn billen langs tegen mijn ballen en buik tot 2 of 3 keer toe. Het venijn zat deze keer wel heel letterlijk in de staartje……..

…………………wordt vervolgd

Bij deze een speciaal woord van dank in willekeurige volgorde voor:

  • Zascha
  • Morgan
  • Daisy

Voor zowel het pijn als plezier……….

Hemel
Hoog in de hemel,
ver hier vandaan.
Naar de plaats waar
U mij heen liet gaan.

Zover weg, weerloos
in Uw handen.
Wist ik niet, waar
ik zou belanden

U wees mij de weg.
ik wist niet waar heen.
Maar dank zij U,
ben ik niet alleen.

Stuur ik daar, waar U
mij heen heeft geleid.
Zonder te vragen
volg ik U beleid.

Die richting, heeft
mij al zoveel gebracht.
Leidt U mij naar dat
wat ik niet verwacht.

Hier op mijn knieën,
met stralende ogen.
Heeft U de hemel
naar de aarde bewogen.

Extase
Zo een waarlijk genot.
Letterlijk gesmoord.
Uit mijn ooghoeken was
het de hemel die gloort.

Met mijn neus
diep in de boter.
Werd mijn pik,
alleen maar groter.

Het lag op het
puntje van mijn tong.
Welke ik maar met
moeite bedwong.

Hulpeloos gebonden.
Naar adem happen.
Kon mijn lust niet
meer verslappen.

Mijn fantasie kan
dit gevoel niet geven.
Een genot om
Eindeloos te beleven.

Woestijnen trotseren.
voor de ultieme oase.
Om door te zweven in,
een trance van extase.

 

 

 

 

 

 

 

Top