De Zuster en ik, en de Medische Transitie

Ik weet het nog goed, het was op 16 augustus toen ik een mailtje stuurde met de vraag wat mij een nursing sessie ging kosten, dit omdat ik al heel lang liep met een fantasie, die ik nu wel eens werkelijkheid wilde laten worden. Daarop kreeg ik gauw een aardig mailtje terug van Mrs. Denise met daarin de gevraagde informatie. Nadat de meesteres en ik heel wat mail contact hadden gehad, en ik haar bijna de doktersjas van het lijf had gevraagd, wist ik het zeker, er moest een afspraak worden gemaakt.

Deze werd gemaakt voor zaterdag de 16de september, ik had gekozen voor een halve dag sessie, met daarin 2 nursing sessies van een uur. Ik had de meesteres belooft om een aantal weken voordat ik naar haar toe ging, haar mijn fantasie toe te sturen. Toen ik de 16de voor de deur stond… nee dat is voor later, maar eerst op speciaal verzoek van Zuster Denise, komt hier mijn fantasie.

Verhaal.

Van kinds af aan, heb ik het gevoel dat ik in het verkeerde lichaam zit. Toen ik daarvoor bij de huisarts kwam, heeft hij me doorgestuurd naar een psycholoog. Daar heb ik een aantal sessies gehad. Het was snel duidelijk, dat het gevoel wat ik had, klopte. De psycholoog vertelde mij dat ik zou lijden aan genderdysforie, en dat mijn huisarts, verdere stappen zou nemen, om mij geschikt te maken voor de medische transitie.

Toen ik weer bij de huisarts op het spreekuur kwam, vertelde hij wat er verder gebeuren ging.

Hij vertelde mij, dat ik een aantal onderzoeken zou krijgen, die uit zouden moeten wijzen, of ik wel klaar was voor een medische transitie. Tijdens die onderzoeken werd ik van top tot teen onderzocht, en had ik een gesprek met een seksuoloog.

Toen ik na 2 weken weer terug kwam bij de huisarts, vertelde hij mij het verdrietige nieuws dat de transitie nu niet zou kunnen plaatsvinden, omdat een aantal onderzoeken niet positief waren. Welke onderzoeken dat waren, vertelde de huisarts niet. Maar hij zei, dat het allemaal wel goed zou komen, want hij wist een specialist die gespecialiseerd was in het oplossen van lichamelijke beperkingen, en dat hij mij daar naar toe ging sturen. Hij vertelde mij wel dat het een zware, pijnlijke weg zou worden. Maar dat had ik er graag voor over, ik wilde immers vrouw worden.

Toen ik tegen de huisarts had gezegd, dat ik er toch voor wilde gaan, wenste hij mij heel veel sterkte, en gaf een document aan mij, en vertelde mij dat ik dit document moest afgeven aan de behandelaar van het medisch team van het DP. Dit document bleek het verslag te zijn van mijn onderzoeken.

“Het Verslag”

Verslag voortraject transitie cliënt Jaap, geboren 1966.

Cliënt heeft van kinds af aan het gevoel dat hij niet in het juiste lichaam zit. Nadat cliënt een aantal malen op consult is geweest bij collega Dr. Grootsma, psycholoog, heeft Dr. Grootsma aan mij bevestigd dat de cliënt lijdt aan genderdysphorie, en daarom een kandidaat is voor een medische transitie.

De cliënt is een onderzoekstraject ingegaan, en heeft ook, volgens het protocol,  een aantal maanden gekleed als vrouw geleefd.

Tijdens deze onderzoeken, zijn er een aantal punten naar boven gekomen, welke nader onderzoek behoeven.

 1. A) Geslachtsgemeenschap

Cliënt gaf aan, dat het hem niet lukte om een orgasme te krijgen gekleed als vrouw

Cliënt vertelde dat hij en zijn partner, het paar keer per week hebben geprobeerd.

Samen hebben ze ook nog een lichte vorm van sm bedreven, waarbij de cliënt een jurk droeg van plastic. Daarbij droeg hij ook kousen en laarzen met een hak hoogte van 10cm, en een pvc slipje.  De jurk was voorzien van gaten ten hoogte van de tepels, zodat deze toegankelijk waren voor wat prikkelingen gegeven door partner. De Anus werd voorzien van een dildo, en de penis werd op aantal verschillende manieren ter hand genomen, maar hoe hard het stel probeerde om tot een orgasme te komen bij de cliënt, het gaf niet het beoogde resultaat.

Advies: graag onderzoeken, en bewerkstelligen dat cliënt wel een orgasme krijgt als deze gekleed gaat in vrouwelijke kledij.

 1. B) Tepels

Cliënt heeft ook aangegeven om na de transitie een baby te willen adopteren, maar omdat hij, dan als vrouw, de baby geen borstvoeding kan geven, en dit toch wel zijn wens is, is er een oplossing bedacht.

In beide tepels wordt er tijdens de operatie, een spuitmondje geplaatst. Aan deze spuitmondjes zitten een slangetje, deze slangetjes worden via de oksels naar buiten gebracht, Aan deze slangetjes kunnen dan weer een flesje worden bevestigd. Door de zuigkracht van de baby, en lichtelijk druk van de cliënt, zal de cliënt op deze wijze borstvoeding kunnen geven.

Voor het juist instellen van de zuigmondjes, is het noodzakelijk dat er wordt bepaald wat de maximale vacuum kracht is die de tepels aankunnen.

De cliënt lijdt aan zeer gevoelige tepels. De gradatie van de gevoeligheid der tepels zou onderzocht moeten worden en de grens der gevoeligheid zou aangepast moeten worden.

 1. C) Penis

Tijdens de medische transitie zal van een deel van de penis een vagina worden gemaakt. Omdat cliënt al problemen heeft met het krijgen van een orgasme, is het de vraag of de eikel  wel gevoelig genoeg is om als clitoris te kunnen dienen, graag onderzoeken of deze wel voldoende gevoelig is.

Tijdens de operatie zal cliënt een katheter geplaatst krijgen, het is belangrijk dat deze moeiteloos geplaatst kan worden, daarom is het raadzaam, dat de plasbuis schoon van binnen is en dat de katheter makkelijk geplaatst worden kan. Proefondervindelijk  controleren of de urine stroom wel op gang komt.

 1. D) Anus

Het losknippen van de plasbuis gebeurt bij de penis, de handeling zal worden uitgevoerd via de anus. Het is van het grootste belang dat, voordat de mechanische arm, via de anus naar binnen wordt binnengebracht, de darmen schoon en ook flexibel genoeg zijn, zodat er geen obstructie wordt ondervonden tijdens het los knippen van de penis. Daarbij zou het noodzakelijk kunnen zijn, dat de kringspier hierbij wordt opgerekt.

 1. E) Nazorg

Omdat de cliënt na de medische transitie verder zal gaan als vrouw, moet de cliënt wel weten hoe  een man bevredigen wordt, graag aanleren hoe er goed gepijpt wordt, eventueel deepthroating. Ook zou de cliënt moeten ontdekken hoe het is om in de kont geneukt te worden.

 1. F) Afsluiting

Tijdens de voorgaande onderzoeken, is gebleken dat cliënt niet altijd rustig kan blijven liggen. Advies is om de cliënt goed te fixeren tijdens de behandelingen.

Het zal voor de cliënt goed zijn, dat deze gaat rusten nadat een eventuele klysma is toegediend.

Tijdens het rusten, lijkt het mij het beste dat de cliënt dit ga doen in een luier, de luier zal gelijk na het toedienen van klysma worden omgedaan. De cliënt zal dan worden geholpen om, het op recept verkregen, plastic suit aan te trekken. De cliënt zal zo voor onbepaalde tijd worden vastgelegd, zo dat de klysma zijn werk kan doen, en daarbij ook de cliënt tot rust komen kan, voordat deze een nieuw onderzoekstraject in gaat.

Nawoord : in dit verslag hebt u kunnen lezen dat er bij de client, tijdens zijn voorgaande onderzoeken, een aantal punten aan het licht gekomen, welke een medische transitie in de weg kunnen staan. Dit verslag geeft een goed overzicht van deze punten, en ook aanbevelingen voor de behandelaar.

Bijgesloten is een vragenlijst welke door de behandelaar ingevuld dient te worden. Als niet alle vragen met een “J” zijn ingevuld, dan is de cliënt nog niet geschikt voor de transitie, en zal de behandelaar, met de cliënt, een nieuwe afspraak moeten maken, voor verder onderzoek/behandeling.

Cliënt:

Behandelaar:

Datum der behandeling / onderzoek:

Hieronder staan een aantal vragen welke betrekking hebben op de uitgevoerde onderzoeken/handelingen. Medische transitie kan alleen worden gestart als de behandelaar alle vragen positief heeft beantwoordt.

 1. A) Kan cliënt, als vrouw gekleed, een orgasme krijgen : J / N
 2. B) Zijn de tepels op de juiste gevoeligheid gebracht : J / N
 3. C) Zijn de tepels bestand tegen een hoge zuigkracht : J / N
 4. D) Is de eikel gevoelig genoeg zodat hiervan een deel gebruikt kan worden, voor het maken van de clitoris J / N
 5. E) Is de plasbuis schoon en flexibel : J / N
 6. F) Kan er moeiteloos een katheter worden geplaatst : J / N
 7. G) Is de anus voorbereid voor het inbrengen van medische hulpmiddelen : J / N
 8. H) Heeft de cliënt de eerste beginselen der bevrediging doorstaan : J / N
 9. I) Is de cliënt bestand tegen hevige pijnen : J / N
 10. J) Kan de cliënt, rechtop, op hakken lopen
 11. K) Is het de cliënt gelukt om de klysma binnen te houden, tijdens het omdoen van de luier, en het vastleggen van de client : J / N
 12. L) Heeft de cliënt zich tijdens het rusten, rustig gehouden : J / N

EINDE VERSLAG

Toen ik het even snel had doorgebladerd schrok ik toch wel even over de wijze waarop bepaalde klachten werden behandeld. Maar ik kon niet anders, ik moest er wel mee doorgaan. Ik heb immers een wens. Ik zou mijn verwijsbrief via de mail krijgen. Toen ik de huisarts een hand had gegeven, zei hij, dat ik nog even bij de assistente langs moest gaan. Toen ik voor het raampje stond van de assistente, zei ze dat ik even in het kamertje naast de wachtkamer plaats moest nemen.

Na een tijdje gewacht te hebben, kwam de assistente binnen. Ze gaf mij een recept. Dit vond ik raar, ik vroeg aan haar, waarom ik in dit kamertje plaats nemen moest, alleen voor een recept.

Daarop zei ze, dat ik het recept maar even moest lezen. Ik kon mijn ogen niet geloven, maar ik las het toch echt. 1 pak luiers en een baby grown suit.

Waarvoor heb ik dit nodig vroeg ik, ik ben toch niet incontinent.

Nee, dat klopt zei ze, nee dat bent u niet, nog niet. Maar een aantal luiers en de suit moet u meenemen als u naar DP gaat, en van de medische specialist al daar, zal je horen waarvoor dit nodig is. Nu begreep ik waarom ik in deze kamer het recept kreeg.

Toen ik bij de apotheek kwam, en het recept aan de apotheker gaf, moest ik ook weer naar een apart kamertje, daar kreeg ik, in een discrete verpakking, de luiers en de suit mee.

Toen ik uiteindelijk was thuisgekomen, checkte ik mijn mailbox, en zag dat de verwijsbrief was binnengekomen.

VERWIJSBRIEF:

Geachte collega Drs. Meesteres Denise,

Ik verwijs aan u door, cliënt Jaap.

Cliënt jaap kan een medische transitie in, maar doordat er, tijdens eerder uitgevoerde onderzoeken, nog een aantal beperkingen naar boven gekomen zijn, ben ik van mening dat u cliënt jaap ook moet hebben gezien. Bijgesloten doe ik een verslag van deze onderzoeken, met daarin een reeks van  behandelingsvoorstellen. Graag een behandelplan maken aan de hand van deze voorstellen, en cliënt Jaap aan de hand van uw plan behandelen.

Hoogachtend,

Dr. Van achteren (huisarts)

Ik belde het nummer wat er in de mail stond en maakte een afspraak met behandelaar Denise.

Ik had een afspraak gemaakt voor zaterdag 16 september om 13.30 uur, de totale behandeling zou 4 uur duren.

De dag der behandeling…

Met mijn tasje met spullen ging ik van huis weg, in de trein zat ik me af te vragen wat er allemaal gebeuren ging, en waarom ik die luiers en suit moest meenemen.

Na een rit van 2 uur was ik aangekomen bij het DP. Vol met zenuwen belde ik aan, de deur werd opengedaan door een prachtige vrouw, helemaal gekleed in een wit, strak latex verpleegster uniform, ook droeg ze prachtige witte laarzen met hakken van ongeveer 15cm, schatte ik. Ik dacht echt dat ik droomde, want dit zie je toch normaal niet in een kliniek! Maar het was echt zo, dus ik kon alleen maar concluderen dat dit wel een hele speciale kliniek moest zijn, waar ik door mijn huisarts naar toe was gestuurd. Ondertussen had de zenuwen plaatsgemaakt door geilheid. God, wat is ze mooi, dacht ik de hele tijd toen ik haar volgende naar een tafeltje waar we gingen zitten. Ze stelde zich voor als Meesteres Denise, maar ik mocht zeggen Zuster Denise, en zei dat ze mij zou gaan behandelen, daar was in mijn beleving niets mis mee.

Na een intake gesprek, waarbij ik ook een formulier moest invullen, moest ik haar volgen.

Na een aantal trappen op te zijn gegaan, kwamen we bij de behandelruimtes aan. Zuster Denise droeg mij op om eerst even te douchen en als ik daar klaar mee was, moest ik een handboei omdoen, en wachten tot ze weer terugkwam. Een handboei, dacht ik, wat is dit nu. Ik wilde weg gaan, maar daar schoot ik niets mee op, ik moest zo wie zo behandeld worden. Nadat ik had gedoucht, deed ik de handboei om, en wachtte ik, tot Zuster Denise weer terug kwam. Toen Zuster Denise weer verscheen, maakte ze me los, en moest ik haar volgen naar een kamer. Toen we daar naar binnen liepen, zag ik dat er allemaal vrouwelijke kleding hing. Ik hoopte dat ik zelf iets mocht uitzoeken, maar dat had Zuster Denise al gedaan. Ze had voor mij een babydoll, kousen en een broekje van plastic gepakt, een paar laarzen en een pruik, Ze wist welke maten ik had, want dat had ik telefonisch al aan haar doorgegeven, deze waren:

Taille : 95

Heupen: 110

Borstkas : 115

Schoenmaat : 45

Ik werd geholpen om dit aan te trekken, daarna werd er heel snel wat make-up aangebracht. Zo, je ziet er nu uit als wat je gaat worden, zei ze. Laten we nu maar met de behandeling starten.

O, zei  Zuster Denise, toen we onderweg naar de behandelkamer liepen, ik een beetje stuntelig op mijn hoge hakken, en als vrouw gekleed, heb je de luiers en de suit nog meegebracht. Ja, Zuster Denise, die heb ik meegebracht. Ik heb dat achtergelaten in de douche.

Mooi zei Zuster Denise, ik zal iemand vragen om het op te halen.

Toen we aankwamen bij de behandelkamer en Zuster Denise de deur opendeed, zag ik een behandelkamer die nog beter uitgerust was, dan die van menig ziekenhuis.

Jaap, zei Zuster Denise, je gaat zo meteen op deze tafel liggen, maar ik ga je wel eerst even een hals korset om doen, want ik, heb in het verslag gelezen, dat je maar moeilijk stil kan blijven liggen, en dat je ook alles in de gaten wilt houden, op deze manier lukt het je in ieder geval niet om naar je penis te kijken, als ik bezig ben, ik hou er namelijk niet zo van als er op mijn vingers gekeken wordt, terwijl ik bezig ben.

Toen moest ik op de tafel gaan liggen. Zo zei Zuster Denise, lig je een beetje lekker. Ja Zuster Denise zei ik. Nou dat zou dan niet lang meer duren, want ik ga je helemaal vastleggen, je kunt, als ik straks klaar met je ben, niets meer bewegen, zelfs niet je wenkbrauw, lachte ze.

Wat  Zuster Denise zei, was niet gelogen, ik lag helemaal vast. Ik kon echt niets meer bewegen, dan behalve mijn penis. Daar lag ik dan, overgeleverd aan, ja aan wie. Wat is Zuster Denise van plan?

Of hoort dit bij de behandeling, de huisarts had immers gezegd dat de behandeling zwaar en pijnlijk zal zijn. Maar ze zou toch niet, nee dat kon ik me niet voorstellen, zo lieve Zuster Denise. Nee, die behandelt mij gewoon met liefde, en gaat mij zeker geen pijn doen.

Dat ik ben vastgelegd is voor mijn eigen bestwil, dacht ik. Ik weet het, ik kan niet stil liggen, en elke beweging van mij. Zou Zuster Denise uit haar concentratie kunnen brengen, logisch dat ik vastlig.

Zuster Denise zag, dat ik een beetje bezorgd was, maar ze zei. Rustig maar Jaap, dit is uit voorzorg. Sommige handelingen kan bij de kleinste beweging al verkeerd uitpakken, en dat is iets wat we niet willen toch, Nee Zuster Denise, zei ik. Nee, dat wil ik ook niet. Dus maak je er maar niet verder druk over en laat je lekker wegzakken in ontspanning, je ben in goede handen bij mij, zei ze.

Ik zal je een beetje helpen, zei ze. Eerst ga ik dat felle licht voor je wegnemen. Voordat ik het doorhad, werd er een blinddoek voor gedaan. Ik zag niets meer, ook niet die mooie Zuster Denise, maar gelukkig hoorde ik nog wel haar stem, wat zeer rustgevend was. Niet lang nadat ze me de blinddoek had omgedaan, zei ze. Ik ga je nu ook een gag omdoen, dit is voor het geval dat je ineens begint te gillen en ik er zo heftig van schrik, dat ik misschien wel uitschiet met het inbrengen van een naald. Daar lag ik dan geblinddoekt, en ik kon geen geluid meer uitbrengen, maar echt ontspannen dat lukte niet echt. Opeens voelde ik de zachte handen van de Zuster Denise mijn lijf masseren, dit voelde zo lekker aan dat de overgave aan de ontspanning snel volgde.

Toen Zuster Denise vroeg of ik nu een beetje ontspannen was, kon ik haar geen antwoord geven, maar ze begreep wel dat ik totaal ontspannen was.

Jaap, zei Zuster Denise, ik ga zo starten met de behandeling, het kan soms echt vervelend zijn, maar wees gerust, ik hou je in de gaten, en je ligt aan de monitor, en als het te heftig wordt voor je, dan pauzeer ik de behandeling en laat ik je even op adem komen. Ik heb ook gezien in de verwijsbrief dat je lijdt aan een milde vorm van COPD, dus ik geef je tijdens de behandeling, wel wat extra zuurstof via de neus.

Het eerste wat ik nu ga doen bij je, is het aanbrengen van een infuus, want je moet wel wat extra vocht binnen krijgen, want er moet later wel wat te plassen zijn, zei Zuster Denise.

Ik voelde dat ze mijn hand schoonmaakte, en daarna heel behendig de infuusnaald plaatste.

Ik had echt geen idee meer van de tijd, maar ik voelde echt wel, wat Zuster Denise aan het doen was.

Mijn tepels werden goed onderhanden genomen door haar, af en toe zo heftig dat ik het wilde uitschreeuwen, maar door die gag lukte me dat niet. Gelukkig had Zuster Denise een oplettende blik, en stelde mij gerust en zei: Jaap, het zal nu eventjes pijn doen, maar als alle behandelingen afgerond zijn, dan geef ik je iets tegen de pijn.

Toen ze dat had gezegd ging ze weer verder, ik voelde dat ze aan mijn balzak zat, mmm vreemd zei ze.

Jaap, ik voel dat je een kleine en een normale zaadbal hebt, heb je ooit eens een ongelukje gehad?

Door die gag in mijn mond, kon ik haar niet vertellen, dat ik dat al van kinds af aan heb.

Jaap, Ik kan nu 2 dingen doen, of ik laat de grote bal iets verschrompelen, of ik maak de kleine iets groter, in ieder geval, heb ik daar wel een injectiespuit voor nodig, zei Zuster Denise. Ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak, gaat ze nou een naald in een van mijn ballen zetten, vroeg ik mezelf af. Terwijl ik daar aan dacht, voelde ik dat er weldegelijk een naald mijn balzak in ging. Nee, niet verder gaan, niet mijn ballen. Gelukkig ging ze niet verder, alleen voelde ik wel dat de balzak opzwol. Zo zei Zuster Denise, laten we de balletjes maar even zwemmen, en ondertussen ga ik me met je penis bezighouden, even later voelde ik dat er iets in mijn penis werd gestopt, het was hard en het werd heen en weer bewogen door Zuster Denise, dit gaf mij zo een opwindend gevoel, dat ik de drang had om klaar te komen, maar Zuster Denise merkte dat ook, en deed er gauw wat aan.

Goed zo Jaap, zei ze, je eerste orgasme was bijna gelukt, alleen jammer voor je, dat ik er een stokje voor heb gestoken. En daarna ging Zuster Denise nog even door me wat ze aan het doen, was. En weer voelde ik dat er een orgasme aan zat te komen, maar ook deze werd door Zuster Denise, best wel op een hard handige manier, weggenomen.

Jaapie, zei Zuster Denise, kleinerend, je wilt me toch niet onderspuiten toch? Nee, dat wilde ik niet, maar ik kon me niet beheersen, ik kon er echt niets aan doen, probeerde ik haar met telepathie over te brengen.

De staaf of wat het ook was, werd uit mijn penis gehaald. Kort daarna voelde ik echt een helse pijn in mijn eikel, Zuster Denise ging maar door, net als bij de tepels, wilde ik het uitgillen, maar dat was vergeefse moeite. Nog eventjes volhouden Jaapie, zei Zuster Denise, ik ben bijna klaar.

Uiteindelijk stopte ze, en het leek wel of mijn penis was besneden zonder verdoving. Wat deed dat pijn zeg.

Jaapie, zei Zuster Denise, sorry dat het allemaal zo pijnlijk is, maar het kan niet anders.

Ik heb nog een paar onderzoekjes te doen, en dan mag je even lekker uitrusten.

En dan komt misschien Zuster Zascha, onze moeder Theresa, je een aantal minuutje troosten, voordat je gaat rusten. Ik zal het haar vragen, maar Jaapie, ik kan alleen niets beloven.

En anders troost ik je wel, voordat ik even pauze neem, en me voorbereid op de volgende uit te voeren onderzoeken bij jou.

Met deze geruststellende woorden, werd ik weer wat rustiger.

Zuster Denise, pakte weer mijn, nog gevoelige penis, en ik voelde dat er weer iets in ging, alleen dit ging dieper, was een raar gevoel, niet echt pijnlijk, en toen gebeurde er verder niets met wat er was ingebracht. Opeens zei Zuster Denise, Jaapie ik heb zojuist een katheter ingebracht, en die blijft de rest van de behandeling zitten.

Zo meteen ga ik je losmaken, en dan mag je gaan rusten, maar probeer nu niet omhoog te komen, want dan zou je wel eens heel duizelig kunnen worden.

Ik werd losgemaakt, de gag werd verwijderd, en daarna de blinddoek, al snel zag Ik weer de schitterende verschijning van Zuster Denise. Zo zei ze, laat me je eerst helemaal uitkleden.

Toen ik helemaal naakt naast de behandeltafel stond, legde de Zuster Denise eerst mijn baby grown suit op de tafel en daarboven op legde ze een uitgevouwen luier.

Toen moest ik weer op de tafel gaan liggen, de benen werden gespreid vastgelegd.

Zuster Denise zei, dat ze even een klysma moest klaarmaken, even later kwam ze terug met een standaard waar een zak aanhing.

Jaapie, Zei Zuster Denise, deze zak is gevuld met een vloeistof, en die zak, ga ik straks in je darmen leeg laten lopen, in medische termen, heet dat een klysma.

Al snel voelde ik dat er iets mijn anus in ging, en ook dat mijn darmen werd gevuld met het goede uit de zak.

Jaapie, de zak is leeg, je bent nu voorlopig even klaar, je gaat zo meteen even lekker uitrusten, Maar eerst doe ik je een luier om die je zelf hebt meegebracht, daarna zal ik ook de suit bij je aandoen, en als ik hiermee bezig ben, moet jij proberen om de klysma binnen te houden, afgesproken.

Ja, Zuster Denise, zei ik

Kom Jaapie doe je billetjes een beetje omhoog zodat ik de luier bij je om kan doen.

Met pijn in mijn darmen hief ik mijn billen een beetje op, de luier lag al op de tafel, en die werd door Zuster Denise heel snel omgedaan. Zo zei Zuster Denise, mijn kleine Jaapie, heeft een schoon luiertje om, nu nog even in zijn pakje stoppen, en dan naar bed.

Toen Zuster Denise, zo lief tegen me sprak, voelde ik me net een klein kind. Ik werd geholpen om mijn voeten in de sokken van de roze baby grown, suit te steken, de broekspijpen werden dicht gemaakt en ook de overige knopjes werden dichtgemaakt, alleen moest even het slangetje van de infuus ervoor worden omgelegd, en ook de katheter moest voorzichtig buiten de suit gebracht worden.

Zuster Denise zei:

Jaapie, voordat ik je weer helemaal vast gaat leggen maar dan in een inflatable body bag, zodat je lekker rusten kan, heb ik nog een kleine verrassing. Zuster Zascha heb 5 minuutjes de tijd om je even te komen troosten. Niet veel later, kom daar Zuster Zascha, prachtige blondine, aanlopen in een rood verpleegster pakje. Ze kwam naast me zitten, en pakte mijn hand, valt het je zwaar lieve Jaapie, zei ze. Ik kon alleen huilend antwoord geven, dat het allemaal hartstikke veel pijn doet, en dat ik niet meer weet of ik er wel mee door moet gaan. Jaapie, zei Zuster Zascha, Ja dat begrijp ik jongen, maar je wilt straks toch een mooie vrouw worden, dat je zo veel pijn moet lijden, weeg niet op tot wat je straks bent, een sterke mooie vrouw. En ze gaf me een kus, en ging weer. Die 5 minuutjes hebben mij weer het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed ging komen.

Ik kon nu weer de hele wereld aan.

Niet veel later kwam Zuster Denise er weer aan, met een nieuwe zak voor aan het infuus, zo Jaapie, ik heb gehoord van Zuster Zascha dat je, je weer hebt kunnen herpakken, en dat je er toch mee door wilt gaan.

Ja, Zuster Denise, dat wil ik, Zuster Zascha, heb mij weer laten inzien waarvoor ik dit allemaal doe.

Ik wil niet dat de kans om vrouw te worden, mij wordt ontnomen.

Goed zo, zei Zuster Denise, nu ga je lekker even een tukje doen in de body bag, totdat ik je straks weer kom halen.

Jaapie, Heb je trouwens al gepoept in de luier, ja Zuster Denise, ik kon het niet langer meer ophouden.

Nou dat geef niet, dat was ook de bedoeling, ga nu maar lekker liggen, dan sluit ik de body bag, doe ik je een blinddoekje voor, en geef ik je een beetje zuurstof, terwijl je ligt te rusten.

Ik voelde dat de body bag werd opgeblazen, wel een beetje vreemd gevoel, ik werd zo helemaal gefixeerd, de blinddoek werd omgedaan, en kreeg ik een kapje voor, waar de zuurstof uitkwam.

Langzaam, zakte ik weg in een diepe slaap.

Ik weet niet hoelang ik geslapen heb, maar opeens voelde ik dat het kapje en de blinddoek werd afgedaan, en daar stond de prachtige Zuster Denise weer, deze keer, had ze een rood verpleegster uniformpje aan getrokken.

Mijn klein meisje, zei Zuster Denise, beetje lekker geslapen.

Ja Zuster Denise, dat heb ik zeker, best wel vreemd zo’n body bag, maar het slaapt wel heerlijk.

Fijn toch liefje, nou ga ik je hier weer uithalen, ik voelde de lucht uit de body bag lopen.

Loop je nu weer eventjes met me mee, zei Zuster Denise.

In mijn baby grown suit, met de urine zak in mijn rechterhand en de infuus aan mijn linkerhand, volgde ik Zuster Denise.

Liefje, we gaan hier even naar binnen, want je moet wel even ontdaan worden van je luier, want die is best wel smerig. Toen ze de deur opendeed, zag ik een babykamer, Schatje, zei Zuster Denise  weet je wat dit is. Ja, Zuster Denise, het is een babykamer, maar de meubeltjes zijn wel erg groot, zei ik, Juist zei de Zuster Denise, dit is een babykamer voor volwassenbabies, net zo als jij nu bent.

Je hebt een luier om, en je loopt in een baby grow suit. Zou je het leuk vinden om een volwassenbaby te zijn, vroeg de Zuster Denise aan mij. O, dat weet ik niet Zuster Denise, het is nu voor de eerste keer dat ik een luier heb omgekregen. Ik vond het poepen in de luier niet echt vies, misschien vind ik het toch wel leuk, maar dat weet ik pas, als ik het heb meegemaakt.

Nou liefje, dan ga je nu voor het eerst meemaken hoe het is om gewassen te worden op de commode

Eerst trek ik die baby grown suit bij je uit, en dan die vieze luier.

Toen ze daarmee klaar was, pakte ze een washand, en begon mijn billen schoon te maken. Zo zei Zuster Denise, nou  je bent aan de onderkant weer schoon, en dan ga ik je nu weer aankleden, voor het vervolg van je behandelingen. Ik had mijn babydoll, kousen, broekje, laarzen en pruik weer aangekregen, en gauw deed Zuster Denise nog wat make-up bij me op.

Onderweg naar de behandelkamer, zei Zuster Denise. mocht je het leuk vinden om eens een volwassenbaby te zijn, ik weet iemand, die alles weet over de adultbaby wereld, zoals dat heet, namelijk IK, zei Zuster Denise met een lieve glimlach. Als je een keertje wilt, dan maak je maar een afspraakje. Ja, lieve Zuster Denise, dat zal ik dan zeker doen.

Nou, zei Zuster Denise, is mijn meisje er klaar voor, ja Zuster Denise, ik ben er klaar voor.

Oke, je wordt weer op dezelfde wijze vastgelegd, zodat je je niet bewegen kan, nu krijg je geen blinddoek voor, ook geen gag, je krijgt wel de halscorset weer om, en een mondspreider in, want ik wil je nu wel horen kreunen, en dan het liefst als een meisje, als je dat lukt.

Ja Zuster Denise, dat zal ik proberen.

Toen Zuster Denise klaar was met mij, en tussen mijn gespreide benen plaatsnaam op haar kruk. Zei ze.

Liefje, probeer eens je anus goed te ontspannen, adem rustig door je neus in, en adem uit via de mond.

Goed zo, je doet het echt goed, nu ga ik even je kringspier een beetje oprekken, kan een beetje lastig zijn, zei Zuster Denise.

Ik voelde dat ze iets in mijn anus bracht, en dat er steeds meer druk gezet werd op mijn sluitspier, op het laatst, was het niet meer prettig, en dat probeerde ik ook Zuster Denise te vertellen, nog eventjes liefje, dan is de tang op de juiste stand ingesteld. Zei Zuster Denise.

Het gevoel was echt niet prettig.

Zuster Denise liet de tang zo een tijdje zitten, en ging ondertussen nog even verder met het onderzoeken van de tepels en penis, tijdens die onderzoeken gilde ik het uit van de pijn.

Goed zo meisje, laat je maar gaan, gil maar, krop het niet op. Dan kom je er sterker uit, zei Zuster Denise.

Zo lief, zei ze, ik ga je nu verlossen van die tang in je anus. Ze loopt naar een kast en ik kon nog net zien dat ze daar een lange handschoen uit een laatje haalde, zo eentje die dierenartsen ook bij koeien gebruiken. Ze zou toch niet haar arm in mijn anus stoppen, maar toen ze de tang weghaalde voelde ik dat dat wel zo was. Zo liefje, zei Zuster Denise, tijdens jou medische transitie zal er via de anus een robotarm naar binnen worden gebracht, daarom ga ik nu even onderzoeken of het van binnen allemaal wel goed zit, dus als je even wilt ontspannen, dan is het snel achter de rug.

Haar hand voelde ik naar binnengaan gevolgd door haar pols en niet snel daarna zat ook een deel van Zuster Denise’s arm in me. Zo lief, zei ze, we gaan eens even kijken of je een anale orgasme kan krijgen.

Daarna begon ze haar arm lichtjes te bewegen waardoor ik wel een raar gevoel van kreeg in mijn darmen. Maar het wond mij enigszins ook wel op, want ik begon te kreunen, en te kreunen.

Goed zo, dit vind je best wel lekker toch, zal ik je nu eens echt laten kreunen als een vrouw, zei Meesteres Denise, daar moet ik dan wel even de neukmachine voor pakken, ze haalde voorzichtig haar arm uit mijn anus, en voordat ik het doorhad liet ik per ongeluk een scheet, gelukkig had Zuster Denise dat al voorzien, want ze drukte de binnenkant van een klaarliggende luier gauw tegen mijn anus, en deed die mij verder om. Zo zei ze, heb ik even een geluk dat jij nog extra luiers had meegebracht, anders had ik helemaal ondergezeten. Ik schaamde me zo diep, ik probeerde om sorry te zeggen, maar dat kwam niet echt duidelijk uit mijn mond, maar toen ik een aai over mijn bol kreeg, wist ik dat ze het toch had gehoord.

Zo liefje, ik ben zo terug, en dan zal je echt tot een hoogtepunt komen, tot zo.

Zuster Denise liep de kamer uit en daar lag ik dan, met een luier om in de stijgbeugels, best een raar gezicht.

Na een tijdje kwam Zuster Denise weer terug en had een behoorlijk groot apparaat in haar handen, kijk zei ze. Dit is nu een neukmachine, en die ga ik gebruiken om je helemaal plat te neuken.

Ik schrok behoorlijk van haar taalgebruik, dit had ik nooit eerder van haar gehoord, maar het wond me enigszins ook wel op.

Zuster Denise zet het apparaat tussen mijn benen, zet er een behoorlijke dikke kunstlul  op en stopte die in mijn anus. Zo Lief, ben je er klaar voor, ik wil je horen kreunen, en dan als een vrouw.

Ik was er niet echt klaar voor, maar echt nee zeggen, dat wilde ik ook weer niet. Want ik was wel toe aan een goede orgasme. Door een goedkeurend knipoogje gaf ik aan dat ik er wel klaar voor was.

Okee, zei Zuster Denise, ik zet de machine eerst op een langzame snelheid, en dan steeds een stukje sneller, en uiteindelijk ga ik een beetje spelen met de snelheid.

Ik voelde dat de machine in werking werd gesteld, eerst langzaam, maar de snelheid werd snel stapsgewijs opgevoerd, ik begon te kreunen, en nog meer te kreunen. Zuster Denise moedigt mij aan.

Goed zo sletje, kreun maar en nu een octaafje hoger. Maar dat lukte mij niet.

Oh, zei Zuster Denise, het lukt je niet he, ik zal je even een handje helpen.

Dat handje van de Zuster Denise was best wel pijnlijk, maar die octaaf omhoog heb ik daarna wel gehaald.

Nou liefje, je bent lekker aan het kreunen, nu nog even een laatste onderzoekje en dan mag je nog even rusten, dan heb ik de tijd om de testresultaten in te vullen, die ik later met je ga bespreken.

Ik ga je nu van de katheter verlossen, kan vervelend zijn, maar het is maar voor even.

Zuster Denise, zette eerst de neukmachine uit en haalde heel voorzichtig de katheter uit mijn penis.

Zo die is er uit, zei ze, nu is het tijd voor je laatste onderzoek, nou zeg maar training.

Training dacht ik, waar moet ik nog in getraind worden.

Zuster Denise ging verder, als je straks door het leven gaat als vrouw, dan moet je wel iets heel goed kunnen, en dat ga ik je leren, je gaat namelijk leren hoe je moet pijpen, eerst doe je dat op een kunstlul, en daarna doe je het op een echte lul, en als je het nou voor elkaar krijgt om die lul klaar te laten komen in de condoom, dan ben je geslaagd voor de training. En dat trainen doen we, terwijl je geneukt wordt in je kontje. Want als je vrouw bent, dan moet je ook kunnen pijpen, als je geneukt wordt.

Zuster Denise loopt naar de machine en zet die op een behoorlijke snelheid, de geilheid nam gelijk weer toe, ik begon weer te kreunen, en dan echt als een vrouw. Zo zei Zuster Denise, ik doe nu de mondspreider af, en duw een kunstlul gelijk in je mond, en dan moet je laten zien, hoe jij denkt dat je goed pijpt. Na een tijdje mijn best gedaan te hebben, zei de Zuster Denise, kijk lief, dit lijkt nergens naar, hier wordt geen enkele man geil door, ze pakte de kunstlul vast en bewoog die in mijn mond,

Sletje, Op de momenten dat ik tegen je zeg, dat je moet zuigen, dan doe je dat, zei Zuster Denise.

Dat is goed, Zuster Denise, voor u doe ik alles, zei ik.

Nou daar kom die dan, en zuigen!.

Ik begon uit alle macht te zuigen aan de lul.

Kijk dat is al wat beter, maar nog niet helemaal, we gaan nog even een stapje verder, zei Zuster Denise, en ondertussen zette ze de neukmachine ook weer een stukje sneller. Zo nu moet je echt geil genoeg worden om die lul goed af te zuigen.

Door die neukmachine, was ik zo geil als boter, de sperma vloeide rijkelijk in de omgedane condoom.

Goed zo sletje, nu nog even lekker deepthroaten.

Ik had geen idee wat nou weer deepthroating was, maar dat duurde niet lang, Zuster Denise stak de kunstlul telkens zo ver in mijn keel dat ik bijna stikte.

Zuster Denise, stond er echt van te kijken, dat ik het al zo snel door had.

Goed zo sletje, je bent echt een natuur talent, als vrouw zijnde kan je met je mond heel wat kunstlullen bevredigen, maar kan je het ook met een echte lul van een patiënt.

Achter mij stond de patiënt, die ik moest bevredigen, zijn lul hing boven mijn mond.

Nou zei Zuster Denise, laat maar zien wat je kunt. Ik deed mijn mond open en de lul werd naar binnen geholpen, ik moest de patiënt bevredigen, zonder mijn handen daarvoor te gebruiken.

Door de neukmachine was ik nog steeds bloedgeil en was ik echt gefixeerd om de patiënt tot een hoogtepunt te laten komen, ik bewoog mijn tong langs zijn penis, maakte zuigbewegingen, ik hoorde het gekreun van de patiënt, daardoor ging ik nog heftiger te keer, de patiënt stond achter me te kronkelen. Ho, zei Zuster Denise, Liefje, je bent echt goed bezig, nu ga ik je even een blinddoek voor doen, en dan mag je weer verder. Toen ik de blinddoek om had, deed ik mijn mond weer open en voelde ik dat de lul van de patiënt weer naar binnen werd geloosd. Terwijl ik aan het zuigen was, werd de neukmachine stop gezet en werd de kunstlul uit mijn kont verwijderd, daarna voel ik een iets zachtere lul mijn kont in gaan.

Zo sletje, nu ben je echt klaar om mannen te bevredigen, en bevredigt te worden door mannen, kijk maar. Ze deed mij de blinddoek af, en zag dat er een man tussen mijn benen stond, die klaar stondLoo om mij in mijn kontje te neuken. O, dat was even schrikken, maar who cares, ik was zo geil dat het mij niet uitmaakte hoe ik bevredigd zou worden, en het voelde ook nog eens heerlijk aan. Terwijl ik in mijn kont werd geneukt en de lul van het patiënt aan het bevredigen was, merkte ik dat Zuster Denise, bij mij gauw een nieuwe condoom omdeed.

Toen de patiënt was klaargekomen in zijn condoom, kwam de Zuster Denise weer met de kunstlul.

Ze zei, bevredig deze ook nog maar even. Ik wist niet, dat er in deze kunstlul een reservoir zat, gevuld met mijn zaad.

Toen ik die kunstlul aan het afzuigen was, begon die lul spontaan klaar te komen, en voelde dat mijn mond werd gevuld met sperma.

Sletje, zei Zuster Denise, dit moet je doorslikken, want dan pas ben je geslaagd.

Dus ik slikte en slikte, het was best wel vies, maar ik heb het wel gedaan.

Goed zo Liefje, ben trots op je. Je bent nu klaar, je gaat direct even lekker uitrusten, dan zal ik je suit even opvouwen en in je tasje doen, en dan voordat je gaat douchen, gaan wij het eventjes hebben over de behandelingsresultaten.

Dat is goed, Zuster Denise, zei ik.

Ik ga je straks helpen om rustig van de tafel af te komen, zei Zuster Denis, maar eerst maak ik eventjes je anus schoon. Toen ze daarmee bezig was, voelde ik ook dat er weer iets naar binnen gebracht werd. Ik zei, Zuster Denise wat is dat, wat mijn anus in gaat. O, dat is een opblaasbare, op afstand bestuurbare, vibrator, zei Zuster Denise dit is om je kringspier te laten herstellen. Oké, Zuster Denise zei ik.

Nadat ze klaar was met het schoonmaken van mijn anus, werd ik van de tafel geholpen.

Voordat je gaat rusten, ga ik je nog een ding omdoen, zou je misschien wel raar vinden, maar als je vrouw geworden bent, zal je het misschien wel vaker dragen. Ik had geen idee waar ze het over had.

Kijk zeg ze, dit is het.  Dit is nu een kuisheidsgordel voor vrouwen, en deze is van metaal, en die ga ik bij je omdoen. Ze pakte mijn lul vast en trok die een beetje naar achter, en in een mum van tijd, had ik die kuisheidsgordel om. Zo zei ze, jij kan nu niets meer beginnen, met die lul van je.

Kom, zei Zuster Denise, ik ga je nu helemaal in folie wikkelen, en daarna ga ik je goed vastleggen, en dan moet je iets proberen te slapen. Nou daar lag ik dan als een mummie, een kloppende, op afstand bedienbare, vibrator in mijn kont, en bewegen was echt onmogelijk. Ik kon maar beter even proberen om te gaan slapen, met nog in mijn hoofd, alles wat er allemaal gebeurd was, sloot ik mijn ogen, en viel in slaap.

Ondertussen was Zuster Denise, mijn baby grown suit aan het inpakken, nadat ze het even had afgespoeld, stopte ze het in een plastic tasje, en daarna in de tas die ik bij me had, maar toen ze die tas had opengemaakt, zag ze dat er nog een luier in zat.

Hmmm, dacht Zuster Denise, kijk eens wat ik hier nog vind, nog een luier. Ja, ik hoef er natuurlijk niets mee te doen, en gewoon zijn tas sluiten, of zal ik toch.

Ja, dat ga ik doen, ik moet even een lockable plastic broekje halen en een paar cijfer slotjes

Zuster Denise haalde die op, en in de behandelkamer stelde ze de slotjes in, allemaal met dezelfde code …

Zo dat is gebeurt, nu nog even de luier uitvouwen en op de tafel leggen, en daar een handdoek overheen leggen, zodat Jaapie niet zal zien, dat hij nog een luier om krijgt voor onderweg, grinnikte ze een beetje.

Na een tijdje geslapen te hebben, maakte Zuster Denise, mij wakker, kom Jaapie, rise and shine.

Toen ik helemaal ontdaan was van de folie, vroeg  Zuster Denise,

Hoe voel je je jaapie, ik zei dat ik best wel wat pijn had. Daarop zei Zuster Denise. Jaapie, daar ga ik wat tegen doen, als ik je eerst hebt gewassen. Ga je mee, zei Zuster Denise.

In de badkamer aangekomen deed Zuster Denise een schort voor en begon mij helemaal in te zepen.

En masseerde ook mijn pijnlijke delen. Zo nu nog eventjes afspoelen, zei Zuster Denise, en dan neem ik je weer eventjes mee naar de behandelkamer, waar je op de tafel  nog eventjes moet gaan liggen, zodat ik de zere delen kan insmeer met een zalfje, waardoor de pijn  weg vloeit.

Ik klom weer op de tafel, mijn armen en benen werden vastgemaakt, ik vroeg aan de Zuster Denise, Zuster Denise, is dit nu wel nodig, o, sorry Jaapie, dit is puur uit automatisme, maar je vind het toch niet erger hoor, er gaat in ieder geval niets pijnlijks gebeuren.

Zuster Denise begon mijn tepels en penis voorzichtig in te smeren, en niet veel later voelde ik de pijn wegebben, ja, zei Zuster Denise, dit is een verdovingscreme. Dit werkt 6 uur, dus je zult niet veel pijn hebben onderweg. Ik doe je straks nog wel een plastic broekje aan, zei ze, want als je per ongeluk een windje laat, kan het misschien wel een natte zijn.

Ja, dat vond ik best wel een goed idee, van Zuster Denise, stel dat ik onderweg mijn broek vervuild. Daar wil ik echt niet aandenken. Ik zei tegen Zuster Denise:  Zuster Denise, ik ben zo blij dat u daar aan denkt, dank u. Is goed Jaapie, zei Zuster Denise. Ik heb een verzorgend beroep, en daarom denk ik ook aan je onderweg. O, wat een lieverd is Zuster Denise toch, dacht ik.

Mijn benen werden losgemaakt en het broekje werd over de voeten heen geschoven, ten hoogte van de knieën, daarna werden mijn benen weer vastgemaakt, automatisme, dacht ik

Maar opeens zei Zuster Denise, Jaapie kijk eens wat ik hier nog heb, een luier, en die ga ik bij je omdoen, maar dat wilde ik niet, ik zei, Zuster Denise, nee ik ga niet onderweg in een luier lopen.

Ik probeerde me er tegen te verzetten, maar toen werd Zuster Denise heel boos, ze zei Jaapie stil liggen nu, je krijgt die luier om, of je het nou wilt of niet. Maar dat wilde ik echt niet, ik bleef tegenstribbelen, totdat Zuster Denise het echt zat was. Mijn lichaam werd met een paar riemen  steviger vastgelegd. Ik kon me echt niet meer bewegen. Zo zei Zuster Denise, stout jongetje, dat komt er nu van, nu lig je weer vast, als je meegewerkt had, had ik dit allemaal niet hoeven doen, en was ik niet zo boos geworden.

Maar nu kan ik wel rustig die luier bij je omdoen.

Ik moest me er wel bij neerleggen, want ik kon me niet meer verweren, ik lag helemaal vast.

Toen Zuster Denise de luier had aangedaan, deed zo ook het broekje erover heen. Zo zei Zuster Denise, om er nu zeker van te zijn, dat je onderweg niet de luier uit doe, heb ik hier een paar slotjes, en daarmee, ga ik het broekje afsluiten. Zonder code, ga je ze echt niet open krijgen, en die code kan je pas krijgen, als je thuis bent gekomen, en mij belt.

Daar was ik mooi klaar mee, maar ik kon er niets meer aan doen, de broekspijpen waren zo stevig dichtgebonden, en ook zat het broekje behoorlijk strak om mijn middel.

Van de behandeltafel afgekomen, zei Zuster Denise, we lopen even naar een tafeltje, dan onder het genot van een drankje,  bespreek ik even de behandelingsresultaten. En daarna mag je je verder aankleden.

Toen we aan een tafeltje zaten, legde Zuster Denise een vragenformulier voor haar neer, nou zegt ze, hier is het moment waar je opgewacht hebt, ben je geslaagd en mag je de transitie in, of moet je nog een keertje langskomen, we gaan het zien.

Ik mocht met haar meekijken op het formulier, en zag de vragen staan waarop de Zuster Denise een J of N moest invullen.

Zo Jaapie, het viel niet allemaal mee, he.

Laten we beginnen met de eerste vraag,

 1. A) Kan cliënt, als vrouw gekleed, een orgasme krijgen : J / N

Daarop kan ik kort zijn, Ja is het antwoord, je was zo geil, dat de orgasmes maar bleven komen, dus hartstikke goed gedaan.

 1. B) Zijn de tepels op de juiste gevoeligheid gebracht : J / N

De volgende vraag, is een nee, hoe spijtig het ook voor je is, Jaapie, maar het is echt zo. Je tepels kunnen niet echt veel hebben, dus het is echt een nee,

 1. C) Zijn de tepels bestand tegen een hoge zuigkracht : J / N

Deze vraag kan ik ook gelukkig weer met een Ja op zeggen

 1. D) Is de eikel gevoelig genoeg zodat hiervan een deel gebruikt kan worden, voor het maken van de clitoris J / N

Maar deze vraag is ook weer een nee, Jaapie, het gaat er niet goed voor je uitzien, knul.

 1. E) Is de plasbuis schoon en flexibel : J / N

Ja, de plasbuis is schoon en flexibel, dus wel weer een ja-tje erbij.

 1. F) Kan er moeiteloos een katheter worden geplaatst : J / N

Ook dit was geen probleem, dus ook een Ja op deze vraag

 1. G) Is de anus voorbereid voor het inbrengen van medische hulpmiddelen : J / N

Idem dito voor deze vraag, het zit allemaal goed van binnen, dus ook een ja

 1. H) Heeft de cliënt de eerste beginselen der bevrediging doorstaan : J / N

Glansrijk Jaapie, je was fenomenaal, dus een ja

 1. I) Is de cliënt bestand tegen hevige pijnen : J / N

Helaas moet ik hier wel weer een nee geven, je kan niet veel hebben, heb het tijdens beide sessie’s onderzocht, maar ik ben wel trots op je, dat je het toch allemaal heb doorstaan.

 1. J) Kan de cliënt, rechtop, op hakken lopen

Dit was ook geen probleem, dus ook een ja

 1. K) Is het de cliënt gelukt om de klysma binnen te houden, tijdens het omdoen van de luier, en het vastleggen van de client : J / N

Deze vraag kan ik ook alleen maar met een Ja beantwoorden, en net zo als de laatste vraag

 1. L) Heeft de cliënt zich tijdens het rusten, rustig gehouden : J / N

Hier krijg je van mij ook een ja voor.

Dus even optellen, je hebt 3 nee-tjes, wat betekent dat je niet klaar bent voor de medische transitie, hoe jammer het ook is.

Nu dat je dit allemaal hebt meegemaakt Jaapie, wil je dan echt nog die medische transitie, vroeg Zuster Denise aan mij. Ja Zuster Denise, zei ik, ik ben nu al zo ver, heb heel wat moeten doorstaan, ik ga er echt mee door. Nou dat is knap van je Jaapie, zei Zuster Denise. Zullen we dan maar een nieuwe afspraak maken, voor een halve dag, waarbij je weer dezelfde onderzoeken gaat krijgen.

Ja Zuster Denise, dat is goed.

Zuster Denise, kijkt in haar agenda, en zegt. Jaapie, ik heb nog wel ruimte voor je op zaterdag 28 oktober, en dan ook weer om half 2, kom dat je uit?,

Ja Zuster Denise, zei ik, volgens mij wel, maar als ik niet kan, dan kan ik toch altijd de afspraak afzeggen of verplaatsen? Natuurlijk Jaapie, dat kan altijd, als je het dan wel minimaal 24uur van te voren doet.

Ja Zuster Denise, dat zal ik dan doen.

De afspraak werd gemaakt, en ik mocht Zuster Denise even bij haar borsten pakken, deed dat wel heel voorzichtig, maar daar was Zuster Denise het niet mee eens, want ze pakte beide mijn handen, en zei: Jaapie ik vond je echt een sterke patiënt, en het is rot voor je dat je de transitie niet in mag, en daarom Jaapie, wil ik je dit meegeven, en ze drukte mijn handen stevig tegen haar borsten. Ik was verliefd geworden op Zuster Denise, wat een geweldige vrouw.

Nou Jaapie, Dan zie ik je over een maandje weer, nu mag je je lekker even gaan aankleden, en als je daarmee klaar bent, dan zal ik je een envelopje meegeven, met pijnstillers, een briefje van mij voor jou alleen, een afspraken kaartje en de onderzoeksresultaten, die je dan weer aan je huisarts moet geven.

Ik liep met dubbele gevoelens naar de kleedkamer. Ik was natuurlijk niet blij, dat ik niet de transitie in mocht, daarnaast was ik ook verdrietig, dat ik ,voor nu, afscheid moest gaan nemen van die lieve Zuster Denise. Maar aan de andere kant was ik ook wel weer blij, want nu heb ik een vrouw leren kennen, die lief is, maar ook nog eens goed in haar vak. Ik heb veel moeten doorstaan, maar ik kan niet wachten totdat ik Zuster Denise weer ontmoeten mag en dan ook weer haar geweldige kwaliteiten mag meemaken. Met dat in mijn achterhoofd kleedde ik me aan.

Ik liep met mijn tasje met spulletjes terug naar het tafeltje waar we hadden gezeten.

Zuster Denise zei: jaap, kop op joh, de volgende keer komt het allemaal wel goed, geloof me maar.

En anders, doe ik die transitie wel bij je. Met mijn medische achtergrond en netwerk van collega’s  moet mij dat ook wel lukken. Dus treur niet. Komt allemaal wel goed.

Ja, Zuster Denise, zou u dat echt bij me willen doen. Ja jaap, dat wil ik best voor je doen, mits dat je in oktober weer niet slaagt. Dus we gaan in oktober er gewoon voorzorgen dat je slaagt. Afgesproken Jaap, zei Zuster Denise. Ja Zuster Denise, u maakt mij hier heel erg blij mee. Bedankt

Ik kreeg de envelop van haar, en zei, Jaap, ik wil je zo toch niet laten weggaan, kom dan krijg je een dikke pakkerd van me, en ze kuste me vol op de mond. En nu is het echt tijd voor je, bel je me straks nog als je weer thuis bent, dan geef ik je de code van slotjes, want anders moet je tot maandag in de luier blijven lopen. O, ja die luier, daar had ik helemaal niet meer aan gedacht. Ja Zuster Denise zei ik, ik bel u vanavond. Ik trok mijn jas aan, en pakte mijn tas, en met een beschamend gevoel, vanwege de luier, verliet ik het gebouw.

Onderweg naar huis, hoorde ik wel mensen smoesellen, en zachtjes lachen, maar ik stoorde me er niet aan. Tot dat er opeens een vrouw naar me toe kwam, en zei.

Hé,  heb jij nou een luier om, dat kan toch niet.

Ja, nu moest ik gauw een smoes verzinnen, dus ik zei:

En waarom dan niet mevrouw, zei ik, kijk ik ben incontinent, en ik ben al beperkt in mijn doen en laten, maar om daardoor ook mijn pleziertjes te verliezen, nee dat wil ik niet, daarom ben ik blij dat er luiers zijn. O, zei de mevrouw, sorry, maar je hebt groot gelijk, veel plezier verder met wat je gaat doen. Ik dacht: ze zou eens moeten weten.

De rest van de reis verliet rustig, heb lekker even kunnen slapen in de trein op weg naar huis.

Toen ik thuis aankwam, had mijn vrouw mijn dochter al een smoesje verteld, dat ik gevallen was, met mijn zaakie op een boomstammetje, tijdens een zogenaamde survival tocht, die ik had met mijn werk, en dat ik nu een dik verband tussen mijn benen had, en dat ik redelijk veel pijn had, en dat ze me maar even geen knuffel moest geven als ik binnenkwam.

Gelukkig deed ze dat ook niet toen ik thuis kwam, nadat ik even wat gedronken had, zei ik tegen mijn vrouw, dat ik naar bed ging. Maar voordat ik echt mijn ogen sloot, belde ik nog even gauw met Zuster Denise, toen ik me had verlost van het broekje en luier, ging ik eerst even lekker douchen, en ging ik met een schone luier mijn bed in, het duurde even voordat ik sliep, maar uiteindelijk sliep ik als een roosje. En heb de gehele nacht liggen dromen over de Zuster en mij.

De volgende ochtend werd ik nog wel een beetje pijnlijk wakker, maar die belevenis met Zuster Denise, had ik echt niet willen missen. Nu over 1 maandje heb ik weer een nieuwe afspraak met haar, kijk er nu al naar uit.

Einde Fantasie.

Nou dat was dus mijn fantasie, maar hoe zou ik het nu echt hebben beleefd.

Nou mijn eerste keer was echt een beleving.

Ik stond dus de 16 voor de deur van het DP, en best wel zenuwachtig.

Toen ik aan had gebeld, werd de deur open gedaan, door een zeer charmante verschijning, helaas ben ik haar naam vergeten. Nadat zij mij naar de ontvangstruimte had gebracht, en we eventjes gebabbeld hadden, vroeg ze wat ik drinken wilde, nou ik had echt wel zin in een lekker bakkie koffie. Nou, zei ze, dan ga ik dat eventjes voor je halen, maar tot mijn grote verrassing, kwam  zij niet terug met de koffie, maar het was Meesteres Denise. Nadat we eventjes hadden gebabbeld, onder meer over de mogelijkheden die er  waren, kwam het moment dat we naar boven gingen, richting douche en behandelruimte.

Nadat ik me had gedoucht, moest ik op een knopje drukken, en niet veel later werd er een handboei aan me gegeven. Kon eventjes niet zo snel iets vinden waar ik de ene kant van de boei aan bevestigen kon, dus die had ik maar eventjes gauw aan de wc rol houder gehangen, en de andere kant had ik om mijn pols geslagen, niet veel later werd mijn een pvc slipje aangegeven, en mocht ik Meesteres Denise volgen naar de TV kamer, daar werd ik door de meesteres zelf(lucky me), op gemaakt, en koos zij een hartstikke mooie pruik voor me uit, welke me echt geweldig stond. Toen hielp ze me ook bij het aantrekken van mijn pvc kleertjes en een paar laarzen. En zo mocht ik met Meesteres/Zuster Denise naar de behandelkamer, ja wat daar is gebeurd, dat blijft tussen mij en de Zuster, maar moet wel zeggen, het was een geweldige ervaring. Ben echt blij dat ik de knoop had doorgehakt, anders had ik nog steeds niet geweten, wat een aardige, professionele en kundige vrouw Meesteres Denise is, en zeker in haar rol als zuster. Ze heeft echt de tijd voor me genomen en mij een deel van mijn fantasie laten beleven, maar ik weet dat Zuster Denise nog veel meer voor mij in petto heeft, en daar kijk ik echt naar uit.

Omdat ik geen rijbewijs heb en dus aangewezen was op het openbaar vervoer om er te komen was ik bijna 2,5 uur onderweg, maar de reistijd, en het bedrag wat ik voor deze sessie had moeten betalen, was het dubbel en dwars waard. Mag ik mezelf nu al een verslaafde noemen, ik weet het niet, maar ik weet wel dat de sessies, mij ontzettend goed hebben gedaan, en dat ik er een heerlijk gevoel aan over heb gehouden. En als ik er alleen maar aan terugdenk, komt het prettige gevoel weer terug. En dit allemaal dankzij Zuster Denise.

Zuster Denise dank u voor deze ervaring, en Meesteres Zascha, ik heb u nog niet mogen ontmoeten, maar ik hoop niet dat u het me kwalijk neemt dat ik u in mijn fantasie een klein rolletje hebt gegeven.

En Zuster Denise, Tot Gauw ………..

Client Jaapie.

 

Top